inte en moln så långt ögat kan nå tralala

För andra gången på hela sommarlovet (typ) skiner solen över Sollentuna. Då borde man ligga ute och sola, men så är icke fallet. Nu blåser det sjukt mycket så det är inte skönt att vara ute. Alltid ska något förstöra..

Ikväll ska jag jobba och även hämta schemat för resten av sommarn, håller tummarna för att det är mycket tider! Men innan dess ska jag till Väsby centrum där Jonas jobbar idag och vi ska tillsammans klämma ner lite mat.
 (okej, jag håller med om att den där meningen blev lite konstig men jag orkar inte omformulera den)


Jonas, hur tänkte du när du blev tillsammans med mig?

SOOOOOL

DET ÄR SOOOL UTE!! JAG VET INTE VARFÖR JAG SITTER INNE OCH SKRIVER DET HÄR FÖR DET ÄR SOOL OCH DÅ SKA MAN SOOOOLA!!!

kubb champion

Nu har min käre/a pojkvän och jag precis spelat kubb. Gissa vem som vann? Jag jag jag! Inte för att skryta, men det var ren utklassning. Han hann inte få ner några av dom på min sida :D

torsdagen den 19 = otur

Idag har jag känt mig som en hemmafru med maximal otur. Dagen började med att vi hade några takarbetare som höll på att fixa lite med taket, ja. behöver jag säga något mer om det? Eller alla älskar väl när man har hantverkare hemma en sommarlovsmorgon? (otur 1)
Hurtig som jag är (ööh?) bestämde jag mig för att motionera efter frukosten men strax efter att jag har gett mig iväg inser jag mitt misstag. Jag glömde att jag glömde ladda över Magnus Uggla låtarna till i-Poden på nytt när jag tömde den förra veckan, det resluterade i att jag fick springa utan Manges sköna stämma i mina öron. (otur 2)
Ett tag efter att jag kom hem kom Jonas förbi, vi hann lägga oss på sängen innan han råkar hälla en lång remsa med hudlotion i mitt hår! Det var bara att hoppa in i duschen och tvätta håret för 2:a gången på 20 min. (otur 3)
När det är sommar ute är glass ett måste, så vi kilade iväg till Donken för att köpa varsin. Men självklart är glassmaskinen trasig och vi får ingen glass. (otur 4). Sen var vi iväg på Maxi och handlade lite, men där hände faktiskt inget otur(ligt).
Vid 4 åkte Jonas iväg till jobbet och jag drog ner till centrum för att köpa lite mer saker. Väl hemma börjar jag baka bröd och eftersom det är min otursdag så tappar jag ett (okokt)ägg på golvet. (otur 5)

Än så länge har det inte kommit något mer oturligt och jag hoppas verkligen att det inte gör det. Nu måste jag kila ner och ta ut kladdkakan ur ugnen som jag har bakat till Jonas. Glömde jag säga att jag har tvättat idag också?


Slänger in en bild från igår :)

tjejmiddag

Efter Finland var det ett x antal orienterare som blev sjuka, fick ont i magen, hade feber osv osv och självklart var jag en av dom.. Nu är jag iallafall frisk som en nötkärna, eller nästan iallafall och snart ska jag och Stina kila iväg till Mikis tillsammans med massa andra på tjejmiddag :)


Stackars mig

Det finns stunder som man tycker riktigt synd om sig själv, jag hade en sån idag. Jag stod i duschen och hade massa balsam i håret. Då blinkar lampan till och varm vattnet går över och blir kall vatten. Då menar jag inte fis-ljummet utan riktigt jävla kallt. Så kallt att det gör ont i huvudet när man sköljer ur balsamet och så kallt att man har gåshud över hela kroppen när man är klar...

Guten morgen

Igår fick jag 3 biobiljetter av Ellen som går ut på söndag och hon har åkte till Hultsfred så då kunde jag lika gärna få dom. Så jag drog med Johanna in till stan för att se Dumpad. Sen visade det sig att jag hade 2 gratis menyer att hämta ut, så vi fick gratis popcorn/hotsnacks och läsk. TAACK!

Filmen sög. Vi gick efter halva, haha! Eftersom vi hade ätit så mycket under halva filmen var vi inte speciellt hungriga men vi bestämtde oss ändå för att äta någon slags middag. Hade det varit sol och varmt hade vi kunnat köpa typ en sallad på Ica att dela på, men nu var vädret det motsatta så vi försökte hitta ett café. Efter 30 min hade vi varit inne på 5 st utan ett positivit resultat. Den ena skulle precis stänga, den andra hade inga ingredienser, den tredje hade köket stängt på osv osv. Det slutade att vi köpte varin foccia och päronmer på 7/11 och satte oss på centralen och åt, yeey!
Sen tog jag tåget till Jonas och Johanna skulle ut på Ekerö och träffa lite klasskompisar.

Nu sitter jag själv hemma hos Jonas och lallar, ska snart ta mig hem men man måste förbreda sig psykiskt, det tar ändå1 timme och 20 min.
Idag har jag lite saker jag måste göra..
- gå till Stinsen och köpa byxor
- ta bort alla låtar på i-poden
- åka till Sofie och hämta ny musik
- ladda in den nya musiken
- köpa högtalare på Teknik Magasinet
- jobba 17-22


Om jag är duktigt hinner jag packa lite också för imorgon drar jag och resten av orienteringssverige (förutom Jonas) till Finland och orienterar... eller jag är bara lagledare..


leeedig

Idag har jag inget vettigt att skriva, men det är bara för att det är sommarlov och för att man inte gör något som är skriv-värt då. Jag är ledig till på torsdag och sen på fredag drar jag till Finland.. 
Imorgon drar jag med napa-gänget till Falkberget och chillar, vi åker ju om 53 dagar :D


Min glaada mentorsgrupp


söööööndag

Om 45 min ska jag vara ombytt och ha börjat jobba. Det är det enda jag kommer prata om hela sommaren eftersom jag igår fick reda på att jag endast är ledig 2-3 veckor i sommar. Oringen-veckan, Ayia Napa-veckan och veckan i mellan. 

Kan skriva mer ikväll om jag orkar, finns en risk att jag somnar direkt när jag kommer hem ;)

jobb jobb jobb




jag tycker vi inför period 4 på rudbeck

Sådär ja, nu har man sommarlov. Inte för att det behövs för min del, men alla andra verkar vilja ha det och då får jag väl följa grupptrycket.

Idag ska jag jobba för första gången på Coop Häggvik, det är öppningsdag idag så det kommer säkert vara grymt mycket folk. Jag har tur för jag hinner njuta av solen på dagen eftersom jag jobbar 17-22.15 :) Sen ska jag jobba hela helgen och eftersom det är 3 ob-dagar säger jag bara cash cash cash!

Igår var det lite avslutning i parken dvs, fulla människor och poliser som hällde ut dricka. Eftersom jag körde en nykter kväll var det ganska roande att se alla fulla och ledsna människor som fick spriten uthälld. Fast jag tröttnade efter ett tag och var hemma 23.40.

Hur sjutton ska jag veta hur en palsternacka ser ut?

Efter ha varit på Coop i Häggvik och fått lite information blev vi utplacerade på olika stormarknader för att praktisera. Först skulle jag vara på Odenplan och Sofie i Haninge men jag bytte med henne. Eftersom vi skulle vara där både idag och imorgon så kunde jag sova hos Jonas, eller det hade varit lite kul om Sofie sov här istället haha!

Grejen var den att jag inte hade en aning om att vi skulle göra det idag, så jag var tvungen att ruscha hem och hämta lite saker en skynda mig tillbaka till Coop för att möta upp Nina. Sen fick vi skjuts av hennes pappa dit och jobbade 16-19. Det var helt okej, men säg ett jobb som är roligt hela tiden?

Idag har jag fått veta 3 betyg, alla blev det jag hade hoppats på!
Engelska b - G (hatar engelska)
UF - MVG (hade jag fått lägre hade det blivit fight)
Frilufsliv - MVG (den roligaste kursen under hela gymnaiset)


uppe med tuppen

Sista skoldagen i tvåan har kommit och jag är här i väldigt god tid. Gick hemmifrån 7.30 imorse för att hinna ta lite foton i parken innan skolan till fotouppgiften. Sen var jag klar efter 20 min, och då kunde jag lika gärna gå hit. Helt öde, inte en kotte syndes förutom några lärare som strosade omkring. Tänkte gå in i datastugan, men den var låst.
Klockan 13 idag ska jag till Coop, med typ halva Rudbeck. Vad vi ska göra där är ännu oklart, men hoppas på att få ett schema över sommaren! :)


Om allt och ingenting

Idag är det galet varmt ute och jag har varit ute sammanlagt 1 timme! Men ni ska veta att jag har ett hårt liv och kom hem vid 4 i natt och sen väcktes jag när Jonas skulle iväg vid 10. Sen dess har jag läst en bok, hämtat en cykel, tagit lite foton, kollat på tv och duschat. Som sagt, livet är hårt ibland..

Klockan 18.00 (prick) ska jag befinna mig 200 m hemmifrån, nämligen hemma hos Johanna. Vi ska tillsammans med hennes familj äta middag och kolla på bilderna från Tanzania. Det är egentligen helt sjukt att våra famlijer knappt har träffats...

image308
Ungefär så här kul har vi tillsammans!

RSS 2.0