sorglig lördagskväll

Idag var det galet mycket folk på jobbet! Det gjorde att det inte fanns någon tid att varva ner utan det var fullrulle hela kvällen. Energin satt kvar även när jag kom hem så jag bestämde mig för att börja rensa lite i min kattvind (läs:garderob). Känns inte som att klänningarna och sommarjackorna behöver hänga längst fram. Bättre sent än aldrig alltså. Fast jag började med att rensa lite på golvet där det låg tusentals saker, bla ett x antal väskor. Så jag bestämde mig för att ta ut alla och kolla innehållet. Det var allt från hårnålar och tamponger till flygbiljetten till Ayia Napa för 1,5 år sen och ett par örhängen som jag har letat efter. Tänk vad städning kan vara underhållande!



morgonhumor


k a o s

Det tog tre timmar och trettiotre minuter att åka från dörren i Västerhaninge och hem till Sollentuna. Det är lång tid och det känns ännu längre när termometern visar - 24!  

fredag

Det är kallt, snöigt och bara eländigt ute och snart ska jag gå till jobbet. Jag måste säga att det låter mer lockande att ligga på en strand någonstans i Thailand med en fruktshake och bara njuta.
Ta mig tillbaka!




18 februari

God morgon! Idag är det jobb som står på schemat 10-20, ingen mjukstart här inte. Innan dess måste jag ringa till försäkringskassan. I förrgår slutade "lyssnarfunktionen" och kameran på min mobil att fungera, jätteskumt eftersom jag bara har haft den ett år. Så igår gick jag till Telia och fick svaret: fuktskadad. Hur sjutton kan den vara fuktskadad när jag inte har använt den på tre månader? (hade en annan mobil i Thai). Den var tydligen super-mega-jätte fuktskadad och det skulle absolut inte gå på garantin så nu ska jag se om jag kan få ut något på försäkringen.

JBM

Mot stan för att fika med tre fina flickor, vi har trots allt 3 månader att ta igen!

jetlagad

Fortfarande jetlagad. Ögonen har stängts vid senast 21-tiden på kvällarna och glatt rullats upp senast, och då menar jag verkligen senast, kl 9. En morgon vaknade jag kl 6, en annan kl 7.40 och idag vaknade jag först kl 6 men tvingade mig själv att sova i två timmar till. Det är nu jag borde njuta av att få sova hur länge jag vill för imorgon börjar jobbet igen. Är ledig på söndag och då lär jag faktiskt sova några timmar extra. Jag hoppas på det, för min egen skull!


min ögonsten

Någon jag saknade under resan var min lilla prinsessa och det blev ett mysigt återseende på Arlanda!

 


i´m baack!

Nu är jag hemma igen efter 82 underbara dagar i Thailand och Malaysia. Vart vi har varit och vad vi har gjort går att läsa om på resdagboken :) Här hemma börjar vardagslivet direkt och då menar jag verkligen direkt. Ingen rast och ingen ro. Igår var Linda och jag på jobbet och sa att vi hade kommit hem. Dom var glada att vi har hemma och ville att vi skulle börja jobba direkt. Lindas första pass började kl 7 imorse och mitt blir troligtvis imorgon. Idag ska jag till doktorn och kolla upp mitt magont som jag fick de sista veckorna på resan och som inte riktigt har försvunnit än.. 

RSS 2.0