haha

Dagens roligaste 1:
Killen som kom ut från toaletten och kollar osäkert på oss innan han säger " Ni borde inte gå in där, det är inte så mysigt". Man går inte in på en äckligt toalett, detta betyder att det är han som har gjort toaletten omysig och man varnar inte andra om att gå in där, utan man smyger tyst därifrån!
Dagens roligaste 2:
Geografilärare: Isbjörnen äter mest fjällrävar, sälar och en del fisk..
Malin (mumlar): Isbjörnen skulle kunna få komma hit och äta upp alla fjällrävar som finns här!


FREDAG!

God morgon mina vänner!

Äntligen fredag, och när det är fredag betyder det att det är helg! Det enda negativa är att jag går 8-16!! (plus att jag missar när Tobbe Trollkarl gästar Rix  Morgon Zoo)

Igår hade jag ingen bra dag:

- Det va piss väder.
- Åt fil till lunch, fast det blev för mycket müsli och för lite fil, dvs, det blev en torr röra.
- Gro är dumihuvet, klaga är det enda hon kan.
- Halkade och blötte ner byxorna + jackan, såklart var alla kläder hos pappa och jag hittade inget nytt att sätta på mig.
- Jag klev på ett dörrhandtag som lossnade från min dörr, det gjorde grymt ont!
- Det fanns ingen transformator, så våran gran på Scandic Hotel blev utan lampor.
(igår kom jag på massor av saker, men jag kommer inte ihåg något)


Nu börjar det bli dax att dra sig mot skolan, väder är verkligen inbjudande!


fy faan!

FY FAAN! Det är det enda jag kan säga.
Nu är det tydligen bestämt att pappa ska bo här den här helgen också, skönt! Först var det bara irriterande, men nu är det helt underbart. Efter jag fick veta anledningen kommer jag aldrig, då menar jag aldrig vilja sova här själv.


att snöa.

Idag på engelska lektionen fick jag bevis på att jag verkligen inte kan rita! Det är helt sjukt hur fult det blir. Det är tur att jag inte har några planer på att blir konstnär. Men det är synd om er som önskar er en teckning i mitt "kreativa julklappar projekt", för dom kommer blir fuula!

Sen träffades alla i Gifted UF hemma hos Daniela och slog in paket, eller inte jag. Eftersom jag är administrationsanvarig (status) fick jag i uppgift att fixa ett flygblad och skicka ut. Det tog 2,5 timme och när alla är utskickade upptäcker vi att det finns med en särskrivning. Då var det inte roligt längre. Det blev ännu mindre roligt när jag hade fixat våran blogg och allt försvinner. Det sög. 

Sen var det jobb som stod på schemat, det var tråkigt så jag pratade i telefon istället. Fast det var rush, kom 12 st på Solstorm 18.30!



Imorgon börjar jag inte förrän 11.35!       
image17



att snöa eller inte snöa, det är frågan!

Svara då, elaka människa! 

Idag har Gifted UF sålt sitt första paket. Den lyckliga köparen var ingen annan än vibyskolans vice rektor! (: Hon ska visa upp paketet på personalmötet som är på Torsdag och har vi tur är det fler som vill köpa då!

Jag har kommit på en sak, denna jul ska jag bara ge bort presenter jag har gjort själv. Åhh! det kommer blir så roligt :)  jag ska sticka grytlappar, lägga pärlplattor och göra barkbåtar! Hahaha! 

Det är bara att börja önska, vad vill du ha? (:

favvo-tisdag

Tisdagar kommer nog bli min favoritdag, börjar 13 och slutar 16. Visserligen är det 3 timmar FTG jag har, men ändå! Ojdå, jag glömde att jag har mentorstid 11.35.. ofta hon har något seriöst att säga. Det blir typ såhär:
"Hej, men vet ni inte vart alla andra är? Ni är bara 4 av 16 här." Ingen svarar. "Marcus, har du något från elevrådet med dig?" Men eftersom Marcus inte är är så kan han inte svara och istället går vi och äter.  


Det är så skönt att vara ensam hemma på morgonen innan skolan, jag har musiken på högsta musik, springer runt halvnaken och sjunger. Om någon hade varit hemma hade den fått allvarliga problem för länge sen.
Hur många av er har hunnit måla tånaglarna innan ni går till skolan? Ingen?! Ojj, då kan jag meddela att det har jag gjort idag. Är det ett tecken på att jag kanske ha lite för mycket tid? 

Frukost är något som jag inte brukar prioritera stressiga mornar, men eftersom det inte är en stressig morgon idag så hinner jag med en bauta frukost. En vanlig macka, en knäckemacka, en mandarin och ett glas äppeljuice. Det ni, det är vad jag kallar frukost!

Nej, nu börjar jag om 1 timme och 45 min. Innan dess måste jag klä på mig, fixa mig och gå ut med hunden.

Ciaaaoo! 


den gyllene regeln.

Det finns en regel som alla följer. Finns det någon som är äldre, starkare och snyggare som man ska åka bil med så låter man den personen sitta fram. Oliver som är 11 år ska inte ens tänka tanken att sätta sig fram. Det kommer en dag, när alla syskon har flyttat och han är ensam kvar, då får han sitta fram om han vill. Fram tills dess är det han som sitter bak i bilen!

Slutade 12.35 idag, men såklart var jag kvar till 13.40 och lallade runt med mina vänner! När jag kom hem var det dax "felicias egen spa-dag" som innehöll fotbad och ögonbrynsplockning. Ansiktsmasken orkade jag inte, så det blir imorgon.

Sen var jag på stinsen och köpte en blomma till mitt rum, galgar till garderoben och kollegieblock. Jag kommer se ut som en råpluggis när jag går runt med mina FEB böcker som väger 20kg och ett treämnesblock! 
Så ni får inte tro att jag är smart bara för att jag har massa böcker, jag är fortfarande samma gamla felicia :)

Söndag 25/11

Det är nästan så man längtar efter läxor. För om jag hade haft några läxor den här helgen hade dom varit klara för länge sen. Jag har haft så mycket dö-tid den här helgen, tänk om jag hade haft plugg att göra istället ;)
Jag kommer vara så uttråkad den här veckan, jag ska inte hämta Ebba, jag har inga prov och jag ska endast jobba på onsdag. Ojoj, jag måste komma på ett sätt att roa mig,  något förslag?

Nästa helg åker mamma till Dublin, det betyder att jag måste ta hand om hunden. Förra helgen när mamma hade gäster hemma frågade jag om det var någon som hade lust att komma och städa efter att jag och jonathan hade haft fest nästa helg. Vi skämtade om det, alla utom mamma. Nu har hon sagt till pappa att "ha koll" på oss eftersom hon tror att vi kommer ha fest!

I fredags:
Jag: Pappa, vad ska du göra nästa helg?
Pappa: Jag ska hålla koll på dig och Jonathan.
Jag: Haha! Varför då?
Pappa: Mamma tror ni ska ha fest, så hon bad mig hålla ett öga på er.
Jag: HAHAHA! men fattade hon inte att jag skämtade om det?
Pappa: Joo, men Jonathan skämtade om det sen igen!

Lilla mamma då, det är klart vi inte kommer ha fest. Vi kommer istället ringa till dig med musik i bakgrunden och låtsas som att det är fest, jag längtar! :)

din onda jävel!

I början, innan jag visste något hade jag inget emot dig. Sen när jag började märka ändrades den synen. Jag hatar dig! Du har krossat hjärtan för att du själv ska bli lycklig. Om du tror att jag kommer vara trevlig mot dig, kan du glömma det på en gång!

När jag hör ditt namn för jag lust att kräkas, det kanske låter överdrivet men det är sant. Förstår du hur mycket du har förstört? Vi var en familj, en lycklig familj. Bara för att du inte hade en behövde du inte komma och förstöra någon annans. När någon frågar varför, säger jag att jag inte vet fast jag egentligen gör det.

Jag har vetat det i 2,5 år, tror du att jag mår bra av sånt? Det kan inte finnas en människa på den här jorden som mår bra av någon som du!
Jag hatar dig och det kommer jag alltid att göra!

boring!

Jag är uttråkad, riktigt uttråkad. Det har jag varit hela dagen och kommer vara resten av kvällen!!

520:an och felicia

Det är mörkt, klockan är strax efter ett och jag sitter helt ensam vid datorn i vardagsrummet. Tror jag. Helt plötsligt hör jag världens snark-ljud från soffan. Jag flyger upp från stolen och är totalt vettskrämd, innan jag upptäcker att det är min 11-åriga lillebror som inte hann till sängen innan han somnade!

Jag har sett ett samband mellan mig och 520:an mot Holmboda. Den bussen åker förbi 4 tågstationer Sollentuna, Häggvik, Norrviken och Rotebro. Om vi säger att tågstationerna är bana med orienteringskontroller. Fågelvägen, den snabbaste vägen, är den vägen som tåget åker. Min väg är den som bussen tar. Dvs, fågelvägen tar banan 7 min och med min väg tar banan 30 min.  Då hinner jag även med en grov bom mellan Norrviken och Rotebro, det är slingan upp i Viby. Jag tar direkt fel kompassriktning ut från kontrollen, inte bra! 
Jag tycker personligen att den här grejen är skitkul, men det är det säkert ingen annan som gör. Stina, det är lite som våran skurt historia! (: 



inga prov!

Idag har jag fått veta att jag fick G i italienskan! Jag är grym, det gick ju bra på kursprovet, hade 3 G och 1 IG! Slå det om ni kan?! (det kan ni säkert, men lite glada kan ni vara för min skull:)) Sen att jag va 0,5 poäng ifrån G på matteprovet bryr jag mig inte om. Det va väntat, men det gick bra för att gå dåligt om man säger så.

Nu ska jag packa ner mina kläder för en veckas boende på kämpevägen. Det är grymt jobbigt att packa ner alla saker varje vecka, packa upp när man kommer fram, packa ner när man ska åka 7 dagar senare, packa upp igen osv osv.. men men, snart kommer jag väl på en lösning på det också.

Nyss åt jag mjölk och flingor, lyckades sätta en flinga i halsen och hostade ut all mat på bordet, fy fan va äckligt! hahah!

Ikväll ska jag träffa min vän Sofie, hon har allt än vän ska ha. Utan henne skulle jag inte vara den jag är idag. Det är ödet som har fört oss samman, haha! Seriöst, hade jag inte börjat på orienteringen 2002, hade vi träffats på konfalägret 2005 hade vi träffats 21 aug 2006 i skolan eftersom vi kom i samma mentorsgrupp. Det är inte bara lite coolt, det är super mega grymt! Aja, vi ska bara ha en softar kväll, det blir niice <3

13 timmar och 53 minuter kvar till helg!

Imorse började jag 8.20, men jag var inte i skolan varför? Jo, för att jag sov! Jag orkade helt enkelt inte med tre timmar FTG, så jag sket i den. Inte bra, men jävligt skönt :) Istället börjar jag 11.35 med matte, efter det geografiprov och engelska efter det är det heelg :D

Det hemskaste/äckligaste ljudet någonsin är ljudet från när någon klipper naglarna med en nagelsax. Det är så extremt äckligt, fy fan! Åhh, jag blir äcklad bara av att tänka på det.. Då menar jag inte att man inte ska klippa naglarna, för äckliga, smutsiga, ovårdade naglar är ännu värre.  Men klipp iaf inte naglarna när jag är inärheten!

Inatt hade jag två sjuka drömmar, riktigt sjuka! :/


rubrik

Skoldagen började 11.35 med matteprov, det gick som förväntat skit! IG på ett prov kan inte göra så mycket skillnad, det har ju faktiskt gått bra på dom andra. Till lunch skulle det bli spagetti och köttfärsås, men det va slut när jag kom och det va också filen, så jag fick nöja mig med en knäckemacka.  Ojoj, skolansresurser..

På UF-timmen hade vi möte om vad som skulle hända de kommande veckorna, det va skittråkigt. Inte blir det bättre när Gro kommer inte och säger att vi måste ändra våran affärsplan IGEN, det är fan tredje gången!

Jag är grymt trött, skulle kunna sova på stört! Men icke sa nicke, jag måste plugga geografi. Har vg/mvg-delen imorgon och jag är så otaggad. Funderar på att gå till stinsen och köpa lite nötter för att sen sätta mig i soffan och spendera resten av kvällen där.. Men innan det måste jag läsa igenom geografin, iaf de 10 sidorna som jag inte har läst.

Nästa vecka har jag inga prov, det gillar jag :) Mamma åker till Dublin nästa Fredag, vilket betyder att det bara är jag + bror + hund hemma. Har jag tur får jag sällkap av el micko?

Snark...


Det är slut nu. Jag kommer aldrig kunna lita på dig igen. Du finns inte där när jag behöver dig
och du vägrar prata med mig, är du stum eller?!
Jag trodde att vi skulle förstå varandra livet ut, men icke. Varför måste du göra allt så komplicerat
med alla uppgifter du vill att jag ska göra? Kan du inte bara ge mig svaren så blir allt mycket lättare?
Ikväll har jag pratat med många om dig och ingen av dessa snillen förstår inte heller vad du menar.
Jag gör slut, säger upp vår bekantskap. Tyvärr kommer jag vara tvungen att träffa dig måndag, torsdag och fredag i  skolan, men tro inte att vi är vänner bara för att jag kollar på dig.

matteboken, jag gör slut!

matteplugg på g!

3 timmar i skolan, 2 lektioner, 2 prov. Åhh, jag älskar redan den här dagen! Den kommer bli ännu bättre, om 50 min kommer Linda hit och hjälper mig plugga matte. Jag längtar redan nu!! (ironi)
Fast det är ju alltid trevligt att Linda kommer hit, ser ju henne knappt längre.. :( Men så fort vi ses är allting nice, den bruden gör mig lycklig <3


Ikväll  tänkte jag städa ur min byrå + garderob. Jag har ingen koll alls på mina saker, det kan ju vara för att jag byter boende varje vecka och i stort sett lever i en resväska? Kan ju alltid köpta dubbla uppsättning av alla kläder, haha!
När jag är klar med det tänker jag lägga mig i soffan och ligga kvar där hela ikväll. Har inte kollat på tv sen i lördags :O

Jag lovade att lunchen skulle stå framdukad när hon kom hit, måste kanske börja med det snart. Idag serveras genomstekta hamburgare och gyllenbruna potatiskroketter :)


cp-dag

  • Jag var tvungen att skippa min sovmorgon för att gå på ett möte.
  • Jag var i skolan 8.30 - 16.50
  • Lenne försvo sig till mötet och han vi skulle ha möte med kom inte.
  • Jag glömde gå hem till Zoey på matrasten.
  • Jag har 3 prov, ett är matteprov (hej hej IG)
  • Jag har inte pluggat något till geografiprovet imorgon.
  • Zoey ska klippas idag, hon kommer blir ful.
  • Ebbas mamma kom hem 1 timme försent.
  • Jag har inte ätit middag och orkar inte göra det heller.
  • Jag har tappat mitt busskort.


varför?

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!



man måste prioritera

Mycket här i livet handlar om att prioritera. Det är precis det jag har gjort. Jag kunde välja mellan att plugga matte + geografi eller bjuda in Johanna på tårta + skitprat.

Valet var enkelt, tårtan blir dålig om den står tills imorgon och proven är om 2-4 dagar så då kan jag lika gärna plugga imorgon :)


Plugg+barnvaktsvecka

Idag slutade jag 12.35, ändå dröjde det till 13.50 innan jag gick ut genom dörrarna. Det fanns så många intresanta personer att prata med, kunde helt enkelt inte slita mig från skolan!

Jag lovade mig själv att börja plugga senast 15.00 och det var för 9 min sen.. Geografiprov på      onsdag + fredag och matteprov på torsdag. Den här veckan har jag även lovat att baka till mentorstiden och jag ska hämta Ebba 3 grr.  Nästa vecka har jag ingenting planerat, men det kommer. Varför skulle jag få en softis-vecka?

mamma fyller tant


Vi har levt med varandra i 17 år 7 månader och 12 dagar. Även fast du idag fyller 50 kommer vi inte skiljas på många år. Jag hoppas du njuter till 100% på din 3 timmar långa lyxspabehandling, fyller fotoalbumet med massor av kort och värmer händerna i dina egna vantar. Tillsammans har vi gjort saker vi aldrig kommer glömma. Hur mycket jag än bråkar med dig, säger att jag hatar dig och längtar   till min artonårsdag, då jag äntlgen får göra vad jag vill. Kommer du alltid vara min mamma och jag din dotter.      Jag älskar dig! <3

Vi på sam kanske skulle behöva lite sexualkunkap.

I fredagsmorse på ftg hade vi en väldig rolig konversation. För att inte peka ut någon har jag dömt om peronerna.


Rut sitter och pratar om sitt informerande tal hon haft i svenskan. Att den vanligaste könsstympningen är att man skär bort inre + yttreblygdläpparna och sen syr ihop.

Siv: Men det gör typ sjukt ont att ha mens också, eftersom dom har sytt ihop så kan det endast komma en droppa mens i taget.

Rut: Aah, men det borde gör lika ont när man kissar då också.

Sven: Va? Rut, vad menar du?

Rut: Ja, men det kan ju bara komma ut en droppe kiss itaget också.

Sven: Haha! Va? Mens och kiss kommer ju inte från samma hål.

Rut: Ehh, det är klart det gör, Varifrån skulle det annars komma?

Sven: Men ni tjejer har ju 3 hål, ett litet däruppe som kisset kommer ifrån.

Rut: Nej, men det hålet är ju skit litet. Kisset forsar ju ut och det kan det inte göra från det lilla hålet. Pulver!

Siv och Sven börjar asgarva!

Tora: Det är klart det inte kommer från samma hål, Rut har du aldrig kissat med tampong eller?

Rut: Joo, men kisset rinner ju igenom tampongen och menset stannar kvar!


HAHAHA! Efter lite mer prat och några bilder på hur tjejen ser ut där nere får vi äntligen Rut att förstå hur allt funkar.


ZzZzZz...

Här kommer en summering av helgen so far:

Fredag:


Tre timmar FTG på en fredagsmorgon är en lektion gjord för att sova på. Höll precis på att falla in i min djupa sömn när 2 personer börjar diskutera ett intressant ämne. Denna konversation är en av de roligaste jag någonsin hört och kräver därför ett eget inlägg. När jag kommer hem städar jag rummet och hjälper mamma att fixa annat. Även fast jag va snäll och hjälpte henne under dagen, blir det bråk på kvällen och jag gick och sov hos Micke istället.


Innan jag och Micke somnar säger han "du kommer säkert sno allt täcke inatt, så jag lägger en extra filt brevid mig". Tror ni inte att jag vaknar mitt i natten, utan täcke och upptryckt mot väggen?

Lördag:


På eftermiddagen åkte vi in till stan och strosa runt. Turen blev Åhléns - Akademibokhandeln - Åhléns - SOUK - Stadium - Intersport - Stadium (ett annat) - Åhléns - Kicks - Åhléns. Micke passade även på att klippa sig, eller iaf halva håret. Frisören hade inte fått utbildning hur man klipper främre delen av håret, så hon sket i det. Skojja bara, hahah! Eller frisören klippte inte främre delen..


När jag kom hem strök jag dukar och kollade på High School Musical 2. Sen kom Sofie för att hjälpa mig laga mat, för att senare bege sig till Mickarna. Nu sitter jag här, med en bärbar dator jag "fått" av min bror. Det kanske inte är världens bästa, men den funkar och har internet.

Nu börjar det bli dags att krypa till kojs, som man säger. Höhö! GONATT!


:D

Allt är bra och jag mår bra! <3

ALDRIG MER!!



Det är över nu, men jag kommer ihåg alla dagar med dig, dom är över nu.. HEJ DÅ FUCKING ITALIENSKA!











Helvete.. varför är det såhär, det var inte det jag trodde..

dinosariernas tid, del 1

HAHAHAHAH! jag orkar inte skriva vad jag skrattar åt, men om ni missade "10.10-rastens bio
 i B-korridoren så missade ni mycket! :D

vad ska jag ha för rubrik?

Nu är det bara hörförståelsen som är kvar i italienskan, läs/skriv-delen gick väl sådär.. Fast jag tänker slakta henne om hon inte ger mig G. Tänk hur många tisdagar jag hade kunnat sova annars än att sitta där på hennes jävla lektioner. Fast jag kan inte klaga på sällskapet, Michan, Tobbe, Rosen och alla andra.. :)

Igår fick jag ett sms där det stod att min mobil var klar på reperationen och färdig att hämta, jag berättar den roliga nyheten för Micke:

Felicia: Åhh, min mobil är färdig på reperationen!
Micke: Åhh jaha, den som du satte dig på eller?
(det är ingen komplemang!)
Felicia: Ursäkta?!
Micke: Ojj, nää, asså jag råkade sätta mig på en mobil.. (sen började hans ursäkter)

När jag berättar för Stina vad som hänt går hon fram, tar Micke i armen, kollar honom i ögonen och säger:
"Micke, det där är inte okej. Hade du sagt det till mig hade jag visserligen blivit glad, men det är fan inte okej!"

Jag sov när min familj åt mat, så nu har jag precis gjort iordning gröt som jag ska äta, MUMS!

Btw, om ni ser Micke i skolan får ni gärna säga "hej" och låtsas vara hans vän!  HAHA ;D



Björn Gustavsson

Det här klippet kan man kolla på om och om igen, han är så grym!


dagen innan måndag.

Varför känns det alltid som man ägnar alla söndagar åt att plugga? Jo, därför man måste det.  Här går man i skolan 8-16, sen vill alla lärare att man jobbar lite med deras ämne varje dag + att alla lärare älskar att ha prov samtidigt och därför måste man plugga hela tiden!!

Jag har italienskakursprov på måndag + tisdag, det kommer gå åt helvete. Jag hatar italienska och italienskan hatar mig. Så jag borde egentligen sätta mig ner och plugga lite, men jag orkar inte. Det är mycket roligare att spela spel på Facebook :)

Närsomhelst kommer pappa och bror hem från NY, då ska vi äta tårta för att det är farsdag ^^ Sen har jag lovat mig själv att börja träna, så idag ska jag ut och power-walka.  Jag lyckades jag överträffa mig själv genom att lova pappa att laga en fars-dag middag ikväll :/

Sen har jag funderat på att skaffa gymkort i simhallen, med mitt schema har jag kommit på att jag nog kommer kunna träna en hel del, speciellt när jag inte kommer ha alla FTG-lektioner på torsdagar :D



image10

äntligen fredag!

Åhh, jag känner att jag är så grymt bra på att uppdatera ^^ jag kan inte lova något, men jag ska försöka bli bätte på det :)

Min energisparande lysmask åker hem till Sala över helg, as usual.. så jag ska roa mig på annat sätt.
Ikväll ska jag och johanna köpa hem mat från Taco Bar och ha filmkväll. Imorgon kommer Gifted UF hem till mig och slår in paket. På kvällen ska jag in till stan och fika med Michan :)

Men innan det ska jag skriva ett protokoll från styrelsemötet idag, städa rummet och jaa.. kolla på tv?

RSS 2.0