:D:D

GRATTIS BÄSTA VÄN PÅ

 19-ÅRS DAGEN! 

FÖR ETT ÅR SEN VAR VI I TANZANIA, VILKEN RESA DET VAR!


valborg


Om 1 timme ska jag hem till Mia och käka middag och ha valborgsmys!

en solig dag är en bra dag

God morgon alla solstrålar!

 

Körskolan ringde nyss och sa att min körlektion hade blivit inställd pga att min lärare var sjuk. Jag som hade bokat en dubbel men men det finns inte så mycket att göra. Har skola fram till halv 1 och sen har jag inget planerat förrän ikväll då jag ska hem till Mia med lite filurer för att äta middag och spela spel. Men nu måste jag gå och fixa lite volym i håret innan jag cyklar till skolan.


no more cashflow om jag inte skärper mig

Det blev ingen skiva idag. Vi var alldeles för trötta, men det gör inget eftersom jag har 5-6 skivor uppskrivna i min kalender som jag vill/ska gå på. Istället blir det en tidig kväll, har redan lagt mig i sängen och ögonen börjar sakta falla ihop. Det är en dag imorgon också.

 

Ena sekunden är det cashflow och andra sekunden känner man sig pank. Antingen är det för att man ska betala ytligare en kurs på körskolan innan man får ta körkort. Det räcker inte med att betala 300 kr för att gå på handledarutbildningen för sen ska man betala 500 kr till för att gå en kurs om droger,alkohol och sömn i trafiken. Det var ett alternativ, det andra kan vara att man har en mobilräkning och en prenumeration att betala. I värsta fall kan det vara så att man har glömt att avbeställa naturpiller som minskar sötsuget och gör en piggare efter ha fått första månaden gratis. Ja, det var nog allt som jag har att betala för tillfället och det blir en summa på ungefär en sidodär 965 kr. Nu blir det dags för mig att börja hålla koll på mina pengar annars kommer jag bli ruinerad även fast jag jobbar som en tok och det vill jag verkligen inte. 


12 år på 3 skolor och snart är det slut

Idag är det bara 6 veckor och 2 dagar kvar till studenten! Är inte det väldigt kort tid? Nu är det bara en lång nedförsbacke. Målet därnere är en varm junidag med vita klänningar, skratt, tårar och 6000-10000 föräldrar/syskon/släkt/vänner. De står och väntar utanför Rudbeck på att 600 elever ska komma ut på skolgården skrika och vifta med mössorna för att 12 års skolgång är över.
Sen finns det såklart en stor den som kommer fälla mig på vägen ner för backen och det är mitt kursprov i matte C som äger rum och lite mindre än 3 veckor. Men det gör inget för idag hade jag mitt näst sista prov i hela gymnasiet (matten är det sista).

Nu är det dags att sluta drömma och skriva klart projektrapporten som ska vara inne 24.00 ikväll. Men den lär vara klar om några timmar och sen kan jag lägga mig i soffan och bara chilla järnet!

sen mat är bättre än ingen mat

Höll på att somna i stolen framför datorn när jag skrev projektrapporten men nu är det bara 3 frågor till att svara på och dom hinner jag göra imorgon. 

Håller på att fixa lite middag till mig och Oliver. Pappa fastnade i kundmöte jobbet, Oliver åt glass hos en kompis och jag pluggade så det är inte förrän nu jag orkade laga något. Fast laga är kanske att  ta i, värma pommes frites i ugnen och steka hamburgare kanske mer räknas som att värma. 

Efter vi har ätit ska jag hem till mamma och hämta min studentmössa eftersom det är mösspåtagning imorgon. Jag ska till Jonas ikväll så den får helt enkelt följa med dit. Måste även hitta mina deklatationspapper eftersom dom måste fixas. Har ingen aning om hur man gör men det får pappa hjälpa mig med. Härligt att få tillbaka 4300 kr lagom till man kommer hem från Kreta. 





jag är knappast den enda som ägnar mig åt projektrapporten idag

Just nu sitter jag och skriver på projektrapporten. Än så länge går det bra men jag kan lova er att jag har gjort roligare saker i mitt liv. Men det måste göras till imorgon så jag har inget val. Ju snabbare den är klar desto snabbare kan jag börja med andra roliga saker som att plugga religon eller städa rummet... Det enda som lyser upp mitt liv idag är att jag ska sova hos Jonas ikväll men dit åker jag inte förrän runt 22 ikväll när han har slutat jobba.

Tänkte lägga in en bild från skivan i söndag men eftersom det inte funkar får det bli en från förra veckan. Jonas ser dock lite drogad ut men jag tycker att han är söt ändå, precis som Linda :)



måndagkväll

Min liv är pest men samtidigt underbart. Jag stressar sönder för att hinna med allt i skolan, när jag inte gör det jobbar jag eller så är jag på skiva. Den senaste veckan har varit så sjukt rolig men ändå har oron legat och gnagt i bakhuvudet. Men vad ska man göra? Jag kommer gå ut gymnasiet med bra betyg. Det enda som är osäkert är när man mattelärare kommer komma tillbaka, hon har varit borta sen förra måndagen och sen dess har vi bara haft flummiga vikarier. Kursprovet är faktiskt om 3 veckor!!

 

Äh medan jag väntar på att hon ska komma kan jag lika gärna passa på att parta. Igår var det party tillsammans med Jonas klass och vi hade väldigt roligt. På onsdag lutar det åt att det blir en skiva igen med Jonas skola bara för att vi hade så otroligt kul. 

 

 

DET SKA EGENTLIGEN VARA EN BILD HÄR MED DET FUNKAR INTE SÅ DEN KOMMER UPP IMORGON SÅ NI FÅR SE HUR KUL VI HADE!


 


sommaren 09 kommer bli den bästa någonsin

Helt plötsligt när jag satt ute i solen kom jag och tänka på att det är den 24 april idag. Det innebär att det endast är:

 

48 dagar kvar till STUDENTEN

55 dagar kvar till KRETA

 

Det har jag nog glömt att nämna, att den 18 juni åker  Stina, Johan, Jonas och jag till Kreta 1 vecka! Det kommer bli helt galet nice!!


shopping och sol

God morgon!

 

Jag har sovit så gott! Hela natten lång utan ett enda avbrott. Även fast jag känner mig trött måste jag sätta igång med alla saker som ska göras idag. 

Ska börja med att äta frukost och sen cykla till Stinsen. Jonas har skiva på söndag och jag måste hitta något att ha på mig. Det är inget tema men det känns ändå som att jag vill ha något nytt. Plus att jag måste köpa ett par nya svarta byxor för mina sprack i grenen i tisdags.

Eftersom det ska vara fint hela helgen och jag ska jobba måste jag ta vara med den sol som kommer finnas idag!


en lugn kväll hemma

Igår var det som sagt personalfest men varken Tobbe, Jonas eller jag var speciellt taggad. Linda hade det däremot inte gått någon nöd på efter två dagars festande och körde på som vanligt. Efter en sväng in på Statoil för att köpa chips och cola kom pappa och hämtade oss och vi var hemma strax före elva. Vi smällde i oss chipsen på mindre än 20 min och somnade med kläderna på i sängen framför sällskapsresan. Både vaknade med ett ryck vid sju imorse för att vi hade glömt att ställa klockan. Men vi sov ungefär en 1,5 timme till innan vi orkade gå upp. Kom till skolan när halva mattelektionen hade gått men det gjorde inget för vi hade vikarie. Resten av dagen flöt på sakta men säkert och det var väldigt nära att jag somnade på religonen. 

 

Efter att ha gått en sväng med Zoey när jag kom hem somnade jag gott i soffan och vaknade inte förrän 2 timmar senare. Åt soppa och pannkakor till middag. Jag gjorde pannkakorna men mamma tyckte inte att jag gjorde dom tillräckligt runda och att de liknade landskaps-form. Tog en promenad med Johanna och sen gick jag hem och la mig i soffan, har inte haft ork till något annat. Nu ligger jag i sängen med Jonas i telefonen och på tv är det någon dokumentär om tjocka "vackra" kvinnor. 

 

Imorgon är det ingen skola för min del för min enda lektion som jag brukar ha är frivillig. Men inte blir det någon vila för det för nästa vecka är det tre prov och en projektinlämning, hoppas att det inte blir så mycket jobb. Sen ska jag förbi Stinsen och hitta något till Jonas skiva som är på söndag. Nu måste jag sluta för annars kommer jag somna med datorn i sängen.

 

GOD NATT!


för nu glaset till din mun tjo fadderittan lambo!

Igår var jag på världens bästa skiva och jag tycker bara synd om den som missade den. Middagen var grym med massa massa lambo, jag hann inte ens äta upp min mat. Men som Stinas pappa sa, "du är väl inte här för att äta?". Sen började eftersläppet komma och stället fylldes snabbt med folk. Det finns inget annat att säga än att vi hade bästa skivan!!

Nu ska jag chilla lite innan jag tar tåget till skolan och göra projekt. Sen blir det snabbt hem och byta om för att dra vidare på personalfest med bowling och middag! Snacka om att jag kommer vara död på min mattelektion imorgon 8.20. Men det struntar jag i för jag lever liiivet!


en av tre kvällar är avklarad!

Man mår som man förtjänar som det så fint heter stämmer in till 112% på mig just nu. Trots mina rosa/svarta naglar och kajalmålade ögon var det ingen som trodde att jag var emo på riktigt. Jag hade tydligen inte rätt kroppsspråk, vilket jag tar som en komplimang. Det räckte för att vara söt-emo för en kväll. Allt var kanon och jag hann köpa en korv på sleven innan bussen gick. Kom hem runt halv tre och stupade i säng med smink och oborstade tänder, ingen vacker syn imorse ska säga! Men jag hade en hejdundrande kväll!

 

Ska till skolan om 50 min för att sälja biljetter och gå på mentorstiden. Klockan fem ska vi vara på Mango och innan dess måste jag göra mig till en pirat. Tyvärr gick min väska, som jag köpte i förrgår, sönder totalt. Först lossnade ena sidan av banden och lite senare lossnade även andra sidan. Det blev en fin kuvertväska men jag tycker det är så jobbigt att hålla i något hela kvällen så jag ska förbi Stinsen och byta den. 

 



felicia goes emo on ego tonight

Nu har jag förvandlats till emo och ska snart åka iväg till middagen. Fast jag blev inte så hemsk som jag trodde att jag skulle bli utan jag blev mer en söt emo. Det roliga är att Linda passar i sin outfit och funderar på att bli emo på heltid.

Mitt matteprov på torsdag blev inställt för läraren är sjuk och kommer vara det resten av veckan. Hallelulja! Vilket betyder att jag är ledig imorgon och sovmorgon på torsdag. Men jag måste ändå till skolan vid halv 12 för att gå på något möte i aulan + sälja biljetter!

susan boyle är cool!

Sitter och lyssnar på Susan Boyle, hon är helt otrolig! Domarna ser så skeptiska ut när hon kommer in och säger att hon vill bli en professionell sångerska men direkt när hon börjar sjunga ändrar dom ansiktsuttrycket och ser så sjukt häpna ut. Jag älskar sånt! 

 

Nu ska jag ska börja gå mot skolan men först ska jag förbi Johanna och lämna några biljetter till skivan imorgon, ni har väl inte glömt att köpa? Direkt efter skolan ska vi hem till linda och göra våran makeover och sen till stan på skivan. Jag är så jävla taggad :D:D

 


hårnålar på burk

Nu har jag äntligen fått lägga mig i sängen och med tanke på tiden är det skönt att jag inte börjar förrän 11.35 imorgon. Egentligen borde jag sova nu på en gång men jag måste varva ner genom att kolla facebook och läsa lite bloggar. Imorgon blir en lång dag som kommer avslutas med mitt sanna jag..!

 

Istället för att prata om mig och mitt jobb tänkte jag berätta om en bra sak som jag har köpt (på coop). Finns det någon tjej som aldrig har tappat bort en hårnål? För mig känns det som att det försvinner hela tiden och det är väldigt sällan man hittar dom. Så istället för att köpa hårnålarna på HM som sitter fast på en lite plastbit kan man på coop köpa hårnålar i en ask. En genomskinlig ask med 2 olika storlekar på hårnålarna, som går att stänga utan att den öppnas när man vänder den upp och ner. Kanon bra sak! Dock glömmer jag alltid att lägga tillbaka dom i asken utan lägger dom på byrån och vips är dom borta till nästa gång man ska ha dom. Men idén är bra!


hard work work vecka 17

Jag känner mig stressad. Kan det vara inför imorgon eller kan det vara inför de kommande veckorna? Innan jobbet klockan 13 imorgon ska skiv-gänget hem till Sofie och fixa det sista innan dagen med stort d, tisdag! Men det är inget att vara nervös och stressad över egentligen. Resten av veckan ser ut såhär:

 

Måndag: Skola 11.35-16, reveal yourself-skiva

Tisdag: Skola 10.25-11.25, HARD WORK SKIVA!

Onsdag: Skola 11.25-12.25, projekt, bowling + personalfest

Torsdag: Skola 8.20-12.35 och första lektionen är matteprov

Fredag: Skola 11.25-12.35 jobb 17-22.15

Lördag: Jobb 15-22.15

Söndag: Jobb 14-22.15 och Jonas skiva

 

Måndag: Religonsprov

Onsdag: Religionsprov, mösspåtagning OCH projektredovisning!

 

Herre min skapare! Det som oroar mig mest är matteprovet på torsdagmorgon efter 3 dagars festande. Det kan inte gå på någon annat sätt en ett, med tanke på att jag inte har en chans till att plugga dagarna innan. Får ta vara på de två lektionerna jag har innan. Jag som trodde att det skulle vara lugnt att läsa tre kurser sista perioden, men icke sa nicke!

 

Samtidigt som jag är oroad är jag så grymt jävla taggad inför den kommande veckan!


sagan om humlan

Promenaden varade i exakt 60 min, helt sjukt egentligen att jag kunde tajma så bra! Gick ut en sväng på Järvafältet och sen tillbaka. Enligt jogg.se var det 6,2 km vilket är helt okej. Hoppas att jag övertalar mig själv att fortsätta med det här. 

 

Har nyss duschat och ätit en banan + macka och ska snart åka iväg till IKEA. Först måste jag bara berätta om en liten incident som utspelade sig i mitt rum alldeles nyss: när jag stod och klädde på mig efter duschen såg jag någon röra sig i ögonvrån. Blev rädd först att det skulle vara en stor spindel eller något men det var bara en trött oskyldig lite humla. Jag insåg direkt att den skulle få möta döden redan idag och tillkallade därför min bror.

 

Felicia: Kan du döda humlan?

Oliver: Nej jag har aldrig dödat någon.

Felicia: Okej, men låt detta bli din första gång!

Oliver: Neej!

Felicia: Nähe, men hämta en sko iallafall.

(Oliver hämtar en sko)

Felicia: Såå, nu sätter du bara skon på foten och trampar på den.

Oliver: Varför ska jag? 

Felicia: För att det är din sko?

(Oliver tar på sig skon och dödar humlan)

Felicia: Såå, nu hämtar du bara lite toalettpapper och spolar ner liket i toaletten.

Oliver: Varför ska jag?

Felicia: För att det var du som dödade?

 

Och vips så var humlan ute från mitt rum. Detta kan ses som elakt från ett perspektiv och läran från ett annat. Jag insåg att jag var bra på att övertala. Eftersom han hade dödat humlan åt mig var jag snäll och gjorde en macka till honom eftersom vi inte kommer äta middag efter vi har varit på IKEA. Eller när vi har handlat klart. I min familj äter vi alltid korv efter kassan. Ingen IKEA utan korv.


JAG ÄR PÅ SUPER HUMÖR!

 

Vilken underbar dag!

 

Okej, den kanske inte har varit super hela dagen men det blir bara bättre och bättre. Var en aning trött imorse och kom inte upp förrän 7.37 men jag var ändå i skolan 8.10. Hade svenska första lektionen och det var inget speciellt med den förutom att vi kom på att studentmössorna skulle gå och hämta ut idag. Så på rasten hämtade jag ut den och allt var perfekt med den. Stackars Helena som skulle skriva H.Storsten och det blev H.Torsten. 

Dagen flöt på med biljettförsäljning i cafeterian och sen till Norrviken på körlektion. Det börjar gå bättre med körningen nu men det är svårt att ha uppsikt åt alla håll och kanter. När jag kom hem därifrån hittade jag min lönespec i brevlådan och det gillar jag väldigt mycket hehe! Ikväll ska jag till IKEA med pappa och Oliver och sen måste jag hem och plugga. Natten kommer spenderas i Västerhaninge dit jag åker tillsammans med Jonas när han slutar jobbet 22.15. Men nu kommer jag till det bästa av allt, jag har tagit mig tid till min promenad. Jag ska ut och promenera i 1 timme nu, det är varmt och fint väder. Från början hade jag tänkt att gå hem från Norrviken men mina skor var inte allt för bekväma så jag tar den nu istället. Juste, jag glömde säga att jag fick G på mitt matteprov  :D:D Det är nog mest därför jag är så glad! 

 

 

Heej dååå mina kära vänner (och ovänner?)

 

 



4 veckor till formtoppen!

Idag på jobbet läste jag Aftonbladets träningsbilaga och fastnade för att uppslag om promenader. Det fanns ett fyra veckors långt träningsprogram där man promenerar 4-6 gånger i veckan. Passen varierar mellan 30-120 min. Eftersom jag inte kommer ihåg när jag tränade senast och det snart är beach09 som gäller så känns det här som en perfekt start! Det största problemet är att jag måste ta mig tiden, men jag ska försöka lägga in det i min vardag och då ska jag nog hinna. 

 

Imorgon börjar skolan 8.20 och slutar 11.25. Men sen ska vi sälja biljetter i cafeterian. Råkade ju säga igår att det var mindre än två veckor kvar, vilket stämmer i sig men det är så att idag är det bara 8 dagar kvar. Så den här veckan ska det säljas biljetter som bara den!


annandag påsk

Tjoho!

 

Såklart är det inte alls lika fint väder idag som det har varit dagarna innan, säkert bara för att jag inte jobbar förrän kl 16. Fast det kanske är bra på sitt sätt och att jag kanske pluggar istället för att vara ute. Proven som jag pluggar till är inte förrän nästa vecka men eftersom den veckan är PP (någon som kan lista ut vad PP står för?) så känns det lika bra att börja nu. Motivationen finns ju inte riktigt där än, men den kommer nog när jag börjar äta på mitt påskägg. Får hoppas att lite socker kan få bort det onda i min hals och huvudvärken får också mer än gärna försvinna. 

 

Måste berätta att jag sov som en gud i natt och drömde om både studenten och finlandsbåten. Det var nice!


hard work work

Aloha! 

 

Om mindre än två veckor har vi våran skiva med temat hard work och jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska vara. Jag har verkligen ingen som helst aning. Det känns som att jag måste komma på något snart eftersom det är våran skiva så vill man ju ha en bra outfit. Men det är som sagt svårt att komma på en outfit när man inte vet vad den ska likna. Ska försöka ta mig in till stan någon dag i veckan om jag hinner och hitta något bra.

 

Nu måste jag gå och sova. Imorgon är en ny dag och jag hoppas att det är lite sol eftersom jag inte börjar förrän 16. Hoppas att mitt halsont som börjar kännas i halsen försvinner under natten för att bli sjuk är det absolut sista jag vill.

 

Guten nacht!


påskdagen

God förmiddag!

 

Eftersom jag inte börjar förrän 15 idag så ska jag hinna med att njuta lite av det fina vädret också. Ska snart börja fixa i ordning mig, cykla till Stinsen för att byta en tröja och sen hem till mamma och gå en promenad med Zoey. 

 

Schemat jag fick av min chef bestod av 35 arbetstimmar nästa vecka, vilket jag omöjligt kommer hinna med med tanke på att jag går sista året på gymnasiet och tar studenten om mindre än två månader. Dock är hon inte tillbaka förrän på tisdag och det är bla på tisdag jag inte kan jobba så jag får prata med någon annan på jobbet idag om hur jag ska göra. Jag är tyvärr ingen robot.

 

Nu är det dags att ta tummen ur och göra någonting vettigt!


kucklikuuu

Vilket fint väder vi har, idag igen! Dock kommer jag inte få njuta av det, idag igen! För jag ska jobba, idag igen! Fast jag vet har jag har en kvarts rast runt 3 och då har jag lite planer på att smita ut på baksidan på jobbet och äta glass.

 

Innan jobbet ska jag och pappa åka till rotebro och städa klubbstugan. Fast jag kan inte minnas när jag senast tränade där, var nog över ett år sen! Jaja, snart ska träningen komma igång också, snart! Fast nu måste jag gå och prova min volumemaster, det kommer nog inte bli perfekt eftersom det är första gången jag använder den men övning ger färdighet. 

 

Byyye!


långfredagen kan inte ha ett mer passade namn

Hola!

 

Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet! Man märker inte hur trött man är i fötterna förrän man kommit hem och kan slappna av. Fast varför ska jag klaga när dagens lön blev 2090 kr? 

 

Sitter vid köksbordet och väntar på att min korv ska bli klar. Vanligtvis brukar jag gå och lägga mig även fast jag är lite små hungrig men nu ska jag försöka lyda Jonas mamma som säger att man sover bättre när man är mätt och det enda som kan utvisa det är tiden.

 

Kan passa på och berätta om mitt ägg som jag ska ge till Jonas. Det är stort. Ett stort ägg måste fyllas med godis, det vet ju alla. Hans ägg rymmer närmare 1,2 kg!! Hoho, men det är ju bara påsk en gång om året. 

 

Nu är körven klaaar, god natt!


underbart väder och 12 timmar jobb

God morgon!

 

Sitter och försöker få i mig lite frukost, har aldrig varit en frukost människa men idag har jag inget val. Det är ju inte klart när jag kommer få mat nästa gång. En tallrik vaniljyoghurt med start och en banan ska nog gå ner. Innan jag cyklar till jobbet måste jag packa ihop de kläder som jag ska använda i veckan för jag flyttar till pappa idag. Men jag slänger nog bara ner lite kläder nu så får jag ta resten någon annan dag. 

 

Har nog inget mer att säga för tillfället mer än att det är underbart väder ute och att jag inte kommer få njuta av det. Ni får helt enkelt uppdraget att njuta av solen åt mig!


lär er lägga scheman!!

 

Nu måste jag sova. Imorgon väntar ett monsterpass på 12 timmar (10-22.15) och min enda rast är 18-18.45. Den som tror att jag kan jobba 8 timmar utan rast kan göra det själv för det kan dom fet-glömma att jag ska göra. Jag måste ju förfan äta lunch! Sorry, jag skulle inte skriva om jobbet men det där är inte mänskligt!

 


volumemaster

Igår när vi var påväg hem från stan igår pratade vi om volumemaster, ni vet den som våfflar underhåret så att det blir mer volym. Mitt hår är det rakaste och tråkigaste håret som en person kan ha och jag gör allt för att försöka få volym i det. Jag vet inte hur många olika hårvårdsprodukter som jag har prövat och ingen har hjälpt. Så jag tänkte att det här måste vara den sista utvägen. Sen kom jag på att Sofie sa att hon hade köpt en på internet för 400, så när jag kom hem klickade jag mig in på elgigantens hemsida och där kostade den 415kr. Så nu sitter jag här med den och bara väntar på att mitt hår ska torka så att jag kan prova!


skärtorsdag

God morgon alla påskkärringar!

 

Vaknade för typ 45 minuter sen och insåg att mitt hår var äckelpäckel så det var bara att hoppa in i duschen. Väl där fick jag sällskap, inte av Jonas utan av en spindel. Usch! Sen fick Jonas döda den moaha! 

 

Regnet ligger i luften och det är bara för att jag är ledig. Imorgon kommer det säkert vara sol bara för att jag jobbar, det brukar vara så! Idag händer inget speciellt förutom jobb 17-20, hade tänkt att försöka plugga lite eftersom jag har 3 prov vecka 17. Den veckan är det även tre skivor och en personalfest som jag ska gå på och därför är det nog bäst att börja plugga i god tid :)

 

Nu är det frulle som gäller!


Honey, I´m hoooome!

Hello everybody!

 

Som ni har märkt har det varit lite tomt på den här bloggen de senaste dagarna och jag hade planer på att sluta skriva helt men insåg att det inte skulle gå. Den senaste tiden har jag bara skrivit om jobbet och skolan. Det blev tråkigt för er att läsa men framför allt för mig, tänk hur tråkigt liv jag har om det är det enda jag gör. De senaste dagarna har jag varit ledig och roat mig med en massa andra roliga saker som att fylla år, åka skidor i Romme, fika med kompisarna. Under alla dom sakerna har jag tänkt “åh, såhär kan jag skriva på bloggen” men har snabbt kommit på att jag inte skriver längre och som ni har märkt blev det för jobbigt att hålla alla roliga saker för mig själv och har inget annat val än att skriva ner allt här.

 

Så nu är jag back on track och kommer skriva massa roliga saker här (hoppas jag). Fast först jag kan jag berätta en tråkig sak och det är att det regnar ute och att jag ska gå och möta Jonas om 40 min...


RSS 2.0