19.46

Mina armar skakar fortfarande efter dagens träning. Om jag inte har träningsvärk imorgon blir jag riktigt besviken. Dagen börjar närma sig sitt slut och det känns som att denna lediga måndag har spenderats just som en ledig måndag ska spenderas. Om cirkus tjugo minuter kommer Jonas och hämtar mig. Han har varit i Kalmar över dagen och landade nyss på Arlanda så han plockar upp mig på vägen hem så åker vi dit och sover. Imorgon är det jobb 11-20, man hinner inte göra speciellt mycket annat när man jobbar dom tiderna. Då får man ta vara på dom lediga dagarna istället :)

är det såhär mina grannar ser mig?

Igår när vi kom en från mamma upptäckte jag att min granne gav mig en väldigt speciellt utsikt från mitt fönster. Jag hade glömt kameran hos mamma så jag tvingade pappa ta kort istället. Dom kanske ser det som en hämnd för alla gånger jag har knallat runt i underkläder i mitt rum utan att ha tagit ner persiennerna... Samtidigt så undrar jag fortfarande vad det är för något.

B.U.S

Stadskörningen gick över förväntan, körde inte fel en enda gång! 
 
Solen lyser med sin frånvaro och jag är inte brun för fem öre. Imorgon är det 1 juni och då börjar sommaren på allvar. När det är sommar ska man vara brun, eller hur? Det jag ska komma fram till är att igår tog jag saken i egna händer och köpte en B.U.S spray. Efter ha peelat hela kroppen i duschen så sprejade jag ett lager på överkroppen. Tidigare har jag alltid använt kräm/lotion men fördelen med sprayen är att man blir brun direkt och om det blir ojämnt kan man rätta till det på en gång. Det enda som blev aningens fläckigt den här gången var händerna, men det syns bara om man kollar nära! Eller nu när jag ser bilderna så måste jag tillägga att det syns mycket tydligare på dom än i verkligheten.
 

Ledig måndag

Jag älskar måndagar, för jag är alltid ledig på dom. Idag ska jag sätta min stadskörning på prov. Först ska jag till Liljeholmen för att hämta ett handfat och sen till pappas jobb på Kungsgatan och lämna datorer. Eller nej, jag ska till någon bakgata för att hitta varuintaget och måste åka på massa smågator och förbi någon kyrka. Tur att man har iPhonen till hjälp!  
 
Förhoppningsvis är jag hemma i lagom god tid så jag hinner städa rummet lite för det orkade jag inte igår innan jag ska iväg på bodypump 17.30. Det är roligt att gå på samma pass varje vecka för då kan man se hur kroppen utvecklas och bli starkare. Förra veckan klarade vi tex 10 kg på en övning där vi tidigare bara har haft 7 kg(?). Jag var bara tvungen att skryta lite, haha!

helgen v. 21

Helgen har bjudit på både det ena och det andra. I fredags var det svullkväll efter 9 timmars arbete. I lördags var det jobb och sen tjejkväll hemma hos Maria, mycket gott och trevligt! Idag har jag ätit glass i solen, promenerat med Zoey och tränat med Johanna. Kom nyss hem från en morsdag-fika hos mamma. De senaste dagarna har det blivit mycket medvetet snask och det är bara för att jag har intalat mig själv "på måndag börjar allvaret". Så imorgon börjar beach 2010 på riktigt. Aningen sent kan man tycka men jag har inte semester förrän vecka 28! Nu ska den här veckan avslutas med en dammsugning av rummet, betala räkningar och sen byte av färg på naglarna.
 

svullofredag

Kebabpizza, cocacola, chips, andra chips och dipp. Snart spricker jag!

min fina prins


Att vara tillsammans med någon som tycker om flygplan väldigt väldigt mycket har sina speciella stunder. (på frågan felicia eller flygplan, får jag inget svar). Vid vissa tillfällen, tex en middag på balkongen en majkväll kan Jonas helt plötsligt sluta prata. Han stirrar istället rakt fram, spänner öronen och ser 100% fokuserad ut. Sen reser han sig och springer in för att hämta antingen radion eller kikaren för att ta reda på vad det är som flyger ovanför. I början var jag aningen tveksamt med efter åren har jag vant mig och skrattar istället, för det finns absolut ingenting jag kan göra åt det. När man tänker efter så är det lite charmigt. Hela hösten och hela våren har han pluggat, varje dag, flera timmar om dagen. I torsdags skrev han klart sitt sista teoriprov i pilotutbildningen - grattis älskling. Puss på dig! 

Gårdagen

Gårdagen var mycket trevlig och högt över våra förväntningar. Efter nio timmars arbete åkte vi hem till pappa för att dricka vin och göra oss iordning. Blev en sväng förbi Coop (såklart) på vägen till tåget för att köpa nya strumpbyxor och lämna Johannas väskor.

Väl på plats får vi tre drinkbiljetter var och strax därefter kör Hasse Brontén stand up. Johanna har flera gånger de senaste dagarna sagt att hon inte har "sån slags humor" och om jag inte misstog mig så såg jag ett leende på hennes läppar flera gånger. Busted! Eftersom vi inte kände några andra där och inte riktigt för att knyta nya kontakter så gick vi upp till Hotellets innegård för att sitta där ett tag.

När det är i slutet av maj och det är uppehåll så måste man faktsiskt sitta under bar himmel. Sagt och gjort! Jag tog eget initaiv och hämtade soffkuddar, som var grymt  mycket tyngre än jag trodde, och gjorde det mysigt i sofforna. En stund senare bestämde vi oss för att gå ner igen, vi var faktiskt på fest. Vi kom ner alldeles lagom till tårtan och Linda Sundblad(?) som uppträdde. Ungefär samtidigt som hon kom upp på scenen kände vi att det började räcka för oss, inte riktigt våran stil. En promenad till centralen med en korv på 7/11 blev avslutet på en mycket lyckad kväll!



 


en ledig dag

Igår hade jag inte en lugn stund på 18 timmar och jag kan inte säga att den här dagen har bjudit på speciellt mycket vila den heller. Men jag klagar absolut inte för det är bara roliga saker jag har gjort. Idag var jag och klippte mig på Sachajuan där min barndomskompis jobbar som elev. Tog inte mer än någon cm på längden men det blev ändå mycket fräschare. Det var jättemysigt att sitta och bli ompysslad i håret samtidigt som vi pratade gamla minnen. Efter det blev det en snabb vända hem för att byta kläder och trycka i mig kyckling/curry-smörgåsen som jag köpte med mig i farten på Subway. Åkte till Årstaberg för att bli hämtad av Jonas för att sedan fortsätta till Forum Nacka för shopping. "Tyvärr" var han lite sen så jag hann avnjuta en glass på en parkbänk i solskenet innan han dök upp :) På två timmar hann jag plocka på mig en jacka, två par shorts och en scarf. Men den riktiga storshopparen var Jonas som köpte tre par shorts, en skjorta och en tshirt.


Aftonbladets realeseparty

SKÅL!

jag tror bannemig att vi har fått muskler!

Doktorn, centrum, stinsen, hem, promenad, lunch, chill, stinsen, centrum, träning, hem, dusch, middag, plocka undan, måla naglarna. Jag har stundtals haft panik över klädvalet till Aftonbladets releaseparty imorgon och stundtals har jag degat i soffan. Nu har jag iallafall hittat en ljusrosa klänning på VILA som jag kommer ha med kavaj och ballerina skor.  
 
Imorgon väntar jobb 7-16 och sen hem för att duscha och byta om innan Johanna och jag åker in till stan för party. Vad det är som firas vet vi inte riktigt men trevligt ska det bli! Dricka drinkar och äta snittar på en tisdag är det väl ingen som klagar på? Ännu bättre är att jag är ledig på onsdag och inte jobbar förrän 15.45 på torsdag. 
 
Nu sitter jag och låter mina naglar torka, lila blev det den här gången. Måste bädda ner mig i sängen snart för imorgon ringer klockan 6.00. Men först måste jag borsta tänderna med min nya tandborste som har en supercool design, haha! 

tjugotredje maj

Det ösregnade när jag åkte till stan så det blev 50km/h på motorvägen, yey! Jag har ätit födelsedagsmiddag för att fira farfar som fyller 85 år idag och alla barn fick en godispåse av farfar "det får man när man går på kalas", yey! Jag har handlat lite mat på Ica Maxi så nu ser jag fram emot frukosten, yey!

 

Imorgon är jag ledig och då är prio ett att ta det lugnt, städa rummet och träna. Fast klockan 8.00 (exakt!) måste jag ringa vårdcentralen för att boka tid hos herr doktorn. Jag har haft urinvägsinfektion sen i torsdags och nu står jag inte ut längre, antibiotika är ett måste! Jag hatar verkligen att ringa till vårdcentralen för hon som sitter i växeln är så himla otrevlig och ställer alltid massa puckade frågor. Så nu sitter jag och försöker komma på superägande svar. Tack för mig och god natt! 


tjugotredje maj

288738288738288738288738
Igår efter jobbet hade jag pyjamasparty med Mikis. Tobbe var bara med på partyt och sov inte över. Mikis hade ett jättefint nattlinne med Hello Kitty, kortärmad och enda ner till tossingarna. Hennes mamma hade köpt det till henne på Kappahl och jag är så galet avundsjuk!
  
Imorse när vi vaknade öste regnet ner men det var att masa sig upp och äta frukost. Kl 11 var vi på SATS och körde ett 55 minuter långt shapepass. Veckans träning är avslutad och det blev hela fyra pass, jag är positivt överraskad av mig själv! Det som är farligt med att SATS ligger mitt i centrum är att man lätt smiter in på H&M efter för att "bara kolla på en grej". Den här gången fick jag med mig ett träniningslinne, en träningsbh och ett nagellack. Men det kanske väger upp med att jag inte köpte något i Kista i fredags ;)
 
Nu måste jag ut och kissa vovven innan jag ska köra in till stan och hämta pappa och Oliver som kommer med tåget från Lund. Dom har varit på Lundakarnevalen och hälsat på storebror som bor där nere. När jag kommer hem måste jag duscha för det har jag inte hunnit med, haha. Snusk!

tjugoandra maj

Shorts och tröja.


Beslutsångest.

tjugoandra maj

Igår hade jag ett ytterst trevlig ledig dag! Vaknade av massa pussar i hela ansiktet, bara det gör mycket. Vi åt glass och melon i solen, hängde på JULA medan Jonas köpte det han skulle provade jag solstolarna och dom får 5/5. En sväng till systemet och hjälpa mamma att handla mat hann vi också med innan Jonas skulle jobba. Själv cyklade jag hem och duschade innan jag styrde kosan till Kista med Becca för att äta middag. Lite senare kom Jennifer för lite shopping innan vi åkte hem till mig för att vänta på att Mikis skulle sluta jobba. Efter en stund kom även hon och då gick vi till badberget för picknickmys men vi blev invaderade av både fjortisar och myggor så vi gick hem till mina soffor igen. Efter en timme åkte mina fina vänner hem och jag gick upp och dog i sängen!


nittonde april

Det går bra nu!
Fick sluta tidigare på jobbet idag så det var bara att skynda hem, byta om till träningskläder och cykla till Sats och veckans andra bodypumppass. Jag är ruskigt stolt över mig själv (och Johanna också såklart) att jag tar mig tiden att gå dit. Men det var som ledaren sa idag "att känna sug efter träningen är en färskvara så ta vara på tiden när ni har suget". Och jag kommer följa hans råd till punkt och pricka. Imorgon efter jobb 11-19 bär det av till Sats med Mikis och Johanna för 7 km löpband + 100 armhävningar + 100 situps! 
 
Igår blev det en glass på Fjällgatan i solnedgången. Sen blev det fågelfight pga av oss eller snarare mig. Jag orkade inte äta upp hela glassen och slängde därför struten. Två minuter senare kommer en skata och plockar upp glassen ur papperskorgen och börjar käka den. Då kommer en fiskmås som är tre gånger så stor som skatan och då blir skatan rädd och flyger därifrån. Sen kommer en annan fiskmås och då delar dom på struten som är kvar. Slutet gott allting gott. Det sjukaste är hur stora bitar som tar och sväljer utan att tugga, dom bara sväljer. Det gjorde ont i min hals bara genom att kolla på dom. Sen kom det fler och fler fiskmåsar som började cirkulera ovanför oss och då blev vi lite rädda för fågelbajs så vi pös hem istället! 

Juste, jag har fågelfighten på film hahaha!


artonde maj

Hade en toppendag med Mikis, åt frukt, målade naglarna och lyssnade på musik! Satt i solen till strax efter fem, då är den rätt behaglig annars dör man nästan av värmeslag, haha. Jag klagar inte, bara påpekar. Nu är jag lagom stressad, ska ta tåget till stan om 16 min! Jag ska möta upp min prins och ta en promenad bort till fjällgatan och köpa glass. Natten spenderas söder om stan och imorgon är det jobb 11-20 som gäller. Tyvärr får Johanna gå själv på bodypumpen, moahaha!

artonde maj

Äpple, vindruvor, apelin och galiamelon. MUMS! Det är bara Mikis och solen som saknas. 

artonde maj

Min tredje lediga dag och det känns som att jag har varit ledig minst en vecka, så det kommer nog ta emot lite att gå in på jobbet imorgon. När man har varit ledig och ska tillbaka och jobba kan man känna på två sätt. Antingen är man laddat med massa ny positiv energi och går in och kör järnet eller så önskar man att man hade fler lediga dagar. Men seriöst, vem försöker man lura om man känner som alternativ ett? Jag erkänner helt klart att jag hör till det sistnämnda, haha.  
 
Jag ska iallafall njuta till 100% av denna lediga dag. Alldeles strax ska jag klä på mig och gå hem till mamma och hämta Zoey. Sen knallar vi tillbaka hit för att njuta av solen på baksidan. Ska slänga iväg ett sms till Mikis också för att se när hon tänkte dyka upp. Hon försökte få mig att träna idag också men nixpix någon måtta får det vara. Plus att Johanna försöker övertala mig att gå på bodypump 06.45 imorgonbitti, herregud! Vi får väl se, idag ska det inte göras några kraftansträningar iallafall!

sjuttonde maj

Efter träning, middag och dusch tog jag tag i något som jag har skjutit upp i flera dagar. Nämligen att rensa i min garderob här hos pappa. Mitt rum hos mamma är större och där har jag både en byrå och en garderob i väggen, jämfört med här där jag bara har en minimini garderob i hörnet. Därför har jag de flesta kläder hos mamma, men de kläder jag vill ha här får knappt plats. Det låg massa gamla kläder och orienteringskläder därinne som inte används längre och tog upp dyrbar plats. Därför plockade jag ur alla kläder ur garderoben och allt som har legat i påsar och väskor i rummet och sorterat i högar. En hög med saker som ska vara kvar i garderoben, en med kläder som ska slängas, en med kläder som får åka i in garderoben i hallen och en med saker som ska hem till den stora garderoben hemma hos mamma. Det tog ungefär 1,5 timme men nu har jag lite mer koll på mina saker! Imorgon kanske jag tar en sväng med dammsugaren här inne. Kom ihåg; kanske.

sjuttonde maj

Titta vilken fräsig träningsjacka jag hittade idag!!

sjuttonde maj

God morgon! Igår efter middagen åkte jag till Lidingö för att hämta pappa. Det var andra gången i hela mitt liv jag var där och första gången jag körde dit. Måste erkänna att jag är lite små stolt över att jag hittade 100% rätt på första försöket genom att bara kolla på eniro innan jag åkte! När vi kom hem fick jag en störd huvudvärk som gjorde att jag slocknade i sängen före 23. När jag är ledig sover jag mer än jag är vaken!   
 
Idag är jag ledig och det är även min andra hälft, Linda. Hade vi inte haft gemensamma lediga dagar hade vi aldrig hunnits träffa. Så är det när man jobbar på Coopis! Hur som helst, vi ska till Stinsen och kika runt lite. Jag behöver nya träningslinnen och gärna lite andra sommarfina saker. Och ett par ballerinaskor. Och en glass, det är liksom ett måste när det är sol. 

sextonde maj

55 minuters träning dödade mig. Dags för en dusch och sen söndagsmiddag ala Felicia!

sextonde april

Nu pyser jag till SATS för att möta upp Johanna och köra powerstep i 55 min!

sextonde april

Idag när jag var ute på promenad med Zoey gick vi förbi Rudbeck. Jag har inte satt min fot på den skolgården sen studenten torsdagen den 11 juni 2009. Det var mycket minnen som cirkulerade i huvudet när jag stod där. Minnena från sista dagen i skolan, när alla var samlade i aulan är starkast. Kommer ni ihåg känslan av att vara därinne. Eller när vi stod i den långa korridoren och sjöng och skrek sekunderna innan vi lämnade Rudbeck för sista gången. Det känns som igår. 2007-2009.

11 juni 2009 vs 16 maj 2010

femtonde maj

Tänk att man med bara några klick på datorn kan bli 564:- fattigare och en jacka, två linnen och två klänningar rikare. Det är helt enkelt så man får shoppa när man jobbar och inte vill spendera sina lediga dagar i tråkiga köpcentrum eller köpcentrum är egentligen inte tråkiga, det är nog bara jag som är för lat för att ta sig dit. Nu är det bara att hålla tummarna för att kläderna passar, det är ju alltid en chansning och man velar mellan två storlekar.
Om det inte passar så får man väl gå ner några kilo så sitter dom som en smäck sen, haha!
Gårdagen bjöd på jobb 10-19 och myskväll med New Moon och en däckad Jonas. Lagom kul att behöva åka och byta film för att den börjar hacka 10 minuter in och sen hoppar över typ 17 min pga av skadad skiva. Tyvärr hade jag inte orken att tjaffsa om ersättning. Observera att jag skriver tyvärr! Tänk att för en gång skull få vara i kundens sits och verkligen köra stenhårt på 'kunden har alltid rätt'. Minst en gratis uthyrning hade dom säkert fått bjuda på med tanke på att jag åkte tillbaka 21.30 en fredagskväll. Roligare saker finns det faktiskt att göra. Hur som helst så tyckte inte Jonas att filmen var lika bra som jag så när det var 45 min kvar stängde vi av och sov istället. Så när han gick till jobbet vid 10 kunde jag glatt sätta på filmen igen och se slutet!
Egentligen skulle jag varit ledig idag men Carro behövde byta sitt pass så jag tillbringade denna soliga lördag på jobbet, 14-22.15. Undra hur många lördagskvällar jag har stått i kundtjänst, vill jag ens veta det..? Men eftersom jag tog Carros tid idag så tar hon min på tisdag, vilket betyder att jag är ledig sön-tis :)

(Jag vet att många har liknande modeller av jackan, så om någon av mina närmaste kompisar redan har den modellen - säg till så fixar jag det!)

 



femtonde maj

Nu är det sol, jag börjar jobbet om 3 timmar och jag bara måste få njuta lite av den så... hej då!!

trettonde maj

Vi kan nog alla vara överens om att det här inte är någon modeblogg. Bilden ovanför visar min outfit som jag hade på mig när jag gick hem från jobbet. Det regnade och jag ville inte förstöra mina vita converse. Man tager vad man haver! 
 
Hade planer på att träna innan jobbet imorgon men eftersom Sats inte öppnar förrän kl 10 och det är så dags jag börjar så blir det inget sånt. Jobbigt, verkligen hemskt jobbigt. Har planerat att träna på söndag istället. Nu sitter jag i sängen och försöker bli trött. Annars finns det inte en chans att jag kommer upp imorgon. Men eftersom det blev över 12 timmars sömn natten till idag så anar jag att det kan bli lite halvknepigt att somna ikväll. Allt är Jonas fel och Jonas sängs fel och Jonas rullgardins fel. Hade inte Jonas funnits så hade han inte haft en galet skön säng och en galet bra rullgardin som gör att det blir kolsvart i rummet, vilket gör att man kan sova till 11.57 utan några som helst problem! Som straff får han plocka upp mig när han åker till jobbet så jag slipper cykla i eventuellt regn :)

Nu har jag tappat dagens datum, trettonde maj kanske?

Nu sitter jag på tåget påväg från Jonas till jobbet. Tänk att jag faktiskt är lite sugen på att jobba idag, det är bara 6 timmar så förhoppningsvis går det ganska fort. Träningsvärken är inte lika hemsk som igår men min kropp är långt ifrån återställd, haha! Nu är jag framme vid centralen, så jag måste byta tåg för annars hamnar jag i Bålsta!!

elfte april

Två linnen, en kavaj, ett nagellack och två sminkväskor, en för borstar och en för allt smink. Mötte upp Jonas efter en stund och hann med en glass i Kungsträdgården innan vi tog tåget hem och köpte thaimat till middag, mumsfillibabba! Nu ska jag ägna mig åt att ta hand om min träningsvärk och titta på Anna Anka söker assisten. programmet är verkligen hur kul som helst. Ankan är så elak och assistenterna svansar som jag vet inte vad.


tolfte maj

God förmiddag Svearike!(får man säga så eller är man rasist då?) Jag är stelare än en tant och kom knappt upp ur sängen imorse. Skippade träningen och gled runt lite hemma istället. Nu när jag har duschat och är klar så har solen försvunnit. Det var trevligt att den visade att den finns iaf. Om cirkus 1 timme ska jag ta tåget till stan med Mickilito. Känns som att jag måste fräscha upp garderoben med lite härliga färger, så om något köps idag så ska det vara färgglatt! Senare ska jag möta upp Jonas och vi ska.. ja, det är inte riktigt bestämt men en glass i Kungsan skulle sitta fint :)

elfte maj

Kul. Jag hade skrivit ett inlägg om min träningsvärk, min dag på jobbet och att jag hoppas på strålande sol imorgon. Träningsvärken håller på att ta kål på mig. Jag kan knappt gå ner för trappan utan att stöna och stånka, haha! Dagen på jobbet bjöd inte på något speciellt förutom ett litet löfte från Johanna. Båda vi går som pinnar pga träningsvärken och ändå kläcker bruden ur sig "jag funderar på att gå på bodypump-passet 6.45 imorgon, jag börjar ju inte förrän 9". Sagt och gjort! Om det inte regnar imorgon kommer hon först (med andradagens-träningsvärk) träna 6.45 och sen jobba 9-18. Jag säger; haha, lycka till! Det är bla därför jag vill ha strålande sol imorgon men sen är det också för att jag är ledig, och efter att ha kört ett litet lättare träningspass runt 12-tiden så ska jag till stan och glida runt och då vore det himla trevligt om herr Sol skulle kunna visa sig lite :)
 
En lite kortare variant av mitt tidigare inlägg men det får duga för idag. Nu ska jag kolla lite på Scrubs innan John Blund kommer och strör sovglitter över mina ögon!

tionde maj

Måndag. Ny vecka. Nya tag. Ska vi göra ett försök?

London var superb! Vi shoppade, åt italiensk mat, hälsade på Stina, gick ganska mycket och åt lite mer italiensk mat. En mycket lyckad resa, men det visste vi redan innan att det skulle bli!
 
Förra veckan var jag barnvakt åt Zoey för mamma drog till Rhodos med B&O. Pappa var också hemma och hjälpte till men sen försvann han på golfresa till Belgien. Det hände alltså inte så mycket mer än att jag jobbade massor och den tiden som var över tillbringade jag med Zoey. Jonas kom och mös med oss också och tillsammans hade vi det tiptop! Det kanske inte låter speciellt jobbigt men att jobba 5/7 dagar och gå alla promenader själv tog en del på krafterna. Haha, vilken mes jag låter som men pröva själva innan ni dömer mig! Sju dagar av slit resulterade i total-däck hemma hos Jonas igår efter han hade hämtat mig på jobbet. Tolv timmar sömn - hur skönt som helst! 
 
Var inte hemma förrän 15-tiden och då hämtade jag lite saker hos pappa som jag behöver hos mamma i veckan. Åt lite mellis och sen cyklade jag iväg till centrum. Bodypump med Johanna stod på schemat. Jag säger bara 'herregud' och Johanna säger bara 'herregud'. Jag undrar om det är lagligt att vara så otränad som jag är, och Johanna också för den delen. Hela jag var som en spagetti när passet var klart. Var tvungen att stanna i trappan ner och vila benen, det fanns ingen kraft att hålla kroppen uppe. Helt stört och verkligen inte okej. Men som vi tillsammans konstaterade efteråt; det är bara g-l-ö-m-m-a beach 2010. Det finns inte på världskartan att vi blir tränade till dess. Höst 2010? 
 
En liten uppdatering om vad som har hänt den senaste veckan. Inget speciellt som ni märkt och därför har jag inte skrivit heller :). Nu sitter jag i sängen och doftar som en lite jordgubbe. Köpte både scrub och bodybutter med jordgubbslukt på Body Shop i London, muums! Ska alldeles strax krypa ner i min nybäddade säng och ladda krafterna (och be till gud att träningsvärken inte är allt för hemsk imorgon) inför mitt 9-timmars pass på jobbet imorgon. God natt!

 

RSS 2.0