byebye, hejdå, adios

Snälla söta vänner, jag vill inte att ni tar det här på fel sätt, men det är dags nu. Det börjar bli dags att säga adjö.
 Vi har inte träffats speciellt många gånger och då blir det jobbigt när ni ska vara så närgångna. Ni ger mig inte det minsta utrymme till att få bekanta mig er, nej nej. Ni bjuder in er själva, slår er ner där ni tycker att det passar och försvinner inte förrän det passar för er. Nu kanske ni blir förbannade och hämtar alla era släktingar och slår er ner för gott, det är inte så jag vill att det ska sluta. Vi kan fortfarande vara vänner.. eller.. vi behöver kanske aldrig träffas igen. Det var kul så länge det varade, ha ett bra liv! HEJ DÅ!

Hur säger man till vännerna från grannlandet i öst att det är dags att flytta ur ens ansikte?

31/1

Som vikarie kanske man borde tänka lite innan man ger förslag på vilka frågor eleverna kan ställa gällande undersökningar i matte.

Vikarien: Men tjejer, ni måste ha frågor som man verkligen kan svara på, hur många sexpartners man har haft den senaste veckan.
Vi: ?
Vikarien: Jaa, eller hur många som rökt hasch senaste veckan. Något i den stilen! Det är frågor man kan svara på.

Tack för tipsen, grabben!

onsdag

Felicias onsdag i korta drag:

6.50 Vaknar och kan inte prata..Lyssnar på Rix morgon zoo
7.25 Går upp
8.03 Går hemifrån
8.08 Väskan jag köpte igår går sönder och tappas i lerpöl i parken.
8.20 God morgon Rudbeck, klockan är 8.20 och bla bla..
8.40 Redovisning engelskpoesi.
9.45 Fortfarande redovisningar, börjar bli tråkigt.
10.19 Fight med cafeteriatanten
10.25 Geografi, film om fisken i japan.
11.25 Lunch med Sofie
12.30 Hem och chilla
15.19 Buss till kista ochh byta väska
15.45 Chill på donken
16.29 Bussen och hämta Ebba
17.15 Middag, pastasallad
18.00 Somna tillsammans med Ebba framför Barbie
18.37
Sofie ringer och väcker mig
18.55 Ebbas mamma kommer hem
19.07 Buss + tunnelbana till Zinken
20.00
Kollade på halva Johans bandy match med Stina&Oscar
21.50
Tåget hem
21.11 Bussen hem, orkade inte gå
23.07 Skriver onödig lista
23.30 SOVA!

Det kanske blev lite mer detaljerad än vad jag hade tänkt, haha! :) Men en sak ska ni ha klart för er, tiderna är jäävligt exakta ;D

Bild 1: Stina och Oscar leker Titanic
Bild 2: Match
Bild 3: Finns inga kommentarer utan den bjuder jag på :)


Café Rudbeck

Idag hände något som enligt mig inte är okej!

En kopp te kostar 15kr, men smart som jag är har jag med mig egna tepåsar och köper endast vatten. Eller det är väl koppen man betalar för, eftersom vatten är gratis. Hursomhelst, idag när jag ska mjölk i teet:

Kafeteriatanten (högt): NEJ NEJ!!!
Jag: Vaa?
Kafeteriatanten: Du har betalat för vatten, inte för mjölken eller hur?
Jag: Ehh..va?
Kafeteriatanten: Jaa!! Du har betalat för vatten och mjölken kostar extra.
Jag: Jaha, hur mycket?
Kafeteriatanten: 3kr.
Jag: Seriöst?
Kafeteriatanten: Ser jag att du försöker ta mjölk en gång till får du aldrig mer köpa bara vatten.

Jag har några tankar kring detta:

- Måste hon skrika åt mig?
- In my ass att jag skulle betala 3 kr för typ 2 msk mjölk, när 1 liter kostar 8kr!
- Dom tjänar ju redan grymt mycket där, varför inte bjuda på mjölen. Lärarna får ju fan kaffe varje lunch + mjölk! Vi kan ju bara låtsas att jag tar mjölken som min geografilärare inte tar ;)
- Finns det inget kylskåp där man kan förvara egen mjölk i skolan? haha!

Ojoj, nu låter jag som värsta snåla kärringen. Men det är inte okej att tvinga stackars pluggande elever som lever på studiebidrag (höhö) att betala 3 kr för mjölken till teet..

- Felicia, ska vi gå och köpa te?
- Nej tyvärr! Jag är portad från det eftersom jag försökte sno 2 msk mjölk..

multisportkonfa 05

Hahah, jag håller på att ladda upp bilder från konfan på facebook! :D





Om något händer ska ni veta att jag älskar er!

destination kista

Idag är ni mina bästa vänner :)
339534-93

Good night!

Idag mellan 16.45-20.00 satt jag och michan och skrev våran engelska diktanalys. Jag måste erkänna att den blev riktigt bra faktiskt :)


Imorgon är både jag och sofie lediga, vilket betyder att vi äter lunch och shopping i kista! Sen måste jag hem och plugga matte och engelska.. mindre roligt!


I svenska har jag inga som helst problem att stå framför klassen eller större folkgrupper och prata. Jag kan prata långsamt, avslappnat och ett tecken på det är att jag fick MVG på båda mina svenska tal. (var bara tvungen att nämna det).

Men med engelska är det en helt annan sak, jag blir helt tyst och jätte nervös. Det leder till att jag blir jätte osäker och stammar mig fram. Sen hör man andra säga "ååh, han/hon på min engelska pratar jätteroligt". Visst, jag skrattar och tycker det är jätteroligt, men samtidigt blir jag orolig att folk pratar på samma sätt om mig...

Aja! Jag ska iaf träna in så att jag kan rabbla allt med förbunda ögon, höhö!

Nu är det dags för ett avsnitt av andra avenyn innan jag stänger ihop datorn och sover :)

volym i halva håret

Nu sitter jag och laddar med youghurt och fresh prince in bel-air. Om 50 min ska jag ta 520 heela vägen till Rotebro. Jag och Michan ska nämligen göra en dikt analys PÅ ENGELSKA!

Idag fick jag en riktigt trevlig överraskning, att det är z-em imorgon! Det betyder att jag som bara har lektion 13-16 på tisdagar är leeedig!! Jag bugar och bockar (eller nej, jag sitter i soffan).

Idag har jag fått många kommentarer som:
"har du klippt dig?"
"har du färgat håret?"
"vad har du gjort med håret?"


Nej nej nej, jag har inte klippt eller färgat det! Det är från i lördags  när jag hade mjöl och vit hårspray i håret så har det blivit jätte slitet. Men bara på vänster sida, och därför är det mer volym på den sidan.. hahah! Jag ser det bara från den positiva sidan, jag har så tråkigt hår så det var ju bara bra att det blev volym i det hela. Så ikväll ska jag göra likadant på andra sidan :) noooot!  ;D Ojoj, min humor är på topp! :D

Tack för den!

Felicia (med tyck-jätte-synd-om-mig röst): Maaammma.. Hur mycket snor finns det i näsan?
Mamma (med helt normal ton): Det produceras snor hela tiden!!

Tea time!

Vad gör du när vattenkokaren gör jobbet?


aldrig cruella igen!

Nu ligger jag i sängen med en dator, godispåse och veckorevyn.. Det är SÅ söndagar ska spenderas :)

kvällen/natten igår/idag var suuper rolig! Jag skulle föreställa Cruella de ville, det gick ju som det gick :P
Vi började med att spreja den svarta sidan, det blev skit bra. Sen skulle vi färga den  vita, det gick mindre bra haha! Färgen räckte inte så vi hällde i mjöl och då såg det bara ut som att jag hade jätte mycket mjäll!!
Under kvällens gång började den svarta färgen sprida sig sakta men säkert ut över hela ansiktet.. FYFAN vad jag såg ut! Sen var den svarta färgen väldigt stark, så det gick inte att tvätta bort från ansiktet.

Ett litet tips, klä aldrig ut dig till Cruella de ville om du inte vill se hemsk ut innan kvällen är slut ;P

Alla andra var skitsnygga, mina favoriter var Flintstones. Micke och Sofie hittade även sin dotter Pebbles där inne ;)

Det här med lösnaglar som är typ vääldigt långa är inte riktigt min grej. Haha, stackars den som har sett mina naglar när jag va på Stinsen idag och trott att jag hade dom för att jag tyckte det var snyggt, höhö :P Sen kan jag även meddela att det är sjukt svårt att skriva sms med lösnaglar, för att inte tala om hur ansträngade det är att skriva på ett tagentbord ;)

Det lär dyka upp fler bilder från igår, men jag har bara en :)
image79

HOME!

Då var man hemma igen, svart och trött. Jag hade kunnat dansa natten lång, men det var det ingen annan som ville  ;) Tack, Sofie, Becca, Jennifer, Mikis, Micke Tobbe, Hanna, Carro, Fia, Mary, Oliver, David, Adam och alla andra!

Nu ska jag duscha och försöka få ur färgen ur håret, kan man säga något annat än LYCKA TILL? ;)


Atschoo!

Senast jag var sjuk var för vääldigt längesen, så varför måste jag bli sjuk just idag? Fast jag orkar inte bry mig, får ta den smällen imorgon istället..

Idag har jag städat :O Jag har flyttat tillbaka sängen, tagit upp allt från golvet och dammsugit ^^ Fast jag måste städa här hos mamma också.. och sen måste jag gå till stinsen, sätta fast mina lösnaglar, måla dom och gå till pappa för att byta om och sen traska vidare mot tunbergsskolan eller ska jag säga Sagovärlden?


dags att sova..

Nu har ilskan lagt sig lite, kanske för att Elin hjälpte mig och sa att jag kunde ha vattenfärg i håret ^^

Börjar känna mig lite hängig och lite ont i halsen, så det kanske är bäst att sova. Jag tänker inte missa festen imorgon, inte så mycket som jag har kämpat för min utstyrsel! Men innan kvällen imorgon är det lite saker som måste fixas, bla städa rummet. Sängen har stått i mitten av mitt rum halva veckan för att det trådlösa internetet slutade fungera och därför behövde jag en sladd, men den räckte bara till mitten..

Men på något magiskt sätt lyckades JAG få igång internet och kan därför flytta tillbaka sängen.

Har du kommit såhär långt har jag en tråkig sak att berätta, du har verkligen inget liv. Du sitter och läser om hur stolt en trött 17-åring (om 70 dagar 18) är som har lyckats att få igång internet helt själv. Jag vet inte vem som är mest sorglig, du eller jag?

Ointressant fakta, ikväll har jag nyst 9 grr och varit på toa 6 grr på 4,5 timme!

NOOOO!

Allt som hade blivit så bra.. Storebror hade köpt med sig vit hårsprej hela vägen från Gbg, tack :) När jag kommer hem och ser flaskan blir det en klar besvikelse, det är inte samma flaska som på Buttericks hemsida. Där står det att det är 125 ml i flaskan och i den som jag har hemma är det 75 ml. Jag provade att spreja lite i håret, det syns ju fan inte!!! Visst, jag kanske är dum och tror att det ska bli jätte vitt och bla bla, men Buttericks ska väl iaf kunna sälja rätt storlek som de utlovar?? Mitt hår kommer vara hemskare än hemskast imorgon! :'( (Inte för att Cruellas hår är snyggt i vanliga fall heller, men ändå!)

min vän

Finns det några ord? HAHAHA :D
Habidihabidihaaaa
16/12 2005

OC

Imorgon är vi lediga, shalala!

Jennifer och Becca ska låna OC av Stina, men eftersom jag ska ge den
 till dem så kan jag kolla lite så länge :)
image75

Stinas favorit <3


CRUELLA DE VILLE!

Nu hänger mitt liv på en skör tråd.. Allt eller inget!

Igår kväll när jag skulle sova kom jag på världens idé. Nu pratar vi ingen "ååh, va smart jag är" utan det här är tunga grejer. Jag låg och funderade på hur jag skulle fixa den vita färgen till på lördag, för man kan ju inte vara cruella utan halva håret vitt. Sen kom det bara, som en blixt från en klar himmel! GÖTEBORG!

Eftersom jag inte började förrän 11.35 idag hann jag precis med första tåget dit för att sen springa med andan i halsen och köpa spray på Buttericks där för att sen åka med tåget hem, det kallar jag flyt! NOOOOT! HAHAH, det hade kanske varit lite överdrivet ;)

Jag tog istället kontakt med min käre bror som för tillfället jobbar där nere. Han kommer nämlingen hem imorgon och då har han förhoppningsvis hunnit förbi affären och köpt den till mig :D:D:D:D

TACK GLENN, GLENN OCH GLENN <3<3<3

15 dagar

Idag har det varit en effektiv dag, men efter ett tag tar krafterna slut. Kroppen blir helt utpumpad och man tänker på allt man inte ska tänka på, det är förjävligt!

vi har ett problem

..eller jag har ett iaf. Ringde till Buttericks idag och frågade när de skulle få in vit hårspraj och svaret blev "på måndag".. Jaha!  Efter som festen är på lördag så kom man tillbaka på ruta ett, om jag inte lyckas hitta det någon annanstans. TIPS?

Jag funderade lite på Ronja Rövardotter ett tag, men det tog slut när jag insåg hur ful jag kommer vara! ;)

Snö

Nu passar det alltså att komma?


Kontaktannonser

Jag har en regel jag kör stenhårt på, inget plugg efter klockan 21.00. För då fastnar ingenting.. inte för att det kanske gör det annars heller, haha!

Istället roade jag mig med att läsa kontaktannonserna i DN. 28% av alla kvinnor skriver att de är ungdomliga. 76% av de ungdomliga kvinnorna är över 50år och det är i den åldern de börjar säga frasen "dagens ungdomar". Kan någon förklara hur det hänger ihop?

Här är 2 exempel hur män ska/inte ska skriva i en annons.

Helt okej att nämna: Jag bakar bullar väldigt bra.
Inte okej att nämna: .. som är i slutet på ett längre fängelsestaff..

Sen finns det några andra sköna människor:

Efterlysning: Jag söker en eller flera personer som upplevt och överlevt smittkoppepedemin i Sthlm våren och sommaren 1963. Jag är nyfiken på hur de upplevde den.
Himla spännande om han får svar från någon som inte överlevde den..
Resesällskap: Jag söker en man på exakt 150cm som resesällskap. Jag ska åka på studiebesök till Bergen - Belsen den 28 september.
Haha, good luck. Jag tror verkligen att hitta någon dvärg som vill följa med dig till ett koncentrationsläger!
Vänner:
Jag är en 37-årig kille från Västerort, som lider av depression och ångest. Jag skulle vilja träffa någon med liknande problem.
Jaha, vad ska dom göra tillsammans, deppa?

 

 

image71
Detta är alla "ungdomliga" kvinnor!

 


Buhuu!

Idag gick mina drömmar i kras..! Efter en fika på John Chris mötte jag Sofie för att inhandla hårfärg. När vi är inne på Buttericks kom det hemska beskedet:
"Den vita hårsprayen är tyvärr slut"
Man kan ju inte vara Cruella de ville utan svart/vit hår?! Så nu får vi hoppas på det bästa, att det kommer in innan lördag eller så får jag välja att vara något annat. Ronja Rövardotter tyckte Johanna!

skönhetsråd

Om ni får slut på ansiktskräm, men ändå måste smörja in ansiktet har jag ett råd. Använd aldrig vanlig bodylotion då, det finns risk att hela ansiktet blir knottrigt och kliar!!

träningsvecka

Hej hej träningsvärk!
Var ute och sprang idag, men då fick jag jätteont i vänster benhinna..

Måndag: 20 min maskin + promenad 50 min med hunden
Tisdag: orienterings gympa
Onsdag: ingentinga
Torsdag: sprang 33 min
Fredag: sprang 33 min
Lördag: TRÄNINGSVÄRK
Söndag: sprang 20 min och sen powerwalk..

Imorgon är vi lediga och då tar jag 11.24 tåget till stan med Mickan, Rikke, Johanna och Elin.. Och Elin, vi har en del saker att reda ut sen öppet hus.. :@ 

Sen kommer Sofie in vid 13.10 och då ska vi bla köpa hårspray till lördag. Cruella de ville, here I come :D hahaha!
image70
(som ni märker vägrar min dator att redigera ngt, så därför blir det bara ren text)

söndag 20/1

Idag har jag jobbat, inget jag hade planerat men när jag satt i soffan och kollade på vänner ringde desirée och påminde mig. Det var bara att hoppa i kläderna och sen sticka iväg. Kan ju även meddela att till lunch åt jag min första kebab och jag har ätit godare saker.. Det är jävligt kladdigt också!!

Om mina ben tillåter ska jag ut och springa ikväll, igår såg jag ut som en handikappad groda när jag gick i trappor :/

Låten som har förföljt mig sen i fredags.. 

öppet hus

Gifted UF på öppet hus :D


fredagkväll

Ajaj, det här kan man kalla träningsvärk! Var ute och sprang för typ 1 timme sen och nu kan jag knappt gå, jag vill inte ens tänka på hur det är imorgon! :/

Har hunnit kolla lite på Lets dance och jag blir lika arg varje gång jag ser Cecilia. Det var hemskt när hon förra året tillsammans med Martin Lidberg tog hem hela grejen.. det var Tobbe Trollkarl som skulle ha vunnit! Jag blev helt förkrossad när han inte vann, det kan Mickan, Elin, Linda och Johanna intyga! ;)


image68
Du är och kommer alltid vara min idol!

^^

Ikväll blire chillkväll med mina bröder, haha! Det kommer sluta med att när dom inte vill se på tv mer sätter dom på tv-spelet och skiter i att jag sitter bredvid och protesterar. I vanliga fall hade jag gått och satt mig framför datorn, men eftersom det är det enda jag har gjort den här veckan får jag hitta på något annat. Det känns som att jag skulle behöva plugga matte, hahah! Plugga matte på en fredagkväll är inget man skryter om, då märks det verkligen att man inte har något liv!


image67


liv köpes!

Nu känner jag hur träningsvärken kommer krypande. Från att inte ha tränat någonting de senaste månaderna till att ha tränat 3grr på 4 dagar, kanske det inte är så konstigt?

Jag måste skaffa mig ett liv, sorgligt men sant. Den här veckan har jag inte haft något att göra i skolan, vad har jag gjort istället? Ingenting! Ena sekunden klagar jag på att jag inte är ledig någonting och när jag väl är ledig gör jag inget speciellt. Jag har lusläst bloggar(någon som har många sidvisningar?), facebook-at, varit inne på bilddagboken, tränat och kollat på alla tänkbara sidor så mycket att jag inte vet vad jag ska göra längre. Därför ska jag snart fälla ihop datorn och börja läsa en bok. Först måste jag bara fixa lite saker, eller nej! för det har jag redan gjort!

(och nej, jag tänkte inte ägna min lediga tid åt att städa rummet.. det är för tråkigt)

:D:D

HEEEEEJ :D

Jag är på jättebra humör, fast jag har ingen anledning till det. Kanske för att jag har insett hur roligt det här året kommer bli, det kommer hända så sjukt mycket roliga saker!

Här kommer min torsdag i korta drag :

Jag vaknar 8.17 och får panik för jag tror att jag har försovit mig. Efter ha funderat över vilken dag det är kom jag på att jag hade sovmorgon, haha! Sen går jag upp 3,5 timme senare för att duscha och greja. 11.35-12.30 var det matte lektion med lite serious talk som avslut, vi får hoppas på det bästa!
Sen var det en snabb lunch för att 12.57 ta bussen hem till Daniela. Där slog vi in paket och 15.46 skulle jag och Jennifer ta bussen till centrum men busschaffören var cp och en tant som inte visste vad vi bråkade om kallade mig för nonchalant (vette fan hur det stavas) då blev jag förbannad och gick av.
16.05 - 17.05 hade friluftslivsgruppen möte om kittelfjäll, det kommer bli såå roligt :D Sen  17.43 var jag ute och sprang (6288 steg) tillsammans med Magnus Uggla. Eller jag sprang och han sjöng i manicken jag höll i handen. Sen var det middag och nu ligger jag i sängen och letar resor till i sommar :)

unibet, shalalalalala!

Jag har insett att den här veckan har jag väldigt mycket fritid, det är skönt :)

AVSLUTA MENINGEN :

1. Jag har insett att min senaste kyss....blev den sista..
2. Jag lyssnar på..... allt och alla.
3. Jag pratar..... ibland lite för mycket.
4. Jag tycker om..... röd paprika!
5. Mina bästa vänner är.....bääst!
6. Min första riktiga kyss.... kommer jag aldrig glömma, haha!
8. Jag avskyr när folk .... smaskar!!
9. Kärleken är.... något underbart!
11. Jag gillar att.... sova
12. Jag kommer alltid att.... tycka det är tråkigt att städa.
13. Jag är hemligt förälskad i.... nobody!
14. Sist jag grät var.... i lördags.
15. Min mobiltelefon är... röd.
16. När jag vaknar på morgonen....vill jag gå på toa! 
17. Innan jag går och lägger mig.... borstar jag tänderna.
18. Just nu tänker jag på att.. jag måste skaffa mig ett liv, haha!
19. Bebisar är.... små människor!
20. Idag har jag.... Slagit in paket med företaget.
21. I kväll ska jag.... till sjukhuset.
22. I morgon kommer jag.... ha en lektion mellan 11.35-12-35 :D
23. Jag vill verkligen....fylla 18 (80 dagar kvar)


"stackars elever"

Jag tycker det är skit  (haha)dåligt att de inte blev roade. De borde tagit vara på stunden, för det är inte något som händer varje dag!

image65

be my friend, i need you

Jag har sedan en vecka tillbaka skaffat godis löfte. Ändå går jag runt och ser ibland en stor godispåse som jag bara vill stäcka mig efter. En godispåse som har alla godisarna i sig, alla mina favoriter.
Det är jobbigt de första dagarna, när suget är som värst. Man vill bara rycka tag i påsen och skita i löftet, även om det är något som jag måste hålla.
På kvällarna vill bara springa iväg till affären och köpa en stor påse godis. Tyvärr går inte detta, affären har stängt och kommer aldrig mer att öppna..
Istället kanske man ska satsa på att äta bröd. Det håller längre och är mycket bättre. Nu pratar ska naturligtvis inte om vitt bröd som möglar lika fort som godis kan, utan om grovt bröd som håller riktigt, riktigt länge!



Tro inte att jag är ett matvrak, utan föreställ er att det är något annat :)

träning träning

Jag tänkte då sticka ut och jogga en stund, men dom planerna blev ändrade.. Istället tar jag bussen om 40 min till Rotebro och kör lite gympa där :) Folket kommer sätta i halsen när dom ser mig, med tanke på att jag inte har varit där de 7 senaste månaderna! :P Adjöilainen!


image64

HAHAHA!

HAHAHA! Basshunter ligger etta på englands topplista med den engelska verisionen av Botten Anna!
(här ska egentligen musikvideon vara, men det funkar inte)


 


rubrik

Det blev en promenad med hunden på 50 min, tyvärr hade vi olika avsikter med den. Jag ville gå och hon ville lukta , det resulterade i att vi blev ovänner och jag fick dra henne hem. Men men, hon är som jag (alla vill vara som jag) och imorgon när hon vaknar har hon glömt problemet och är lika glad som vanligt. Ännu gladare kommer hon bli är vi möter Johanna&Meja runt 9.45 för en walk in the park :)

Nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag kolla på ett av de nya Andra Avenyn avsnitten som har kommit upp på internet :)


 

Felicia&Felix

Till en början måste jag meddela att jag har namnsdag idag och det är endast 4st som har sagt grattis, det är lågt..

Idag har det hänt mycket. Fast tyvärr måste jag erkänna att det inte är något intressant..Jag har lämnat in geografiarbtet, jag åkte till älvsjömässan på mässeminarium, jag har klippt mig och jag har tränat.

Men för att det inte ska bli ett för kort inlägg kan jag berätta om två ointressanta händelser från dagen.

Det ena är att jag måste informera om  killarna från teknik som går på samma matte är jävligt korkade! Like you didn´t know..
"Vadå, hur ska jag veta att det är 52 kort i en kortlek, det är inte direkt så att jag sitter och spelar kort hela dagarna!" Hahah, stackars liten!

Det andra var när jag stog och väntade på Johanna på Sollentuna stn och hon ska komma med 16.05 -tåget från stan. Självklart är tåget 8 min försenat och jag stod där och tråkade. Det enda som underhöll mig lite var alla elever från Rudbeck som springer för att hinna med tåget men efter spärrarna insåg att det var försenat. Det kanske inte låter så roligt, men det kan jag lova att det var!

Jaja! nu ska jag snart äta middag, gå ut med hunden och sen kolla på Outsiders.

19.01

Den svåraste uppgiften som finns måste vara att sitta hemma vid en dator en söndag och skriva ett geografiarbete utan att gå in på massa sidor som inte har med geografi och göra, någon som brukar ha samma problem? ;)

Det blev inget hoppis&skuttis idag, istället blir det en hunddatemed Rikkie! Snart är maten klar och då ska jag äta, sen ta mitt pick&pack (dvs hunden + mp3) och traska bort till hundgården vid Konsum.


Sen har jag kommit på att jag måste gå till syon i veckan och fixa mitt schema inför period 3. Annars kommer jag få sjukt mycket att göra i trean :/

image62

jag känner mig träffad ;)

Efterlysning i DN:"Du stressade kvinna på Centralen någon gång i september. Du på väg någonstans. Jag i jacka och jeans. Hör av dig!"

Hahaha, tror du han kommer hitta henne eller?

sonntag

Fan, va irriterande! Jag hade nyss skrivit ett inlägg om dagen, men sen råkade jag trycka ner allt. Tror ni det sparades? NEJ!

Hursomhelst, jag har varit vaken i 2 timmar och jobbat geografi, det kommer jag fortsätta med i typ 3 timmar till. Sen ska jag masa mig iväg till stinsen för att köpa en ny kalender och en säng till vovven. Förhoppningsvis tar jag en sväng till Hoppisochskuttis (friskisochsvettis) med Rikke sen också.
Är inte det värt en applåd? :O

Juste, sen måste jag kolla på Underbar och Älskad av Alla om jag hinner också. Det var filmen som hyrdes igår, men det blev fight om platserna och det resulterade att jag gick till datorn istället.

För er som inte visste det är det Måndag imorgon!

It´s time to move on.

Det är dags att gå vidare. Nu gäller det att fokusera på kompisar, skola och företaget. Det gamla ska glömmas, för livet måste fortsätta. Hur svårt det än känns gäller det att ta ett djupt andetag och bestämma sig. Det har jag gjort nu.

Att du tog illa upp av det jag skrev i veckan, kan jag inte mer än säga förlåt för. Det är inte så jag känner nu, men jag kan inte neka att jag kände så då. Från att tillbringa 24 timmar om dygnet med dig, till att komma tillbaka till skolan för att inte säga hej. Det är en större omställning än man tror. Jag vill ändå att vi ska vara kompisar, för vi kommer träffa varandra både i skolan och utanför.

Nu gäller det bara att hålla det jag har lovat mig själv, till en början måste jag göra klart geografin..

In rotebro

Då har man vaknat upp efter en kväll och natt hos Sofie :) När allt annat skiter sig inser man hur mycket man behöver sina vänner. Ni är det bästa som finns och alltid kommer att finnas. Nu ska jag försöka få ner lite frukost, aptiten börjar komma tillbaka från de senaste dagarna! Efter det måste jag hemma och plugga, vad skulle man annars göra på helgerna? Ikväll ska jag hyra film med mamma för det var ett tag sen man gjorde det :)

jag önskar jag kunde prata med väggar..

Skulle försöka vara glad i skolan idag, det misslyckades totalt. Utan att jag tänkte på det blev det för mycket och när jag kom hem kom alla känslorna tillbaka. Det är på kvällen, när man kommit hem och får tid att tänka som känslorna ändras. Dagens känslor är inte dom samma som igår, verkligen inte..


Det här hittade jag på Stina-lees blogg och jag tycker verkligen att texten stämmer.

P
å tal om förhållanden så tycker jag att par nuförtiden verkar ge upp på tok för lätt. Man måste acceptera att det är upp- och nedgångar i en relation. Ibland kan man rent av hata varann, haha, nej men seriöst. Allt ÄR inte guld och gröna skogar all the time... Right!? Man måste kämpa! Ibland är det tufft men oftast finns kärleken kvar där under ytan.... Gäller bara att väcka den till liv igen... Don`t give up on each other! :)

10 januari

GRATTIS LILLEBROR PÅ FJORTISDAGEN! <3



image61

:'(

Som jag sa förut; när solen har gått imoln lyser du fortfarande upp, det stämmde till 100%.
  Fram tills idag, då jag flyttade till ett ställe där solen lyser över en molnfri himmel.



Tillägnad Rikke!

Varför skrattar norrmän tre gånger när de hör en rolig historia?
1. När de hör den första gången
2. När de får den förklarad för sig
3. När de förstår poängen!


så sant, så sant!

När en tjej..
Är tyst,
(så rullar det med miljoner tankar i hennes huvud),
Bråkar med dig, (tänker hon väldigt djupt),
Tittar på dig med ögonen fulla av frågor,
(så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida),
Svarar jag mår bra efter några sekunder,
(mår hon inte alls bra),
Tittar sorgset på dig,
(undrar hon varför du ljuger),
Lägger sitt huvud på din axel,
(så önskar hon att du är hennes förevigt),
Försöker få kontakt med dig varje dag, (då söker hon din uppmärksamhet),
Smsar ofta,
(vill hon att du svarar åtminstonde en gång),
Säger jag älskar dig,
(menar hon det),
Säger att hon inte kan leva utan dig,
(då har hon tänkt klart att du är hennes framtid),
Säger att hon saknar dig, (så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör)



åk inte :'(

JOHANNA, FATTAR DU HUR MYCKET JAG KOMMER SAKNA DIG MELLAN 3/3-6/5?
                                      
adelsö
                                          





bajs-måndag

Jaha, då var det skola igen.. Efter två veckors ledighet som bjöd på både det ena och det andra, är det dags för nya läxor och prov, JIPPI...

Efter att Micke tryckte på stopp-knappen* 3 gånger när vi åkte hiss igår ska jag inte prata med honom på hela veckan. Först skämtade jag bara om det, men nu är det allvar! Tro det eller ej, men munnen är ihop klistrad!

*) Jag har haft fobi för att åka hiss de senaste 10 åren och när jag väl åker hiss-jävlen är det någon som roar sig med förstöra när jag ska övervinna min rädsla. 


Nu ska jag jag flytta mig 500 m österut för att krypa upp i Johannas soffa och kolla på de första Greys Anatomy avsnitten som det börjar sända på tv om 1 timme! 


SOLONG SUCKERS! 

RSS 2.0