go annika

Började dagen i Karlberg med att sola och det satte sina spår. Om vi säger såhär, jag har väldigt lätt för att bli brun och då var det inte smart att ha en stor rosett av bikinisnören på ryggen. 


image218
Sen träffade jag pappa vid hans jobb och vi gick och vaccinerade oss. Sen blev det lunch i kungshallen, känns som alla kollade på mig för att jag inte kunde äta med pinnar.. Sen gick jag förbi HM påväg till tåget och köpte en bikini.. vi åker ju till Ayia Napa snart ;) 

Nu avsöljas det snart vem som vinner Lets Dance, hoppas på Tony och Annika. Jag grät förra året när Tobbe kom 2:a, därför är det inte mer än rätt om Annika får vinna iår :)

10 dagar..

Jag är såå trött, var ju uppe med tuppen imorse!

Idag är det så att jag tycker synd om Jonas... Jag råkade blåsa honom, men det var inte meningen.
Vi sitter och väntar på tågen i Solna efter ha varit och flugit på Bromma. Jag missade tåget med 1 min, men det var för att jag inte sprang. Efter  min kommer Jonas tåg, men han hoppar inte på det utan väntar med mig istället, snällt va? Hursomhelst, när mitt tåg kommer:
 "Men du hinner ju åka en station med mig och byta tåg där"
"Är du säker?"
"Ja, ditt har ju inte plingat än"
(för det brukar plinga 5 min innan)
När vi sen kommer till Ulriksdal ser vi dörrarna stängas på Jonas tåg och åka mot Solna. Den lilla stackaren fick åka hela vägen till Sollentuna och byta tåg där. Så istället för att vara halvvägs hem hade han 75 min tågresa kvar..

Nu ska jag snart göra te och slänga mig i soffan, rycka åt mig fjärrkontrollen och bestämma kanal! That´s life!

10.37

Nu har jag tröttnat på att sminka barbies, Rix Morgon Zoo har slutat sända.. Jag tror jag ska bygga mina kinderägg som jag bytte med Jonthan mot påslakan ;)

Jonathan fick ett sidenpåslakan, Felicia fick 3 kinderägg, vem tjänade på affären?


Här sitter jag med all tid i världen och tror ni att jag fick en enda överraskning som man skulle bygga? Nej nej, jag fick redan färdiga leksaker, skit tråkigt! Undra om man kan reklamera?

stumfilm är inte min grej

Jonas är på körlektion och jag sitter vid datorn. Jag får inte igång ljudet, så jag roar mig med att spela spel och lyssna på Rix Morgon Zooooooo!

Jag hittade mitt spel! Felicia Make-up

08.43

GOD MORGON!


nattfikan blev tunnelbana

Igår kom jag och Jonas till bion 20 min innan filmen började och då såg vi att det fanns åtta platser kvar.. Vi fick plats 1 &  2, det var längst fram till vänster, haha! Men det gjorde inget, eftersom vi redan hade sett filmen visste vi när vi skulle skratta, även om det missuppfattades ibland.

Morgan: Robert, vad är det vi säger?
Robert: Du är fast och jag är fri..
Morgan: Precis, och sålänge du är fri är det du som bär!

Efter bion kom Stina och Johan in till stan för vi skulle fika, men vi hittade inget öppet café så vi promenerade och åkte tunnelbana. Sen tyckte jag och Stina att det var dags att J&J skulle lära känna varandra bättre så vi åkte lite mer tunnelbana medans de fick lära känna varandra.

Sen lyckades jag övertala Jonas att sova här, men det finns inget gott som inte har något ont med sig. Klockan 11.15 skulle han ha körlektion i Handen, och han skulle hem innan dess. 7.50 ringde klockan och 8.24 tåg Jonas tåget medans jag gott sov vidare och vakanade vid 10.45 :)

Nu ska jag in och äta lunch med Ellen, om vi hittar till rätt fik dvs..

Skönhetstips

Jag har kommit på att jag kanske ska börja skriva lite skönhetstips.

Här kommer mitt första:

För att undvika att börja dagen med dåligt humör, ska du abslout inte titta dig själv i spegeln det första du gör!

Morgan, ikväll ses vi för andra gången!

Ska snart kila hem till pappa för att äta middag och prata vikiga saker..

Var hemma hos Linda och åt våfflor tillsammans med Mickan. Lite senare smög sig Elin in och vi kollade på "vi hade iallafall tur med vädret", den var sämst. Aja, sen åt Elin upp de våfflor som var kvar samtidigt som vi pratade bloggar, Linda var mest intresserad :)

Ska på bio inne istan sen. Blev övertalad att åka till stan istället för att se på den kommunala bion här i Sollentuna. Egentligen orkar jag inte, men vad gör jag inte för dig, Morgan Pålsson?



image217

Steg 1/4

Om 45 min ska jag ta mitt pick och pack, dvs våffeljärn och gå till Töjnan. Väl där ska jag hitta fram till Lindas hus där vi tillsammans med Mickan ska göra våfflor. Allt detta för att stödja våffeldagen!

image216

imorgon är det 25 mars

Imorgon är det en stor dag:

- Det är våffeldagen.
- Jonas och Jan-e skriver teoriprov.
- En viktig och hemlig sak kanske bestäms
- Vi ska se Morgan Pålsson filmen för andra gången
- Det är 12 dagar kvar till jag fyller 18
- Det är 42 dagar tills Johanna kommer hem

:)

Påsk = godis

Den här helgen har jag ätit jättemycket godis, men det tar ändå aldrig slut. Hade det inte varit så varmt i Afrika hade jag lätt skickat all choklad dit..
Om jag hade varit Anna Skipper hade jag rensat min kropp idag, men nu är jag Felicia Knorn och gör rent den på utsidan istället. För jag har målat naglarna, duschat (gör endast det på påsken), gjort ansiktsmask och ja.. det var väl allt.

Om jag ska vara ärlig har jag inte målat naglarna än, men jag har tänkt att göra det och det är tanken som räknas!


Btw, Jonas satt på det första tåget som åkte på de nya spåren vid Ulriksdal. Det är respekt!

1975 år sedan Jesus uppstod

Jag har inget intressant att skriva, förutom att Jonas satt på det första tåget som åkte över de nya spåren vid Ulriksdal. Coolt va?

Snart är påsken över men innan dess ska jag bjuda på lite bilder som jag roade mig med att springa runt och ta i huset på påskafton. Ingen är bredd på det förutom pappa och det var väl han som blev snyggast, aiight? ;)
(och min skönhet är som vanligt på topp när det gäller att vara med på bilder)


påskdagen

Sms av Johan 06.21 "Stina verkar inte vara vaken, ring henne"

Ser ni tiden? Vi har lov och klockan ringer 6.30! Det är något som inte stämmer.. Vid närmare eftertanke stämmer allt och jag kom på att jag skulle flyga. 
På vägen till stationen går jag förbi pingstkyrkan med texten "vi vet att jesus lever" Jaja, vi säger så..

Ja, på en höft skulle jag säga att jag var hemma runt lunch. Då hade jag hunnit flyga över rotebro, frusit om tårna och hört stina babbla oavbrutet.. eller det där med stina var ju inget speciellt för dagen!

Snart måste jag gå ner och måla påskägg, det är inte riktigt min grej och sen blir det middag, det är min grej!

Oh herre min skapare, jag höll på att säga att jag lyckades ragga upp dagens pilot och att han kommer hem till mig. Fattar ni?! Världens grej juh!

Märks det att jag är trött och inte orkar skriva ett sammanhängade inlägg utan blandar dagens favoriter med det bästa från igår. 


15 dagar..

Kom hem från jobbet för ett liten stund sen. Farfar var här på middag och lämnade en påsk-påse till mig, så Oliver skulle gömma om den till mig så jag fick leta."Leta här inne, bara här inne och inte i tv-rummet"
Säger han och pekar på vardagsrummet. Efter typ 4 min frågar jag om det verkligen är där inne."Haha, nej! Det är i tv-rummet"
De som jag jävlas med, jävlas även tillbaka.

Nu ska jag slänga ihop ett mejl till Johanna om livet här hemma och sen ska jag ta en promenad med hunden hem till pappa och hämta en sak. Sen ska jag hem och duscha och sen sova. Tänkte sova tidigt ikväll.. ska upp i ottan(6.30) imorgon! :)

Johanna!

Fick nyss ett sms av Johanna som snart har varit borta 3 veckor... bara 6 kvar! Hon bor hos en värdfamilj just nu och verkar har det jättebra, förutom att det är lite lång tråkigt. Hon har nästan löst en rubrickskub :)
När jag kommer hem från jobbet ikväll ska jag skicka iväg ett mejl til henne, har massor att berätta. Det är svårt att sammanfatta allt som händer här hemma, det förra blev 2,5 A4! Undra om hon orkade läsa?

339534-154
Midsommar 2007

Påskafton

Glad Påsk alla små kycklingar som sitter och ruvar på era ägg och samtidigt läser ett inlägg av världens roligaste bloggerska, Felicia Knorn!

Imorse väcktes jag av en hund i sängen och en mamma som drog av mig täcket för att jag skulle leta påskägg. Hur mycket klockan var? Jaa, på en höft sådär, runt lunch! (9.30).
Aldrig har min familj varit så engagerade i att leta efter ägg. Mamma hade spexat till allt så det var två delar, först skulle vi leta efter en lapp med en ledtråd och sen skulle vi lista ut ledtråden för att hitta ägget.
Hittade lappen uppe i gardinen med texten "där du aldrig är"...städskåpet.

Tomorrow is the "D-day". Vi ska flyga med Jonas, oh herregud!

Stina: Är du taggad?
Felicia: Nej, är du?
Stina: Jag har ju alltid tänkt att det ska sitta en riktig pilot bredvid..

Aja, det blir säkert skitnajs!

skyll dig själv..

Sms från Stina Jeppsson 20/3:
"Jag råkade hälla massa aceton i ögat nyss, men pappa hjälpte mig. Tänk om jag hade blivit blind <3"

När jag ringer upp och frågat va sjutton människan har gjort får jag höra det här:
Joo, men jag skulle torka ut en finne.Först tänkte jag ta en tops eller bomull, men jag sket i det.
Jag tänkte göra det men sen tänkte jag att om jag håller flaskan mot finnen och sen lutar jag huvudet bakåt så funkar det också.


Men älskade vän, då får du fan skylla dig själv!

skärtorsdagen

Idag är det som sagt skärtorsdagen och jag ska idag bjuda på mig själv:

- Fick för mig för att städa rummet (det är väldigt sällan det händer). Inte bara plocka upp allt som ligger på golvet utan även dammsuga och damma. Det började bra, plockade upp från golvet och dammade runt sideboarden. Sen hittade jag även ett örhänge som jag har lånat av Johanna, det kallade jag lycka :)
När jag ska börja dammsuga blir nästan hela rummet klart innan den helt plötsligt stängs av. Jag ringer pappa och frågar varför, svaret blir att dammsugarpåsen troligen är full. Där tog det stopp! Noway, att jag tömmer den påsen. Det är för mycket. Men nu är det renare än vad det va imorse iaf.

- Jag ska berätta för Jonas om jag bor hos mamma/pappa, jag kanske tillochmed möter honom! Annars är det ganska kul att låta honom gissa vart jag bor och då är det 50% chans att han går fel. Stackarn, jag kanske ska sluta vara elak. OBSERVERA att jag ska kanske.

- Jag ska ta med hunden till Stinsen. Nej, vi ska inte kolla in de 30 nya butikerna som öppnar idag. Vi ska köpa ett nytt koppel, ett coolt koppel. Hon kommer få ett dyrare påskägg än mig. Jag får godis och kanske ett par strumpor på sin höjd, och när jag pratade med mamma förut sa hon "köp ett nytt koppel och halsband. Sen kan du köpa Dentastix(?) och sen kan du kolla om du hittar något annat spännande du kan lägga i påskägget till henne." Mamma, det är en hund! Jag vill inte ens tänka på vad hon får när hon fyller 1år 26 april..

Den bjuder jag på

Bara för att det är skärtorsdagen, så bjuder jag på den här otrolig snygga bilden!
image204


felicia<3johan

image202

19 mars

Idag känner jag 5 st som fyller år!
Becca
Jennifer
Jossi
Biro
Linnea

..det blir ett stort jävla grattis till er tjejer :D

Sen drog Sofie till Västindien idag, stackars henne! När snön äntligen kommer till Sollentuna drar hon till vita stränder på andra sidan jorden, hon går verkligen miste om något!
image201

sista dagen i skolan

Bara för att vara elak ska jag börja med och säga att jag redan har påsklov, för imorgon är det torsdag (torsdag = inga lektioner).

Dagen började med engelska, tiden gick jätte segt men det var helt ok. Kanske för att läraren satt i ett annat rum och hade betygsprat? 
Sen hade jag foto och då gick vi bara igenom massa olika bilder och det var också chillpill. Sen var det body som stod på schemat. Egentligen skulle vi ha yoga, men så blev inte fallet. Vi började med att köra "var-3-i-varje-lag-och-skydda-dig-från-bollar-med-en-matta-kull". Barnlek? Jag vet!
Sen skulle vi kolla våran smidighet och självklart blir jag offret som läraren ska visa på.. jag trodde att stunden var kommen, stunden då jag skulle visa inför hela klassen hur grymt ovig jag är. Men eftersom jag är så grym (grymmare än vad jag trodde) så visade det sig att jag var helt normal :) Jag tror jag gillar ordet grym..

På lunchen berättade Stina hur snål hon egentligen är, men tyvärr kan jag inte berätta det här.. Istället ska jag bjuda på en fjortis bild ala Stina. 
"åh, Mikis, får jag låna din fjällräven? Nu tror ju folk att det är min! :D"


image200


Ifall någon har missat så har vädret skiftat mellan regn,snö,sol,hagel och mulet, glömde jag någon?

byte

Från att humöret var sämst blev det på topp.
Från att energin var på topp blev den sämst.
Dags att sova, gonatt :)

Dagens väderprognos

Ibland känner jag mig som vädret i Sverige, tex, som förra veckan. Först var det inge vidare men sen drog det till med strålande sol framåt helgen. Sen igår, då var de inte heller så bra. Började med lite snö på kvällen och sen när man vaknar är det snö överallt, och snö är inget positivt. Sen är det faktiskt så att om det väl kommer snö kan det väl komma typ 1 meter som sen försvinner och är borta för gott, istället för att komma lite då och då, det är ingen som uppskattar det. Vi får helt enkelt hoppas på bättre väder senare i veckan, för inte en levande själ skulle klaga på det!

Visst är det roligt när folk skriver som gåtor?

men lillebrur då


Ibland bara älskar jag att jävlas med mina bröder, idag var det Olivers tur.

Pappa sitter i köket och äter semla med varm mjölk och jag kommer ner för att äta lite glass. Efter ett tag släntrar Oliver in i köket och stirrar på pappas tallrik som bara har lite mjölk och grädde kvar.

Oliver: Uuuh..!
Felicia: Vad? Har du aldrig ätit glass med varm mjölk förut?
Pappa: Precis, man måste variera sig ibland.
Felicia: Det är asgott!

Vi fortsätter att äta och Oliver börjar plocka fram glass ur frysen. När han sätter fram mjölken på bordet kan jag nästan inte hålla mig för skratt men lyckas dölja det utan att han märker något.

Oliver: Kan du skicka chokladsåsen?
Felicia: Men man kan inte blanda chokladsås och mjölk..
Oliver: Okej.. (han struntar alltså i chokladsåsen för att prova med mjölk)

Precis innan han häller i mjölken med glassen avslöjar pappa att det var ett skämt..
För mig hade han gärna fått fortsätta tills han upptäckte det själv, haha!

BY SOFIE

Jaa, Felicia har alltså gett mig tillåtelse att avslöja sanningen om hennes riktiga liv. Eftersom jag är en trogen vän så avslöjar jag inte de allra smaskigaste detaljerna, det skulle bli lite väl underhållande och vill ju inte att ni ska dö av skratt.. Men såhär ligger det alltså till:

Karuspotcha, som hon egentligen heter, är född i Sibirien. Hennes pappa är en förrymd eskimå som brukar ha en korv med bröd på axeln, på den brukar det befinna sig lite senap och gurkmajonnäs. Hennes mamma är egentligen en man. Hon rymde från Sibirien när hon var 8 år. Dels för att hon i kylan förlorat sin högra vänstertå och dels för att hon ville finna lyckan och träffa den berömda Sofie Redtzer. I Sverige hittade hon en liten familj som hon bosatte sig hos. De började kalla henne för Felicia istället för Karuspotcha så Felicia fick bli hennes namn. Felicia gillar att samla på avbitna naglar, hon förvarar dem i sin garderob på övervåningen. Ibland brukar hon tugga på dem när hon inte kan sova. Då sover hon som en dinosaurie.

Felicia pratar om att hon är ledig på torsdagar, okej, ledig från Rudbeck, men egentligen åker hon på en kurs som heter Flagga-i-vinden A som är på 100 p i Skåne. Där lär man sig hur man hissar upp flaggan i flaggstången på rätt sätt, de lär sig rätt teknik och hur man gör för att se snyggast ut medan man gör det. Bra initiativ Felicia, för du kommer nog få mycket användning av det i sommar när du ska på scoutskola i Jukkasjärvi i sommar!


Orkar inte skriva mer just nu, men håll upp ögonen för den fantastiska fortsättningen.

image199

PS. Felicia står när hon kissar. Hon torkar oftast upp det som kommer utanför med sitt armhår.


hålcafé ala felicia k

Nu sitter jag vid en dator som inte kan redigera ngt, så det bli ett inlägg rakt av..

Stina och Mia var här på deras håltimme och käkade bullar och drack te/oboy. Stina är en av de elakaste bossigaste människorna jag känner. Hon älskar skadeglädje mer än mig. Grejen är att hon tok-garvar efter hon har sagt/gjort något elakt så det går inte att bli arg på henne. 

Mia är skiträdd för hundar och det utnyttjar Stina fullt ut genom att "bussa" min hund på henne. 

Stina: Vi bussar hunden på henne, kom igen! Snällla!
Mia: Kanske innan vi går.

HAHAHA! Snacka om att man är underlägsen när man går med på något man hatar. 

Sen sitter Mia och hänger ut sig själv genom att berätta att hennes dejt kanske är lite nördig när han gick på vildmarksmässa med sin pappa och hans gubbar.

Min pojkvän jonas h.

Som han har bönat och bett på sina bara knän att jag ska undanhålla sanningen om hans riktiga liv, men nu är gränsen nådd.

Imorse blev jag väck 7.44 av att han hade fått sin sömn och var pigg som en mört. Det betyder inte att jag ska skutta upp som en liten lärka och stråla av glädje, nej nej!
Att väcka mig ur min sömn är som att säga att Björn Gustavsson är tråkig. Inte nog med det, jag fick även höra 7856 gånger att mina armar var som  stressbollar, inte okej!

Sanningen om Jonas:
Han är egentligen döpt till Johnas och hans pappa är från Egypten. Han bor på landet och går upp kl 7 varje morgon för att mjölka korna. Jag kanske har nämnt att han är pilot, men det är han inte. Han spenderar dagarna med att bygga modellflygplan och flyga drake med sin bror. Sen tror han att han kan spela innebandy också men i själva verket är han bänkvärmare och vattenflaske-påfyllare. Orientering är inte heller hans starka sida. Att vara bajamajabytare är tyvärr inget att skryta med. Han har bara gröna kläder och är 34 år. Vilken jävla pojkvän jag har skaffat! <3

That´s what big brothers are for.

Förut när jag var och tankade med Jonthan och han är påväg in för att betala:

Felicia: Köp godis!
Jonathan: Haha, du kanske kan få en överraskning. (överraskning = matlådan han ska köpa)
Felicia: Åååh, kinderägg!!
Jonathan: Glöööm!

Sen när jag sitter och väntar så snällt i bilen kommer han ut med ett kinderägg till mig, snällt va?

Igår skulle han åka och tanka igen:

Felicia: Kan du inte köpa ett kinderägg till mig igen, höhö?
Jonathan: Don´t think so.

Tror ni inte att han har köpt ett kinderägg till mig iallafall som så snällt ligger och väntar på köksbordet när jag kommer ner?

image198

Kittelfjäll 08

Har du under de senaste dagarna gjort något av det här:
- Åkt  20 timmar tåg och 8 timmar buss?
- Flugit helikopter?
- Sovit i en bivack?
- Åkt utför med längdskidor?
- Sovit i en stuga utan el?
- Åkt 16 km längdskidor med en ryggsäck som väger för mycket?
- Varit så trött att du inte har någon balans?
- Sett en bjärv?

Jag har jag allt det där förutom det sistnämnda, men det var inte långt ifrån!

Lördag 8/3:
Vi samlades vid spottkoppen 21.45. Det betydde att jag lyckligtvis att jag åkte samma tåg som alla som skulle in till stan med min feta ryggsäck + liggunderlag + sovsäck. Men det gjorde inte så mycket, humöret ändrades ganska fort. Jag älskar skadeglädje, när dörrarna till Jonas tåg stängs mitt framför näsan, då mår man som bäst!

Hur som helst. Vi kom på tåget och det hände väl inget spännande. Vi somnade tidigt och jag sov som en stock.

Söndag 9/3:
Vi kollar ut genom fönstret och ser 1 meter snö.
Felicia: Det är snööö!!!
Becca: Jävlar. JA, JÄVLAR!

Morgon rullade på med en äcklig frukost på tåget och sen satte vi oss i en buss för att åka vidare till Kittelfjäll. Eftersom vi har sån tur får vi en über trevlig busschafför som börjar med att säga:
Chaffis (med norrlandsdialekt): Har ni skräp så finns det påsar, tar påsarna slut så finns det påsar.´

När vi kommer fram väntar lunch, ombyte och hämtning av skidor, sen bar det av med helikopter!! Det var skitgrymt, bland det coolaste jag har gjort. Jag fick sitta fram och grejer juh :D
Jag och Becca åkte i andra omgången och resten av min grupp kom inte förrän i slutet, det betydde att vi var sist med att börja bygga grotta. Det gjorde i sin tur att den blev ganska liten och vi var ganska många så det blev ganska trångt. Men det gjorde inget för jag sov så jävla skönt ändå, det gjorde inte Rasmus, haha!

Måndag 10/3:
Vaknar av att solen lyser in i grottan när någon tar bort snöblocken från igången. Var först ut från gruppen och käkade frukost med Becca imorgon solen med lapplandsbergen som utsikt. När jag var färdig och skulle börja åka till stugan typ 300 m bort hade inte Martin, Madde och William kommit ut än.. Vi hade alltså inte riktigt samma tempo.

Vi fortsatte dagen med en tur på fjället.  Vi tog oss upp, med skidor på, uppför en 2km lång backe med en stigning på 200 m. Där uppe åt vi lunch och sen hade vi det roligaste kvar, ta oss ner. Alla såg ut som nybörjare på slalomskidor. Men det ska jag tala om, det fanns ingen som inte ramlade.


Tillbaka i stugan passade det utmärkt med en tupplur och sen vaknade jag alldeles lagom till vi skulle ut och prova lavinsökaren i snön. Sen blev det middag i sängen, ja du läste rätt, middag i sängen. Varma koppen, riskakor, yoghurtgodisar och mandelbiskvier är en riktig friluftsmiddag.
Egentligen skulle jag äta frystorkat, men det är så jävla äckligt att jag aldrig tänker äta det igen.



Resten av kvällen tillbringades i sängen med flum, skratt, sång och massagetåg.

Sam: Vad gör ni?

JagMassagetåg.

Sam: Är inte de samma sak som aporna gör på varandra fast de plockar löss?


Vid 9-tiden var alla helt döda och runt halv 10 hade Pelle dampat en x-antal gånger för att ingen var tyst. Sen var det en vild diskussion ifall fönstret skulle vara öppet eller stängt, fast jag vet inte riktigt hur den slutade..


Pelle: Jan-e.

Jag: Ja?
Pelle: Jag ville bara säga gonatt.


Det var en av alla 100 citat från Pistvakt. Något annat som förföljde oss hela resan var den där Bjärven.. jag tror jag måste kolla på ett avsnitt för att riktigt förstå.


Tisdag:

Jag hade beställt snooze av Anna. Så klockan 6.40 kommer hon in och säger till mig personligen att klockan ringer för första gången. Det var bara att skutta upp och packa ihop och äta frulle för klockan 10.00 skulle vi ge oss iväg hemåt.


Jag blev utpekad att börja köra längst fram, det börjar bra, men att köra först över en sjö, spåra själv och solen skiner, en packning på 15 kg kanske tar på krafterna. Jag var trött redan vid första pausen. Men det var bara att hugga i, vi hade en riktig jävla resa framför oss.


Efter 5 timmar var vi tillbaka i Kittelfjäll. Sista biten släpades fötterna i marken och skidorna bars i händerna. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så trött i hela kroppen som jag var då. Visst, jag har varit trött. Men nu var det verkligen alla muskler som var slutkörda, det går nästan inte att förklara. Det måste upplevas.

Tillbaka på hotellet var det dusch och lunch innan vi satte oss i bussen och påbörjade resan mot tåget.


Rasmus & Pelle: I keep on!

Felicia, Jennifer: Becca: ??

Rasmus (förvånad som fan): Har ni aldrig sett Håkan Bråkan?


Tyvärr Rasmus, men vi slutade kolla på julkalendern för några år sen.

När vi kommer fram till Vännäs, som för övrigt är en liten ful håla i södra Lappland är det 50 min kvar till tåget ska gå. Så vi går en promenad och kommer sen tillbaka till bussen och inser att tåget är 40 min sen, yeey..! Det var 40 sega min.


Sen väl på tåget blir det en sallad i bisto-vagnen innan vi drar oss tillbaka mot kupén och jag får massage av Pelle som var skyldig mig det eftersom jag lämnade tillbaka hans skidor. Tyvärr måste jag säga att det inte hjälpte något, men tanken var snäll.


Vi hade lite planer på att dygna men när klockan börjar närma sig 12 och kroppen är helt slut ändrades det ganska fort. Det var riktigt skönt att gungas till sömns av tåget.



Kittelfjäll 08, helt stört roligt!


..

Det behövs en förändring

Borta bra men hemma bäst

Nu är vi äntligen hemma igen! Det har varit så stört roligt :D men nu måste jag duscha och sen gå till skolan..
Skriver mer när jag kommer hem :)

Destination Kittelfjäll

Nu drar jag till Kittelfjäll med Jennifer, Rebecca och Linnéa
 + resten av friluftslivsgruppen :) S

Ses igen på onsdag!


borta bra men hemma bäst

Imorgon vid den här tiden är jag påväg till Kittelfjäll med Friluftsliv A. Vi får hoppas att jag kommer hem igen också :/

image179

Felicia Persson?

Jag har inte ett vanligt efternamn, men det kan vara riktigt roligt ibland tex när man har upprop i skolan:

Läraren: Kalle Andersson, Emelie Björkman, Linnea Karlsson, Felicia, Gunvald Larsson, Oskar Olsson..

Bara för att de inte kan uttala det, så skiter dom i det! Diskriminerande eller vad?


aj

Jag har ont i ryggen.
Skulle kanske behöva massage.
Fast jag gillar inte massage.
Så vi skiter i det.


Jag ångrade mig.
Någon frivillig?

jobbig lektion

Jag hade fel förut, hade visst en lektion idag.. BB (yoga) 11.35-12.35. Jobbigt värre!

Hade så sjukt ont i magen igår kväll så jag gick och la mig utan att tvätta bort sminket och borsta tänderna. Ett tips, gör inte det! Man är så äckligt äcklig när man vaknar, fyy!

Det är ett tag tills jag börjar så jag ska göra frukost och sätta mig framför tv :) Eftersom vi ska ha yoga idag blir det myskläder och inget smink!

Adiooooos! 

Jonas väg till Felicia

Jag måste erkänna att min humor är bäst!

Jonas sitter på tåget och ringer mig för att säga att han är påväg. Såklart lyckas jag somna i soffan och vaknar när tåget kommer till Häggvik och bestämmer mig för att ge en vägbeskrivning över telefonen så han får hitta själv.

"När du kommer ner för trapporna går du till höger och sen direkt till höger igen uppför ett par andra trappor. Sen genar du över parkeringen sen går du höger på vägen och går på den jättelångt. Förbi en återvinningsstation tills du kommer till en väg som heter Västervägen, då får du mer information".

Efter ett tag ringer telefonen.

"Duu, jag står utanför en restaurang som heter San Marco? Är det fel?"

Hur sjutton lyckas människan? Han gick alltså VÄNSTER istället för HÖGER när han hade gått över parkeringen.
"Du sa aldrig att jag skulle gå över en bro, så jag gick åt andra hållet när jag såg den"

Hursomhelst lyckas han hitta hit, men vilket av husen visste han inte, haha! :D

"Antingen tar du huset till vänster med en grå bil eller så tar du huset till höger med en röd bil och i ett av dom husen finns jag."

Det var riktigt nära att han gick in i fel hus, det hade varit så jävla roligt! ;D

Men jag har en känsla att jag kommer gå äckligt mycket fel när han ska förklara vägen från bussen till hans hus.. eller jag vet ifall vilket av husen det är, men det kan bli en låång promenad dit!

LINDA!

GRATTIS SNYGGING PÅ 18-ÅRSDAGEN! :D
(måste tillägga att hon klarade teoridelen imorse också)
image178

Mys i datastugan!

Nu står jag i den mysiga datastugan, eller den är väl inte så mysig än.. Snart kommer väl värmen och svettlukten!

Började morgonen med att skriva en argumenterande engelska uppsats om att gay par borde få adoptera. Rubriken blev  "Den är inte könen som spelar roll, det är kärleken". Bra va?

Nästa lektion är foto och jag kom precis på att jag ska med ett kort dit, det hade jag glömt.. skit samma!

Idag slutar jag 12.35 och eftersom jag är så grym och har så grymt schema och inte har några läxor/prov så ska jag kolla på film. Fick Beck-boxen av bror i julklapp men jag har inte öppnat den än, det är bara för att jag inte vågar kolla själv när det är mörkt ute. Men om jag kollar när jag kommer hem idag så kommer det inte hinna bli mörkt ^^
Sen kommer Jonas förbi, och jäävlar vad jag ska äga honom på wii-bowling! :D

image177
Ring inte mig, jag ringer dig! Mårs!

Lediga torsdagar?

Ohh, Johanna har redan uppdaterat på Resdagboken! Hahah, härlig start på resan ;)

Jag sa ju att jag hade en hemlis, nu ska jag avslöja den:

Igår på Body Balencelektionen fick jag reda på att vi kommer ha mycket lektioner utanför skoltid och därför kommer vi till en början inte ha några lektioner på Torsdagar. Jag har två lektioner den dagen, den andra är UF. Men eftersom vi ska börja lägga ner Gifted UF och då behöver vi inte den lektionen. Detta leder då till....
ATT JAG ÄR LEDIG PÅ TORSDAG!  Nu är inte det här helt säkert, men jag får reda på FTG lektionen om vi kommer ha UF på Torsdag :) Men OM jag kommer ha UF, så börjar jag ändå kl 13.50.

image176



Det värsta som finns är avsked!

Hej då, älskade vän! <3
339534-163

64

<3

image175

intressant...

Det enda som hade kunnat förbättre min dag en aning är väl vädret. Men man kan ju inte få allt som man vill..

Ska kila iväg till Stinsen och köpa lite saker till Johanna :) Efter det ska jag hem och kolla på Andra Avenyn och sen ska jag hem till Johanna och sen ska jag hem till mamma och sen hem till pappa och sen äta mat och sen sitta vid datorn och sen duscha och sen sova.. Intresseklubben antecknar!

Jag har kommit på att jag har en rolig sak (tråkig för er) som jag ska berätta, men det sparar vi till ett senare tillfälle! ;)

Solong suckers!

En bra start på dagen

Idag har min dag börjat alldeles perfekt :D

Gick upp 10 min efter att klockan hade ringt och ändå hade jag bara sovit i 7 timmar. Sen gick jag ner och gjorde frukost, gröt och te blev det. Bara det, att jag äter frukost är en stor grej. Att det är gröt är ju.. jaa.. det finns inte ord för det! Sen gick jag upp och gjorde mig iordning och lyssnade på radio och nu sitter jag här och mår helt kanon bra :)
Men jag vet att den känslan kommer försvinna framåt kvällen eftersom min alldeles egna Johanna åker till Tanzania idag!

Ojoj, nu börjat jag om 18 min! Måste rusa! :)

kill me right now.. eller inte!

Jag måste verkligen älska bio.

Fredag: Jobb 18.15-21.15
Lördag: Jobb 10.15-17.15  
Söndag: Jobb 10.15-21.15


Ska jag tillägga att jag var på bio i stan ikväll också, Morgon Pålsson! HAHAHA, den killen är klockren! :D


jonas

image174


RSS 2.0