höjden av lathet

Grattis Jonas och Felicia! Ni har tilldelats priset "höjden av lathet".

Sen vi gick upp vid halv 11 har vi inte gjort något vettigt alls. Vi har ätit frukost, kollat på bilder från när Jonas var liten, kollat på tv och borstat tänderna. För tillfället sitter jag i morgonrock och äter salta pinnar och gummibjörnar. Fast vi ska faktiskt vara lite sociala sen, vi ska hem till far min och äta middag med mina tyska sysslingar som är på besök.

mr clock

Jag hatar att komma försent. Jag är hellre där 20 min innan än 2 min efter. Det blir inte bättre när jag måste vänta på någon annan. Ska man vara där 15.00, då är man där 15.00 om man inte har en jäävligt bra ursäkt. Inte för att det finns något jag kan göra åt när andra kommer sent, jag kan bara göra min eget bästa.


säälen nästa! :D

Nu börjar jag känna mig lite smått stressad. Innan klockan blir 11.30 ska jag ha hunnit packa klart, duscha och fixa i ordning mig. Egentligen borde jag ha varit klar med packningen imorgon, men jag orkade inte riiktigt.. Sen blir det iaf jobb 12-16, då kommer Jonas och hämtar mig och sen åker vi och handlar. Efter det hämtar vi mina saker, plockar upp Stina och sen börjar vi en låång bilresa upp till Sälen. Där ska vi bo massa härliga människor i en stuga som springer på förmiddagen och sen chillar hela dagen. Jag kan även meddela att jag kommer dö av uttmattning eftersom jag ska springa ca 5 km långorienterings bana varje dag i kuperad fjällterräng 5 dagar i sträck. Senast jag tränade kommer jag inte ens ihåg. 
Önska mig lycka till ;)

dags för jobb

Nu har jag precis ätit lite middag och ska börja jobba om 1 timme. Men innan dess ska jag förbi Stinsen och köpa nya lakan. Igår köpte jag världens bästa film, Morgon Pålsson - Världsreporten. Jag har sett den på bio 2 gånger och 1 gång igår, men tro mig, den kommer ses flera gånger. 

Förra torsdagen gick det en jätte intressant serie på 2:an som hette "fyra fruar och en man" och jag har taggad hela veckan för ett till avsnitt ikväll. Men när jag kollar så står det tydligen inget om att den ska gå, synd för den var asbra! :) 

en liten uppdatering

Jag hittade en dator och då var jag ju tvungen att skriva något. Igår hängde vi på Liseberg och sen tog vi en kvällsfika med Stina och Johan. Imorse skuttade vi upp som två glada duvor och traskade mot hotellfrullen. Sen chillade vi ganska länge innan vi gjorde oss iordning och begav oss iväg. Vi hann till spårvagnshållplatsen innan Jonas kom på att han behövde en till tröja. Så medans jag sitter här sprang han upp och hämtade den.
Såå, idag hänger vi på Lise så länge i orkar och sen ska vi på bio och se Mamma Mia ikväll.

Btw, S&J vann 4 kg choklad iförrgår, så när vi inte orkar åka mer så ska vi spela tills vi också vinner :)


mot sydligare breddgrader!

Idag tar jag och Jonas planet ner till gbg och hänger med Stina och Johan på liseberg. Fast dom åker hem redan imorgon bitti och då får vi klara oss själva, men det ska vi nog lyckas med.. eller det lyckas vi med! 

Sen är jag lite orolig över vilka kläder Jonas har valt att ha med sig när han sa såhär igår:
"Kan vi inte typ komma in som rosa kaniner på liseberg?"

götet here we come

Nu har jag och stina (lite johan och maria (stinas mamma)) suttit framför datorn i 3 timmar och letat resa till mig och Jonas. Det började med att vi skulle åka fredag - lördag, sen blev det fredag - söndag, sen blev det lördag till söndag och sen sluligen söndag - tisdag!

Söndag:

Flyg                                        Pris 796 kr

Liseberg                                       360

Natt på hotell (4 stjärnor)          1400 (2 nätter)

Måndag:

Chill i staden

Natt på hotell

Tisdag:

Flyg hem

Sammanlagt 1278 kr per person! :D


bara för att du där du

Ikväll ska jag vara jätte snäll! Vet ni varför? Jo för att Jonas har jobbat jätte mycket och kan inte sova. Det är sjukt, jag vaknade upp några gånger inatt och varje gång låg han vaken, det är inte bra. Hursomhelt, jag ska åka ner till Ica och köpa massa saker som han tycker om och sen ska jag göra mysigt i mitt rum och tända massa ljus och sånt. (fast då måste jag dra ner rullgardinen för annars märker man ju inte ljusen) och sen ska vi kolla på lejonkungen och då kommer han förhoppningsvis somna :)

Sen blir det ju jätte tråkigt om han läser det här innan och vet allt.
Till Jonas: Om du läser det här kan du väl ändå låtsas att du blir jätteglad och tycker att jag är super snäll? :)

Sen bara för att ni ska tycka synd om mig lite också kan jag säga att imorgon börjar jag jobba 07.00!!

working 9 to 5 (1 to 10)

Hej hopp!

Nu står jag och steker ägg till frulle, inte illa va? ;)  För idag jobbar jag 13-22.15 och har inte rast förrän 18-19, så det behövs en ordentlig frukost om hjärnan ska hänga med. Det blir kassa hela dagen, så om någon vill ha tävling med plu-koder sen är jag på! 4011 bananer, 4666 gul lök, 4802 röd lök, 4597 gurka, osv osv.. 


HAVE A NICE DAY!

Sex and the city

Idag ska jag på bio med Stina. Vi ska se Sex and the city filmen, alla verkar ju tycka den serien är asbra och jag har aldrig sett ett enda avsnitt.. Så jag kan inte påstå att jag har några större förväntningar, men jag hoppas den är bra med tanke på att den är 2,5 timmar!! Aja, innan dess ska vi käka middag också. Med tanke på min och Stinas budget och fantasi blir det Tacobar, men det är bra för då vet man vad man får :) 



1 juli

För den som inte vet det träffades jag och Jonas för första gången på finlandsbåten påväg hem från Halikko för 251 dagar sen. Det sista vi trodde var att vi skulle bli tillsammans senare, men eftersom den lilla göken hade addat mig på msn innan så började vi prata där efter 2-3 månader. Det ena ledde till det andra och för 145 dagar sen träffades vi för första gången på centralen. Och idag har vi varit tillsammans i 4 månader.
Grattis till oss! Eller.. är det verkligen grattis man säger? Grattis till vadå, att vi har stått ut med varandra? ;)

Sen måste jag bara tillägga att om 31 dagar sitter jag och mitt Napa-gang på flygplanet till AYIA NAPA :D


RSS 2.0