hund, bank, film, plugg

Idag när jag hade slutat träffade jag Viktor på skolgården och skämtade lite om att jag skulle ut med hunden och frågade om jag skulle ta med Douglas också.. Det slutade med att jag fick hans nycklar och tog ut hunden för att kissa. Haha, nu kommer han tycka om mig bara för jag gav honom så mycket godis :)

Sen drog jag mig ner mot banken och bank-killen måste ha trott att jag är sollentunas blåsaste tjej som först glömmer koden och sen lyckas skrapa sönder den andra, aja snart får jag en ny! Jag tog även en sväng in i centrum och köpte en ny väska som jag hoppas håller bättre än den andra (peppar peppar).

Jag har även hunnit kolla på Göta Kanal 2, en riktigt rolig film om jag ska vara ärlig. Det är bara lite pinsamt när man kommer på sig själv sitta och asgarva åt något. Sen kollar jag mig omkring för att se om någon sett, innan jag kommer på att jag är ensam hemma.

Innan klockan slår 21.00 (inget plugg därefter) ska jag hinna plugga matte. På fredag är det matteprov och om 2,5 vecka är det kursprov!!

Lika bra att börja plugga nu eftersom jag har en viss tendens att komma på massa saker som är mycket roligare, bättre och intressantare att göra än att plugga.
 Någon som känner igen sig på den punkten? ;)

Ole dole doff...

Kommentarer
Postat av: tova

tack så mkt men inget spec^^

2008-02-04 @ 19:24:12
URL: http://toowa.blogg.se
Postat av: Tp

Fin blogg!

2008-02-04 @ 20:53:40
URL: http://duckling.blogg.se
Postat av: Sandra

Svar: ja vi var inne i ayia napa, bodde inte där. Men var där under någon dag! Hur bra som helst, vi hade en toppen vecka där!

2008-02-04 @ 20:57:06
URL: http://froggie.blogg.se
Postat av: Tova

Hatar den där matteboken!

2008-02-06 @ 21:16:04
URL: http://tovagyllestad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0