091031

God morgon! Har inte kommit upp är sängen ännu, ligger och kollar på tv. Fick nyss en samtal från min chef som undrade om jag kunde ändra mitt pass imorgon, så nu jobbar jag 15-22.15 istället för 17-21. Ett byte som jag tjänar över 600 kr på,  hehe. Varning, nu kommer lite skryt! Hon förklarade att hon ville ha mig i kundtjänst imorgon nu när försäljningen går så bra. För på schemat just nu var det bara gröngölingar och rookies (haha) som skulle vara där, alla har sina egna sätt att uttrycka sig på.

 

Innan jobbet ska jag gå förbi Stinsen och köpa strumpbyxor. Ska hem till Linnéa som har fest efter jobbet och de enda strumpbyxorna jag hittade igår hade en fet maska på låret. Fråga mig inte varför jag inte har slängt dom tidigare(?).


J


tid med träning?

Jag mötte Linda strax efter 11 och när jag var hemma och tittade på klockan så var den 14. Tre timmar åt att träna och då simmade vi inte ens. Herregud! Kan tidningarna sluta skriva “alla har tid att träna, man måste bara hitta tiden”. Jag förstår att hårt arbetande människor inte har tid, det tar ju en evighet. Dock är jag inte en hårt arbetande kvinna utan bara en arbetande så jag får väl ta mig den tiden det tar. 

 

Nu är jag inne på min femte helg i rad som jag jobbar stängning. Fredagsmys och allt vad det heter kan jag ju bara glömma. Jag får äta den mat som finns hemma runt 15-tiden på fredagar. Plus att jag byter förälder på fredagar gör att det finns ännu mindre mat. Hade planer på att äta pyttipanna med stekt ägg men det gick i kras när vi inte hade någon hemma. Längst in i frysen hittade jag istället hamburgare, bröd och pommes. Så det får bli min middag idag (om jag får i mig någon med tanke på att jag har mumsat upp hela chokladen jag fick av Sofe, haha).


091030 - oj min mobilräkning skulle ha varit betald idag.

God morgon! Min plan om att dricka te på kvällen funkade kanske inte riktigt som jag ville, men nu är jag uppe och det är ju huvudsaken. Idag är det fredag, de flestas favoritdag eftersom det är helg och det betyder att man är ledig. Fast för mig är det tvärtom, jobbet börjar idag. Har varit ledig i tre dagar och det har varit super skönt. Varannan vecka är jag ledig en dag och den andra veckan tre. Det betyder att jag nu kommer jobba fre-tis och tors-mån, sen fre-tis och tors-mån. 

 

Hade det inte varit så att jag skulle träffa Linda och träna om en timme är jag hundra på att jag skulle ha legat kvar i sängen nu. Känner att min träningsanda har försvunnit lite, var ju super peppad i början men det börjar avta sakta men säkert. Äh, det är bara bita ihop i 23 dagar till för sen åker vi!!


sleep tight, don´t let the bedbugs bite!

Kissie var ju inte alls med i kvällens Debatt, även om det stod att hon skulle det överallt. Fan. Jag tycker det är kul att se henne på tv bara för att hon är så patetisk!

 

Imorgon ska jag träffa Linda simhallen vid 11 för att träna och simma. Innan dess ska jag äta en rejäl frukost och åka förbi mamma för att lämna alla saker, dags för en vecka där nu. Därför måste jag gå upp “redan” 9.30 för att hinna och enligt mig är det super tidigt. Fast jag har ett litet knep för att komma upp på morgonen, om man dricker en stor kopp te på kvällen så måste man gå upp och kissa direkt när man vaknar och vips är man uppe (om man inte går och lägger sig igen för att snooza lite förstås!), smart va ;)

 

Innan jag släcker lampan ska jag läsa de sista sidorna i SOLO som jag köpte häromdagen. Den tidningen ger verkligen läsning för pengarna, om man jämför med Veckorevyn som har gått ner sig ganska rejält de senaste året. Kommer nog hinna med några sidor i “Klockan 10.31 på morgonen i Khao Lak” innan ögonlocken ramlar ihop. Det är en hemsk men bra bok, stackars Pigge. 

 


riktiga vänner delar lika

Sofie hade skuldkänslor för hon visste att jag skulle tycka att hon var sen,

så hon gav mig en chokladkaka som vi självklart delade på!

Nu; Debatt på Svt med Linda Rosing, Kissie och Lulu Carter!


mys by myself

Nu sitter jag och myser lite för mig själv. Har städat upp lite här inne, satt på Lugna favoriter och tänt ljus. Sofie borde komma vilken sekund som helst! Träningen med Mikis gick bara bra, tog inte i super hårt men imorgon ska jag träna med Linda och då ska jag vara d ö d efter. Punkt slut.

Resten av kvällen har jag inga planer för. Lär inte göra något speciellt heller. Har fortfarande inte strukit kläderna som jag har sagt att jag ska göra de senaste dagarna, så det ska väl göras. Hörde precis på radion att det är rosa bandet gala på tv3 ikväll, det kanske är värt att kolla på det. 

 

Nä hörrni, vet ni vad? Nu börjar jag undra vart Sofie har tagit vägen? För 1 timme sen skrev hon att hon bara skulle till centrum och köpa en mascara och sen komma. 

 

Sooofie, vart är duu??


pink - i don´t believe you


091029

God morgon!

 

Egentligen borde jag befinna mig det nyöppnade Sollentuna centrum med Mikis nu. Planen var att vi först skulle dit, kolla läget och sen åka och träna. Men vi fick sms som att det var galet mycket folk och kön till HM var ett skämt så vi hoppade över hela den idén och går direkt på träningen istället. 

 

När den är klar, vilket borde vara runt 13-tiden ska jag åka och fika med mor min i Ulriksdal s slottsträdgård. Hon går dit med Zoey medan jag åker bil dit och sen skjutsar hem dom haha! Lite senare i eftermiddag har jag planer på att träffa Sofie, det var alldeles för länge sen så det ska bli kul kul kul!

 

Nu har jag precis ätit upp min yoghurt så nu måste jag packa väskan innan jag ska till the gym!


leta kläder

Ska snart klä på mig;
- underställ
- träningströja
- fleecetröja
- jacka
- mjukisbyxor
- skid/regnbyxor
- skidstrumpor
- vinterkängor
- mössa
- vantar
- halsduk

 

och sen åka iväg och hämta mamma och Zoey. Känner på mig att det kommer bli iskallt och bara stå och titta. Tror jag ska ta med min termosmugg med te i för att inte förfrysa helt. 

 

För er som är extra intresserade av mitt liv vill jag bara säga att jag åt några pizzabitar som jag hittade i fryser istället för hamburgare. 

 

Nu ska jag försöka hitta alla sakerna som jag rabblade upp förut. Lättare sagt än gjort.


ny design

Som ni ser så är designen ändrad lite. Jag önskar att jag skulle kunna göra sånt själv men en tills jag kan det får jag ta hjälp av google. Det är väl inte min önskedesign direkt men den är bättre än den som var innan! 

 

Har hängt med mina käre mor idag. Vi har varit på tippen och slängt skärp, på en trädgård och köpt ett träd och sen var vi på kyrkogården och la dit en krans. Hade tänkt att köra ett gympass idag men icke. Planen var att jag skulle ha gjort det nu på kvällen men istället ska jag följa med mamma och Zoey och träna agility. Ska bli kul att se hur duktig min lilla prinsessa är! Duktig bloggare som jag är tar jag självklart med mig kameran.

 

Ska åka om ungefär 1 timme och innan dess tänkte jag stryka lite kläder och äta middag. Idag blir det något riktigt lyxigt, hamburgare! Hör ni hur änglarna sjunger? hahaha!


slappisdag

Vilken slappisdag! Gjorde allting som jag hade tänkt att göra idag förutom en sak, gissa vad? Precis, träningen. Den får bli dubbelt så hård imorgon istället.

 

Det här är min första kväll som jag hade tänkt att äta middag med familjen på väldigt länge. Vad händer då? Jo, ingen är hemma. Pappa och B&O skulle på hockey och mamma skulle iväg till stan och inte heller äta middag hemma. Tack för den! Men jag hänger inte läpp för det i all evighet utan jag smsade Mikis. Hon slutar kl 21 och då kommer hon hit så ska vi äta fajitas. Gott va? ;) Innan dess hade jag tänkt att dammsuga här nere som pappa har bett om. Så att jag gör någon nytta idag! 


en ledig dag, äntligen!

Igår var det full rulle hela dagen. Gick upp vid halv 9 och innan jag stupade i säng runt midnatt hade jag hunnit äta frukost med lite coopisar, låna en bok på biblioteket, köpt en liten ryggsäck på Stadium, bestämma vilken kamera jag (pappa) ska köpa, fixa vaccin, ringa försäkringsbolag och jobba ett kvällspass. Där snackar vi fullt ös!

 

Därför fanns det inget bättre sätt att börja min lediga dag på än en riktigt lång sovmorgon. Resten av dagen ska jag befinna mig i ett vakuum och bara göra saker som jag tycker är kul;
- Äta frukost
- Skriva mejl till Sanna och berätta vad som egentligen händer i Sollentuna
- Träna
- Äta prinsesstårta

 

Det här kommer knappast ta hela dagen, vilket betyder att jag har massor av tid när jag inte behöver göra någonting alls. Den tiden kommer jag tillbringa i soffan!


091026 - skillnad

Båda vet är att Robert finns där för Morgan så länge Morgan finns där för Robert.

 Vi är som dom, en riktigt team. Eller hur?


kundfräs

Idag var det kundfräs på jobbet. (arg kund som fräser = kundfräs.) Det gick alldeles för långt, så långt så att jag imorgon kommer gå och ta en snack med högsta hönset på jobbet för att få veta vart gränsen går. Vad får en kund säga/inte säga till mig och vad har mina medarbetare för ansvar när jag blir nedtryckt?

 

Annars hände det inget speciellt på jobbet. Jag arbetade på som vanligt men med lite annorlunda uppgifter som att att rulla kundvagnar på parkeringen och fylla på påsar men självklart med det vanliga som att ha kassa och gå ut med returer. En underbar söndagskväll helt enkelt!

 

Nu tänkte snart (när jag orkar) gå upp för att sminka av mig + borsta tänderna och till sist lägga mig i sängen. I morgon väntar en ny dag full av nya överraskningar, de flesta positiva hoppas jag. Ska bla förbi vaccinationscentralen och kolla upp om vi hinner vaccinera och för svinis innan vi åker. God naaaaattt!



före jobb

...och såhär ser jag ut när jag har duschat och är klar för att gå till jobbet!
Bara så ni vet liksom!

efter träning

Det är såhär jag ser ut efter ha varit och tränat. Bara så ni vet liksom!

söndag 25/10

Väcktes nyss av ett telefonsamtal såhär på morgonkvisten, trevligt trevligt! Nooot! Det kommer att komma ett ypperligt läge för mig att ge igen, believe me ;)

 

Pratade nyss med Linda som är på jobbet redan för att kolla vilken tid som stod på schemat. Skulle egentligen ha jobbat 17-21, sen blev jag frågad om jag kunde jobba 15-22.15 istället och nu står 17-22.15 på schemat. Vad vill dom mig?

Nu tänkte jag rulla mig ur sängen och släpa mig ner och äta lite frukost. Efter det ska träningskläderna på och jag ska ge mig iväg med destination gymmet. Fast fan, cykeln är hos mamma. Åh vad mycket jobbigare allt blev när jag måste förbi där först...


24 oktober

Hallå där!

 

De senaste dagarna har väl inte varit dom bästa och igår small det till riktigt rejält. Tänkte inte berätta vad det handlar om utan vi lämnar det ämnet där och ägnar oss åt lite roligare saker istället.

 

Det roligare som finns att berätta just nu är att i morgon är det 4 veckor kvar tills Linda och jag åker. G a l e t! I tisdags var vi inne och shoppade nödvändiga saker till resan såsom resehandduk, moneybelt, undervattenskamera, vattentät ficka, kniv/sked/gaffel-grej, 3 böcker och framför allt så var vi på thailändska ambassaden och fixade visum. Det börjar närma sig nu!

 


inte mer nu...

Nu ger jag snart upp.


gröt

 Kom nyss hem från stan och jag måste säga att det är märkbar skillnad på vädret där och här. Det är mycket varmare inne i stan och när man går av tåget här vill man dra på sig mössan. Jag tar mer än gärna på mig den nu för om fem veckor är jag i Bangkok och då kommer jag absolut inte behöva någon.

 

Var inte tänkt att jag skulle köpa något i stan men det blev ett volympuder för 99:- som jag tänkte ha med mig till Thailand eftersom jag inte kan ha med min volumemaster och mitt hår är tråkigt när det inte är någon volym. Köpte ett par skinnhandskar inne på Åhléns också, kan inte fortsätta att låna mammas hela tiden plus att det är sjukt kallt att köra bil utan barhänt(?) och där funkar inte tumvantar direkt. Bytte en träningstopp på HM också men eftersom det var samma pris så räknas inte det som ett köp. Vi hann med att äta lunch och promenera till Gamla stan också innan det blev dags för hemgång. 

 

Nu tänkte jag gå ner och fixa lite gröt, en riktigt rövarmiddag! Har varken ork eller inspiration till att göra något annat. Ska till jobbet om 50 min och då passar gröt som handen i handsken :) 


091019

God morgon!

 

Jag är t r ö t t och det är t r å k i g t väder ute. Helst av allt skulle jag ligga kvar och mysa i sängen hela dagen men nej. Idag ska jag in till stan och träffa Johanna, vi ska bara knata runt lite och sen äta lunch. Kvällen kommer avslutas med ett kortpass på jobbet 17-21. 

 

Jag har inte hunnit vara uppe och gå än men när jag bara ligger här i sängen så känner jag faktiskt att jag har träningsvärk i armarna. Woho, jag lyckades! Nu måste jag kila ner och äta frulle, ska ta bussen om 40 min.


svettdroppar

Jag hatar att inte vara svettig när jag har tränat klart för då känns det inte som att man har gjort något. Det hade jag verkligen inte problem med idag, svetten fullkomligt rann. Stora glänsande droppar som dalade ner över mitt röda ansikte, låter det inte underbart?

 

Nu ska jag duscha, börjar jobbet om 1,5 timme. Ska prova mitt nya schampoo och balsam för första gången, yeey! Jag har också köpt Tresemmé som alla andra och eftersom flaskorna är så stora så kan jag inte ta med dom till gymmet där jag oftast duschar. Så jag säger bara; upp till bevis, super schampoot från tv!


091018

God morgon!

 

Jag är trött som en oxe(?). Efter jobbet igår åt jag chirre och kollade på två avsnitt av Playa del sol (som för övrigt är ett av de bästa programmen jag har sett, sitter tom och skrattar högt när jag tittar på det själv) och efter det gick jag och la mig. Somnade strax före 1 och då hade jag stora problem att gå upp vid 10. Jag menar att jag borde vara pigg.. Skit samma för nu är jag uppe!

 

Just nu sitter jag i soffan och väntar på att frukosten ska smälta lite så jag kan cykla till gymmet snart. Som jag sa tidigare i veckan så är det planerat att bli ett hårt pass idag. Jag vill att det ska kännas i kroppen direkt efter, imorgon, i övermorgon och dagen efter det. Det jag försöker säga är att jag ska dööö på gymmet, inte bokstavligt talat men ni förstår ;)


091017

God morgon!

 

Igår efter jobbet åkte jag hem till Linda och kollade på inspelade Idol. Det är så det kommer att se ut de kommande veckorna, se allting som går på helgerna i repris, men det är bara att jobba och vara glad. Jag tycker det var rätt att Camilla åkte ut, hon är inte så bra. Fast samtidigt är och rätt rolig att kolla på eftersom hon alltid skämmer ut sig själv med att gråta och överdramatisera allt! 

 

Nu har jag precis ätit frukost i det ensamma huset. Jag vet inte om alla sover eller om ingen är hemma. Det enda jag vet är att mamma jobbar. Kommunikationen mellan mina bröder och mig kunde ju ha varit bättre. Tänkte fixa i ordning både mitt rum och mig innan jag drar till jobbet. Har alldeles för mycket skit därinne som ska slängas eller vara på andra platser i huset. Får se hur mycket jag orkar göra haha!

 

Next; plocka ut diskmaskinen


mumsigt värre

Kul att min fredagsmiddag blev två ostmackor och en banan. Skulle egentligen ha ätit lasagne men:

 

Mamma: Så, då stoppar vi in den i 10 min i micron

Felicia: 10?! För mig brukar det räcka med 3
Mamma
: Nej, då får du en is-lasagne

 

7 min senare öppnar jag microdörren och synen som möter mig är inte vacker. Allt fett har runnit ut och bildat en sjö runt köttfärsen som har fått stora hål i sig och pastaplattorna som bara hänger. Låter inte speciellt mumsigt va?


250m hahaha

Kom nyss hem från träningen. Nu finns det en annan anledning att gå dit mer än bara träna ;) Hursomhelst, det blev 3 km uppvärmning, lite i gymmet och avslutande 250 m (hahaha) i vattnet. Eftersom att det sista gav någon träning alls, så får det bli riktigt hårt på söndag istället. 

 

Nu ska jag snart skjutsa ner min lillebror till sin träning. Han punkterade däcket på cykeln igår och har ingen lust att gå dit i regnet så jag är snäll och kör. När jag kommer hem blir det till att koka ihop lite middag och sen kila iväg till jobbet. Seriöst, 18-22.15 en fredagkväll! Varför kunde inte någon annan få dom passen? Jag vill väl också ha fredagsmys...


fit for thai

God morgon!

 

Just nu sitter jag och äter frukost hemma hos mamma. Åkte ju och handlade åt henne igår vilket betyder att det som finns här hemma just nu är saker som jag tycker om hihi. Jag kunde helt själv bestämma vilken ost, vilken müsli, vilket bröd, smaken på juice, allt helt själv. Där gick jag och plockade i godan ro med musik i öronen och när jag kom till kassan var det bara att dra mammas kort. Underbart!

 

Om 50 min ska jag möta upp Stinis och Mikispikis på gymmet för att träna och sen plaska lite i vattnet också. Annars då, joo jag ska ner till centrum och byta batteri i bilnyckeln och så ska jag jobba 18-22.15.

 

På tal om jobb kan jag ju berätta att jag hämta mitt schema som gäller fram till Thailand igår. Jag ska jobba fre-sön stängning varje helg fram tills jag åker. Det är 37 dagar kvar, 26 av dom dagarna ska jag jobba (154,5 tim) och 17 av dom här tiderna är på fre-sön. Jag hoppas att dom här dagarna går fort.


uttråkad

Jag har varit vaken i fem timmar och inte gjort något vettigt för fem öre! Jag har cyklat till mamma, gått ut med Zoey och ätit frukost, that´s it. Resten av tiden har jag hängt i soffan framför tvn. Försökte få Jennifer att träffa mig efter hennes jobb men hon hade redan bestämt med sin mamma så vi bestämde att ses nästa vecka istället. 

 

Tänkte åka och handla åt mamma senare, men det är först om några timmar... ååh jag är uttråkad x 1000!! Har redan varit på promenad med Zoey i det fina vädret så det orkar vi (läs:jag) inte gå på igen. Städa orkar jag inte göra.. blä. Nu kom jag på vad jag ska göra, jag ska leka med Zoey. Vi ska springa tunneln, hoppa över den, leka med korvarna på snöret, leka med bollen, snurra runt, sitta fint hoho nuu ska vi ha kul :D


nope, felicia knorn här!

Nyss ringde min personliga handläggare inom försäkringar, spännande när man inte har någon. Hon trodde att jag hette Susanne Humla. 


091015

God moooorgon! Dagens planer är... jag har inga planer. Ska hänga med Zoey en stund så hon slipper vara ensam men förutom det har jag ingen aning om vad jag ska göra. Slängde iväg ett sms till Jennifer nyss och frågade om hon ville fika med mig senare, får se vad hon svarar på det. Annars kommer jag dö av uttråkighet. Inget jobb och ingen träning, vad gör man på dagarna då?


closed

Fördelen med att se inspelade program på tv brukar vara att man kan spela förbi alla reklamer. Våran tv har tyvärr tappat den funktionen nu när den har fått ryck och det betyder att ifall man spolar så hänger sig allt och när det sätts på igen så har man tappat 2-4 min. Mindre kul och därför spolar jag inget, vilket i sin tur betyder att jag inte tjänade något på att spela in. Förutom att jag inte missade programmet men jag blir ändå tvungen att kolla på reklamerna.

 

Okej, det är kul att se att jag lyckades skriva en så lång text om något som ingen absolut inte bryr sig om. Det känns som att jag borde stänga igen affären för kvällen för ju längre jag skriver desto tråkigare blir det.

 

Vi hörs imorgon. God natt, puss!


onsdagkväll

Onsdagkväll och andra träningspasset för veckan är avklarat! Idag blev det 4 km på bandet + 500 m plask i bassängen. Det är skönt att simma på onsdagskvällar för då är det mörk i simhallen och tända ljus står på kanten. Det enda som saknar är en radio med Lugna favoriter.

 

Sminkkursen gick bra, blev en neutral sminkning med mycket brunt. Hon passade på att noppa mina bryn lite och det tackar vi gudarna för. Kan inte minnas när det gjorde senast haha! Hade lite svårt att bestämma vad jag skulle köpa för pengarna men det blev en concealer + borste och en ögonskugga + borste. Det var ingen idé att köpa puder eller fondation efter som jag kommer vara mycket brunare när jag kommer hem från Thailand och då kommer den inte passa efter det och det är onödigt att köpa något som man bara kan använda i fem veckor hehe. 

 

Nu sitter jag i soffan och kollar på tv med mina småbröder. Har precis stekt lite pannkakor och tjockat i mig dom, mumsi. I kväll händer det inget speciellt, ska kolla på Stockholm-arlanda och Greys som jag spelade in förut. 



MUS och Ikea

Träningsvärken sitter både lite här och var efter det hårda träningspasset med Mikis. Var helt slut i kroppen när jag kom hem. Jag stupade i säng med huvudet innan klockan hade blivit 12. Därför ska jag börja dagen med att se gårdagens inspelade DH-avsnitt. Klockan 14 ska jag vara på Make up store på Stinsen för att ha min sminkkurs som jag fick i födelsedagspresent. Detta betyder att jag kommer få lite nytt smink idag, kan inte minnas när jag köpte det senast!

 

När sminkkursen är klar ska jag plocka upp mamma och åka till Ikea. Jag ska inte köpa något speciellt men det är alltid kul att vara där ändå, något hittar man alltid. Om man inte gör det så får man iallafall äta korv när man kommer ut från kassorna ;)


jag håller med om att jag ser en aning psyko ut, men det bjuder jag på!

Jag sticker jag och tränar med mikis!! :D


kattbebisar

Raggsockorna och halsduken är på, ljusen är tända och elementet är inställt på högsta värmen. Det är alldeles för kallt i mitt rum för att jag ska kunna vara här inne, händerna är som isbitar. 

 

Planeringen med Linda gick väl som vanligt. Vi brukar inte komma fram till så mycket men en lite bit framåt kommer vi alltid. Idag bestämde vi att vi måste till Thailändska ambassaden och fixa visum, fast vi bestämde så klart inte när. Vi åkte till Stinsen och köpte packpåsar och en bok om Thailand. Sånt är mycket roligare! Nu har vi biljett, ryggsäck, solkräm, lite böcker och packpåsar. Äh, vi har gott om tid. Det är faktiskt hela 5 veckor och 5 dagar kvar tills vi åker!

 

Svängde förbi Stina också för att kolla på kattbebisarna och dom var väldigt mysimysiga! Var inte där så länge, kollade på ett Gossip girl avsnitt också innan jag rullade hemåt igen.

Ska äta middag om ungefär en timme och sen tänkte jag kila iväg till gymmet en sväng. Fast jag måste vara hemma igen kl 21 för då är det DH på tv och det vill man ju inte missa.  

 

Nu: städa rummet!


en frukost om thailand

God morgon! Linda är påväg hit med nybakad bröd från Coop. Vi tänkte äta lite lunch/frukost samtidigt som vi försöker planera lite om Thailand. Eller iaf försöka förstå vad det är för visum man ska ha, det är nämligen sjukt krångligt. Plus att visumen “går ut” om man åker över till något annat land och bla bla. Ojoj nu kommer hooon!!


freedom!!

Skrivet 22.59:

Äntligen är jag ledig. Tre dagar av välförtjänt ledighet har jag framför mig. Nu har jag jobbat 74 timmar på 11 dagar, tro mig när jag säger att det känns i kroppen (och i plånboken hehe). Detta är även anledningen till att jag inte har skrivit de senaste dagarna. Kändes inte som att det var någon idé att skriva att jag skulle jobba hela tiden eller att jag skulle jobba. Om vad som hade hänt på jobbet eller vad som skulle hända. Jaa, ni fattar att det inte så skulle bli så kul att läsa om sånt. 

 

Här kommer helgen i korta drag istället;

I fredags var jag hemma hos Linnéa. Var nog inte meningen att det skulle bli fest men det anslöt sig mer och mer folk dit när festen på Stinsvillan var slut. Var lite för trött för att vara social men det var trevligt ändå. 

Lördagsmorgonen började med en promenad med Zoey och en frukost i soffan. Chillade framför tvn och innan jag drog till jobbet. Jobbade 14-22.15, lyssnade på matchen på en rasslig radio i kundtjänst. Kom hem, åt chips och somnade. Vilken lördag!

Hade bestämt med Linnéa att vi skulle träna på söndags förmiddagen. Sagt och gjort! Blev 20 min på crossen, lite styrketräning och 3 km på bandet. Kändes riktigt bra faktiskt, det är inte ofta det händer men när det händer är det en skön känsla.Hade kunnat fortsätta springa någon kilometer men jobbet kallade.

 

Idag har det inte hänt något speciellt. Sov till 12.45 sen kom Linda förbi en sväng. Vi gick hem till mamma och hämta Zoey. Åt lite lunch/middag innan det var dags för mig att dra till jobbet. Första kommentaren jag får från min kollega är “du ser sjuk ut”. Tack! Det var sista gången jag var osminkad på jobbet. 

 

Nu kollar jag på de sista minuterna på Roast på Berns. Ska strax fixa lite morötter med dipp, vi hörs! Puss

22.59


jobb jobb jobb jobb

9 dagen på rad som jag ska till jobbet nu. Min kropp mår inge vidare nu. Tröttheten kommer smygandes nu och den mest oskyldiga kan också råka ut för en snyting. Hann inte att göra pannkakor igår så det få bli det till lunch idag. Börjar jobbet om en timme. Kul lördag. Nej vänta! Det är såhär mitt liv ser ut nu, stänger ju varje fredag + lördagkväll. 


9 oktober

Först vill jag bara säga att jag hittade på första försöket både till Långholmen och hem därifrån. Det gick kanon bra förutom att jag körde 30 på en 50 väg och 3 taxibilar körde om mig haha!

 

Jag hade köpt med två bakelser från jobbet, en prinsessbit och en annan med botten,grädde,vanlijkräm, choklad och blåbär. Vi delade på en ask toffifee också. Herregud alltså, det var längesen jag hade så ont i magen. Jag hade riktigt ont när jag kom hem, i fortsättningen är det antingen eller som gäller. Samtidigt var det värt magontet för det var sjukt gott.

 

Just nu sitter jag i sängen och ska snart iväg och träna. Vet inte riktigt vad jag ska göra, får vänta och se hur mycket folk som är där. Är det mycket blir det kondition men om det är lite får det bli lite styrka också. Jag längtar tills det är klart för så kan jag komma hem och göra pannkakor till lunch (:

 

Juste! Får inte glömma att jag ska jobba i kväll igen. Det är ju fredag och jag stänger ju alltid då, woho..! Efter jobbet ska jag troligtvis hem till Linnéa och chilla lite. Man måste vara social även om jobbet tar upp största delen av mitt liv just nu.


aaaaj

Jag har magknip efter kvällen hos Johanna. Berättar mer imorgon, nu ska jag kolla på 2 1/2 men och sen sova. God natt!


bad hair day

Mitt hår är totalt upplöst! Det är platt och rakt, hur kul är det på en skala liksom? Björn Axéns volumemaster är min bästa vän men, som idag när jag inte orkade använda den är håret katastrof. 

 

Tog en promenad nu på förmiddagen hem till pappa och hämtade bilen. Passade även på att ta med mitt headset till mobilen så jag kan få en vägbeskrivning av Johanna till båten samtidigt som jag kör. Jag är alltså väl förberedd men jag vette sjutton om det kommer gå så bra ändå haha!

 

Men innan jag ska åka dit ska jag som vanligt till jobbet. 11-19 står på schemat idag. Finns väl inte så mycket att säga om det antar jag. See you later alligator!


7/10-09

Onsdagen 7 oktober har varit en lång dag med blandade känslor. Av mina jobbtimmar satt jag endast ner på min rast som varade 1 timme. Resten av tiden stod,gick eller sprang jag. Det kändes i benen efteråt kan jag säga.

 

Gjorde jordens värsta mega kap idag. Vanligtvis kostar en Mer 50cl 12.90:- men vi hade massa på jobbet som går ut om typ en månad så det var super-rea 2 för 10:-. Jag tvekade inte ens på att köpa. 10 st står så fint nere i min hall just nu, eller 9 förresten för jag drack nyss upp en. 

 

Efter maten som bestod av pasta, bacon och äggula satt jag i mitt rum och tyckte riktigt synd om mig själv. Vinden ven utanför fönstret och jag förlorade en vän på Facebook. Det var ingen vanlig vän, det var min bästa vän. När tårarna var torkade gick jag och tränade istället. Tränade bort ilskan och besvikelsen. 20 min på crossen och 1 km simning senare mådde jag mycket bättre. Ännu bättre mådde jag när jag gick hem och åt en kexchoklad och drack mer. Vips så var alla kalorier som jag nyss hade tränat bort tillbaka igen. 

 

Jag ska försöka få pappa att byta efter namn. Hur coolt skulle det inte vara att stava Qnorn!! Det är ju gå kanon bra...not!

 

Nu borsta jag borsta tänderna och krypa i kojs. Imorgon väntar jobb 11-19 och direkt efter det ska jag glida över till Johanna husbåt som ligger i stan och kolla läget. Ska ta bilen in och jag säger bara lycka till.


jobb jobb jobb jobb och 48 avocados

Idag är det jobb som gäller mellan 9.30-18. Jag har verkligen ingen lust alls, där här är sjätte av elfte dagen på rad och det börjar kännas. Skulle allra helst vilja släcka lampan, dra täcket över huvudet och somna om. Men nej det lyxen får man inte idag. 

 

Glömde berätta att igår kväll hade jag en kund som köpte 48 avocados. Inget mer utan bara 48 st avocados. Kul liv! 


mot jobbet!

Har precis tryckt i mig en hamburgare, satt som en smäck i magen efter träning. Blev konditionsträning idag, 20 min cross och 2,5 km på bandet. Inget att hurra för men jag var verkligen inte på träningshumör och det är bättre än ingenting. 

 

Börjar jobba kl 16 idag och den här veckan blir det över 50 timmar jobb.

 

Mån: 7.15-17

Tis: 16-22.15

Ons: 9.30-18

Tors: 11-19

Fre: 15-22.15

Lörd: 14-22.15

Sön: 14-22.15

 

Plus att jag jobbade helgen som var plus måndag nästa vecka, vilket blir 11 dagar på rad. Men det är värt det sen när lönen kommer och ännu mer när jag ligger på stranden i Thailand!

 

Nu måste jag fixa mig lite. Inte mycket men lite grann. Brukar man inte bli pigg av att träna? Jag är stentrött och väntar bara på att det ska vända.


äter frukost runt lunch

Jag vet inte när jag sov såhär dåligt senast. Först kunde jag inte somna, låg och vred mig, pratade med Linda i telefon och kom på vad jag kanske vill göra när jag kommer hem från Thailand. Inte Göteborgsplanerna utan någon annat. Låg i sängen när Roast på Berns började men jag somnade inte förrän i reklamen på 2 1/2 men som var strax efter midnatt. Inte nog med det jag sov inte skönt. Vaknade vid 7 för att blåsan höll på att spräckas och när jag kom tillbaka till sängen hade jag svårt att somna om trots att jag var trött som en bäver. Sov 1,5 timme längre än planerat och därför stuvar jag som lite i dagens planer.

- Gå på promenad på Zooooey (som för övrigt snodd mammas ostmacka imorse och åt upp den. Hon åt även upp plastpåsen som mackan låg i.)
- Träna
- Äta mat
- Jobba

 

Åt en rejälfrukost (enligt mig själv precis). Det blev både smörgås, yoghurt och banan. Så nu vet ni det också.


21.10

Middagen på Stinsen med LN var myspys. Har inte träffat kvinnan sen studenten så vi hade en hel del och prata om. Både ditten och datten. Blev malaynudlar till middagen, alltså nudlar med kyckling och wokade grönsaker. Portionerna var gigantiska, jag rullade därifrån och då hade jag inte ens ätit upp allt. 

 

Köpte ett par vantar på Lindex som matchar min mössa från Åhléns. Känns som att mössa och vantar är ett måste nu. Frös nästan ihjäl när jag cyklade till jobbet. Fast bara nästan eftersom jag lever nu. Hittade en söt kjol på Vero Moda också. Egentligen borde jag inte köpa något men jag har ingen kjol som jag använder och den var nedsatt 50% och då kostade den bara 149, så jag tyckte det var helt okej att köpa den. Faktiskt. 

 

Börjar bli lite trött nu, lutar åt att borsta tänderna i reklampausen och sen krypa ner i sängen. Hollywoodfruarna håller på till 22 och då har Roast på Berns precis börjat. Får se hur länge jag håller mig vaken. God natt!


måndag 5/10

Heeeej!

 

Jag är på super bra humör! De 10 timmarna jag hade på jobbet gick helt sjukt fort. Det var så skönt att slippa sitta i kassan och stirra på klockan, istället plockade och fixade jag massor av andra saker. Den här veckan har vi 3 praoelever. Alla har någon gång praoat, vilket betyder att alla vet vad såna får göra. Skitsakerna som ingen annan vill göra, haha. Det är inget att gråta över, det är något vi alla får gå igenom i livet och nu är det deras tur. 

 

Loggade nyss in och kollade saldot på mitt bankkonto. Varje gång jag har dragit det de senaste dagarna har jag varit rädd för “köpet ej godkänt” men det behöver jag inte vara. Hade 1300:- på kortet. Sing hallelulja! Tänk att några extra nollor kan göra en människa så glad.

 

Klockan 18 ska jag möta Ellenpellen på Stinsen för att äta middag. Vi skippade helt enkelt bullarna idag. Sorgligt men sant. Lutar åt thaimat istället, vilket är ungefär 10 gånger bättre. 

 

Vilken dag hörrni!


kanelbullensdag

Nu är det dags att krypa till kojs. Imorgon väntar ett 10-timmars pass på jobbet, 7-17. Hade planer på att gå och simma med mamma efter det men simhallen stänger klockan 18 (!!) imorgon så vi skjuter upp det till onsdag. Istället ska jag hem till Ellen och äta bullar. Jag har verkligen firat kanelbullens dag, i dagarna tre till och med. Igår åt jag två bullar, idag två och imorgon kommer det säkert också bli två. Vi sålde 3 för 10:- + att det fanns i lunchrummet och då är det svårt att låta bli hehe. 


jalla jalla, tåget åker!

Mina armar är helt döda. Det var till och med jobbigt att borsta håret förut. Mitt gympass innehöll väldigt mycket armträning, jag kommer döö! Så nu har jag fått säga att jag är trött i armarna, det räcker så.

Skjutsade nyss min bror till Centralen, han skulle hem till Lund igen. Vi åkte 30 min innan tåget skulle gå hemifrån och det var knappt. När vi kommer till Solna börjar köerna på motorvägen och det var 17 min kvar tills tåget skulle gå. Det blev till att köra lite olagligt över heldragna linjer men vi hann! De 7 minuterna som var kvar när vi kom fram till centralen räckte precis till att hämta ut biljetten och springa till perrongen. 

 

Nu måste jag cykla iväg till jobbet alldeles strax. Blir ett kortpass på 4 timmar men eftersom jag får 800:- så är det lätt värt det hehe! 


söndag

God morgon svenskafolket!

 

Hade tänkt att gå upp lite tidigare idag för att ställa om kroppen till i morgon när jag börjar jobba 7.15. Det gick inte riktigt som planerat utan jag gick upp vid halv 11. Det blir helt enkelt till att bita ihop i morgon. Heter det i morgon eller imorgon? Min dator insisterar på att det är alternativ 1 men jag tycker det ser hel knäppt ut. 

 

Har nyss ätit frukost, en skål jordgubbsyoghurt med guldmüsli. Nu måste jag bara låta maten smälta lite innan jag cyklar iväg till gymmet. Idag ska jag köra hela gympasset hehe. Vill inte ens tänka på träningsvärken jag kommer få eftersom jag knappt kunde röra armarna när jag hade gjort 1/8 av passet härom dagen. 

 

7 veckor kvar!


termometern visar 0 grader

Det är helt s j u k t kallt ute. Hade mössa, vantar och halsduk när jag cyklade hem från jobbet och ändå frös jag. Har kommit på att jag måste ha kläder efter väder. Glöm det min mormor sa om “man ska frysa in vintern och svettas in sommaren”. Jag kommer missa större delen av vintern och jag köpte inte en vinterjacka förra året för flera tusen för att ha i garderoben, alltså måste jag hinna använda den innan jag åker. Därför är det slut på användandet av tygskor, nu är det stövlar och höstboots som gäller. Vilket  i sin tur leder till att jag snart måste ha min dunjacka...Fast jag skrattade senast åt en kille som hade dunjacka på sig på jobbet idag. Knivig fråga det där.

 

Nu sitter jag och myser i min nya gråa tröja med paljetter på axlarna från HM. Den är både mysig och fin. Det är inte varje dag man har kläder med paljetter på vettni! Vardagsfin kallas det med ett annat ord. Tänkte flytta över mysandet till sängen nu. Tända lite ljus och förhoppningsvis kolla på något mysigt på tv. Annars får jag väl ta in min katt Mysan och mysa med henne. Fy va mysigt!


bror och tårta, på en torsdag?

Jag älskar överraskningar och igår var det dags för ännu en. Det började bli dags för min bror att hälsa på hemma sen han flyttade till Lund i augusti. Så igår kom han hem men den enda som visste om att han han skulle komma var jag. Det är så roligt att se hur alla reagerade på att se honom, först träffade vi mamma. Vi låg och kollade på tv när hon kom hem från jobbet, hon frågade vad hon gjorde i hennes soffa och sen fick han 1000 pussar. Benjamin och Oliver träffade han när vi satt och åt, Oliver satt med öppen mun och var helt chockad medan Benjamin bara fortsatte äta. Pappa kom hem sist av alla och skrattade lite chockartat innan han kom in i verkligheten igen. 

 

Jonathan ringde hem när han hörde att jag hade fått tårta för att jag tog körkort och var arg över att han inte att fått någon tårta när han tog körkort. Såklart lovades att att få en alldeles egen tårta när han kom hem med texten “grattis till körkortet”. Sagt och gjort, igår blev det en försenad körkortstårta, han har ju trots allt haft körkortet i 2 år. 


ops!

T-r-ä-n-i-n-g-s-v-ä-r-k. 


mot okänd destination.

Åt nyss en skagentoast till lunch. Det var kul tills jag tappade en stor blaffa på min vita tröja som lämnade ett stor fettfläck efter sig. Ska bara byta tröja och sen ska jag till... hehehe! Tänker inte berätta än, det är en hemlis. Ni kommer nog inte bry er speciellt mycket men det gör jag. Jag älskar sånt här ;)

en mupp på gym

Hahahaha! Jag måste nog vara en av Sveriges klenaste personer. Kom nyss hem från gymmet där jag tillsammans med en instruktör gick igenom att maskinerna och satte ihop ett pass åt mig. Jag prövade bara allt, gjorde inget ansträngande utöver det och just nu skakar jag. Mina muskler är helt döda efter att ha prövat det som jag senare ska träna med! Det här kommer gå så bra.. not! Äh om 7,5 veckor drar jag till Thailand och där kommer jag inte träna ett smack så det gäller att ligga i nu. 3-4 dagar i veckan och det är ett löfte.

1 oktober

Nu ska jag ut på en sväng med fislisa och sen träna.
Efter det ska jag på äventyr, det här kommer bli en kul dag!

RSS 2.0