egen dator :)

Nu har jag äntligen fått en egen dator, eller det är Jonathans tills jag betalar honom :P Fast det kommer jag inte kunna utforska ikväll ifall jag ska hinna lära mig 55 st begrepp inom rättskunskap och affärsjuridik :/

söndag 31/8 14.51

Ibland när man sitter i kassan kommer det kunder som har handlat väldigt mycket. Ibland för 6519.36 kr, då blir kvittot väldigt långt!



ikea med resten av svenska folket

Jag har ingen lust att gå ner och äta frukost, för när jag har gjort det så vet jag att jag måste duscha efter det. Efter jag har duschat måste jag plugga lite och det är verkligen det sista jag vill göra. Ju längre jag drar ut på det ju mindre måste jag göra, för runt 3 åker jag och Jonas till Ikea. När vi kommer hem därifrån så är det ikväll och det sista man kan göra en lördagskväll är att plugga.
Vi kommer nog inte vara ensamma på Ikea eftersom det var löning i måndags. Ifall Jonas tycker det blir jobbigt med allt folk så lämnar jag in honom på lekrummet och sen går jag och shoppar billiga sugrör, ljus och servetter helt för mig själv :)

bråttom

Nu måste jag skynda mig till skolan!!!

jag är så stolt att jag har lärt mig något nytt!

Det finns många likheter mellan mig och Jonas, men ännu fler olikheter. En skillnad som man märker så fort man går innanför dörren hemma hos någon av oss. Den ena bor med "allt på sin plats" och den andra bor med "oj, har någon sett min strumpa?". Självklart är jag den sistnämnda! Det jag ska försöka få fram är att jag har förbättrat mig. Efter ha varit hemma hos Jonas ett x antal gånger har jag faktiskt lärt mig att hälla ut vattnet som blir över i vattenkokaren när man har hällt upp det man inte behöver. De må jag säga är ett stort framsteg för någon med namnet Felicia Knorn ;D


För den som inte visste, så kan man faktiskt ha flip flop och klänning tillsammans!

tiden är kommen

Sådär, nu har jag kommit på vilken tid jag måste gå upp de dagar jag börjar 8.20. Om jag går upp 7.23 så hinner jag alldeles lagom med allt jag måste göra innan jag ska till skolan. Nu blir det lektioner fram till 12.35 och sen lite chillpill innan jag ska jobba 18-22.15. Tur att jag har sovmorgon imorgon iaf :)



jag hatar att hitta på fyndiga rubriker

Nu har jag precis kommit hem från Jonas. Det är inte lätt att åka ifrån någon som man tycker så mycket om och veta att det är några dagar innan man ses igen. Vi hängde nästan hela sommaren, men det är bara att försöka vänja sig att vi inte kommer träffas mer än 2-3 gånger i veckan. 
För att göra det hela lite enklare har jag börjat flytta Jonas in hos mig. Jag har tagit en morgonrock, en tjocktröja, ett halsband och ett par duntofflor. Nu har jag precis gjort en kopp te och ska ta på mig duntofflorna och morgonrocker för att sen krypa upp framför tv och vänta på att det blir fredag :)

Felicia tycker inte om asien

När jag och Jonas åker till varandra måste man byta tåg på centralen och vänta i 12 min på nästa. Det kan medföra
vissa kostnader. På 12 min hinner man alldeles lagom upp till Pressbyrån, köpa något och sen gå ner till tåget. Idag var jag väldigt turstig och skulle köpa något att dricka. Jag stog och valde mellan "en vanlig loka" som man vet smakar gott eller någon jag inte hade provat förut. Jag bestämde mig att vara lite vågad och tog Loka likes asia, saigon sunset. Köp inte den, den var äcklig.

sämst

Det finns  en liten nackdel med macdatorer och det är att du inte kan redigera blogginläggen någonting. Det går inte att göra fet eller kursiv stil, det går knappt att centrera bilder heller. Det suger. Det blir både tråkigt att skriva, men ännu tåkigare att läsa. Så du har två val : stå ut eller sluta läsa! :)

helgen som varit

Nu börjar helgen lida mot sitt slut och jag har inte bloggat något, det är ju nästan sorgligt.. men bara nästan. Den här helgen gick ut på att försöka bli frisk, det har misslyckats totalt. Fast jag måste erkänna att det var en himla bra ursäkt till att bara lata sig igenom 2 dagar. 

Började med att jobba 3 timmar i fredags, och genom att sitta i kassan hela passet blir man ganska slut i huvudet vilket gjorde att jag somnade runt 21.24. Vaknade runt lunch på dagen efter och gjorde i stort sätt ingenting, eller jag köpte en jacka på stinsen, duschade och hyrde film med mamma. 

Mamma: Den här kan vi väl se?
Felicia: Men den har jag redan sett.
Mamma: Kan vi inte hyra den ändå?
Felicia: Ska vi hyra en film jag redan har sett?
Mamma: Ja? och så måste du lova att kolla på den med mig.
Felicia: Jahapp.

Men jag hann inte kolla på den för efter maten runt 22.00 gick jag upp och la mig. Idag har jag inte gjort något annat än gå med Zoey till Persons bokhandel för att köpa en kalender och sen till Stinsen för att köpa ett grisöra. Jag har även fått tillbaka mina fönster i rummet som har varit nertagna för målning sen en månad tillbaka, nu kanske jag blir frisk?

sötnosen

Är hemma lite på lunchrasten för att rasta hunden. Har väntat hela dagen på en woho-händelse och nu har den äntligen kommit. Gick in för att kolla min mejl och då hade jag fått den här bilden av Jonas :)
                                                           
En liten Jonas som har börjar femte klass!

jag vill inte till skolan

Jag har ett problem: jag har inga lektioner att se fram mot och därför ingen motivation att gå till skolan. Det har bara gått en veckan och jag är redan trött, inte bra. Men hojta till om ni tycker något av följande ämnen låter intressant: Internationell ekonomi, affärsjuridik, finansiering och kalkylering, rättskunskap och filosofi. Dom är kanske inte jätte tråkiga, men det är inget som är ett woohoo-ämne heller. 
Det är väl bara bita ihop och gå i skola 8-16 idag för att sen jobba 17-20, det är ju nästan woohoo. Det som kommer vara höjdpunkten på dagen är... det finns nog ingen, hoppas det dyker upp något som lyser upp min dag!

Undra om det blir en pressbyrå vid stationen också?

Idag blev den en spontan sväng förbi Jonas på eftermiddagen, eller det kanske är fel att kalla det "sväng förbi". När man åker buss och tåg i 1 timme och 12 min är det kanske fel ord, men ni förstår förhoppningsvis vad jag menar ;) 

Nu är det så att att Krigslidastationen har byggts om och blivit lång. Enligt Jonas är den väldigt lång, fast inte riktigt lika lång som Sollentunas. Sen är det även så modernt att det plingar till när tåget kommer, de ni det är coolt. För det har vi ju inte är norr om stan höhö!

Nu är det dags för sängen och några sköna timmars sömn, visserligen börjar jag inte förräns 11.25 men jag tycker väldigt mycket om att sova :)

sommaren 2008 i korta drag

Jag orkar tyvärr inte berätta vad jag har gjort hela sommaren. Faktiskt så har jag uppdaterat några få gånger! Men här kommer en liten resumé:
- jobbat
- varit i gbg
- orienterat i sälen
- varit på cypern
- varit i malmö
- sovit

Jag har helt enkelt försökt att göra det bästa som går att göra med det sista sommarlovet jag någonsin kommer att ha. Förutom att det har gått väldigt fort och att vädret kunde ha varit bättre ibland, så tycker jag att de senaste veckorna varit väldigt bra. Jag har umgåtts med människor jag tycker om, jag har rest, ätit god mat och sist men absolut inte minst - jag har fått sova så mycket jag vill! :)



back on track

Sådär ja! Nu ska jag faktiskt komma igång att skriva här igen. Som ni har märkt har det varit ett litet uppehåll på 2,5 veckor och jag har ingen annan anledning än att jag inte har orkat :P 

Nu ska jag kila iväg till skolan om 10 min för upprop och sen vidare hem till Sofie som fyller 18 barre idag :D (den glada gubben tillhör att Sofie fyller år och inte att skolan börjar)

bye bye sweden

HELLO AYIA NAPA!

Om 1 timme rullar bilen från mitt hus, en sväng förbi i Rotan och sen mot Arlanda. 1645 avgår planet mot Cypern!! Där kommer jag tillsammans med mina trogna vänner Mikis, Sofie och Stina tillbringa 1 vecka med sol, bad och party :) Det kommer bli fett naaaajs :D 

Forecast Conditions

High °F
Low °F

Precip.
Chance

        High Temperatures  Low Temperatures  Precipitation  Wind Speed       

Today
Aug 1

Sunny
Sunny

91°
75°

10%

 

91°F

 

Sat
Aug 2

Sunny
Sunny

93°
76°

10%

 

93°F

 

Sun
Aug 3

Sunny
Sunny

93°
73°

10%

Mon
Aug 4

Sunny
Sunny

92°
72°

10%

 

92°F

 

Tue
Aug 5

Sunny
Sunny

93°
71°

10%

 

93°F

 

Wed
Aug 6

Sunny
Sunny

91°
71°

10%

Thu
Aug 7

Sunny
Sunny

93°
71°

20%

 

93°F

 

Fri
Aug 8

Sunny
Sunny

93°
72°

20%

 

93°F

 

Sat
Aug 9

Sunny
Sunny

92°
72°

20%

Sun
Aug 10

Sunny
Sunny

92°
72°

0%

 

92°F

 

Last Updated Aug 01, 1:36 PM Local Time


RSS 2.0