hemma igen!

Hallå där!

 

Nu har vi kommit till Sollentuna och Jonas lagar mat för fullt. Jag har ont i magen och slipper hjälpa till. Till förrätt blir det vitlöksbröd med mozzarella och till huvudrätt blir det kycklingsallad med massa olika ingredienser. Vi har ingen bestämd efterrätt men det finns meloner och choklad i kylskåpet så vi klarar oss. Middagen serveras såklart på balkongen!

 

Tror ni att vi trampade någon båt? Nej hahaha! Vi åkte till slussen och tog Djurgårdsfärjan över till Grönan och började vi knata mot strandvägen. Halvvägs köpte vi bröd med korv och hann precis äta upp den när vi kom fram och insåg att alla båtarna var uthyrda. Vi orkade inte vänta i värmen så vi knallade till Kungsan och käkade glass innan vi tog tåget hem. Vara bara hemma och vände innan vi cyklade till Coop och handlade mat. Usch, det var inge kul att handla med Jonas. Han blev bara arg när han inte fick pås-salladen som var asdyr. Nästa gång är det jag som bestämmer!

 

Nu är maten klar så jag måste duka, byye!


en dag i stan

God morgon alla sköna gurkor!

Nu är jag hemma hos Jonas och sen vi kom hit igår runt 19 har han sovit 13 timmar, kul kille! Nu ska vi snart äta frukost och sen rulla in mot stan, har fortfarande planer på trampbåt men inget är säkert förrän vi väl sitter i den haha. In till stan ska vi iallafall och vad som händer där får den som lever se :)


4941 stolta steg

Nu är 37 min, (4035m och 4941 steg) avklarade på en powerwalk i solskenet. Skönt att man har gjort något vettigt idag! Nu gäller det bara att hinka i sig vatten så man slipper huvudvärk senare. 

 

Om ungefär 2 timmar kommer Jonas och hämtar upp mig. Innan dess hade jag tänkt att äta lite vattenmelon och kiwi, hänga upp mer tvätt och duscha. Haha, eller så struntar jag i att duscha bara för att visa Jonas att jag faktiskt har varit ute och rört på mig för annars kommer han inte tro mig!

 


ledig dag tjalalala!

Idag är det stora resdagen, eller inte för mig. Mamma, Benjamin, Oliver och Zoey är påväg ut i skärgården och pappa är påväg till New York. Eller om jag tänker efter ska jag ska faktiskt ut och resa, till Krigslida om det räknas?

 

Mamma verkar sätta mig på prov redan från början. Fanns det någon frukost när jag vaknade imorse? Nej. Fanns det något ICA-kort så jag kunde handla mat? Nej. Hade hon tagit mina kiwisar som jag fick Jonas att köpa till mig igår? Ja. 

 

Det var bara att hoppa upp på cykeln och cykla till Coop. Där köpte jag det allra nödvändigaste som kommer att behövas de närmaste dagarna. Italienskt bröd, kiwisar, flingor, chips och en tidning. Chips på en vardag? Tjii fick du mamma som tvingar mig att handla mat haha!

 

Så på 2,5 timme har jag handlat, ätit frulle och hängt tvätt. Tvätten hängde jag faktiskt ute på ett torkställ i hopp om att dom kommer torka snabbare. Alla mina kläder i stort sett smutsiga eftersom det inte var förrän igår som jag packade upp min resväska.

 

Har inga direkta planer idag utan ska nog bara jäsa i solen och sen åka med Jonas hem när han slutar jobba. Kanske gör något vettigt senare som att ta en promenad eller så. Jag sa kanske.


det kan vara kul att jobba, ibland

Timmarna på jobbet gick snabbare än förväntat. Ja, de nästan flög fram! Det gick så fort att jag inte hann klart med det som var tänkt. Det är nästan så att man kan säga att det är kul att jobba.

 

Sitter på balkongen nu igen. Den enda skillnaden från igår är att jag inte har sovit. Går hellre och lägger mig tidigt och går upp tidigt än tvärtom. Har inget speciellt planerat imorgon heller, vilken tråkig människa jag är. Men inget blir som jag planerar ändå så det kanske bara är bra. Det blir nog ingen allsång på tisdag heller för det är ingen som vill följa med. Känns som att det blir roligare om man är ett helt gäng än bara tre pers haha! Har istället planer på att trampa trampbåt och ha picknick tillsammans med Jonas på Djurgården. 

Jag planerar inte utan jag har planer och det mina vänner, är en stor skillnad :)



en dag på jobbet kan gå fort

Timmarna på jobbet gick snabbare än förväntat. Ja, de nästan flög fram! Det gick så fort att jag inte hann klart med det som var tänkt. Det är nästan så att man kan säga att det är kul att jobba.

 

Sitter på balkongen nu igen. Den enda skillnaden från igår är att jag inte har sovit. Går hellre och lägger mig tidigt och går upp tidigt än tvärtom. Har inget speciellt planerat imorgon heller, vilken tråkig människa jag är. Men inget blir som jag planerar ändå så det kanske bara är bra. Det blir nog ingen allsång på tisdag heller för det är ingen som vill följa med. Känns som att det blir roligare om man är ett helt gäng än bara tre pers haha! Har istället planer på att trampa trampbåt och ha picknick tillsammans med Jonas på Djurgården. 

Jag planerar inte utan jag har planer och det mina vänner, är en stor skillnad :)



en soligkväll på balkongen

Hallå i stugan!

 

Sitter i kvällssolen på balkongen och har precis avnjutit både grillat kött till middag sen sen vattenmelon till efterrätt, mums! Nu är solen rätt behaglig men när jag kom hem stentrött från jobbet och la mig i soffan här ute för att sova räckte det med en timme innan jag var genomsvettig. 

 

Lär gå och lägga mig tidigt ikväll efter som det är en tidigt morgon imorgon igen. 7-16 är arbetstiden men eftersom det är söndag klirrar det skönt i kassan. Sen är jag ledig mån-tors, ska bl a på allsång på tisdag är det planerat, men det lär bli ändrat ändå eftersom det är jag som har planerat haha. 

 

Nu går solen snart ner bakom trädtopparna så det börjar bli dags för mig att smyga in till soffan och kolla om det går något bra på tv.

 

 

Det var allt från mig, mors och hej! 


sommaren är spontan

Badade vi? Nej
Åt vi på restaurangen? Nej

Varför skulle något bli som jag hade planerat? Sommar ska ju vara spontan!
Nu är det dags att fixa matlådan för imorgon, duscha och sen hoppa direkt i säng för imorgon är det jobb 7-15 som gäller!

bada

 

God morgon!

 

Har precis vaknat och ska ta tåget om 1 timme. Jonas sov här men gick upp vid 8 för att han skulle flyga men nu är han färdig så vi ska mötas upp och åka och bada. Eller ja, det skulle inte förvåna mig om det blev vattenspridaren haha!

 

Ikväll ska jag, om jag hinner, äta middag med Jennifer och Mikis på Väsby golfrestaurang där Becca jobbar. Fast jag ska ju hela vägen bort till Krigslida så frågan är ju om jag hinner tillbaka till sju.

 


underbara lillebror

Pappa: Oliver, när duschade du senast?

Oliver: Ehm..Hm.. Jag ska duscha imorgon.

Pappa: Oliver, när duschade du senast?

Oliver: Öhh.. tisdags?

 

Hahah, det är kul med människor som måste tänka efter när dom senast duschade och verkligen övertyga någon annan om att dom ska duscha dagen därpå. 


Sollentuna GP

Nu har jag precis duschat och fräschat upp mig lite. Borde egentligen städa rummet och packa upp resväskan men eftersom jag ska till mamma imorgon är det ingen idé eftersom jag ändå ska packa ner allt igen då. Så jag struntar i det helt enkelt.

Ska snart cykla iväg och gå en promenad med Zoey. Vette sjutton om det blir så långt eftersom det är så varmt, det räcker nog med att vi går och badar. Sen passar jag på att äta mat hemma hos mamma, om jag hittar något dvs. Linda och Becca kommer strax före halv sju för då ska vi ner på vallen och kolla på friidrott, men vi orkar inte betala så vi hoppar genom hålet i staketet. Om dom inte, som tidigare år, har varit och lagat hålet. Aja, vi ska nog komma in gratis på ett eller annat sätt :) 


resan i bilder


uttråkad

Jag har tråkigt! Alla vänner jobbar, flänger runt i Sverige eller är utomlands. Jag borde ju egentligen ligga ute och sola men det är så förbaskat tråkigt att göra det själv. Speciellt när jag inte har något att göra när jag solar, typ läsa en bok eller lyssna på musik, för jag har redan gjort det och redan tröttnat. Så jag cyklade till Coop och köpte det nödvändigaste för att överleva några timmar på baksidan, tidning, bulle, vaniljyoghurt och kiwi. Hittade även Metro och City som jag tog med mig. 

 

Solstolarna på vårat hotell hade inte reglerbara ryggstöd utan de var bara uppåtlutande mini,mini lite. Vilket gjorde att man bara solade framsidan, så där har jag bikinilinje men det syns inte något för 5 öre på rumpan. Det jag försöker få fram är att det passar perfekt med att ligga och läsa på gräset nu när jag måste sola ryggen. Okej.. inser ni hur tråkigt jag har när jag analyserar för er om varför jag ska sola ryggen. Herregud säger jag bara.




njuter i solen

Jag förstår inte vad jag gör för fel, det går inte att ladda upp bilder här. Det går alldeles utmärkt att lägga upp dom på fejjan men här står den bara och laddar i typ 10 min och inget händer. Ska prova att förminska dom och lägga upp dom via min lillebrors dator. Men det gör jag senare för just nu sitter jag i solen på baksidan och bara njuter. Man måste ju ligga i ifall brännan ska sitta kvar ;) Dock har jag fått värme/soleksem i knävecken och ljumsken, så där har jag tagit solkräm och lagt en tröja över.

 

Det kommer nog vara här jag spenderar resten av min dag förutom när jag ska gå ut med Zoey men det är inte förrän på eftermiddagen. Då ska vi gå ner och bada i Edsviken. Hon är så söt (läs: ful) när hon har badat. Hennes fluffiga päls lägger sig bara platt längs kroppen, eller endast längs benen eftersom hon är för feg för att gå ut längre haha :)


thailand, ja tack!

För ungefär en timme sen cyklade Linda hem. Vi har lagat mat, ätit ute i solen och kollat resor till Thailand. Tänk hur härligt det kommer vara att åka till Thailand i december och inte komma hem förrän 2-3 månader senare. 

 

Nu har jag myst ner mig i soffan och kollar på Generation fett. Det sinnessjukt hur tjocka dom är, 11 bast och väger över min dubbla vikt. De skyller på att nyttig mat är för dyrt och att KFC som ligger 3 min bort är det billigaste dom kan äta. Det är bara sorgligt. 

 

Man kanske ska ta tag i träningen snart, det är faktiskt mindre än en månad kvar till oringen och några springrundor kanske man ska ha tagit innan dess. Men det är som sagt 1 månad kvar haha! Räcker det inte med att jag kollar på alla friidrottsknuttar som kommer tävla på vallen imorgon?


jag tog med mig värmen hem!

Goddag! Har varit uppe sen 9 och varit ute och flängt på stan. Eller jag har varit på Coop och hämtat mitt sommarschema + cykel och sen har jag varit ute med Zoey. Varmt och skönt väder här med! Dock är värmen behagligare här. I Puerto Rico är luften, precis som överallt utomlands, mycket fuktigare. Svetten rann längs ryggraden efter minsta ansträngning. 

 

Nu ska jag cykla till Coop och käka lunch med Linda, wihoo! Efter det ska jag till Elgiganten och köpa en plattång. Hade med mig tidiningarna Cosmopolitan, Solo och Glamour på resan (läste veckorevyn innan jag åkte) och i alla tidningarna fins det så mycket tips på frisyrer. Vågigt, lockigt, rakt osv osv och allt ska göras med en plattång. Därför har jag bestämt mig för att köpa en OBH Nordica för 440 kr på internet och sen hämta ut den i butiken. Tjänar någon hundralapp på att göra så jämfört med att köpa den direkt i butik, precis som med volumemastern. 



sextonde till tjugotredje juni

Nu drar vi till Puerto Rico och jag hoppas att ni 

får det lika bra här hemma som jag kommer ha! :D


sj, sj gamle vän!

Eftersom jag kände mig lite halv krasslig släpade jag mig till apoteket och köpte ett naturläkemedel som ska förhindra utbrytning av förkylning. Det var bland det äckligaste jag druckit, smaken går inte att beskriva men det var ruskigt äckligt! Hoppas verkligen att det hjälper nu när jag måste dricka ett sånt glas varje till varannan timme.

Lämnade även in cykeln på reperation på Coop eftersom växlarna och stödet har slutat att fungera. Passade även på att köpa halstabletter och en tidning. Jag ville ha nya numret av Cosmopolitan men det  kommer ut imorgon och om jag har tur finns det på Arlanda innan vi åker.

Nu ska jag köpa tågbiljetter till mig och Stina tills vi ska åka till Oringen i slutet av Juli. Undrar hur dom tänker när första klass är billigare än andra? Jag gör inget annat än bockar och bugar!



vi får inte vara morgontrötta imorgon!

Tänk om vi tar fel flyg och hamnar i Warzawa istället, snacka om besvikelse!

15 juni

 

God morgon!

 

 

Imorgon vid den här tiden sitter vi på planet mot Las Palmas! Så idag är det packning som står högst upp på listan men tro mig, jag kommer hinna med 1000 andra saker också. Måste lämna in min cykel, tvätta en handduk, köpa en bok, ringa SL, boka tågbiljetter osv.

 

För tillfället håller jag på att kurera min hals. Redan igår kände jag att den inte var tipptopp och imorse när jag vaknade kunde jag knappt prata. Det sitter som en liten slempropp (mysigt va?) längst ner i halsen och om jag försöker hosta upp den rivs hela halsen sönder. Så nu sitter jag här med en kopp te med massor av honung i, i hopp om att den ska blir bättre. 

 

Skönt att det inte regnar just nu. Det kommer säkert komma senare men då kanske jag hinner ge mig ut och göra min ärenden innan himlen öppnade sig. Att jag cyklade i ösregn mamma-pappa-stinsen-pappa igår kan säkert vara en skäl till att min hals mår som den mår. 


inget samarbete här inte

JAG BLIR GALEN! DET GÅR INTE ATT LADDA UPP NÅGRA BILDER, FÅR TYP UPP 5 OCH JAG VILL HA TYP 30!! SKA FÖRSÖKA ATT LÄGGA UPP DOM IMORGON ISTÄLLET! NI FÅR NÖJA ER MED FACEBOOK SÅ LÄNGE! ;)


3 dagar efter orkar jag skriva, det säger rätt mycket

Har inte haft någon ork att skriva de senaste dagarna, har i stort sett bara försökt att ta igen all kraft som försvann i torsdags. I fredags sov jag hela dagen förutom någon timme när jag och Linda var iväg och käkade pizza. Igår åkte jag och Linda till Kista och shoppade. Båda hade lite saker att införskaffa då jag åker till Puerto Rico på tisdag och Linda till Bryssel på onsdag. Kvällen igår spenderades i soffan med chips och sommarkrysset. 

 

Idag ska jag hem till pappa och tvätta massor eftersom mammas tvättmaskin fortfarande är trasig och den nya inte kommer förrän om någon dag eller två. Ska förbi Stinsen en sväng och köpa några saker som jag inte hittade igår. Kvällen kommer troligtvis att spenderas i soffan, det är där jag passar bäst! 

 

Bilder från studenten kommer senare idag när jag är hemma hos pappa :)


nerräkningen börjar närma sig sitt mål

Woho! Om 26 timmar så.. ja ni vet, det som jag har tjatat om den senaste tiden... TAR JAG STUDENTEN! 

 

Dock är det massa saker som ska göras innan dess. Nu ska jag klä på mig, sminka mig, cykla till mamma med massa saker, gå till skolan och äta studentlunch, fixa lakanen till flaket, sen hem och städa, tvätta hunden, noppa ögonbrynen, bestämma om jag ska klippa av tylltyget på min klänning eller inte, stryka klänningarna, bestämma hur håret ska vara, hur sminket ska vara, vilka örhängen jag ska ha, om jag ska ha armband osv osv. Det är massor av saker som säkert går snabbt att göra men jag är en mästare på att göra massa saker samtidigt som inte alls har samma prioritet

 

Äh va fan, jag har som sagt 26 timmar på mig till en av de lyckligaste dagarna i mitt liv och då får man prioritera sminket före städning. Eller hur mamma? ;)


Mig äger ingen, men jag äger alla!

 

Nu har jag äntligen kommit i säng. Sov 10 timmar i natt och lyckades somna någon timme mitt på dagen också när Jonas pluggade haha! Samtidigt har jag inte gjort något vettigt idag, men om jag känner mig själv så borde jag kunna sova ändå.

 

Började ju läsa boken Livstid häromdagen med redan efter 3 meningar insåg jag att jag redan hade läst den och visste vem mördaren var. Hur kul är det på en skala? Istället gick jag ner till bokhyllan och fick hjälp av pappa att välja boken Mig äger ingen av Åsa Linderborg. Jag har hört både bra och dåligt om den så nu har jag chansen att skaffa mig en egen uppfattning. Men innan vi åker till PR tänker jag leta upp någon av Lisa Marklunds böcker som jag inte har läst som jag kan ligga och soft-läsa vid poolen. Åh vad jag längtar!

 

 

Sen måste jag bara tillägga att jag ger mig själv ett skratt över min förnurliga rubrik!

 


Har det redan gått så lång tid?

 

Ja, nu börjar 12 år av slit i skolan närma sig sitt absoluta slut. 

 


Gran Canaria om en vecka!

Kreta blev tyvärr för dyrt, så Stina och Johan måste klara sig utan oss. Vi åker till Puerto Rico 16-23 juni istället, exakt om en vecka alltså. Nice nice nice!

 

 

Jonas ligger och sover bredvid mig just nu, kul pojkvän man har. Jag tror banne mig att jag ska väcka honom nu, klockan är faktiskt kvart i elva. Moahaha! 


studenterna 5/6 2009

Här kommer lite bilder från studenterna i fredags.
Dock är inte Jonas någon linslus så det blir bara en bild från hans presentöppning :)

sista lunchen i skolan

God morgon! Klockan 10 ska jag möta Linda utanför simhallen, vi ska sola och även ta en simtur. Efter det har vi bestämt dejt med Tobbe och Sofie för en sista lunch (förutom studentlunchen) i matsalen 12.10. FÖR JAG  TAR STUDENTEN OM 3 DAGAR! Har bett mina föräldrar om en t-shirt med samma bild som på plakatet som jag kan ha på flaket, smart va? ^^. Senare i eftermiddag kommer Jonas hit och då ska vi boka resa! Jag längtar.


håller tummarna

För 45 min sen slog jag ihop datorn och bestämde mig för att sova. Men direkt när jag hade lagt mig i sängen tog jag upp den och började leta igen. Vad jag letade efter? Resor till solen såklart! Först var vi helt inställda på att det skulle blir Spanien men sen började vi kolla resor till Kreta och insåg att det fortfarande finns resor dit undertiden som S&J är där. Vore inte det helt underbart? Dock verkar resorna gå smör i solsken och jag gör inget annat än håller tummarna för att resan med hotell 500 m från deras finns kvar imorgon för samma pris.

 

Nu ska jag göra ett nytt försök med att stänga ingen kiosken men jag är alldeles för uppspelt för att kunna sova. Så jag ska läsa lite i Livstid av Liza Marklund, böcker får mig alltid att somna! 


tur i oturen om man kan säga så!

God morgon!

 

Kommer ni ihåg att jag skrev för ett tag sen att Johan, Stina, Jonas och jag skulle åka till Kreta en vecka nu i Juni? Dock gjorde jag och Jonas gjorde slut och avbokade därför våran del i  resan så Stina och Jonas får åka själva. Sorgligt men sant. 

 

Men nu är vi back together och som jag nämnde härom dagen fick han en weekend i Köpenhamn av mig i studentpresent. Fast nu kanske vi gör om den resan till en solresa istället. Har kikat på sista minuten och tyvärr finns det ingen resa till Kreta när Stina och Johan är där så vi kanske åker till Gran Canaria. Lite farligt det där med sista minuten, man vill vänta 1 dag till med att boka för det kanske blir billigare samtidigt som resan kanske försvinner. Hoho, vi får se hur det går!

 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta mig ner till centrum och rösta! :)


nu är kvällen kommen

Vilken dag! Det har varit full rulle hela tiden och allt har verkligen varit super kul :)

Började med att vara med på Johannas utspring vid Riddarholmskajen. Alla studenterna kom med en båt, skrek och sjöng och allt såg så underbart ut. Alla är så glada och jag blir så glad för alls skull att jag själv alltid börjar gråta. Tänk hur det kommer se ut på torsdag...
Efter det hade jag några timmar i stan då jag passade på att käka lite lunch och lösa suduko. När Johanna hade åkt färdigt med flaket mötte jag upp henne och åkte till hennes mottagning. Där hann jag tyvärr bara vara ca 1 timme innan det var dags att bege sig söder ut. Såklart hade tågen jätte förseningar så det blev en taxi, men jag klagar ju inte på det när SL betalar tillbaka! När jag kom till Jonas mottagning blev det lite tårta och gott innan alla presenterna skulle öppnas. Av mig fick han en flygresa + 2 nätter på hotell i Köpenhamn, så vi åker väl dit inom några veckor. Mysigt va?

Nu sitter jag i myskläder och ska snart sova. Jonas åkte iväg till sin slutskiva för 40 min sen och lär komma hem helt slut om några timmar och då kommer jag sova så gott! Hade möjlighet att gå på både Johanna och Jonas slutskivor men jag hade ingen lust att gå på någon av dom. Det är deras sista kväll med gänget och jag känner inte så många i deras kretsar vilket skulle göra att jag bara skulle vara som en igel. Därför tror jag att dom får roligare utan mig haha!

Imorgon väntar jobb 13-22.15 och innan dess måste jag ut med Zoey, vilket betyder att jag måste åka härifrån 10.30.
GOD NATT!

mina favoriter tar studenten!

Ska åka om två timmar och det ligger gråa moln över hela stan. Hade tänkt att ha sommarklänning, ballerina och en kofta. Nu blir det sommarklänning, kofta, en till kofta, skinnjacka, strumpbyxor, sjal, ballerina och min starbucksmugg med te! Det är bara bita ihop och hoppas att jag inte blir sjuk. 

 

Det blir plan 4 idag vilket  betyder att jag har några timmar när jag kan chilla i stan. Då måste jag bl a byta kortet som jag hade köpt till Jonas för det var nämligen en liten tjej i rosa klänning med på kortet och jag tror att han skulle uppskatta något som var mer maskulint haha! 

 

Ska snart hoppa in i duschen och försöka höja kroppsvärmen från 37 till 39 grader och se till att den stannar där resten av dagen. Egentligen spelar det ingen roll hur mycket jag fixar håret + sminket nu för innan jag ens har kommit in till stan kommer jag vara röd om kinderna och håret kommer vara ruffs-tuffs.

 

Hoppas ni får en lika rolig, mysig, kall och minnesvärd dag som jag kommer att ha!!


PLAN 4

Johanna är på dykkurs och därför får jag inte tag på henne! Jag blir galen, fattar hon inte att hon tar studenten imorgon och jag måste fråga massa saker tex vart utspringet är eftersom dom ska åka båt och grejer!!

 

Ser ut som att jag är med på Johannas utspring imorgon och sen chillar i stan medan hon åker flak. Sen träffar jag henne under tiden hon gör sig iordning innan mottagningen och är med henne så länge som jag hinner och sen åker till Jonas runt 17.30. Hoppas Johanna går med på denna planering eftersom jag inte kan tänka ut något annat sätt som dagen kan gå ihop på..


varför måste pojkvännen och bästa kompisen ta studenten samma dag?

Imorgon tar två av de viktigaste personerna i mitt liv studenten och jag får inte ihop min dag. 

Johannas utspring är kl 13 och Jonas är klockan 15. Johanna beräknar att vara på min mottagning kl 16.30 och Jonas på sin kl 17.30

 

Plan 1: först Johannas utspring kl 13 och sen åka till Jonas utspring kl 15. Sedan tänkte jag åka till Johannas mottagning och sen tillbaka till Jonas mottagning. Det kommer inte fungera för 5 öre för det tar 50 min att åka mellan och det blir för tight om tid.

Plan 2: först Johanna utspring kl 13 (hoppa över Jonas utspring) och sen chilla i stan till 16.30 då Johannas mottagning börjar. Men då behöver jag åka därifrån 17.04 för att hinna träffa Jonas på hans mottagning innan han ska vidare på slutskiva. Jag gillar inte den här planen heller för jag hinner inte vara på Johannas mottagning mer än 30 min och tänk om hon blir försenad. Då har jag väntat på i 3 timmar utan att ens få träffa henne..

Plan 3: först åka till Johannas utspring kl 13 och verkligen gratta henne så mycket det går. Åka till båten där hennes mottagning hålls och lämna presenterna för att sen åka till Jonas mottagning. Nej, den här planen var inte bra heller för jag vill ju komma på Johannas mottagning..

Plan 4: ????


jag vill ha sooool!

Usch vilket väder,sa Pär Fläder!

 

Det blåser som jag vet inte vad och himmelen är alldeles grå. Jag vill att det ska vara fint väder imorgon eftersom både Jonas och Johanna tar studenten då. Tyvärr säger min väderkälla(http://www.accuweather.com/world-index-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&loccode=EUR|SE|SW015|STOCKHOLM) att det blir regn imorgon men förhoppningsvis sol nästa torsdag, fast igår sa den regn. Det enda jag kan göra är att be till Gud varje dag och hoppas på det bästa.

 

Idag ska jag till skolan och ha betygsprat och sen ska jag på körlektion med Oggi och efter det ska jag en sväng till stan med Linda. Förhoppningsvis hittar jag några studentskor till mig och ännu mer förhoppningsvis presenter till mina studenter imorgon!


jasså jaha

Hej. Sitter och äter lunch, en mirco-pizza. Ska till Gillinge snart och köra halkbana.

 8 dagar kvar till studenten. Igår hände något oväntat. Nu måste jag klä på mig. Hej då.


sitter i matkällaren

Hallå där!

 

Igår var det ett slitet jobbpass mellan 10-14, kan det beror på Hannas vilda firande och endast 4 timmar sömn? Sov ingenting när jag kom hem heller utan däckade istället vid 22-tiden och fick sova 12 sköna timmar innan det var dags att bege sig till skolan.

 

Eftermiddagen har spenderats på bla körskolan, känns som att jag måste börja läsa teorin för att slippa gå på alla luriga saker min körlärare gör. Han säger massa saker till mig som jag ska göra, om jag hade läst och förstått alla skyltar hade jag inte gjort dom sakerna eftersom vissa av dom är förbjuda. Fattar ni?

 

Precis när jag kom hem mötte jag Jonas på gatan som ville hämta sitt schema hos mig. Eftersom han inte hade sagt något så skulle jag kalla det ren tur att jag kom hem just då för annars hade han inte fått något schema. När han åkte mot jobbet körde jag och mamma till pappa för att hämta våran tvätt. Tvättmaskinen här har gått sönder så vi snyltar lite hemma hos honom. Snällt va? Dock kommer det inte hålla i längden så mamma måste börja leta efter en ny. Fast nu har hon massa annat i huvudet, kan det vara för att jag tar studenten om 10 dagar?!

 

Juste! Nu sitter jag i källaren, det enda stället som internet fungerar på efter strömavbrottet. Broder Tuck får ta att fixa det när han kommer hem för det finns roligare ställen att sitta på än matkällaren...

 


RSS 2.0