good night

3 timmar på jobbet och mycket kan hända, tro det eller ej:

- En skit unge betalar med en falsk 100-lapp.
- En underbar unge ger oss dricks.
- En kärring dampar för hon inte får betala med sin SF-biljett som inte gäller.
- En mamma viskar till din son "Nu smyger vi härifrån för jag tror inte att de har märkt något" när sonen hade spillt ut en hel läskburk på golvet.


Jag är riktigt taggad för att jobba 10.15-17.15 imorgon, YEEY!


promenad

Idag tog jag och hunden en promenad längs vattnet :)
image169
Hon upptäckte att isen gick sönder om man gick på den :O

image170
Det blåååser!

image171
Uhhhh?

image172
Man kan ju inte gå i parken utan att bada, aiight?

image173
HAHAH! Först gick han helt normalt och sen helt plötsligt ställer han sig och gör armhävningar och sen sätter han sig på bänken som att inget har hänt. Hade varit mer okej om han hade haft träningskläder, men nu hade han jeans och jacka!

mys, nej gifted!

Med en kopp te, en bulle, en bok, en filt och storebrorsans tjocktröja är det svårt att hålla sig vaken. Därför ska jag snart gå upp för trapporna och sova!

En sak som är positiv med att ha en storebror som endast är hemma på helgerna är att man kan sno hans kläder :) Haha, misstolka inte och tro att jag tar hans jeans och t-shirts. Nej nej, men det är helt underbart skönt att sno hans stora tjocktröjor och mysa runt i. Hoppas han inte läser det här och tar med sig allt till gbg nästa vecka..?

PS. I love you

Är vid en dator som inte kan redigera ngt, så det blir ett inlägg utan några krussiduller :)

Nu är jag hemma efter en biokväll med mina homies! PS. I love you var jättebra, det tyckte nog resten av salongen också eftersom alla satt och snyftade. Fast det gjorde inte jag, jag är för cool för sånt, haha! 

När vi gick av bussen i Sollentuna hörde jag "Felicia" och när jag vänder mig om kommer Veronica "Vronkan" Karlsson gåendes emot mig! Vi hann bara säga hej, men det var verkligen kul att  träffa henne, var faktiskt 7 år sen sist! :S

Det var nollgradigt ute och stjärnklar himmel så jag orkade inte gå hem direkt, utan bestämde mig för att ta en promenad istället. Jag gick hem till pappa och vattnade blommorna för det glömde jag göra när jag va där förut.. Aja, nu är jag jättehunrig och ska göra en kopp te, eller jag ska inte göra koppen utan bara hälla i varmt vatten och lägga i en te-påse.. Om ni fattar? 
Jag ska iaf värma en bulle från igår också och sen ska jag sätta mig i soffan och läsa en bok!

Jonas, jag vill verklligen ha dina kor när du dör! Snälla :)

fit for fight

Har jag sagt att jag har slutat äta choklad?
image167

våren är här

åååh! det är så himla fint väder i Sollentuna idag :D  Klarblå himmel och solsken! :) Dagen började runt 12 med frukost i soffan och fortsatte sedan med en promenad med vovven i skogen. Vi gick även förbi pappa och hämtade ett brev. Jävlar, det här är ju nästan intressant att läsa! Hursomhelst ska jag snart och springa längs vattnet och sen ikväll ska jag på bio med Soffan och Stimpen :)


tisdagskvällen

Träningen igår var mer som ett skämt, haha! Först när jag och Stina kommer till klubbstugan är det ingen där och det kom ingen på 30 min, så det blev ingen löpträning. När klockan börjar närma sig 17.45 kommer det en liten nybörjare som ska vara med på gympan efter. Tillsist blir vi 8 st som knatar vidare mot hallen, eller jag och Stina gick, de andra åkte bil.
Gympan blev inte heller speciellt seriös. Jag och Stina började med att dansa, sen byggde vi upp en hinderbana och på slutet fick vi (jag) med resten på att köra basket/rugby. Hursomhelst var det en vääldigt givande träning.

Direkt efter gick vi hem till Soffan som hade laddat bastun med massa varm luft, niiice! Men därinne var vi inte så länge, istället gick Stimpen&Soffan och hyrde film, och jag satt och kollade på Gossip Girl med Sofies madre.

Lite senare kom pojkarna Johan, André, Andreas och Thomas och vi kollade på Torkel i knipa.
Ett x antal gånger hörde vi kommentaren:
"Det här är det bästa i hela filmen"
Det var alltså lite svårt att bestämma sig vad som egentligen var det bästa.

339534-165
När vi satt i klubbstugan roade vi oss med att skriva in folks födelsedagar, våran resa till Ayia Napa mm. i kalendern :)

träning på g

Ikväll är det träning som gäller. Det lär ju verkligen behövas efter det jag har tryckt i mig de senaste dagarna!! Först löpning och sen stryka, det är bara att ge järnet. Sen försöker jag smörar för Sofie att jag och Stina får komma dit och basta efter :)

Men innan träningen börjar ska jag hem till Stina och äta gröt, men det blir jag som får laga den eftersom Stina har gröt-förbud! Eller hon kanske inte har det längre.. men förut glömde hon alltid spisen på när hon gjorde gröt så därför fick hon förbud!  HAHAH!

image164

bioklubben

Nu är jag äntligen hemma efter 7 timmars jobb. Eller jag vet inte riktigt om man kan kalla det att jobba.. riva biljetter och sopa upp lite popcorn mellan filmerna, haha!

Eftersom jag inte gjorde så mycket var jag tvungen att roa mig på annat sätt. Så när jag hade spelat tetris, kollat youtube, läst bloggar och ätit godis var jag tvungen att göra något nytt.
Det var då jag kom på den ultimata idéen, anmäla kompisar till Sollentuna Bio klubben. Så är du en av de lyckliga som jag valde att utsätta för att få ett brev hem varje vecka med aktuella biofilmer tycker jag att du ska känna att du är lyckligt lottad :)

image153

mässan

Idag är det jobb för hela slanten som gäller! Men innan jag drar dit hade jag tänkt slänga in bilderna från mässan. Fast jag insåg nyss att det var väldigt tråkiga bilder och att alla är tagna i eller runt våran monter, haha!

image145image147image148image149image150image151image152

mums

Maten blev grymt god, förvånande? Nej, inte  det minsta. Jag hade ju lagat den :)

Jag har kollat på ett Andra Avenyn avnsitt och ätit chokladhjärtan som jag fick av Jonas som plåster så såren för att jag inte fick några geléhjärtan av elevrådet!

image144

TACK!

JAG HAR EN UNDERBAR, SNYGG, COOL BÄSTA VÄN MED NAMNET SOFIE SOM HAR GJORT EN GRYM BLOGGDESIGN TILL MIG! <3

image143

Bättre sent än aldrig


Nu var det några dagar sen jag skrev här. Jag har inte riktig haft tid/ork och när jag väl har haft det har inte internet funkat..

Fredag: Mässan orkar jag inte skriva om, laddar upp lite bilder sen istället :)
När jag kommer till spärren på Älvsjö station efter mässans slut upptäckte jag, efter ha vänt uppochner på hela väskan, att jag hade glömt plånboken i Jennifers väska. Så jag skickade en sms-biljett och började resan hemmåt. När vi har kommit halvvägs bestämmer jag mig för att åka till Jonas på kvällen. Fast det tar över 1 timme att åka dit, så jag skulle bara hem och vända. Men jag kom inte riktigt så långt, upptäcker när jag har kommit till Sollentuna att jag inte har några nycklar och ingen är hemma.
Så jag gick och mötte Jennifer och fick mina saker innan jag satte mig på tåget och åkte ut på landet.
Efter 1 timme klev jag av tåget i Krigslida (peacedick) höhö ;) Det är ett spännande litet samhälle, de har skyltar som varnar för cyklar och de ljuger för sina mammor att de ska till fjällen men drar med henne på en tripp till Dubai istället! Kom hem strax före ett och somnade direkt.

Lördag: Jag gjorde ingenting på hela dagen! Det var så skönt och så efterlängtat. Johanna kom förbi på kvällskvisten och värmde sin mat i våran micro, stackars fattiglapp! ;) Vi kollade på Grabben i graven brevid, åt popcorn och drack te.

Söndag: Mamma kom in och väckte mig, sa att jag skulle gå upp för hon ville åka till Kista. 2 timmar senare var vi påväg och några timmar senare kom vi hem med lite olika saker. Jag såg en jättefin vårjacka på Veromoda som jag ska köpa när/om jag har pengar.

Nu håller jag på att laga mat  köttfärsås och spagetti.Inte bara värma, utan laga. Jag har hackat löken, pressat vitlöken och gjort allting heelt själv!  Sen ska jag till Stina för att boka resa eftersom den andra blev så dyr. Kärringen på Ticnet sa att det skulle kosta 4600, men sen såg vi att det skulle kosta 6700!!

08.49

image140
Behövs det en text till bilden? ;)

Nu är äntligen dags!

Igår var vi hemma hos lenne till 22.50, när jag kom hem stog jag och strök draperier i 1 timme. Somnade strax innan 1 och gick upp 6.40 för att duscha och göra hårinpackning. DET kallar jag att ställa upp för sitt företag! :)

Om 1 timme ska jag knalla hemifrån och resan mot älvsjö och Våga-Vara-Egen mässan börjar!!!! Om du inte vet vad mässan är kan jag meddela att det är en mässa där 300 företag som drivs av ungdomar ställer ut och visar sina varor!

Fick ett litet pepp-meddelande av Danni, NU JÄVLAR KÖR VI TJEJER!!!

Peppelipepp

Gifted! Nu är det dags. Hihi.

(Shit, vad snygga ni är förresten!)

Nu är stunden vi har väntat på inne, det absolut sista Gifted-säljtillfället och vi ska ge ALLT.  Mungiporna ska sitta uppe vid öronsnibbarna 24/7 torsdag och fredag och vi raderar alla fula ord ur våra minnen!

Är någon lite moody på mässan så snälla försök att koppla bort det, tänk på dom underbara lågorna när vi bränner det fula pappret! Vi kommer säkert irritera oss på varandra men det är inte mer än rätt och vi får försöka vara snälla mot varandra!

Vi är alla underbara och snälla, snygga, schyssta, mysiga, fina, omtänksamma och dom BÄSTA på hela mässan och det ska vi visa alla andra..speciellt ?Gifted by LL? dom jävlarna!

Hihihi spännande!


slut med pluggandet!

Det är med att sitta4 timmar och skriva prov är inte riktigt min grej.. det räckte med 1timme och 40 min!
Då var iaf matteBavklarat, inget MVG direkt utan jag nöjer mig med G i kursen! :) Sen har jag haft lite smått panik över geografi arbetet, men idag visade det sig att det behövdes ett starkt MVG på arbetet för att få det i resten av kursen. Men jag har varken tid eller ork, så jag nöjer mig med ett VG och då behövs det bara G på arbetet. Sen mejlade jag även i frågor i företag imorse, såå skönt! Det jag försöker säga är att jag inte har något mer att lämna in/inga fler prov/ingen mer skola innan lovet :D

Imorgon och på Torsdag är det dags för mässa med företaget i Älvsjö. Vi har lite smått panik över transporten.. vi får helt enkelt hoppas att det löser sig!

spelnörd

Vad är ditt rekord? Mitt är 4.33
image139

don´t leave me!

Idag har jag och Johanna haft vår sista walk-in-tha-park på tisdags mornar. För om 13 dagar lämnar hon mig och åker till Tanzania i 2 månader! :'(!       
I´m gonna miss you ma sistah!
image138

mässkläder


 


På torsdag och fredag är det mässa som gäller och igår var vi
och fixade kläderna inför den. Vi kommer vara så snygga :D

22.16 och felicia ska sova

Mitt arbete blev räddat :) THANK GOD!

Nu ska jag börja dra mig mot sängen, det var längsen jag gjorde det såhär tidigt. Men eftersom det är mycket som ska göras den här veckan så får jag väl ta vara på de sovtimmarna jag får.

Imorgon är det skola 8.20-12.35 som gäller och efter det drar jag mig ensam till Lennes lägenhet och börjar fixa med paketen och resten av gänget anländer någon gång runt 16.30-17.00
Sen blir det pluggning natten lång eftersom FEB-frågorna ska vara inne på tisdag!


GODNATT!

Ge mig en säng

Om jag skulle lägga mig sängen nu så skulle jag somna omedelbums, men det är bara att bita ihop. Om 1 vecka är det över.

Felicias helvetesvecka:

Måndag: Fixa med företaget (plugga)
Tisdag: Lämna i företagsfrågor(plugga)
Onsdag: Matte b-kursprov + inlämning geografi (flyga?!)
Torsdag: Monterbygge + mässa
Fredag: MÄSSA! (roffes 18-års partaj)



Sen är det lov en vecka, sen kommer mitt underbara schema! :D

image137

FAAAAAAAAAAAAAAN!

ALLT ÄR BORTA! DATORN MED ARBETET GÅR INTE ATT STARTA!


ostbågar, tp och vänner

Det började med att jag och Oscar tog Stinas cykel för att köpa ostbågar. När vi är påväg hem ringer Stina och säger att vi ska hyra film, det tog 17 min innan Oscar valde världens sämsta film. Det var dockor som spelade?! Vi stängde av och satte på dvd-brasan och började spela TP, det tröttnade vi på.. Så vi knallade upp till Stinas rum och kollade på vänner, fast det tröttnade vi också på rätt snabbt.
Då gick vi till datorn och kollade på fula bilder på Stina, dom kommer upp här snart  :D

Sen 00.06 skyndar jag mig till bussen som jag ser glida förbi. Då är det bara att vända om och be om sovplats hos Stina. Då föreslår Stina att vi ska ta en nattpromenad, så vi följer Johan hem till Viby. Även Oscar fick sällskap hela vägen hem, medan Tobbe fick gå all alone!

Det blev en promenad över golfbanan för att spåret var släckt. Vi hann komma fram till att Johan var sämst på att skydda Stina ifall det hade kommit hem våldtäcktsman och Stina skulle inte bry sig om jag och Johan hånglade.

Sen satt vi och väntade på 520 i 20 min för att kunna komma hem, väl hemma kollade vi på vänner innan vi somnade runt 02.30. Imorse ringde klockan 8.30 eftersom Stina skulle springa OL-cupen. Själv tog jag bussen hem och åt en god frukost och nu ska jag och min hund på promenad i parken.

Intressant läsning va? ^^


nu är det fight

En gång är ingen gång. Två gånger är en gång för mycket. Vad är då 4 gånger ?

Nu är jag arg! Jag har haft 4 sovmorgonar, jag har blivit väckt 4 sovmorgonar av samma person på samma sätt.  För att hämnas skulle jag ringa och väcka personen igår, men det misslyckades.

Jag måste ha min mobil på bordet brevid när jag sover. Men för att inte väckas har jag den på ljudlös, men det vibrerar och då vaknar man ändå. (sen skulle det ju inte vara någon idé att ha den brevid mig om jag inte vaknade när den ringde). Aja, den kan vara så att det kan vara någon som vill något viktigt och inte någon som ringer bara för att!

Du vet vem du är, du vet inte vad som väntar,
men jag skulle inte vilja vara i din sits just nu!!

städningen är klar

Jag började i söndags och blev klar idag, vad tycks? ;)

Före:




Efter:


utklassning ;D

Jabbadabbadooo! Cecilia åkte ur Let´s Dance, ren glädje! :D

Något annat som är ren glädje är att jag vann över Jonas på bowlingen, 323-278.. utklassning?;) Han lyckades inte vinna även fast datorn hjälpte honom att fuska, och även mig. Det började med att jag missade de 2 första gångerna men datorn skrev att jag hade ner 4 st! Sen att det stog att han gjorde strike när han inte gjorde det, var lite mindre roligt. Men det gjorde inget för jag vann ändå :D

Till middag blev det rosa pannkakor, fanstasi jag vet! För att ha ännu roligare gjorde vi pannkakor i pepparkaksformar, gubben blev riktigt snygg :)


Ska egentligen hem till pappa och sova inatt, men det är mörkt, snöigt och jävligt kallt ute, så jag tror tyvärr inte jag pallar :/ sorry! Morgondagen ska invigas med en lååång sovmorgon, för när jag väl vaknar måste jag plugga.. och nu har jag inga undanflykter längre, det måste helt enkelt göras!

idag lyssnade stina på britney istället..

Jag tänker inte nämna något om alla <3-dag, för jag fick inga geléhjärtan i skolan!!

Idag planerade jag och Julia en kommande 18års fest. Det ser att bli den 11 eller 12 april, eller 11-12 april (haha). Om du är bjuden kommer du få en inbjudan om ett tag, om du inte får det kan du gråta en skvätt  :)

Påtal om födelsedagar så fyller Jonas 18 år idag :D Det firade han genom att spela space-bowling.. jaa.. ehm.. alla firar sina 18-års dagar på olika sätt! haha, sorry ;)  Aja, hoppas han övade upp sig lite, för imorgon kväll är det vi som ska mötas i en match.
Ojoj, jag bara längtar tills jag får välja bowling skorna, de är så djävluskt snygga!

det är inte okej

Jag är nästan klar med rummet, blir en sista rush imorgon! Jag pratade med Stina när jag städade och lilla vännen, jag måste bara säga: Det är inte okej att lyssna på jullåtar 13 feb. Det spelar ingen roll hur mycket du längtar till Thailand som du ska till i jul, det finns inga undanflykter. Fast det värsta var kanske att du lyssnade på samma låt i 45 om och om igen?!
Så, då var det sagt! Då kan jag sova inatt :)

På tal om att sova så är det vad jag tänkte göra nu. Börjar inte förrän 11.35 imorgon men jag funderar på att gå dit vid typ 10-tiden och plugga. Jag kan iaf säga att jag ska det,  men om jag känner mig själv kommer jag vakna vid 9 och tänka
"Antingen kan jag ligga här i min sköna säng i 1,5 timme eller så kan jag gå och plugga i skolan."
Hmm, undra vilket jag väljer?


GODNATT, SVERGIE!

dagen efter tisdag

Min lår är helt döda. När ska jag lära mig att balansera min träning? Först tränade jag jättemycket 1 vecka, sen blev jag sjuk ett tag och nu har jag tränat 3,5 timme på 2 dagar.. Inte konstigt att det gör ont i kroppen! Efter sportlovet blire Body Balance 4timmar/veckan, spinning, yoga och allt vad det kan bjuda på :)

Idag var ju Bettan (Magnus Betnér) i skolan och hade stand up. Det var roligt, men han är bättre på tv, höhö! Fast det kändes lite som historia lektion när han pratade om Usas fd presidenter i 20 min..

Nu ska jag städa rummet, började i söndags men är inte klart. Ena sekunden har man all energi i kroppen och nästa är man helt slut. Visserligen har jag ingen ork nu, men jag måste!

165 dagar kvar till AYIA NAPA :D

friskis

Hahaha! Nu var det en tant som ville sälja pensíons-grejer i direkt sändingen i Rix FM. Jag tror inte hon riktigt hängde med på vad som hände!

Kom hem från Lenne för 45 min sen, vi börjar bli riktigt bra på det där med paket nu :) Om typ 25 min springer jag bort till Friskis och kör ett pass med Stina och Mikis och sen springer jag hem igen och pluggar..

Oj, vad jag inte orkar skriva något vettigt eller roligt just nu.. men har du läst såhär långt kan det inte vara så tråkigt, eller hur? Eller så är det bara så att du har brist på annat att göra, så du lusläser min blogg istället? ^^

Den här låten är jätte härlig!

deal or no deal.

Ojoj, tiden bara rinner iväg..

Idag vare träning som gällde, 2 varv på spåret och 1 timmes styrka.

Efter spåret när vi kommer tillbaka till Ytterby är killarna lite väl kaxiga. Det slutar med att Erik och jag har en deal,
Felicia: 6,6 km 35 min.
Erik: 11 km, 35 min
.
Någon som vill satsa?

Sen blev det lite Gossip girl, sen duschade jag och sen städade jag lite och sen blev klockan såhär mycket.

Aja, imorgon blire en chilldag.

Frukost i skolan.
Skrattyoga.
Chilla i en soffa.
Magnus Betnér.

Sen ska vi fixa med företaget, jag orkar verkligen inte. Sorry tjejer, men jag har tröttnat! :/

x.o.x.o, you know you love me!
(sofie: x.o.x.o in my ass)

LOVE!

Vad är kärlek?


När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka.

När du fnissar som en liten flicka.

När man känner något man can´t deny, when the

Eagels fly over mountain high.


När all oro är som bortblåst och försvunnen.

När Simba återvänder i Lejonkungen.


När man bara drar replik

för att slippa krångla.

Min pappa är rik,

vill du hångla?


Om man spärrar upp sina ögon

och tittar bak med huvudet ut,

då ser man galen ut.


Det hör egentligen inte hit och höra,

det är bara en grej man kan göra.


När jag dansat med Elin en sommarnatt lång,

och vi satt på en parkbänk.

Jag var kär, hon drack rom.


När Elin sa att jag var den vackraste som finns,

såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans.


Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv,

våga charma och se hur det går.

Vad är fegt vad är mod, what is löve?


Baby don´t hurt me, dont´t me no more!


favvo-tisdag

Tisdag betyder som vanligt sovmorgon till 13.00, men idag är det lite annourlunda. Jag ska vara i skolan redan kl.12.25 för att sälja med företaget i cafeterian.
Sen 13.10 tar jag, Lenne och Jossi bussen till Stephen för att ha möte och efter det är skoldagen slut. Ansträngande va? ^^

Jag har haft sovmorgon tre dagar, jag har blivit väckt av min mobiltelefon 3 dagar. Imorse var det Daniela som ringde kl 8, men jag orkade inte svara ;) Sen kunde jag inte somna om, så jag låg och lyssnade på Rix Morgon Zoo! En spännande fras som de säger ganska ofta är "Nu är vi mitt i 45min musik non-stop!" Hur kan prata när det ska vara musik non-stop?!
image122

Studiedag 11/2

  • Vaknade av ett sms från någon 7.26
  • Vaknade igen klockan 11 av väckarklockan
  • Kollade på Andra Avenyn
  • Åt fil och flingor
  • Klädde på mig och borstade tänderna
  • Gick till Alex och hämtade Linda
  • Fortsatte vandringen mot Töjnan
  • Gjorde fruktsallad
  • Pluggade matte (jävligt duktiga var vi)
  • Åt lunch
  • Åkte till Ebba
  • Gjorde middag
  • Kollade på Barbie
  • Åkte hem
  • Åt våfflor
  • Var inne på datorn
  • Gick ut med Zoey
  • Duschade vovven
  • Var inne på datorn

    Och nu är vi här. Det där var alltså Felicias studiedag i punktform.

    Här kommer filmen som inte funkade igår, hahah! (inget ljud)

Hämnden är ljuv.

Städat rummet? Nej.
Kollat på 2 avsnitt av Andra Avenyn? Ja.

Imorgon är det studiedag, vilket betyder att jag ska studera. Det är sant, ska hem till Linda och plugga matte :) Jag skrev igår att jag inte ville bli väckt, tror ni inte att jag blir väckt med av ett sms ändå? Så innan John Blund kommer och söver mig ska jag skicka iväg ett hämnd-sms, haha! :D


orientering

Som sagt, igår var det intagning av 20 kontroller på järvafältet som gällde. Det tog sammanlagt 3 timmar och vi tog in alla utom en.

För att det skulle gå lite snabbare delade vi upp oss och tog in 1 kontroll var och skulle mötas vid den tredje, när jag hade väntat i 5 min kommer Stina lufsandes i skogen och säger "vi delar inte upp oss något mer, min mobil har inget batteri. Tänk om jag kommer vilse". De orden kan endast komma från en sann orienterare, aiight?




När vi hade varit ute i 2,5 timme trodde vi att målet var nära, men så var icke fallet. Vi hade blivit varnade om våtmarken innan, men vi visste inte att det skulle vara såhär illa. Stina visade vad hon tyckte redan efter 5 min:


Det var innan hon visste hur det var:


Det finns en till film, men den vill inte funka..


ändrade planer

Planerna var att städa rummet, träna, gå på bio och sen film med Linda c/o.. det är lite ändrat!

Städa rummet, all energi tog slut efter ett tag. Så det är lagom rörigt här just nu, fortsätter inatt :)

Träna, det sparar jag till imorgon förmiddag istället.

Bio, jaa! det är det enda som står kvar på schemat som planerat.

Film, vi hade ingenstans att vara, ingen kunde osv..

Så om 1 timme drar jag och bror mot bion och kollar på Förtrollad och sen tillbaka hem igen. Ikväll ska jag istället roa mig med att kolla på Andra Avenyn och städa klart rummet!


När jag kommer hem kommer filmerna och bilderna från igår :D


så rätt, så rätt

Nu ska bara resten av folket inse samma sak :)

image119

städar rummet

Just nu håller jag på att städa rummet för fullt. Jag insåg att jag inte har gjort det på väldigt länge när jag hittade namnskylten från Bingolotto och bandanan med mitt namn från Halikko 2004!!

Sen ska jag ut och springa, gå på bio med min storebror och kolla på film hos Linda. Så om jag ska hinna med allt måste jag sluta skriva och fortsätta städa :)

glömde säga att:

  • Mitt rum ser ut som ett jag-vet-inte-vad! Jag hade bara en halvtimme på mig hemma att duscha och grejer från att jag kom hem från järvafältet till att tåget skulle gå. Det betyder att jag är tvungen att vända uppochner på väskan med alla kläder från pappa för att hitta just den tröjan jag ville ha. Sen när jag väl kommer iväg kommer jag på att jag har glömt plånboken och måste springa tillbaka. Då kastar jag runt att kläder för att hitta plånboken, som självklart ligger underst.
  • Jag fick VG på matteprovet :D




det enda vi såg var en åker

Jag är trött, riktigt trött. Det blir man när man har suttit på tåget i över 1 timme påväg hem från Tungelsta. Jag och Sofie åkte dit 16.24 och kom hem 00.35, det kallar jag resa! Vi åkte iaf dit och kollade på innebandy, melodifestivalen, lite titanic och lite youtube. Ja, sen var vi även ute och kollade på Jonas får, getter och höns som de har i laudgården 1km bort. Dit åkte vi med hans traktor :)

Men det är inte därför jag är så trött, utan det är för att jag och Stina var ute på Järvafältet och tog in kontroller i 3 timmar idag, men det kommer den en längre historia om imorgon + bilder och filmer.

Nu ska jag sova och den som väcker mig imorgon.. jaa, den blir det synd om!!

Tågröst:"Nästa Handen"
Jag och Sofie kollar på varandra och säger:"Nästa Foten"

Stina, du är jätte lättlurad och det är jätte roligt, IIIIIIIIHHHH!

destination järvafältet

Nu är frukosten avklarad och orienteringskläderna är påväg på. Jag och Stina, vår andra vän Sofie hade ont i halsen och bangade därför våran rutt. Hon var orolig att hon skulle bli sjuk och inte bli frisk innan vi åker, men det är inte förrän om 169 dagar!
Aja, vi får se hur lång tid det tar för oss att plocka in 20 kontr oller. Det blir en rejäl runda iaf, men vi har ju hela dagen på oss! Nu ska jag tejpa min fot och sen kommer herrskapet, pappa och Stina, och hämtar upp mig om en stund :)

image118

fredagskväll

Vid åtta-snåret knallade jag och Zoey över till LN, för att tillsammans med Rosen och Linnis ha sönder pepparkakshuset som bakades den 22 dec.. tyvärr smakade det inte så gott! :/

Det va grymt länge sen vi sågs, över 1,5 månad sen. Vi satt och pratade om saker som hände för över en månad sen som vi inte har pratat om innan för att vi inte har träffats. Även fast vi går i samma skola och har lunch samtidigt har i aldrig i hela tvåan ätit lunch, det ska vi ändra på :) På lovet blir det girlynighy, aight?

Imorgon"bitti" ska jag ut i järva-skogen och plocka in kontroller med Stina och Sofie, det kallar jag hurtigt!

here we go!

Nu är det perliminärt bokat:D:D

28 juli - 3 augusti drar vi till Ayia Napa och bor på Tsokkos Holiday!!

image117

10.20

Nu är det bara 65 min kvar på Facebook-msn-spel-lektionen. Oj, förlåt! Jag menade FEB..

Mode och skönhet, nej tack!

Jag måste också ta upp det som Stina skrev om idag, att Mikis tycker att vi ska skriva mer om mode och skönhet. Men hur många bloggar finns det inte som redan skriver om det? Jag kan lova 100% att det inte finns någon som skriver om exakt samma saker som jag och därför ska jag fortsätta med det :)

Vi håller på för fullt att boka resa till Ayia Napa, imorgon drar vi till resebyåron och kollar läget. Sen för att bli extra taggade svänger vi förbi solariet också och skaffar lite extra bränna :)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Idag när jag var på Vi på Stinsen såg jag min ultimata födelsedagspresent.



339534-116





Det här är det jag önskar mig mer än något annat på HELA jordklotet!! ETT FIKAKALAS MED TOBBE TROLLKARL OCH MARKOLIOO!!!!!

Den som verkligen är min vän och vill förgylla min 18-årsdag 6 april, ska skicka in sån där blankett och skriva de vinnande orden. Jag måste också skicka in en, frågan är vilken av alla händelser jag ska ta med:

- Att jag grät när Tobbe kom 2:a i Let´s Dance.
- Jag kan många Markolioo låtar utantill
- Tobbe var min programledare när jag va med i Gomårr..







hooked on a feeling

Världens härligaste låt, med världens fulaste video. Den är till och med värre än fångad av en stormvind - Carola! (singstar)
Nu ska jag snart bege mig till skolan och sen gå hem och plugga matte. Idag ska det faktiskt bli av!


thank god it´s onsdag

Nu börjar det närma sig läggdags.. eller det tycker jag alltid vid den här tiden och ändå ligger jag inte i sängen förrän 12. Jag börjar bli bättre och bättre på att fördriva tiden ;)

Träffade Jonas och hade en riktigt trevlig pratstund :) Men hur ska jag veta att när det står "Tågmöte" på anledningen till ett försenat tåg, att det är två tåg på samma spår och inte ett möte för alla konduktörer. Det är faktiskt inte självklart att man ska förstå det på en gång!

Imorgon har jag 1 lektion mellan 11.35-12.35, hade  det inte varit matte hade jag skippat den.. men vad gör man inte för att få träffa Linnéa? :)


Matteplugg?

Jag hade tänkt att plugga matte. hela eftermiddagen. Det höll i 30 min, men jag var faktiskt på den frivilliga lektionen så det blir iaf 1,5 timme :) Sen hann jag leka agility med hunden i vardagsrummet, kolla på tv och somna framför tv:n 40 min.

Enligt mina beräkningar kommer bussen om 19 min, men jag ska gå ner i god tid så att den inte missar mig! Jag ska  vara barnvakt åt Ebba, undra vilket humör det blir idag? och sen ska jag in till stan och träffa Jonas :)

Glömde jag säga att jag kan stryka på ett lager med genomskinligt nagellack också? ;)

ÄNTLIGEN!

Nu har jag tjatat mycket om banken och min bankkod, men här kommer en sista sak:

Idag fick jag brevet från Nordea med den nya koden. Nu har jag lärt mig att man måste läsa instruktionerna noga innan man gör något. Efter ha läst dom och rivit bort den lilla skyddslappen och håller upp pappret mot ljuset för att se koden, så är det ingen kod! Vafan? Så jag läser igen och då fattar jag att koden sitter på skyddslappen som jag hade rivit bort! ;)
Inte konstigt att han på banken trodde jag va dum i huvet. Jag skrapade på pappret där koden inte ens fanns. Om jag hade läst noga första gången hade jag kanske insett att jag hade koden ihanden?

Aja, ni kanske inte fattar.. men klantigt va det iaf! Nu ska jag plugga matte, adiiioos!

image110
Stina! Försöker du porra dig med paprikan, eller vad gör du?

tävling mot grannen

Idag när jag gick från tåget hade jag en liten "tävling" med en tant, som senare visade sig vara min granne.

Hon gick framför mig nedför trapporna från perrongen, uppför trapporna, men på parkeringen tar jag en snabbare väg och kommer därför 10 meter framför henne. Då blir hon typ "sur" och speedar om mig så att hon går 10 m framör mig istället. Sen håller vi det avståndet över bron och i kurvan. Sen tar jag en genväg genom höghusen och över gräsmattan samtidigt som jag tänkte "haha, va roligt om jag skulle se henne igen och hon skulle komma bakom mig". Vem tror du inte kommer typ 40 meter bakom mig när jag går över vägen? HAHAHA! Sen när hon fortsätter att gå bakom mig är jag tvungen att vända mig om och ser att hon svänger upp på uppfarten mitt emot!

En äkta orienterare genar alltid ;) (även om det kanske var ett tag sen sist)

HATA SL!!

GAAAAAAAAAH! 

Det är inte okej att bussen kommer 16.24 när den SKA komma 16.27! När jag kommer ner ser jag bussen komma och hinner precis springa över vägen och vinka att jag ska med, men ändå kör jäveln bara förbi!!

Varför ha buss tidtabeller med tidena 32,43,57 osv? Avrunda till 30,45,00 och skriv CA framför. Då kommer bussen ca, någon minut hit eller dit. Men det 16.27 så ska bussen komma 16.27 och ingen annan tid, iaf inte för tidigt!! :@

Kommer tågen någon gång för tidigt? NEJ!

(Nu är jag vid en dator som inte kan redigera, annars hade det varit lite fet-stil osv!)

favvo-tisdag

Gomorgon, gomorgon!

Idag är det Z-fm på Rudbeck, det betyder att man endast har lektionerna som är efter 12. Men eftersom det är tisdag börjar som som vanligt 13.00 och hoppar därför inte av lycka.

Nu gör jag iordning mig frukost/lunch. Jag har kokat ägg och väntar nu på att mackorna ska kallna. Ja, du läste rätt. Jag tycker inte om när smöret smälter på rostade mackor och väntar därför på att de ska kallna så jag slipper det smälta smöret.

Sen ska jag knalla hem till mami för att gå ut med hunden och sen vidare till skolan och ha 3 timmar FTG (yey)!

11.53

När man ska skala ägg går det antingen skit bra eller åt helvete, för mig gick det som det sist nämnda. Ägget ville inte samarbeta och drog därför med sig större delen av äggvitan. Jag försökte kämpa ett tag men sen gick jag nog och slängde ägget i soporna.

Hade planerat att gå hemifrån kl 12 (om 4 min) men jag är inte riiktigt färdig, så jag får satsa på kvart över!

Bröllop

"Nej, det har Stina redan paxat" Det svaret fick jag när jag frågade om jag fick vara tärna på Sofies kommande bröllop!!

Nu ska jag gå och dränka mina sorger i sängen, GODNATT!

339534-108




Tack för den, "kompis"!

image109


Kvällspluggning är emot min policy..

Som sagt, jag är väldigt bra på att göra saker istället för att plugga. Sen sist har jag  varit inne på datorn, sett två andra avenyn avsnitt, provat olika frisyrer och läst en skavller tidning. Aja, nu är jag riktigt uttråkad och ska därför slå upp matteboken och räkna några tal :)

Felicia: Jag köpte en ny väska
Mamma: Jaha, en likadan som de som gick sönder?
Felicia: Nej, så dum är jag ju inte!
Mamma: Ehh..

hund, bank, film, plugg

Idag när jag hade slutat träffade jag Viktor på skolgården och skämtade lite om att jag skulle ut med hunden och frågade om jag skulle ta med Douglas också.. Det slutade med att jag fick hans nycklar och tog ut hunden för att kissa. Haha, nu kommer han tycka om mig bara för jag gav honom så mycket godis :)

Sen drog jag mig ner mot banken och bank-killen måste ha trott att jag är sollentunas blåsaste tjej som först glömmer koden och sen lyckas skrapa sönder den andra, aja snart får jag en ny! Jag tog även en sväng in i centrum och köpte en ny väska som jag hoppas håller bättre än den andra (peppar peppar).

Jag har även hunnit kolla på Göta Kanal 2, en riktigt rolig film om jag ska vara ärlig. Det är bara lite pinsamt när man kommer på sig själv sitta och asgarva åt något. Sen kollar jag mig omkring för att se om någon sett, innan jag kommer på att jag är ensam hemma.

Innan klockan slår 21.00 (inget plugg därefter) ska jag hinna plugga matte. På fredag är det matteprov och om 2,5 vecka är det kursprov!!

Lika bra att börja plugga nu eftersom jag har en viss tendens att komma på massa saker som är mycket roligare, bättre och intressantare att göra än att plugga.
 Någon som känner igen sig på den punkten? ;)

Ole dole doff...

Ayia Napa, baby!

I veckan ska vi boka resa till i sommar, det lutar åt Ayia Napa :D

image105
Italien 2005


Att en låt kan väcka så många minnen..

Det som hände idag för exakt ett år sen, är någon som händer once in a lifetime. Att det skulle leda till det som det gjorde var det nog ingen som trodde, allra minst du och jag.

Låten får mig inte att tänka på den dagen, utan allt det ledde till :)



smaaart jens!

I tisdags var jag på banken (ojoj, det låter vuxet). Jag var där och bad om en ny kod till kontokortet eftersom jag tappade bort/glömde min förra i sommras. Jag har alltså inte kunnat ta ut pengar utan bara kunnat betala med kortet. Men nu var det slut på det och igår damp den nya koden ner i brevlådan.

Som ni alla vet är inte min hjärna fullt fungerande denna vecka, detta resulterade till följande:

Jag slet upp kuveret och drog upp lappen, där stod det "riv bort skyddsplasten och..." Aja, mer än så behövde jag inte veta. Så jag rev bort skyddsplasten och tog fram en peng för att börja skrapa. Efter en stunds skrapande och ingen kod kom fram fortsatte jag läsa".. håll där efter upp pappret mot en lampa för att se koden" Fan, jag hade skrapat sönder koden och kunde därför inte se den.

Det blir bara att pallra sig till banken på måndag igen ;)


Jag har..

Den här veckan med huvudvärk och halsont har medfört vissa konserkvenser:

Jag har lyckats skicka sms till fel personer (brukar aldrig göra det).
Jag har skrivit fel saker till fel personer på msn (brukar aldrig göra det).
Jag har skrattat högt vid fel tillfällen.
Jag har haft fula kläder på mig (finns ingen ursäkt till varför)
Jag har tappat mobilen i golvet x antal gånger.
Jag har tänkt mycket, kanske lite för mycket. (tada, där har vi problemet)
Jag har suttit för mycket vid datorn.
Jag har kollat för mycket på tv.
Jag har sovit väldigt mycket.
Jag har varit trött väldigt mycket.
Jag har tyckt synd om mig själv väldigt mycket. HAHA!

Observera att de flesta sakerna är plural!


image104
Om inte promenader med dig kan bota, vad kan då göra det?

you make my day, girls!

Två fjortistjejer vid bussen i kista:

Tjej 1:
jag kollar när bussen går, vad är klockan?
Tjej 2: 17.54
Tjej1: Aha okej. (kollar en stund på tabellen och säger sen) Vad sa du att klockan var?
Tjej 2: 17.54
Tjej 1: Okej ( kollar igen) Vad är det för dag?
Tjej 2:(Asirriterat) Men hallå det är ju fredag. 
Tjej 1: Jahaa juste, (och kollar på tabellen igen) okej då går den 17.57.
Tjej 2: När kommer den då, (börjar räkna på händerna) 55 , 56 , 57 men då kommer den om 3 minuter.


HAHAHAHA! Det var länge sen vi skrattade så mycket :D Ibörjan var vi lite diskreta, men sen kunde vi inte hålla oss och började skratta högt och tydligt! 

Det är så härligt med folk som sprider glädje utan att veta om det.

fredag fredag fredag

Idag har jag haft lektion mellan 8.20 - 12.35. Först tre timmar FTG och sen en överseriös matteredovisning, haha det var verkligen sämst! ;)

Varför jag är kvar i skolan? Jo, för jag väntar på att Stina ska sluta så vi kan åka till Kista och byta min väska, tredje gången gillt...

Så ont som jag har i huvudet idag (2 alvedon + 2 panodil hjälp inte) har jag aldrig haft!!

RSS 2.0