du vet vem.

Jag har allt jag vill ha, det är klart jag mår bra

som jag sa, när du ringde idag

jag ljuger så bra



thaaaaimat!

God eftermiddag!
Klockan är strax efter halv tre och jag ska äta lite lunch. Var och tränade på förmiddagen 20 min på crossen och 3 km på bandet är bättre än ingenting hehe. Imorgon har jag gyminstruktion där jag tillsammans med en tränare går igenom alla maskiner, så snart kan jag börja använda dom också.
Om en timme ska jag iväg och hämta Jonas, vi ska hem till honom och äta thaimat. Dels för att han är skyldig mig det men även för att se om vi kan umgås som kompisar. Vi får se om det går eller inte. Mat ska jag ha i vilket fall som helst! Innan dess ska jag klä på mig och gå ut med hunden.
Nej, jag heter inte Lisbet Gustavsson. Förra veckan ringde dom från Dell och nu från UBS, båda gångerna för att hämta upp min trasiga dator. Det enda problemet är bara att jag inte har någon trasig dator. Om dom ringer igen ska jag säga att den inte är trasig längre utan att den helt plöstligt har börjat fungera. Det är inte mitt fel att Lisbet är klantig och ger ut fel nummer.

22.24

Yoooo! Nu sitter jag upptryckt i hörnet av soffan pga att min tonårige lillebror måste ligga utsträckt över soffan. Fotboll ska det vara på tvn också, det kan inte bli värre. Kom nyss hem från Vallentuna, var där och sålde min cykel. Trodde att det skulle klirra skönt i kassan, vilket det gjorde tills jag insåg att 2000:- gick åt till “hyra” för att jag bor hemma.  

 

Åkte med Stina till Täby för att hon skulle köpa en höstjacka. Hon hittade ingen som passade sig men jag hittade en jätte mysig grå tröja med paljetter på axlarna från HM. En röd/rosa mössa från Gina med tofs blev det också, kände att det gäller att lysa upp mörkret så mycket som det går. 

 

Hann aldrig äta min bakpotatis tidigare ju men den slank ner till middag istället tillsammans med skagenröra. Nu är det desperata hemmafruar på tv, byyye!


eehh, nej tack!

Herregud. 10 år. Aldrig i livet.

Kom nyss hem från träning. Hade ingen lust att simma idag så det blev bara 5 km på löpbandet istället. Har alltid hatat att springa på såna men nu gillar jag det. Får väl se hur länge det håller i sig. 

 

Köpte en bakpotatis förut som jag hade tänkt att äta nu. Men den ska tydligen vara inne i 1 timme(?!) så jag hinner inte för att  pappa bad mig ta med Benjamin till Stinsen för att köpa jeans och Stina kommer och plockar upp mig vid 5 för att vi ska till Täby centrum. Blev en kexchoklad och smörgås istället, potatisen får vänta till imorgon istället. Nu måste jag duscha, kan ju inte lukta skunk hela dagen.


chilinötter och träning

Sitter och kämpar med en skål chilinötter. Jag förstår inte hur jag kan vara så känslig mot starkt. Dom här nötterna får mig att svettas! Maten i Thailand kommer säkert ha vara stark och jag vill ju kunna äta den så man kan säga att jag jag just nu går i chili-terapi. Åt thaimat på Stinsen förra veckan och drack säkert tre glas till maten för att min tunga höll på att bränna sönder. Detta är inte mänskligt! 

 

Var som sagt och tränade igår, sprang först 3 km och sen simmade jag 500 m. På torsdag har jag bokat så att en gyminstruktör visar mig hur allt fungerar där och tills dess håller jag mig till löpbandet, crossen och simhallen. Det är mycket roligare att kombinera gymmet och simhallen än att köra var för sig. Det är som träning på olika sätt, efter löpbandet svettas man och efter simningen är man mer trött i kroppen. Älskar att sitta i bastun efter duschen och känna att hela kroppen är seg. Det är en av dom skönaste känslorna som finns!

 

Nu är det dags att sova. Ska försöka ställa tillbaka dygnet lite, har blivit alldeles för sent dom senaste dagarna. Men imorgon ska jag unna mig själv att inte gå upp före  11.30. Skööönt!

 

God natt.


göteborg-götet-gbg

Jag har kommit på vad jag ska göra efter jag har kommit hem från Thailand. Jag och Alex ska flytta till Göteborg!! Eller det är iallafall vad jag ska, om Alex hänger på är väl en annan femma. Har tröttnat på att sitta hemma och vänta på att få jobba 2-4 gånger i veckan. Någonting måste göras! Jag vill alltså flytta till Göteborg, skaffa en lägenhet, nya vänner och nytt jobb. Ett nytt liv helt enkelt. Jag ska inte glömma det jag redan har, bara vidga mina vyer och leva mitt liv som 20-åring. Hur låter det?



måndag

God morgon! Har precis tryckt i mig en banan och ska iväg till gymmet om ett tag. Har inte haft någon lust att skriva i helgen men ska försöka ta mig i kragen och göra det i veckan. Problemet är bara att om man inte har någon lust blir det tråkiga inlägg som ingen vill läsa, inte ens jag och är det illa.

 

Härom natten hade jag mardrömmar om mitt körkort. Att jag såg förjävlig ut på bilden, det är ändå mitt id för de kommande 10 åren!!. Förhoppningsvis får jag hämta ut det idag men samtidigt vet jag inte om jag vill det, tänk om jag ser hemsk ut.

 

Har fått schema från jobbet för de kommande 4 veckorna, tror även att det är ett fast schema. Det är ju hur bra som helst!! Det som är mindre bra är att jag jobbar stängning varje fredag och lördag kväll.Varje partydag slutar jag 22.15. Tyvärr kommer det nog vara så tills jag åker. Hej då partyliv!! 



nattpromenad som slutar i säck?

Kass uppdatering, jag vet! Nu är jag alldeles för trött i fötterna för att orka skriva något vettigt. Bussen vägrade köra längre än Sollentuna stn så det blev en liten nattpromenad hem för mig. Inte så jobbigt fysiskt, mer psykiskt eftersom man var tionde meter vänder sig om för att se om det är någon som tänker kidnappa, stycka och lägga mig i svarta som säckar eller inte. Ska snart sova, väntar bara på att Mikis ska skicka sms och säga att hon är hemma så jag slipper vara orolig att hon är den som ligger i säckar... 


träning

 I natt sov jag 12 timmar och det var skönt! Just nu sitter jag och äter frukost, youghurt och guldmüsli. Om 50 min ska jag möta Julia vid simhallen för lite träning. Det här är tredje gången jag går dit på 2 veckor nu och pengarna bara flyger iväg. Funderar på att köpa ett kort istället, dock har jag problem att välja vilket eftersom vi åker om 2 månader. Antingen finns det ett 10 gångers kort för 600:- eller ett 3 månaders för 1000:-. Får se vilket jag väljer. 

 

Igår hade mamma bakat en jättefin prinsesstårta med texten “grattis till körkortet!” och så hade hon ritat en bil på. Jag tog några kort med mobilen vägrar skicka över dom till datorn så ni får tyvärr inte se. Om det är någon som vill ha en bit finns det massor över, vi är bara 4 pers så inte ens halva tårtan gick åt. 

 

Efter träningen ska jag till Vällingbycentrum, har aldrig varit där men det blir säkert kanon bra! See yoou later!


party like a rockstar!

Bra start Felicia! Hämta Linda, Mikis, Sofie och Linnéa på centralen och börjar med att åka söderut istället för norrut på motorvägen haha. Det var faktiskt Mikis som sa hur jag skulle köra, tveksamt om du får bli min gps gumman ;). Ska ta tåget till stan om 20 min, men det blir tyvärr en tidig kväll. Börjar jobba redan kl 11 imorgon... 

Nu ska körkortet ut och firas, wooohoo! :D


uppkörning

Idag har varit en lång dag. Har inte velat skriva att jag har haft uppkörning men såhär såg min dag ut:

 


Kl 9.06

Kom precis hem från uppkörningen. Är varken godkänd eller kuggad. Pga värdetransport rånet i Västberga är det kö i hela Sollentuna inklusive motorvägen. På 40 min hann jag till Norrviken, backa runt ett hörn och sen körde vi tillbaka. Jag är godkänd i krypkörning iaf haha! Ska tillbaka kl 13 för att göra en ny och då är det förhoppningsvis mindre bilar.Tur i oturen är väl att jag den här gången körde med Ing-Marie, bitchen som är känd för att kugga tjejer. Det sa till och med min körlärare. Den här gången ska jag köra med Johan, vi håller tummarna en gång till!

 

Kl 12.33

Nu har nerverna börjat spöka igen. Har fått i mig en korv till lunch och ska cykla iväg om 10 min. På mina timmar sen jag kom hem har jag kollat på vänner, sovit och övningskört med mamma. iiiih neeerööööstt!

 

Kl 13.38

JAG HAR TAGIT KÖRKORT, FY FAN VAD JAG ÄR BRA!!!!


död efter träning

Nu håller jag på att laga mat, köttfärssås och spagetti ska det bli. Köttfärsåsen puttrar på spisen och vattenkokaren fixar pastavattnet under tiden. Det blir en riktigt tidig middag i min familj, brukar nästan aldrig äta före 19. Idag ska vi ut och övningsköra och mamma har ingen lust att vara ute när det är mörkt(?), så planerna är att komma hem innan dess. 

 

Min kropp var helt slut efter 30 min på löpbandet och spinningcykeln samt 500m simning. Trodde inte att jag hade så lite ork, det är bara ett tecken på att den ska tränas mer. När jag kom hem somnade jag direkt i soffan, det finns ju inget skönare ställe att somna på. 

 

Efter övningskörningen ikväll har jag inga planer. Mamma har hyrt filmen “flyga drake” så det blir nog att kolla på den om det inte går något bättre tidigt. Ska försöka komma i säng tidigt ikväll för imorgon blir så långt ifrån sovmorgon man kan komma!



tisdag är dagen före onsdag

Klockan är strax efter tolv och jag har redan varit uppe i tre timmar. Hade körlektion vid 10 efter det hoppade jag och Zoey på stenarna i skogen och nu har jag precis ätit yoghurt till lunch. Så fort den är smält lite mer i magen ska jag cykla ner till simhallen och träna. Hoppas att det är tomt och inte massa andra människor, önska kan man alltid. 

 

Jag gillar att mina körlärare avslutade lektionen med “Felicia, jag hoppas jag slipper se dig igen förutom i trafiken” Nu är mina 15 körlektioner avslutade och det är bara uppkörningen kvar.


23.22

Tiden bara rinner iväg. Jag har ju varit upp sen 7.45 imorse! Känns som att det börjar bli dags att dra sig mot sängen. Ska upp tidigt imorgon också och dagen efter det...


Mamma såg min stulna cykel idag. Nu är vi tjuvarna hack i häl. 

God natt!


sammanfattning om 40 min på vägverket

Jag har hört att nervositeten för körkortet är den största pressen man går igenom i livet. Mitt tecken på att det släppte lite var att jag sov som ett stock i soffan två timmar när jag kom hem. Har väl inte sovit allt för bra de senaste nätterna och i natt drömde jag att jag bara fick 4 rätt haha! Lite duktigare än så var jag, skrapade ihop hela 55 poäng :)

 

När man kommer till vägverket möts man av en stor skylt:

Om du ska skriva teoriprov,
1. Ta foto i automaten

2.Ta en nummerlapp

 

Var det svårt att förstå? Antagligen inte, men ändå var det flera stycken som först tog en nummerlapp och sen blev hänvisade till fotoautomaten. Antingen var dom jävligt nervösa eller riktigt korkade. 

 

Tobbe hade “varnat” mig om att när man satt och väntade kom de som redan hade skrivit prov ut ur salarna, antingen med ett leende på läpparna eller med blicken ner i marken. Satt nästan och skrattade åt dom som log för det såg så fjantigt ut haha! Undra hur många som skrattade åt mig när jag kom ut och hade mungiporna uppe vid örsnibbarna. Inte för att jag brydde mig åt dom nervösa människorna som satt där och väntade för jag hade klarat teoriprovet!!

 

Nu är det snart dags för middag och efter det ska jag ut och övningsköra. Klockan 21 är det Anna Anka på tv och det får man ju inte missa!


halvt igenom

Vilken lättnad!! Jag klarade teoriprovet :D:D


höstkväll

Då var jag äntligen hemma igen. Sitter framför brasan i världens skönaste fåtölj men brasan tänd framför mig. Gulaschsoppan står på spisen och äppelkakan i ugnen, vad mer saknas för en riktig höstig söndagskväll? 

 

Kommer nog inte göra så mycket annat än att sitta i den här fåtöljen och läsa teori. Förhoppningsvis är det sista kvällen jag behöver göra det. Nervositeten kokar inom mig, det är så mycket att det nästan sprutar ut genom öron och näsa. Eller det sprutar ut för det är det enda jag har pratat om på jobbet och många håller tummarna för mig, så nu är det upp till mig att visa vad jag går för!



mat mat mat

Morn morn!

Jag hade sjukt svårt att somna igår och jag vill inte ens tänka på hur det kommer bli ikväll. Kan inte alla fjäril vänta lite med att flyga runt där inne, förstår dom inte att det kittlar i min mage? Sitter och äter lite frukost nu, brukar aldrig vara hungrig på morgonen men nu är jag hungrig som en varg. Kan det ha med fjärilarna att göra?

 

När vi ändå är inne på mat-spåret så kan jag berätta om min lunch jag har med mig. Hemmagjord hamburgare och morötter med dipp. Sing hallelulja! Jag längtar redan tills jag har lunch.


arg kund på coop

Gokväll!

Det här är andra gången på två veckor som jag måste ta mig hem utan cykel från jobbet när jag har cyklat dit på en. Första gången blev den ju stulen och idag lossnade pedalen på vägen dit. Vad har jag gjort för fel? 

Blev ett kundtjänstpass idag. Precis som alla andra dagar man står där kommer det alltid fram några knäppgökar och klagar. Idag hade jag en kund som blev rosenrasande på mig. I torsdags hade han köpt en film som han hade glömt att hämta ut. Den ville han hämta ut idag, men han hade inget kvitto. Då bad jag honom kontakta huvudkontoret för att dom skulle kunna kolla upp det på hans kort, då slant det för honom. Han blev så förbannad så det inte går att beskriva. Det är väl inte mitt fel att han har glömt att hämta ut filmen och sen slängt kvittot? Jag gav honom ett förslag att ringa till huvudkontoret med om inte han vill göra det så är det upp till honom. Det är inte jag som har satt upp reglerna, jag gör bara mitt jobb. 

 

Nu sitter jag i soffan och kollar på slutet av Freaky Friday. Mamma och B&O är i gamla stan och går på spökrunda. Jag tycker det räcker med att gå kvällspromenad med Zoey i parken. Man hör ett rassel i buskarna och inbillar sig minst 63 saker som finns där inne. Väntar tills dom kommer hem innan jag går och lägger mig. Imorgon är det jobb 9.45-22.15 som gäller!


lördag - jobb

HELLO HELLO HELLO HELLO HELLO HELLO HELLO HELLO HELLO HELLO!

 

Idag är det bara jobb som står på schemat, 14-22.15. Har ingen aning om vad jag ska göra, men känner på mig att det kommer bli alldeles för många timmar i kassan. BUHU! 

 

Har både hunnit med ett teoriprov (60/70) nu på morgonen och jag har strukit massor av kläder. Nu har jag tre stycken nytvättade och strukna Coop-skjortor som jag kan ta med till jobbet. Annars har jag inte så mycket att berätta. Min mage håller på att vända sig ut och in pga nervositet, men det visste ni säkert redan! 



fredagskväll

Sitter med lockat hår, partysminkning och kollar på reprisen av Roast på Berns. Det var väl inte riktigt planerna men vindar kan vända, det var ju alla.

 

Jag måste verkligen lugna ner mig angående körkortsgrejen annars kommer allt gå åt helvete. Mina nerver klarar inte riktigt av sånt här. Jag måste sluta bygga upp förväntningar på allting. Om jag tar studenten som exempel, det var en dag jag hade gått och väntat på, byggt upp förväntningar för och taggat till som aldrig förr. Det skulle bli en av dom bästa dagarna i mitt liv och allt skulle bli perfekt. Det blev inte morgonen. Jag bröt ihop och vägrade gå ner till parken, istället satt jag hemma och grät. Pressen var för stor, vad hände om inte allt blev så perfekt som jag ville? Jag ville inte hellre än att kunna säga “jag har tagit studenten, fy fan vad jag är bra!”Jag hade bara en chans. 

 

Det enda jag tänker på just nu är hur dagarna nästa vecka kommer se ut. Hur kommer teoriprovet gå, vad händer om jag inte klarar det? Vad händer om jag klarar teoriprovet men inte uppkörningen? Vad händer om jag inte klarar något eller kanske båda? Jag kommer tycka att livet är piss om jag inte klarar uppkörningen, det vet jag redan nu. För jag tycker jag kör bra, men tänk om uppkörningsgubben säger 14 saker jag borde ändra på. Jag måste bara intala mig själv att det inte är hela världen om jag kuggar. Hur mycket jag än vill kunna säga “jag har körkort, fy fan vad jag är bra!” så spelar det ingen roll om det inte går vägen (höhö) nästa vecka för jag har inte bara en chans.

 


torsdag

Jag har precis dött i soffan, svettig och äcklig. Pappa skulle till Rotebro så jag övningskörde dit och sprang hem. Det tog 32 min. Nu är jag värd en päron mer.


61/70


Jag hade träningsvärk i mina ben igår när jag skulle sova. Kanske inte så konstigt eftersom jag var i stan mellan 13-22. Köpte en ny väska, två baslinnen, en t-shirt och en annan tröja. Hittade även ett par jeans inne på HM men dom var slut i min storlek och fanns inte heller i någon av de 5 andra HM-butikerna jag var inne i.

Baletten var annorlunda och inte riktigt min grej. Men jag var där och har jag varit kulturell nog för fem år framöver.

Om ett tag kommer Stina. Just nu är hon och jobbar med utvecklingsstörda barn. Jag får sms "jag leker med tågbana, vad gör du?". Det känns som att det där jobbet passar henne alldeles utmärkt! Ska passa på att göra ett till teoritest innan hon kommer, det är kul när det går bra fast man tror det går dåligt. Det som är mindre kul är att jag inte kan se vad jag svarar fel på utan fortsätter och chansa på de frågor jag inte kan. Meningslöst?

54 rätt

Har varit vaken över en timme nu, är det applåder jag hör? ;) Jag kan om jag vill!

Nu är två teoriprov avklarade och så kommer det förbli. Förhoppningsvis. 


23.52

Jag ser ett ljus! Gjorde ett teoritest på Bonniers trafikskola idag och klarade det med några poängs marginal. Tyvärr chansade jag på alldeles för många så det behövs nog några timmars mer plugg innan det sitter.

 

Simningen gick bara bra. Vi var lite rädda att hela Rudbeck skulle vara där, men icke. Det var bara lite småbarn och andra motionssimmare där, det tackar vi gudarna för! Övningskörde en sväng med pappa också. Övande lite parkering + start i uppförsbacke, annars känns det som att det mesta sitter. Inser att min lärares ord “du kan mer än vad du tror” stämmer ganska bra. Bara jag tar det lugnt och koncentrerar mig så kan jag faktiskt köra bil. 

 

Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, höll Zoey lite sällskap nu på kvällen när mamma var borta. Vi kollade på tv och lekte i tunneln, eller jag kollade på tv och Zoey lekte i tunneln. 

 

I morgon ska jag vara i stan hela dagen. Åker in med Linda på förmiddagen och kommer inte hem förrän sent på kvällen. Först ska Linda och jag kolla på lite saker till Thailand och sen på kvällen ska jag på balett(?) med pappa + mina bröder. Fråga mig inte varför men det är något som pappar har hittat på. Kommer ha lite ensamtid från att Linda åker hem för att träna tills jag möter upp familjen för att äta middag innan baletten och då kommer jag nog passa på att läsa teori. Sätta mig ner på ett lugnt mysigt fik, köpa något gått och sen bara läsa läsa läsa! Tänk vilken lycka det kommer vara om jag klarar teorin på ***dag. Samtidigt är det inte hela världen om jag kuggar, men det skulle vara jävligt kul om det gick första gången. Märker ni att jag är nervös, ändå är det några dagar kvar. Herregud, hur ska detta sluta?

Gjorde allt text som har med mitt körkort att göra kursiv, det var en hel del.


mot simhallen

God morgon! Kul att jag måste sätta dubbla alarm på mobilen för att komma upp såhär dags. Ändå ringde första alarmet kl 9 och sen snoozade jag i över en timme! Jag tror inte att min kropp är inställd på hur många timmar den får sova utan hur långt in på dagen haha. 

 

Har precis ätit upp min frukost och ska snart cykla iväg. Ska först hem till mamma och gå ut med Zoey och efter det ska jag träffa Julia i simhallen för att plaska lite. När vi bestämde att vi skulle simma frågade Julia hur långt jag brukar simma, stolt som tuppen svarar jag “jag brukar simma 1 km”, svaret jag fick var väl inte riktigt förväntat “aha, jag brukar simma 3 km”. Det visade sig senare att den lilla mörten har gått på simning i 6 år. Jag tänker då inte simma en meter längre än 1000 för då döööör jag.


sluta sätta press på mig!!

“Om inte du klarar uppkörningen så heter jag Kalle”. Det var vad min körlärare sa till mig efter lektionen idag. Visst, super kul att höra! MEN jag känner väldigt många som har kuggat uppkörningen första gången så jag vill inte intala mig själv allt för mycket. Det är bara att slappna av och hålla tummarna, det går som jag kör. 

 

Sitter i soffan och kollar på Roast på Berns. Det är så mycket roligare än förra veckan, kanske för att jag tycker allt dom säger om Pernilla stämmer. Jag hatar Wahlgren-familjen, dom är bara för mycket. Spelade in Svenska Hollywoodfruar förut så det ska jag sätta på när Roast är slut. 

 

Har inget speciellt att berätta, så det här får räcka för nu. Eller joo! Jag har köpt den nya Fructis hårsprayen med bambu som det har varit så mycket reklam om. Den är sämst! Håret känns bara slitet och smutsigt. Aa, det var nog allt.


måndag

Jag älskar den nya soffan, den är som ett L med en ligg-del. Hur skönt som helst! Gissa vart jag kommer befinna mig denna lediga vecka haha ;)

 

Igår efter jobbet lurade Tobbe med mig till Stina, Sofie och Mikis. Hade ett 9-timmar långt arbetspass i kroppen så jag var inte tiptop om man säger så. Det var mysigt så länge jag var vaken, fick sova 20 min i Stinas säng innan jag fick skjuts hem. Tänk hur skönt det kommer bli om jag kan ta bilen själv snart istället för att bli körd. Inom loppet av 14 dagar har jag förhoppningsvis klarat både teorin och uppkörningen. Samtidigt vill jag inte hoppas allt för mycket eftersom jag har hört många som har kuggat första gången. 

 

Den här veckan är jag ledig tis-fre och kommer därför ägna större delar av min vakna tid åt att plugga. Jag hade även tänkt att hinna med en dag på stan (löning imorgon!), träna minst 2 gånger, plus att pappa har bokat in någon hemlig grej på onsdagkväll 19.30.  

 

Ringde försäkringskassan för en stund sen, får tillbaka 1000kr för att min cykel blev stulen. Det tackar jag för! Har ett jobbpass 17-21 idag och innan dess ska jag hinna med en körlektion också. Men först av allt ska jag stänga av tv, sätta på lite skön musik och öppna teoriboken. Kuligt värre!


lördagsmys

Ligger i våran nya soffa och jäser. Har proppat i mig chips med dipp och fanta. Yeeah! Det var kul tills allt kom ner i magen och la sig som en klump haha. Slutar jag äta för det? Nej för alla vet att när man är mätt går det alltid att pressa ner lite extra innan man sprängs. Åh, nu tog dom fram morötter att dippa. Mumma!

 

Jag hann aldrig till Stinsen idag. Övningskörde massor med pappa istället. Kändes som att det var viktigare. Det är inte långt kvar nu..! Vi (läs: jag) lyckades få en punktering igen. Förra gången det hände märkte vi de inte förrän vi hade parkerat med nu lät det helt plötsligt konstigt när jag körde och då visade det sig att ena bakdäcket var tvärplatt. Eftersom jag och pappa har bytt däck tillsammans tidigare (ca 1 månad sen) visste vi exakt hur man skulle göra och lyckades byta däcket på bara 20 min. 

 

Vet inte vilken tid jag börjar imorgon, spännande va!


en liten uppdatering

Hej där! Tänkte bara tala om att jag fortfarande lever, även om det är knappt. Är helt sjukt trött, kanske inte så konstigt med tanke på vad klockan är nu och att jag började jobbet för 21 timmar sen och har haft full rulle sen dess. Åkte direkt till Kista efter jobbet, därefter hem till mamma för att hämta saker, hem till pappa och duscha och äta middag och sen cyklade jag till Linnéa och chillade med lite folk. Blev senare än jag trodde att det skulle bli och nu känner jag att det är dags att sova. 

 

Har inte fått reda på vilken tid jag jobbar i morgon men jag hoppas att det är på eftermiddagen någon gång. Har nämligen 20% på JC i helgen och har därför planer på att köpa ett par jeans. Var alldeles för lat för att ens orka prova ett enda par när jag var i Kista. 

 

Godnatt på er!


spelar det någon roll vilken dag det är?

Jag ska vara ärlig, jag har inte full koll på veckodagarna. På jobbet fick jag sms av Stina om att jag var helvirrig och det tycker tydligen Linda också. Igår var det måndag, idag tisdag och imorgon onsdag. Så, då har vi det klart för oss iallafall. 

 

Innan jobbet idag berättade Linda och jag för våran chef att vi ska åka iväg i vinter, vilket hon inte tyckte om. Hon tyckte vi skulle arbeta hos henne istället haha, samtidigt som hon tyckte det var bra att vi passade på att resa medan vi var unga. Tänk dom som börjar plugga direkt, jag förstår mig verkligen inte på dom människorna! Det som var mest skönt att höra var att det var en självklarhet att vi får jobba kvar på Coop när vi kommer hem igen! Passade på att säga att jag ville jobba massor fram tills vi åker så nu kommer pengarna rulla in, förhoppningsvis! 

 

Om en timme börjar 2 1/2 men på tv, det är lite som en tradition för mig att se det. Det är två avsnitt efter varandra men jag somnar alltid i reklampausen i det andra programmet. Ovanligt att jag somnar när jag kollar på tv... 

 

Ska försöka gå upp runt 10-tiden imorgon, måste vända tillbaka dygnet lite. Borde hinna med att springa (om halsen är bättre), ringa försäkringskassan om cykeln, plugga körkorts-helvetet och åka till Rotsunda och lämna in min gamla cykel innan jag ska jobba klockan 16. Hehe troligt att jag hinner med allt..!


planering för thailand

God morgon! Idag är det tisdag och igår var det onsdag och inte tisdag, sorry. Hade ju starka planer på att springa nu på förmiddagen men när klockan ringer har jag super ont i halsen, är röd och svullen. Det får alltså bli en annan dag. 2 bad 4 me!

 

Linda är på väg hit, vi ska planera Thailand. Om 75 dagar åker vi! Vi får hela tiden frågan “vad ska ni göra där?” Och eftersom vi inte har planerat något blir svaret oftast “ehm.. sol,bada,festa?”. Även om det är vad vi kommer göra hela tiden så måste vi ta oss runt till olika ställen och öar och idag ska vi alltså försöka komma på vilka ställen och öar vi vill till. Börjar och slutar i Bangkok men där emellan är vi öppna för förslag, någon som har något? :)


tisdagskväll

Jag är besviken, ruskigt besviken. Under 1 timme och 5 min höll sex komiker på att roasta Björn Gustavsson och jag tror att jag skratta tre gånger, max fyra. Trodde verkligen att jag skulle ligga dubbelvikt av skratt men nej. Hoppas det är bättre nästa vecka. 

 

Idag är det tisdag och jag lever som att det vore lördag, det gör jag varje dag. Vaknar runt 11 (då har jag satt klockan för att inte sova för länge), äter frukost, läser lite körkortsteori, duschar, äter mat och går till jobbet. Det är ungefär så alla mina dagar ser ut. Kul? möjligtvis de fyra första dagarna men sen tröttnar man. Jag lovar! Så imorgon ska jag sätta klockan på 10, går förhoppningsvis upp 11, äter en mini mini mini-liten frukost och sen ska jag ut och springa. Om det är dåligt väder så slipper jag, men annars är det ett måste. 

 

Hittade mina student-tackkort idag. Det är tre månader sen och jag har inte skickat ut dom än. Detta ska göras i veckan! Ska även göra en polisanmälan och lämna in cykel på reparation (min gamla alltså) och sen jobba lite också. Herregud, hur ska jag hinna med allt.


7/9 2009

Fan! Jag hade precis skrivit ett super långt inlägg och hela helgen och då stänger datorn bara om sig och uppdaterar någon skit! Så istället gör jag helgen sammanfattad i punktform.

Fredag:
• Jobbade 12-20
Min cykel blev stulen utanför jobbet
• Jag festade med Sofie och Linnéa

Lördag:
• Jag köpte en ny cykel
• Träffade Jennifer&Becca i stan och fikade
• Var på födelsedagsmiddag hos Mia

Söndag:

• Jobbade 14-22, innan dess sov jag.

Inte speciellt kul inlägg va? Nej precis och det är datorns fel.

Nu ska jag plugga körkortsteori, vi hörs!!


freedag!

Hej!
Fick ett jobbpass idag 12-20. Nu är jag hemma hos mamma för att gå ut med Zoey och lämna saker, husbyte förstår ni. Skönt att jobba ett dagpass så man har kvällen ledig. Visserligen har jag haft väldigt många lediga kvällar den här veckan, men om jag jobbar på dagen och är ledig på kvällen kan man njuta mer eftersom man då har slitit hela dagen ;). Ikväll ska jag till stan, antingen med Sanna eller med Sofie och Linnéa, det beror på ifall Sanna är frisk eller inte. Kul ska jag ha iallafall för det är jag värd!

life goes on

Jag hade ett par givande samtal igår som betydde riktigt mycket. Livet går vidare, även om det är svårt att intala sig själv det. Nu ska jag ta hand om mig själv och ta en dag i taget. Det finns värre saker än att kärleken tar slut även om det känns som att jorden går under just när det sker. Jag har mina vänner och det är jag mer än nöjd med. 

 

Hade satt klockan på 9.30 för att träna men istället gick jag upp mycket senare och åt kladdkaka till frukost. Nu har jag precis duschat och ska snart cykla till Zoeyboey. Vi ska ut på promenad och äta lunch. Hon är den bästa vän man kan ha. Hon var din vän också, det vet både du och jag. I kväll blir det jobb 15.45-22.15. Fast Linda och jag ska till jobbet lite tidigare för att prata med våran chef om Thailand. 

 

Det är nog som ljuset långt där framme. Thailand alltså. Hur mycket livet än suger här hemma just nu så vet jag att om 2,5 månad ligger jag på en strand och njuter. Jag vet att ni är avundsjuka!


ett slag i magen

Jaha. Vad ska man säga? Jag kan inte bestämma över dig och dina känslor. Samtidigt trodde jag att jag hade betytt mer för dig. Det tog mindre än 1 månad för dig att komma över mig. Jag tror inte du kan förstå hur ynklig jag känner mig. Du byggde upp något som du sen sparkade sönder och sedan lämnade. Jag trodde att 1,5 år satt i hjärtat på dig, men tydligen inte. Det var viktigt för dig att vi skulle behålla kontakten och vara vänner. Vänner berättar för varandra om vad som händer och uppdaterar varandra om livet. Du lämnade ödet åt Facebook, fucking Facebook. Jag trodde att jag hade kommit över dig men när jag hörde det där föll jag ihop totalt. Att höra att någon annan har tagit min plats, sover där jag brukade sova, sitter där jag satt och använder dina kläder som gjorde får mig att känna mig som en tuss. En papperstuss som är slängd i en soptunna och sen blivit bränd med massa annan skit. Jag önskar inget hellre än att kunna gå vidare, men det går inte för att du var värd mer än 1 månad för mig. 


glasögon

Mamma och jag kom precis fram till att jag skulle bli tagen mer seriöst om jag hade glasögon.

läskigt

Nu cyklar jag till malmvägen, önska mig lycka till!


tidig morgon

God morgon! Skulle egentligen ha åkt till stan med mami för en promenad på Djurgården och äta lunch. Fast vi ångrade oss när vi såg vädret så det kanske blir nästa vecka istället.

 

Dagens planer är inte många men ack så viktiga. Jag ska börja med att lämna in min gamla cykel på reparation efter det baka en kladdaka, plugga körkortsterori och i kväll är det jobb 16-21 som gäller. Verkligen en dag att se fram emot!

 

Nu tänkte jag faktiskt gå upp ur sängen och äta frukost, äggsmörgås och youghurt med musli. Jag tror faktiskt aldrig att jag har varit såhär duktigt med att äta frukost som jag är nu. Poäng till mig!


22.07

Kan någon förklara för mig varför jag nyser? Det känns som att någon har något emot mig. Allt jag ber om är att få vara frisk som dom andra barnen. Snälla!

 

Har nyss varit ute och övningskört med papi, det blev inte så långt men det är bättre än ingenting. Nu måste jag verkligen skärpa mig med teorin, det är inte många veckor kvar nu tills att den ska skrivas. Kvällens att-göra var att baka en kladdkaka. Stina satt och pratade om att hon skulle baka en när vi var hemma hos henne, vilket gjorde att jag också ville baka en. Det var därför jag sprang, för att få äta kladdkaka utan ångest, haha! Dock hade vi inget ströbröd hemma men det köpte vi när vi var ute och körde men nu är jag inte sugen längre. Den får helt enkelt vänta till imorgon. Om jag bakar den på dagen så kan jag äta den efter jobbet. mmm va gott!


första september

Nu är jag riktigt stolt över mig själv för jag har nämligen varit ute och sprungit! Blev en sväng på 5 km ut på järvafältet och tillbaka. Härligt härligt! 

 

Igår var jag och kollade på film i Väsby och sov över där också. Kom hem strax före 13 idag och insåg att jag inte hade någon nyckel med mig. Ingen cykelnyckel hade jag med mig heller så vart jag än skulle ta mig så var jag tvungen att gå, kul kul. Som tur var är mamma ledig idag så jag gick dit, duschade och åkte till Stina. Där chillade vi tillsammans med Mikis och Mia, åt lite mat och bara var. Handlade på Coopis på hemvägen, enda chansen att påverka middagen. Köpte en ny bakform också, så ikväll ska det bakas kladdkaka. 

 

Men nu är det duschen som gäller!


RSS 2.0