The secret...

To day its the big D-day for the two agents. I know what the D-day means but you don't. I will tell you about the secret misson that our two agents has been on for 5days now. But have no time right now, so it will be later this day. ;)

sådär, då har man gjort sitt på engelska lektionen (skrivit nåt på engelska) och snart bär det av till götet för att gå en säljarutbilding.... naajs !

Will be back!

/Jonas

http://youtube.com/watch?v=Ii1tc493bZM&feature=related


Information....

For your ínformation, så har Felicia anlänt till den hemliga destination xx :)  Vädret verkar va ganska dåligt, men men.. Hon ska iallafall sätta på sig sina armpuffar och ta ett bad. Låter inte fel!

Jonas framför tagentbordet förresten...



20 grader och fuktig luft

Hej, Hello,Salut,Shalom,Hohejoj!

Vart sjutton befinner vi oss? Haha, det har ni ingen aning om, haha! Kan iaf saga att jag inte har fatt sa mycket somn och att vi snart reser vidare till hemlig destination!

Adjo for den har gangen!

Svårare än man tror..

Sisådär! då har Jag (Jonas) lämnat agenterna... lite avis är jag, vem vill liksom inte dra på ett "hemligt uppdrag" ?? aja.. ska försöka hålla er besökare uppdaterade om vad som händer Felicia! 
 




En varsam viskning i mitt öra
Det gör mörkret mindre kallt
Men jag vaknar ensam och möts av tystnad

Var är du?
Det är kallt
Kom värm mig nu

När kärleken föds, har den inget namn
När kärleken dör, vet du vad som försvann
När kärleken föds, har den inget namn


SOLONG SUCKERS!

Nu drar jag och min superkompanjon till hemlig ort och återvänder om x dagar! Nu rullar(speciellt efter pizzan vi åt till middag) vi snart iväg med våran personliga chafför.


HEJ DÅ!! :D:D <3

inte långt kvar..

Ibland är håltimmar bra, idag är det väldigt jätte sjukt jävligt bra! Som superagent måste man vara bra på att planera och det är en punkt jag har halkat efter på lite.. Därför drog jag hem på håltimmen och ******(hemligt värre).

Varför jag är så hemlig?
För att det kan finnas människor som inte ska läsa vad jag ska göra.. som ni nog har förstått kommer jag åka iväg på uppdrag ikväll och kommer inte hem på x antal dagar, men istället överlämnar jag mitt lösenord till Jonas som kommer få information vad det är jag håller på med. Jag lovar att jag ska berätta allt om ett tag, enda från början till sista stund.

Skriver ett sista inlägg lite senare :)

jag och min superagent

Imorgon drar jag och min superagent iväg på uppdrag,troligen mitt livs största. Innan dess ska jag ha ett prov i företags ekonomi om bokslut och jag fattar nada. Jag är illa ute! Ändå började jag plugga redan i söndags.. Förutom det har jag och min SA massa andra saker att göra, ni som någon gång varit ute på uppdrag att det är massor av saker som måste fixas...


28 timmar + 20 min

Felicia: Jag ska iväg, så jag måste gå 14.35
Läraren: Felicia, då går alltid tidigare
Felicia: Nej? det gör jag inte
Läraren: Jo, jag tycker det.
Felicia: Öhh..

Kan hon inte bara vara glad att jag kommer på hennes lektioner? Jag är alltid där, har varit borta 2 ggr!!



Gick in på schoolsoft och kollade min frånvaro från de lektionerna. Vi har haft 210 timmar med det ämnet och jag har 9 timmars frånvaro! Det är 4,3 %! Vad är det att tjaffsa om?

ALLA VILL HA MIG!

JAG ÄR SÅ JÄVLA GRYM! :D HAR FÅTT SOMMARJOBB PÅ COOP I HÄGGVIK :D:D
Jag har redan på donken, men man tjänar bättre på coop!!


image253

tidsoptimist?

Det blev 3 paket smörknivar och italienskglass som införskaffades i stan idag. Det gjorde jag tillsammans med Jonas, sen behövde han åka och fixa en sak i skolan för att sen komma hem till mig vid 17-18. Vi pratade senast idag om att han var dålig på tider som han förnekade grymt och nu kommer han med tåget 20.20 till Sollentuna. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

z-dag

I Rudbeck har vi ibland z-dag, även kallat zooooova-dag. Egentligen är den till för att lärarna ska ha möjlighet att lägga prov/studiebesök på de dagarna, men jag har turen att alltid slippa det. Istället ska jag åka till stan (ztaaan-dag?) med Jonas.


Inte långt kvar nu...

jag ska klippa mig själv nästa gång.

Jag hoppas mitt hår blir bättre när jag har duschat och stylat om det själv, men det kommer fan inte bli långt på ett tag!!

Va och hämtade Ebba och hon var på jag-tänker-inte-lyssna-på-felicia humör idag, vilket märktes på mitt humör efter ett tag också. Fast jag är större och starkare och får därför alltid min vilja igenom :)
Efter det drog jag till Stinsen med pappa och köpte massor av spännande saker, bla marmelad, mjölk och varma koppen.

Hade egentligen tänkt att plugga ikväll, men får se hur det blir med det. Jag har fått lära mig att man inte ska plugga efter klockan 21, och det är en regel jag kör stenhårt på!


:'/

Behöver jag säga något mer än jag höll på att börja gråta när frisören var klar med håret?


ska snagga mig

Guten morgen! Solen skiner och fåglarna kvittar, men det visste alla redan!


Som jag sa igår är jag ledig idag, men det börjar med att jag ska klippa mig och sen till skolan för att göra en marknadsundersökning och sen ska jag hämta Ebba. När jag kommer hem runt 19 måste jag plugga, det där med bokslut är svårare än man tror :/

Igår var jag på hemligt uppdrag på kvällen och senare under kvällen skickar min superagentkollega ett sms och säger att planerna har blivit lite ändrade. Eller planerna i den stora planen och då vet vi inte om planerna som vi hade planerat kommer fungera, got it?

Måste bara tillägga att jag har varit förkuyld i 8 dagar nu och det börjar bli lite tröttsamt. Bara det försvinner tills vi...

JÄVLA HUND

FÖR TILLFÄLLET HATAR JAG MIN HUND!!!
HON HAR GÅTT IN I MITT RUM, ÄTIT UPP EN FÄRG PENNA(SOM LÅG PÅ SÄNGEN) OCH ETT KINDERÄGG (SOM LÅG PÅ BORDET) :@ ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH!!

någon som läser rubriken?

Måndagen kan för många kännas som en jobbig dag, men för mig är den som vilken dag som helst nästan som en fredag. Imorgon har jag inte lektioner och på onsdag är det z-dag, vilket betyder att min nästa lektion är på torsdag 13.50.

Idag var jag på möte på donken, där jag fick reda på massa spännande saker. Jag tjänar 4 kr/timmen mer än Stina för att hon är 17,vi ska på utbildning i Norrtälje(!) och sen börjar jag jobba 5 juni. Efter mötet drog jag med mig Mikis och stina till centrum för att boka klipptid och käka glass. Därefter tog jag tåget in till stan och var på hemligt uppdrag, ska även på ett annat hemligt uppdrag ikväll kl 20.00. Känns som att det är mycket hemligt just nu, men en vacker dag ska jag berätta vad jag sysslar med.. senast söndag nästa vecka!

Som sagt, nu ska jag plugga för jag har prov på fredag och om jag känner mig själv rätt (vilket jag gör) kommer det ta en stund att lära sig.

biohumor

Jag måste ha världens bästa humor:

Sibyllakillen: Vilka filmer visar ni just nu?
Desirée: Juno, Angel, Flygadrake..
Sibyllakillen: Jaha, okej.
Felicia: Fast Flyga drake visar vi bara när det blåser, annars funkar den inte.

chillpill

Sofie, lek inte smart! Jag sa ju till dig vad vi hade gjort så du vann tyvärr inget pris och Tobbes fråga vet jag inte ens vad den hade med saken att göra? ;)

Vi åkte alltså till Arlanda och kollade på flygplan, det  var Jonas  som valde att vi skulle göra det. När vi kom hem skulle vi kolla på film och då fick jag välja vilken eftersom Jonas hade fått bestämma innan. Vi (läs felicia) kollade på 27 dresses, trodde att den skulle vara bättre tyvärr, men den funkade.
.
Imorse drog Jonas till jobbet vid 8.30 och jag sov vidare och vaknade runt 11. Dagen spenderades i Kista med världens bästa shopping vän Sofie "Soffan" Redtzer. Lyckades få med mig massor av fina saker därifrån, bla annat ett par skor från Indiska i str 37!! Jag brukar har 39 vanligtvis, fattar ni vilken grej?

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att sista föreställningen ska börja och sen ska jag åka hem och chilla. Morgondagen bjuder på plugg, ett tripp till Statoil för att köpa en tidning för 10 kr och chill med Jonas.. så ska en söndag spenderas, eller man kan gärna ta bort plugget för att göra den perfekt!

fredagskväll

Nej, jag tänker inte säga hur jag och Jonas ska spendera fredagskvällen. Den enda som kan ha en susing är Johan, vågar du gissa? ;)

7 days..

Yo yo yo, nu är det Fredag!

Om en vecka ska jag iväg på hemligt uppdrag, jag menar verkligen superdupermegajätte hemligt!

Vädret är fint.

- I love you
-Love, love, love

brb

.. tro det eller ej, men jag pluggar! Det är nästan så man ler :) NOT!
eller jag vet en som ler, Jonas, har ler så att ögonen snart pluppar ut.

ledig igen :)

Aldrig har jag varit så populär när jag har sovit, 5 nya sms när jag vaknade(av att Jonas ringde) 20 min massage till mig, thanks ;).

Ett av smsen var från Johan Coop som ville träffa mig för en arbetsintervjv kl 14. wish me good luck :) Känns som att det är flera 1000 som har varit där, vilket det säkert är. Har hört att det är en ganska jobbig intervjuv med konstiga frågor, det är jag ju märka.

Egentligen skulle jag ha hämtat Ebba, men min förkylning sitter fortfarande i kroppen och då orkar man inte riktigt hämta en 5-årig tjej och leka i 1,5 timme. Istället ska jag ska mig till Sickla och hälsa på Jonas som jobbar, om jag lyckas hitta dit...

image252

Hur svensk är du?

Jag (Jonas, felicas sekreterare) har idag fått i uppgift att updatera hennes lilla blogg...


Hur svensk är du egentligen?

[] Ditt efternamn slutar på -son
[] Du känner någon som har samma förnamn som du
[] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[] I din familj är ni 2 barn
[x] Du bor i villa (radhus)
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[] Dina föräldrar har gift sig
[] Din mamma är yngre än din pappa
[] Din pappa heter Lars
[] Din mamma heter Anna 
[] Din familj har en Volvo 
[x] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[x] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[] Din familj har en husvagn
[x] Du har varit i Grekland
[x] Ingen av dina föräldrar röker
[] Din pappa är lite lätt överviktig
[x] Du idrottar flera dagar i veckan
[x] Du har husdjur
[] Du får månadspeng
[] De flesta i din familj är blåögda
[] Du äter McDonalds-mat/pizza ofta
[] Du följer Melodifestivalen

RESULTAT:

20-29 ÄKTA SVENNE
10-19 SVENSK
5-9 INTE SVENSK

Lite blaj

When you find yourself in fields of flowers
and bees are all surrounding you
Humming words of wisdom
Let it bee let it bee
image166



rågeröver rågerut!


Eftersom Jonas inte hade fyllt i testet fick jag göra det själv.. 12 kryss = svensk


fotolektionen

Ni ska veta att jag har ett himla flyt när det gäller att cykla på stillastående cyklar!image251

atscho prosit!

Sommarkläder? Jo tjena! Jag kom hem med näsdukar, nässpray (som jag hoppas jag inte får huvudvärk av) och en påse godis.. riktig kuckelimuckmedicin där ;)

sommar sommar sommaaaar

Ingen träning för mig idag, tur är väl det om man ser hur vädret är. 
Istället ska jag kila till Stinsen och införskaffa lite nya kläder, sommaren närmar sig med stormsteg höhö! 

:D:D

Just nu är jag i ett mittimellanstaduim. På gränsen för att orka hänga med på lektionerna i skolan, hjärnan kanske orkar en kvar. Samtidigt så är jag inte så sjuk att jag måste vara hemma, det blir för tråkigt.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH :D:D FELICIA HAR FIXAT JOBB!! HON RINGDE PRECIS FRÅN DONKEN!! :D:D

jonas älskar snor

Bara så ni vet sitter jag här och bara tycker allmänt synd om mig själv.. 

:D:D:D:D:D:D

Igår fick jag veta en jätterolig sak, det här kommer glädja en människas liv för evigt. Det är lite personligt så jag kan inte skriva vad det handlar om, men det kommer märkas om några veckor...Jag lovar!

18 år och taskigt minne

Det märks att minnet har blivit sämre nu när man har blivit vuxen..Då är det tur att jag har Jonas!

Jonas: Vad ska du göra idag då?
Felicia: Ingeeentiing...
Jonas: Skulle inte du till stan?
Felicia: Va?
Jonas: Jaa, på det där jobbmötet?
Felicia: Justfan...


Felicia: Halleluulja! Jag hittade nässpray!
Jonas: Får inte du ont i huvudet att av det?
Felicia: Justfan...

bildbevis

Här har vi även bildbevis att jag vann över Stina med 11 sekunder igår :)

image247

Sitter vid en datorn som vägrar redigera något...

Nu sitter jag här och är halvsjuk, huvudvärk, halsont och allmänt trött.  Men det ska jag försöka tränga undan för ikväll ska jag på Julias 18-års fest.

Anledningen till att jag börjar bli sjuk? Jaadu! Kan detta vara anledningen?

Vaknade inatt och hör regnet smattra mot fönsterbrädan. Kvart i 8 ringer väckarklockan för första gången, stänger av och somnar om. 5 min senare ringer klockan igen, stänger av, kryper närmare Jonas och somnar om. Yttligare 5 min senare ringer klockan igen, pappa kommer in och säger att det börjar bli dags att gå upp. Visst fan, jag skulle orientera idag igen. 

Känner att halsen har börjat värka under natten, huvudet dunkar och jag mår illa. Nej, det var inte för att jag va bakis, jag och Jonas somnade vid 23 igår med kläderna på och det enda vi hade druckit var cola och vatten. Hursomhelst, gick ner och käkade frukost och sen upp igen och packa sakerna. 8.47 rullade bilen hemifrån, svängde förbi mamma och hämtade regnbyxor och stövlar eftersom regnet fortfarande föll från himlen.

Kommer fram till TC och inser att det är vääldigt geggigt. Lallar runt lite och börjar sen värma upp. Startsträcka, 2.8 km och Stina sprang samma för andra laget, jag tänkte inte förlora. Regnet börjar avta när vi ställer oss vi kartorna och jag tror faktiskt det är uppehåll under hela mitt lopp. Jag hade inga planer att förlora mot Stina, det gjorde jag inte heller för jag vann med 11 sekunder, suck on that one ;) 

Är sisodär lagom iskall när man kommer imål och tänker att det skulle vara skönt med en varmdusch, glöm det! Inom orienteringen är det ute duschar med en temperatur fisljumet som gäller, helst ska man behöva byta om i en lerpöl också. Efter en "dusch" börjar det falla snöblandat regn från himlen bestämmer jag och Stina oss för att sätta oss i bilen och vänta. Efter 1,5 timme kommer pappa och då kan vi äntligen sätta på värmen och rulla hemåt. Då var vi lyckliga!



Stina stina stina

Fick sms av Stina 17.00
"Haha jag har precis gjort världens största tabbe. Skulle ta tåget 20 över från stan, sätter mig på fel tåg mot  kungsängen och hann gå av i sista stund. Missade då tåget hem. Sedan gick jag och köpte en hamburgare och satte mig och vänta på nästa tåg. Sitter till 36 (tåget går 35) och undrar vart tåget är, vänder mig om och ser märsta tåget rulla iväg. Vilket betyder att jag suttit på fel perrong. Så nu sitter jag på rätt tåg en halvtimme senare... Nice <3"

orientering

Hej, jag är jättetrött. Om 1 timme ska jag ta tåget till Sollentuna för att hyra film med Jonas, spännande fakta va?

Idag hade jag och Jonas våran orienteringstävling. Det gick bajs. Han lyckades verkligen psyka mig, ska försöka förklara..

(Kan du redan allt om orientering var god hoppa ner till 2:an)
Inom orienteringen finns det olika nivåer på banorna beroende på hur gammal man är. När man är liten som springer HD10 (herrar och damer 10 år) är det väldigt lätt, nivå grön/vit. När man blir äldre HD 14, blir det nivå gul/orange, HD 16 har nivår violett och sen är det färgerna violett, röd och svart. Svart är alltså svårast, sen hoppas jag att ni vet att alla banor inte är lika långa. Hursomhelst, vi skulle springa olika banor och först i mål skulle vinna. 

Egentligen brukar man anmäla sig till sin klass innan man kommer till tävlingen och då får man en start tid. Man kan även anmäla sig på plats och då springer man "öppna" banor, dvs det spelar ingen roll på ålder/kön utan det är öppet för alla att springa. Vi skulle alltså springa öppna banor, då har man fri starttid.

2:
Efter en vild diskution kommer vi fram till att jag ska springa en bana som är 3km med svårighet orange och Jonas en som är 5 och röd(?). Påväg till start börjar Jonas med att hoppa i en vattenpöl som stänker ner hela mig. Sen ska jag få låna en kompass av honom, tror ni inte att han ger mig en som man ska ha på "fel" hand?! När vi sen kommer in i startfållan ser jag att han plockar åt sig en annan karta och då berättar han att han har gått och ändrat till en annan bana.

Vem tror seriöst att det är jämnt :
Felicia: 3 km, orange
Jonas: 4.5 km, gul (endast stigar, möjligtiv 50 m bort från stigen)

Aja, jag biter ihop och ger mig iväg..
"Välkommen till Telia det är Jonas" Felicia, seriöst. Jag skulle kunna ha ett telefonmöte om jag skulle fortsätta i din takt och sen viker han glatt in i skogen..

Glad var verkligen motsattsen till mitt humör.  Sen råkade jag göra någott hel konstigt och hittar inte min första kontroll. Eftersom jag redan var halvt förbannad gjorde det inte saken bättre. Hittar man inte första kontrollen går verkligen allt åt helvete, så jag vände och sprang tillbaka till mål. Jag vet, jag är mesig!

Ojj... det blev väldigt långt, men jag är trött och orkar inte förkorta!

dassboken

Hittade ett utdrag i dassboken som jag inte skulle banga på!

I mitt nästa liv vill jag bli en björnhona!

Om du är en björn,
kan du sova hela vintern. Du gör absolut ingenting i 6 månader.
- Det kan jag leva med.

Innan du går i ide, måste du äta tills du rullar i princip.
- Jag kan leva med det också.

Om du är en björn, föder du två barn (som är lika stora om en valnöt) och det medan du sover. När du vaknar upp är de halvvuxna, mjuka och urgulliga ungar.
- Det kan jag defenitivt leva med!

Om du är en björnmamma, vet alla att du menar allvar! Du slår ner alla som plågar dina ungar. Om ungarna inte uppför sig slår du ner dem också!
- Jag kan leva med det!

Om du är en björn, FÖRVÄNTAR sig din make att du morrar när du vaknar! Han förväntar sig att du har håriga ben, dålig andedräkt och överflödigt kroppsfett.
- Japp! Jag vill bli en björn...

bad hair day

Då är man äntligen hemma och behöver inte gå till skolan förrän 13.00 på tisdag :) Men innan dess ska massor av saker hinnas med, men eftersom ett prov och en inlämning har flyttats fram en vecka behöver jag inte plugga som en tok i helgen, utan det räcker i lagom mängd.

Fredag: Middag hos Linda, sova hos Jonas
Lördag: Orienteringstävling (mega viktig tävling i tävlingen)
Söndag: Orienteringstävling, 18-års fest
Måndag: Plugga, arbetsintervjuv.

Linda, jag hoppas verkligen du bjuder på någon go mat ikväll. Lunchen i skolan smakade verkligen skit eller det vet jag faktiskt ingenting om eftersom jag inte smakade. Men om någon tycker att fläsk i löksås låter lockande kan jag säga att det finns massor av rester kvar på Rudbecksskolan i Sollentuna, för det verkade inte som att någon tyckte att det var gott.

dooonkeeen

Nu ska jag ska kila iväg på arbetsintervjuv på donken, hoppas att det går bra ;)

Sanningen plus lite annat.

Som ni kanske redan har läst så har jag (Jonas) vunnit över lilla Felicia på wii-bowlingen, och det väldigt stort! 150-208 ;) aja är man bäst så är man visst Felicia? Och som vinnare av bowlingen har jag fått den stora äran att skriva ett inlägg på Felicias väl besökta blogg, drygt 34 pers per dag som besöker denna sida. Bra där ;)


Aja nu till lite mer allvarliga saker. Kom ni ihåg Felicias blogg inlägg den 15feb ? "Utklassning!" då hon påstod att hon hade vunnit över mig på "riktig" bowling? En fråga till läsarna, trodde ni verkligen på det? Ne, tänkte väl det. Det var jag som vann! Dock var det ganska jämt i början men när jag väl hade blivit uppvärmd drog man ifrån rejält. Förresten vet någon vart man kan köpa bowlingskor?


Nu tänkte jag skriva några punkter som är typisk Felicia style:


  1. Hon försöker alltid vara bäst.
  2. Kissar med öppen dörr.
  3. Snarkar som F*N.
  4. Rapar offentligt och högt.
  5. Kör samma skämt hela tiden.
  6. Använder samma fraser hela tidn ex. När kommer du? Nja sådär på en höft runt lunch" någon som inte har hört den?
  7. Älskar skadeglädje.
  8. Hon säger att hon vinner, men egentligen är det någon annan som vinner.
  9. etc. end.


aja.. nu orkar jag inte skriva mer. Fattar inte hur ni palla att skriva blogginlägg varje dag.


Men Felicia bara så du vet! Så älskar jag dig ändå <3


Made by, China


PS. Vill ni på läger i sommar? Kolla in http://www.ihaveadream.se/ as läckert! Har anmält Felicia.


ledig torsdag

9.10:
Jonas: Godmooooorgon!
Felicia: Ööööööö
Jonas: Sover du? Jag älskar att väcka dig!
Felicia: öööööööööö
Jonas: Jag är påväg nu, kommer om 20min.
Felicia: öööööööö
Jonas: puss
Felicia *klick*

Nu åkte han för ett tag sen, gled iväg i bilen med hög musik. Benjamin kom precis in och tyckte att han var lite töntig.

Vi har iaf haft 2 tävlingar under dagen, wii-bowling och raptävling. Jag råkade förlora wii-bowling ganska stort och straffet lär ni märka. Raptävlingen vann jag, den gick ut på att dricka massa soda streamat vatten och sen rapa så högt man kunde, yeeah!

Helgen kommer bjuda på tjejmiddag, 2 orienteringstävlingar och massa äckligt plugg.

Jag vann

Mjao eller Mjau? Hur låter det som katten säger?

Jonas var så säkert på att det stavades med O, men jag visste att han hade fel. Därför var jag smart och slog vad, jag älskar nämligen att vinna. Först ville jag att förloraren skulle äta kattmat, men jag blev övertalad att vinnaren skulle få 1 timmes massage.

Idag frågade Jonas sin svenska lärare hur det stavades, vad tror ni svaret blev? MJAU!

IMORGON FÅR JAG MASSA MASSAGE :D 

ändringar

Det blev lite ändringar över vad som händer under dagen:

Lunchen byttes från pannkakor till gröt och sällskapet byttes från Jonas till hunden.

felicias onsdag

Förutom att jag fick en Soda Stream av min käre bror i 18-års present fick jag även 18 st kinderägg! Här pratar vi om lycka! Fast det satte sina spår och igår åt jag 4 st, vilket gjorde att jag låg och vred mig halva natten pga ont i magen. Detta i sin tur gjorde att jag inte orkade gå upp imorse, men 7.55 skuttade jag glatt upp ur sängen.
Kom till skolan 8.17, köpte en macka i cafeterian och gick och kollade Romeo och Julia på engelskan.

Skulle sen ha foto, men smart som jag är har jag tappat bort mitt matkort och kommer in i i mediadelen, och inte kom det någon och öppnade så jag sket i den lektionen.

Sen var det BB som gällde, så grymt skönt med avslappning! Idag låg vi på mattor och började med att sova 20 min för att sen göra lite konstiga övningar. Det enda problemet med de lektionerna är att vi aldrig slutar i tid. Ibland drar hon över 5 min, ibland 20(!!). Men nu har jag fått nog, jag är 18 år och då går man när lektionen slutar. Dvs, när klockan blev 12.25 tog jag mina saker och smög ut från rummet.
Jag lovar att resten av gruppen skulle velat ha gjort samma sak, men de flesta är bara 17 år och då vågar man inte göra så coola saker.

Nu ska jag äta lunch, tror att jag ska slå till med att göra pannkakor. Sen tror jag Jonas dyker upp, om han klarar att köra på snöiga vägar. Japp, kisen har tagit körkort!! :D Jag tror jag ska gå handledarkursen snart..


Helt rätt!

Såhär ska det se ut när någon missar att säga grattis på min 18årsdag!

image246

hål 12.35-15.00

Stina, Johan och Mia slank förbi här på håltimmen för att äta tårtan från igår.
image241

image242

image243

image244

image245
Bara för att jag och stina har världensbästa humor!

Stina och Johan

Jag tror att jag har 2 av världens roligaste kompisar, Stina och Johan.

Nu har de varit tillsammns i 3 månader, men spanade på varandra vääldigt länge. Jag vet inte hur länge jag sa till henne att Johan inte alls var intresserad av henne och att det bara var att lägga ner. Det blev inte bättre när Stina stack in huvudet i skåpet som en struts så fort Johan kom i korridoren. En dag kommer ett telefonsamtal "Johan har spanat in mig på PA!!!" Sen tog det väl sisodär en månad innan de va ett par. Men de roligaste måste vara när de pratar via sms och Stina säger att hon ska gå och duscha, då svarar johan "brukar du duscha varmt eller kallt?" Snälla lilla söta älsklingsjohan, vad är det för fråga? hahah :D Det finns väl ingen normal människa som duschar kallduschar mitt i vintern? Ibland är du bara för rolig!

image238



yeey

Felicia och vita kläder går inte ihop. Igår fick jag en tröja av Jonas som jag har på mig idag, men självklart har jag sparat lite matrester av allt jag har ätit på den. Thank god för tvättmaskinen!

Igår runt middag slank mina tre vänner Sofie, Mikis och Stina förbi och lämnade presenter, bland annat det här underbart snygga kollaget!

Felicia: Åhh, på det här ska sätta upp massa minnen jag har med er.
Sofie: Ja! typ läxor och sånt!
Ibland är du bara för härlig!!

image240

18 barre

Igår hade jag en super duper mega bra födelsedag! Tack för alla fina presenter, blommor, telefonsamtal och gud vet vad!

Här kommer lite bilder från i lördags :)

felicia<3Johanna

Jag trodde aldrig att jag skulle börja gråta på min 18-års dag, men när Johanna ringde från Tanzania var det rena glädjetårar som rann längs mina kinder. Även fast mottagningen var dålig och jag knappt hörde vad hon sa var det 6,19 helt underbara minuter. Jag saknar henne så otroligt mycket.

image223

Happy birthday to mee!!!

Nu har jag varit 18 i ca 10min, om man räknar exakt också. Men redan 23.20 fick jag komma in på krogen igår, men då lovade jag också att inte dricka något förrän efter tolv.. det höll i 30 min :)

Kvällen började med ett restaurang besök med 20 kompisar på söder, det var astrevligt. Maten var skitgod och tallrikarna var stora som brickor, jag skojjar inte! Fick massa härliga presenter, smink, kläder, bibel, 70 tuggummin, underkläder, nessicär (hurstavasdet) och massa annat skojjigt :)

När vi lämnade restaurangen ringde jag till Jonas som sa att jag skulle gå till slussen och sen vidare upp på katarinagatan. Där uppe stod han och väntade på mig, jag fick en ros, drack champange och tittade på stockholm.
Jag har världens mysigaste pojkvän <3

Sen var det slut på det romantiska och vi hämtade Becca och åkte vidare till Viper Room. Där lyckades jag komma in 23.20 (woohoo) och det var knappt så jag kom ut när vi skulle hem, höhö!
Tog nattbussen hem och somnade på stutts, för att sen bli väckt 8.30 av en skönsjungade familj.. eller det kan vi diskutera, ni hade lovat olika stämmor.
Fick massa roliga saker, min 14 åriga lillebror har gått och köpt en mascara till mig, hur gulligt är inte det? :) Det bästa av allt var att jag fick en SODA STREAM av Jonathan, nu jävlar ska vi streama 24/7!!
När de hade lämnat rummet var jag full med energi, men det var inte Jonas, så jag roade mig med allt möjligt innan även jag blev trött och somnade till en stund.

Nu har även Jonas lämnat mig och jag måste gå och duscha nu, borde verkligen ha gjort det för lääänge sen!

Btw, när 18 pers har varit inne här och endast 2 har sagt grattis är inte okej. Antingen säger ni grattis eller så blir jag ledsen i ögat!


6 timmar 8 min

Okej, nu är det dags! Jag ska skriva mitt sista blogg-inlägg för dagen och det blir även mitt sista som 17 åring. Om 30 min tar vi bussen till stan (tågen är inställda) för att äta mat på Helens krog. Sen blir vi några få 18-åringar som partar vidare, medan småbarnen åker hem och sover :)

Jag vet exakt hur många som besöker min blogg varje dag runt 25- 30 st. Därför förväntar jag mig minst 25-30 "grattis på födelsedagen felicia" imorgon, annars blir jag ledsen. Den som säger grattis till mig får även ett grattis tillbaka på sin födelsedag. 

Igår var vi 14 pers hemma hos J&B och idag blir vi 21 på restaurang, snacka om att det kommer bli en hönsgård! :) 

NÄSTA GÅNG VI HÖRS ÄR JAG VUXEN OCH SKA GÅ TILL ICA OCH KÖPA CIGG OCH CIDER!

uppdatering

Här kommer en liten uppdatering om vad som händer under min sista dag som 17-åring;

För tillfället håller jag på att städa rummet och det märks att jag inte har gjort det på ett tag. Dammet lägger sig i luften och resulterar i att jag har nyst 8 grr under de senaste timmarna.
Påtal om dålig luft kan jag säga att det brinner i en industrilokal vid Stinsen så nyss var hela himmlen svart av rök, coolt va? Nej, faktiskt inte..
Nu måste jag fortsätta, jag måste dyka in under sängen och frågan är väl om jag kommer levande ut därifrån..

Än så länge har jag varit på toa 2 gånger..

no more sweet 17

Till en början måste jag säga att jag har 11 timmar och 35 min kvar som sjuttonåring :D

Igår var det tjejmiddag hos Jennifer och Becca, fast inte i Väsby där deras mamma bor, nej nej! Den här gången lurade de iväg oss till Vallentuna till deras pappas stuga. Eller det va ingen stuga, det var en jättefin villa! Men eftersom jag var barnvakt åt Ebba till halv 7 kom inte jag och Jossan fram förrän kvart över 8. Då hade jag åkt på 3 bussar och varit kissnödig sen jag började. Det är inget jag rekomenderar.
Jag har kommit på att jag har en väldigt liten blåsa och ska därför under dagen räkna hur många gånger jag går på toa. Tänkte att det kunde vara intressant att veta!

Under dygnets ljusa timmar hade jag tänkt att städa mitt rum. Ojoj, nu när jag skriver det här måste jag verkligen göra det också. Aja, något bra ska man väl ha gjort innan man blir vuxen.


våååår

Idag var det sol, då åkte glajjorna på!
image222'


ledig torsdag

Jag vet inte vart jag ska börja.. Det är fint väder, jag är ledig, jag ska  till stan.. stackars er som går i skolan idag..

Jag har en perfekt helg framför mig också.

Fredag: Barnvakt åt Ebba, sen tjejmiddag i Vallentuna.
Lördag: Chill på dagen och sen restaurang och krogen (efter 12).
Söndag: FÖDELSEDAG ;D  


Jag har bara ett litet problem, det finns ingen restaurang som vill ta emot 20 pers en lördag kväll och jag orkar verkligen inte äta på Mongolian Barbeque. Men det där ska jag lösa ikväll, nu ska jag till stan! :)

17 barre

GRATTIS ÄLSKLINGS-JOHAN PÅ 17 ÅRS DAGEN!


339534-221
Börjar det inte bli dags att låta manligheten växa? ;)









.


100%

Bara för att jag inte har något att göra på min engelska lektion..

image220
Tryck här för att prova själv!

top secret

Blev lite sen till skolan idag, har nästan aldrig varit det förut..

Var tvungen att springa iväg på hemlig uppdrag imorse. Var även på det igår kväll men jag råkade klanta mig och var tvungen att fixa det imorse.
Jaa, även en super-kvinna som mig kan köra ihop det ibland!

Nu ska jag springa iväg på engelska, mitt älsklingsämne!


1 april

Bara för att jag har haft massor av intressanta saker att skriva de närmaste 2 dygnen har det såklart inte funkat.. Men dett känns lite B att skriva om det nu så jag skiter i det :)

Gå in och kolla vem som är din drömprins/prinsessa :)

RSS 2.0