heeeelg

Jag känner att jag är en jävel på uppdatering ;)

Klockan 18 ska jag träffa Sofie på Häggvik station och vi ska fortsätta vidare mot Maxi. Där ska vi handla middag och massa gott och sen knata vidare till Badberget. Någon gång under tiden ska vi möta upp Stina och Mikis som också vill vara oss :D

image307
MY AYIA NAPA GANG!

Sista lediga torsdagen

Det här är en sorglig dag.. troligtvis min sista lediga torsdag! Nästa vecka börjar sommarlovet och efter det börjar jag mitt sista år på gymnasiet, FY FAN!

Jag ska iallafall "fira" min sista lediga torsdag med att äta en god lunch ála Felicia med Stina och sen ska vi sooola. I eftermiddag ska jag cykla iväg och hämta Ebba, lär bli  sista gången innan sommarn där också. När jag kommer hem sen måste jag baka eftersom jag lovade min företagsgrupp att göra det till imorgon!

För den som inte vet det är det jättevarmt ute och inte ett enda moln vad jag kan se :) 

Stockholm city cup

Idag var det orientering i Vinterviken. Jag tyckte inte att det var så jobbigt med tankarna var iväg på annat, vilket gjorde att jag sprang heelt galet. Fast det gjorde inget för jag vann över Sofie och Stina ändå, och det var väl egentligen det som var målet! :D



ååh herre min skapare!

När jag ringde till Intersport för att kolla om de har några orienteringskartor över Bögs Gård.

Felicia: Hej, jag undrar om ni har naturpasset över Bögsgård?
Kille: Vi har ju naturpasset, vad va det andra du ville ha?
Felicia: Naturpasset över Bögsgård.
Kille: Eh.. Vänta!
Ny kille: Tjena, vad va det du sökte?
Felicia: Naturpasset över Bögs gård.
Kille: Vänta lite..
3 min senare
Kille: Tyvärr har vi nog bara Naturpasset över Järva fältet.

Men lilla vännen då, Bögs gård ligger på Järvafältet. Aja, nu ska jag iaf trampa iväg och hitta lite kontroller :)

Tävling

Vem vill inte vinna en fotografering med Hanna Björkstedt? Alla regler finns på hennes blogg! :)

image306

bilder från klättringen

Jag vet att Jennifer har fler, men här kommer iallafall några :) Sen har jag en film när från när Becca klättrar, men jag vet inte om jag får ladda upp den :P
image303
image304
image305

helg

Amen tjenare! Läget? Det var inte igår! Förlåt, men jag har inte orkat prata med dig men nu är jag tillbaka :)

Igår vaknade jag upp hos Jonas, åkte hem fort som fan, vem vill vara kvar där? :S Jag och pappa tog en sväng med Zoey i skogen, hon blev så trött att hon inte ens orkade dra när vi var ute på en senare promenad. Mamma, Benjamin och Oliver kom hem från en vecka på Mallis runt 5 och sen käkade vi middag och kollade på schlager. Fast när Perelli hade sjungit tröttnade jag och Jonas så vi la oss i sängen. Sen kollade vi lite på röstningen men när vi insåg att alla tyckte Sverige var sämst slutade vi kolla på det också.

Imorse vaknade vi av skönsjungande fiskmåsar runt 9, sen vid 12 åkte jag, pappa, Lenne, Jennifer och Becca till Fituna. Vi skulle klättra med våran friluftslivsgrupp, det sista vi gör innan kursen slutar. Det tog 1 timme att åka dit, vi klättra 1 gång, vi var där i 3,5 timme och det tog 2,5 timme att ta sig hem kommunalt. Om du orkar tänka efter kan jag säga att det var väldigt mycket åka i onödan.

Nu ska jag snart äta middag med familjen i solen och sen ska jag cykla till Barkarbyflygfält och träffa Jonas :)

hubba

Idag hade vi den roligaste BB lektionen på länge, eller hur Ellen? ;D

image302


Ikväll ska jag hem till Farfar och äta pizza, han fyller ju faktiskt 83 barre! Det är i den åldern man börjar äta pizza på fredagarna, sen drar jag med honom ut på krogen och imorgon äter vi upp resterna från middagen. 

inget prooov


Idag höll jag på att sjunka under jorden när min lärare sa att vi skulle flytta fram provet till tisdag. De senaste proven har vi inte haft ett enda på utsatt datum. Visst kan det vara skönt ibland, men det kan vara jobbigt att aldrig få det gjort. Hur som helst har jag inget prov imorgon, istället har jag hemprov fre-tis :)

Hennig vår vän

Idag har Henning namnsdag!! GRATTIS!

Jaha, och vem är Hennig? Joo, Henning är vår vän som hängde med oss en tag i högstadiet men som Rikke sedan en dag tappade bort. Du är saknad och kommer alltid finnas i våra hjärtan.

Alltså, ge inget värdefullt till Rikke, hon tappat bara bort saker.

image301
Ja, Henning är en leksak från Burger King men det betyder inte att han är mindre värdefull. Tänk små barn, ibland uppskattar de leksaker mer än sina vänner.

orientering på grönan?

Igår var det orientering inne på Grönan som gällde. Visserligen stämplade jag fel vid 4:e sista kontrollen och blev därför ej godkänd, men vad gör det? Eller okej.. om jag hade stämplat rätt (det var ca 30 m mellan kontrollerna) hade jag slagit Stina med några sekunder. Men nu kan hon få glädjas över att hon vann, för nästa vecka ligger hon risigt till.

Sofie hade nya skor och sprang därför lika fort som vinden, fast det var vindstilla.. aja ni fattar ändå :) Hon var jätte duktig och jag är så avis på henne, ni ska bara veta! 

Idag är det torsdag, men jag är inte ledig :O Först har jag BB om en timme och den har jag företag i 2 timmar, fast musikarna har sin musikal 15.00 så då skippar vi sista timmen och kollar på den. 

Sen blir det hämta Ebba och plugga :/

AAAH!

Jag somnade i soffan och är jätte stressad. Stina borde komma när som helst så vi kan äta middag och sen ta 54-tåget till stan och orientera på gröna lund!!!! Andas in, andas ut, andas in...

jag har iaf haft mycket chill nu :)

För tillfället verkar det som att alla håller på att plugga ihjäl sig. Själv lallar jag runt och har ett prov + en inlämning, men glöm att det kommer vara så i trean.
 Igår satt jag och räknade hur mycket jag kommer läsa i 3:an, 850 poäng (varav 100p är projekt). Sen är det kanske inte de allra roligaste ämnerna, religon, filosofi, psykologi, rättskunskap, matte c, svenska b, idrott b och geografi b osv...

Opps

Okej.. 5 timmar har gått sen jag skrev senast. Jag har hunnit äta lunch och gå ut med hunden, det kanske tog 1 timme. De resterade fyra slutade i soffan. Jag skulle ju bara vila lite och vips hade var klockan jätte mycket.. Men oj vad skönt det kan vara att sova ibland ;)
Jag vet vem som tycker det är minst okej också, men sorry grabben idag kan du inte göra något åt saken :D

2 dagar efter norges nationaldag

.Då var det Måndag igen, jobbigt värre..
8.20 - 10.10 Foto A, gled runt i parken med Mia och fotade vatten.
Hål
11.35 - 12-35 Body Balance, skulle ta en promenad och promenaden ledde till mitt hus.

Jag har iallafall ringt till Johan Coop och försökt att luska ut vilka veckor jag ska jobba i sommar, men schemat var inte gjort än så jag passade på att säga att jag ville ha det första veckorna. Har insett att jag kommer hinna med att jobba, jukola, oringen, aiya napa och sen kommer sommaren vara slut. Ska se till att göra en planering innan den börjar så jag vet vad som händer! Good luck Chuck!

Idag har jag 2 saker att göra;
Ringa och säga upp mig på donken
Städa

Men eftersom inget av dom är speciellt lockade ska jag börja med att äta lunch.

image300

bjud på dig själv

När jag var liten var jag en tv-kändis.  Klockan 8 på lördagmornar var jag med i Gomårr på Tv4. Självklart hade jag de coolaste programledarna Tobbe Trollkarl och Christine Meltzer. Sen att jag kanske inte var den som sa de smartaste kommentarerna och gjorde de smartaste sakerna har inte med saken att göra, för jag var otroligt underhållande. Se och njut!

Spårlöst

I Fredags var det party i tegelhagen, temat var glitter och glamour. Jag och Jonas satsade stenhårt, drog till Buttericks för att köpa silverhattar och tutor. Kvällen började lugnt och hattarna satt stadigt på skallen. Under kvällens gång blev hattarna mer och mer populära och vandrade runt på de flesta. För att jag skulle kunna få med de hem skrev vi våra namn under. Innan vi gick till bussen kollade vi noga att hattarna var med. Påväg upp är jag snäll och lånar ut MIN hatt till Löpar-Mickan eftersom vi ändå skulle ta samma buss hem. När vi sen är på bussen upptäcker jag att hon inte alls har min hatt "Nej, men den tog Axel" Det var alltså det sista jag såg av hatten.
Nu verkar det som att den har gått en hemsk död till mötes...
image295image296

poor me

I don´t wanna be förkyld anymore!

tråkvarning

Ledig som vanligt och självklart vaknar jag 9.30 och kan inte somna om.. Nu har jag ätit frukost, kollat på tv, ska snart duscha och plugga lite. Runt lunch kommer Jonas hit och sen åker vi till stan och köper lite saker till Jossan och Ullis glitter&glamour fest som är imorgon. Först hade vi tänkt att köpa glass, men med tanke på att både är genom förkylda och det är dåligt väder... Oj vilket tråkigt inlägg det här blir! Ingen humor, ingen bild, inget intressant, det går inte att redigera..

Vad kan gå fel på en måndags kväll?

Igår var jag på donken i Norrtälje för andra och sista gången. Det gick väl bra förutom att jag gav fel hamburgare och massa sånt haha!

Skulle möta Jonas hemma hos pappa för att hämta hans jacka med nycklar i som låg i mitt rum där. Vi kommer dit och upptäcker att det inte alls finns någon jacka där så vi skulle gå hem till mamma och sova där. När vi står utanför ytterdörren och ska låsa kommer Jonas på att hans tandborste ligger där uppe och springer upp för att hämta den. 

För att roa mig själv upptäcker jag att vi har en liten "plopp" på dörren, ni vet en såndär som gör att dörren låser sig om man stänger den. Jag visste inte att vi hade en sån dörr och skulle därför pröva att trycka ner knappen, det skulle jag inte ha gjort. 

Felicia: Joonnass!
Jonas: Ja?
Felicia: Dörren går inte att låsa upp.
Jonas: Du skämtar? Att du alltid lyckas!

På något sätt hade jag alltså låst dörren och den gick inte att låsa upp. Det var alltså måndagkväll och klockan var över 23. Vi provade med nyckel, våld, jaa allt men inget funkade. Så vi ringde pappa som satt i bilen påväg hem från Skavsta. Han sa att vi skulle ringa en låssmed och fråga. Svaret hos låssmeden var att dörren var trasig och skulle kosta flera 1000 att byta ut. GRATTIS FELICIA, där försvann din Ayia Napa resa!!

Sen kom pappa hem, helt ko-lugn, bar in sina saker från bilen och skulle prova att fixa dörren. Stoppar i nyckeln, vrider om och VIPS så är dörren upplåst!

Oppss.. Jag hade tagit fel nyckel och provat med, råkade ta mammas nyckel som också passar i låset. 

Slutsats: Allt kan hända om man är med Felicia en måndags kväll!

Redigerat av: Jonas


love love love

Psst.. Jonas har rosa tånaglar!

:) eller :(

Igårkväll hade jag magkramp så jag trodde jag skulle dö, har aldrig haft så ont.. men som ni kanske märker så lever jag fortfarande! :) eller :(

Ska ha utsläppt hår i skolan idag, har inte haft det sen jag klippte mig för 3 veckor sen!  :) eller :(

Jag har jätteont i halsen för jag och Jonas sov med fläkten på natten till igår! Är det verkligen värt det? :) eller :(

golvet vs. sängen

Varför slutar alltid mina och Jonas kvällar på ett så bra sätt?

Jonas: Får jag ligga i sängen?
Felicia: Du får ligga på golvet.
Jonas: Okej..
10 min senare
Jonas: Får jag komma upp nu?
Felicia: ZzZzZz... Snark!

jag har handsvett

Till förra inlägget tänkte jag hitta en bild på Jonas men istället hittar vi en bild från Oringen 2006 när jag springer i mål med en sko i handen. Vi kände inte varann då.. han börjar bli lite läskig!
image282

soptipp som TC är äckligt

Idag var det dags för orientering på morgonkvisten. Innan vi kommer fram bestämmer jag och Jonas att vi ska ha en tävling, igen. Jag har försökt dra ner på våra tävlingar eftersom jag alltid förlorar, men nej nej. Jonas bana var 900 m längre och han startade 7  min innan mig och det var först i mål som gällde. Priset var en Lakrispuck (äcklig som fan och Jonas favorit.) I efterhand inser jag att vadet var dåligt och att det inte fanns någon chans för mig att komma först.

När jag kommer i mål efter en varm, äcklig och bajsrik bana har han såklart redan kommit i mål. Fast innan jag pratar med honom ser jag att Sofie inte har kommit i mål även fast hon startade 4 min före mig, YEEY! Sen kommer det fram att den lilla lusen Jonas har hoppat över 2 kontroller och är därför inte godkänd = ingen glass.
"Vi sa aldrig att vi skulle ta hela banan"

Det blev iallafall en glass på vägen hem, fast ingen lakrispuck utan en magnum mandel. Jag lyckades även säkra en plats till Jukola när jag vann över Sofie och Stina med 12 resp 5 min :)

finally

Äntligen Fredag! Det har inte blivit mycke sömn de senaste dagarna även fast vi har haft möjlighet till det. När jag började 13.00 vaknade jag 09.00, när jag började 13.50 vaknade vi 9.30.. INTE OKEJ!

Nu har jag egentligen foto, men vi har ingen lektion så jag ska snart förbreda min engelska bok redovisning som jag ska ha sista lektionen. Får hoppas på det bästa eftersom jag inte har läst mer än 1/3 av boken.

Sen ska  jag iväg och hämta Ebba och sen vidare söderut mot Jonas. Ska upp och orientera imorgon bitti men sen vet jag inte vad resten av helgen bjuder på.

slitet

Nu börjar vi bli lite slitna, märks det?
image281

Inte okej

Nu börjar det hända saker i mitt liv som inte har hänt förut.
1. Jonas kommer i tid, ibland även före utsatt tid.
2. Jag vaknar innan klockan ringer


Exempel, igår:

Jonas skulle ta tåget från Centralen 15.50 men han hinner med 15.20 och hinner då förbi Rudbeck en sväng. 

Exempel, idag:

Vi somnar runt lunch (4.30) och jag har satt klockan på 9.30 men vaknar 9.05. 

VAD ÄR DET SOM HÄNDER?

godmorgon?

God natt alla små människor, själv drar jag iväg på skiva nu :)

intressant info, jag looovar

Nu har Johanna kommit halvvägs hem, hon borde vara i Doha just nu. Landar på Arlanda imorgon runt frukost, men jag tänker icke vara där och hälsa henne välkommen hem, för jag ska sova dååå! Då vet ni det...
Något annat intressant att veta är att jag fjällar på axlarna..

god morgon

Jag är vaken nu fast jag har sovmorgon till 13.00, INTE OKEJ!

back on track

Nu är jag färdig. Vaknade innan klockan ringde imorse, kanske för att jag är van vid tupp-jäveln? Jag har alltså klätt på mig, sminkat mig, ätit frukost, borstat tänderna + all annan skit man måste göra på morgonen och det är 18 min kvar innan jag måste bege mig till skolan. Jag är stolt över mig själv!

Efter skolan ska jag och Mikis åka till Norrtälje och ha kassautbildning på Mc Donalds. Självklart väljer de att vi måste åka till det som ligger lääängst bort, tar 1.5 timme att åka dit.. suck!

bilder

339534-270339534-277339534-276339534-275339534-274339534-273339534-272339534-271339534-269339534-267339534-268339534-266339534-265339534-264339534-263339534-262339534-261339534-260339534-259339534-258image257

juu

25/5 22.30


Nu sitter vi på planet till Doha, Qatar. Vi ska alltså hälsa på Johanna som är i Tanzania och pluggar med några från henne klass. Eller hälsa på är kanske fel ord. Hon har ingen aning om att vi kommer, och hon fyller 18 på onsdag (30/4) så vi ska överraska henne.

Fick skjuts av Jonas till Arlanda och när vi kommer fram till incheckningsdisken inser pappa att han har glömt kreditkortet som biljetterna är bokade på hemma. Grattis! Men det löste sig bra, ringde hem och Jonathan åkte hem till pappa och kollade numret.


Sthml - Doha 21.30 - 05.05

Doha - Dar es salaam 07.30 - 13.10

Dar es salaam - Zanzibar 16.00 - 16.20


26/4 20:50


Fick inte så mycket sömn på resan sthlm - doha eftersom jag inte lyckades fälla bak ryggstödet. Sen insåg jag att man var tvungen att trycka ner knappen lite hårdare och lyckades på så sätt sova på resan doha - dar es salaam.

Kom till hotellet runt lunch 17:45 och då öste regnet ner, men vad gjorde det? Vi gick ändå ner och badade i det turkosa 27-gradiga vattnet. Sen chillade vi på rummet innan vi åt middag som blev en hemmagjord cheeseburgare och en fruktsmoothie. Imorgon hoppas vi på solsken så vi kan steka på beachen.

Btw, Jonas mobil har fått fnatt och skickat 14 likadana sms.


27/4 21:25


Det regnar när vi somnar och det regnar  när vi vaknar, men så är det om man åker hit under regnperioden. Hann iaf vara på stranden ett litet tag med några minuters sol innan regnet kom. Det var inte mycket sol, men vi somnade i solen och utan solkräm sätter det sina spår...

Det är sjuk mycket småkrabbor som springer runt på stranden. Jag har fått två vänner, Gunvald och Oberg, det är två hundar.

Trodde inte att jag skulle läsa så mycket jag som jag har gjort här, men jag har lyckats läsa ut en bok på 320 sidor på 24 timmar.


Imorgon ska vi kanske snorkla, beror på om vädret tillåter, men för ska jag sova i min himmelsäng 900 mil hemifrån.


28/4 21:25


Det har regnat hela dagen förutom 40 min. Av de 40 min var det ungefär 3 grader sol och jag lyckades bränna axlarna ännu mer. Pappa brände hela framsidan igår, haha! Imorgon hoppas vi på sol och på eftermiddagen åker vi tillbaka till huvudstaden.

Har spelat spel idag och jag har vunnit det mesta, pappa vann kanske två gånger. Tur i spel och otur i kärlek? Nej, det kan inte stämma för jag har tur i båda. Saknar Jonas bajs-mycket! Han mobil skickade ju massa sms förut men nu har den lagt av, men sammanlagt har det kommit runt 50 st.

Om vädret tillåter ska vi snorkla imorgon istället.




29/4 8:30

Regn regn regn. 31 nya sms från Jonas under natten, mobilen har alltså inte lagt av att skicka.


22:15


Lämnade hotellet på Zanzibar 15.00 och har precis kommit fram till huset där vi ska bo. Åkte från flygplatsen 18.10 och vanligtvis brukar resan hit ta 45 min, men nu var det trafikkaos och det gjorde att det tog 4 timmar. Nu ska jag stoppa i mig lite mat och sen kommer jag somna direkt. För tillfället har jag ingen lust att vara kvar, jag vill bara hem och träffa Jonas.


30/4 19.35


Idag var alltså den stora dagen, vi skulle överraska Johanna. Vaknade runt 6 av att tuppen utanför gal som f*n men lyckades somna om och vaknade igen när klockan ringde kl 8. Vi gick upp, åt frukost och sen bar det iväg och efter ca 1 timme var vi framme vid skolan. Vi mötte upp Madame Susan som visade bara runt lite snabbt innan vi kom fram till en stor trädörr och bakom den satt Johanna. Jag har aldrig varit så nervös över en människas reaktion. Vi hade inte setts på 2 månader, det är hennes födelsedag och hon har ingen aning om att vi skulle komma, hur skulle du själv reagera?

Efter att ha stått och lurat bakom dörren går vi ini rummet där Johanna sitter och skriver på datorn i lugn och ro. När hon ser oss byts det lugna ansiktet ut mot ett minst sagt chockat ansiktsuttryck och det dröjer inte lång tid förrän tårarna rinner ner för bådas kinder. Detta blandas med massor av  skratt, leenden och orden "vad gör ni här?"


Vi har fått ta henne med oss i två dagar, två dagar jag aldrig kommer att glömma. Nu ligger vi på rummet och läser skvaller tidningar, pratar om allt som har hänt den senaste tiden och äter massa godis. Precis som det ska vara!


Imorgon hoppas vi på fint väder så vi kan sola och bada, annars vet jag inte vad vi ska göra.


2/5 06.55


God morgon!

Egentligen borde jag ligger och sova nu, men det är jätteljust i rummet och vi har en tuppjävel som galer utanför. Igår åkte vi och badade i en pool som tillhör ett stort hotell, men om man betalar 25 kr får man bada där. Solen stekte och vattnet svalkade, helt underbart! Idag måste vi tyvärr lämna tillbaka Johanna men innan vi gör det ska vi tillbaka till poolen några timmar.

Nu ska jag sätta igång att vika alla kläder i resväskan för det ser ut som jag-vet-inte-vad, så slipper jag göra det sen.


23:30

Sista dagen i Tanzania spenderades som sagt vid poolen tillsammans med Johanna och pappa. Hann fixa sista brännan innan hemresan. Sen lämnade vi tillbaka Johanna på skolan och begav oss hemåt. Såklart var det trafikkaos och så det tog 2 timmar. Familjen vi bor hos har varit jätteoroliga över vart vi har hållit hus eftersom vi inte har svarat på mobilen, men det vara bara jag som hade varit klantig och satt den på ljudlös. När vi kollade hade vi 6 missade samtal och 2 sms.

Det ska bli skönt att åka hem och komma tillbaka till det normala livet.

AAAH!! Det kröp precis ner ett litet djur i min väska!!


3/5 21.40


Nu har vi kommit halvvägs hem. Sitter i Doha och väntar på att klockan ska bli 01.10, då planet till Stockholm lyfter. Vi landar 07.10 och då står förhoppningsvis Jonas där och väntar på oss. På planet hit satt det två äckliga ungar bakom mig. Efter 6 timmar av skrik, pet på armen, pruttar och skakigt ryggstöd ville jag inget annat än att öppna dörren och slänga ut dom, men jag gjorde det inte utan gav bara några mördarblickar.

Vi har spelat mycket kort under resan, men eftersom vi bara har varit 2-3 personer har vi inte haft så stort urval på spel. Det enda vi har spelat är stress, vänd åtta samt snigel och rallykalle. Jag kan med gott samvete säga att jag har vunnit 2/3 och tänker fortsätta med det. Fast vi har börjat bli lite väl högljudda när vi spelar stress att folk tittar på oss när vi skriker.


23:30

Min lycka har vänt... pappa vann fler gånger än mig.

Jag börjar bli uttråkad, har egentligen en engelska bok att läsa men jag orkar inte. Förra gången vi var här fanns det gratis Internet, men nu funkar inte det..


Det första jag ska göra när jag kommer hem är att duscha. Att äntligen få tvätta håret med tryck från duschen. Det går inte att beskriva hur lite vatten som kom ut kranarna där, man fick knappt håret blött. Jag ska även måla naglarna, haha! Råkade glömma nagellacket hemma och jag har haft ångest hela resan över det. Att slippa tvätta händerna med desinfektionsmedel innan man äter kommer också att vara skönt, men det finns även saker jag kommer att sakna. Att gå upp på morgonen och få färsk fruktsallad till frukost, ha en personaldriver (eller det kanske jag har). Men det jag kommer att sakna mest är lugnet. Här finns inget "skynda dig" eller "bussen går om 5 min". Här tar man allt som det kommer och kommer inte bussen, ja då kommer inte bussen. Vilken tur att vi är i Doha, Qatar nu och inte i Tanzania. Får alltså hoppas planet går på utsatt tid. Hakuna Matata!


Innan avresa

27 mars 08.34:

Nu är det bokat!!!!!
Jag åker med pappa till Tanzania 25 april-4 maj. Jag publicerar det här när jag har kommit hem så ni får veta vad för fuffens som jag har hållit på med.

När Johanna berättade för mig att hon skulle åka till Tanzania i 2 månader hade jag ingenaning om vart det låg och nu, några månader senare har jag bokat biljetter för att åka dit.
Eftersom hon är borta på båda våra 18-års dagar kom jag på en idé om att vi kunde åka och överraska henne på hennes födelsedag. Så det var egentligen planen med hela resan, men vi vet inte hur stor chansen är att jag får träffa henne där. Hon bor på en stängd internatskola mitt ute i bushen, men jag ska göra allt för att få komma dit den 30 april.
Så jag åker dit med pappa och vi kommer bland annat åka på safari och till Zanzibar!



2 april 15:22

Har precis läst en mejl från johanna och tårarna bara rinner längs mina kinder, jag saknar henne så sjukt mycket. Det är helt underbart att åker ner 25 april - 4 maj till Tanzania och kanske får en möjlighet att träffa henne.
Igår var vi hemma hos hennes mamma och lämnade papper för hon ska fixa visum till oss. Det känns inte verkligt att jag ska åka ner dit :D:D
Hon verkar ha det bra och jag önskar överallt annat att hon skulle kunna vara med på min 18-årsdag på söndag! Men men, jag åker ner till hennes istället!
Igår när vi gick från hennes hus sa hennes mamma
"Fatta hur glad hon kommer blir, det kommer vara världens bästa 18-års present. Släng dig i väggen, mamma"

22 april 10.37

Fattar ni att jag åker till Tanzania om 3 dagar och överraskar min bästa kompis på hennes 18-års dag?! Det är helt galet :D

Igår var vi hemma hos Johannas mamma igen och planerade ännu mer. När vi kommer ner på Lördagen åker vi direkt till Zanzibar och chillar till tisdagen för att på onsdagen åka till Johanna och överraska henne och sen bor hon med oss till Torsdagen!

Fast sen fick jag sms av pappa imorse där han sa att Johanna ska till Zanzibar den dagen vi skulle överraska henne och sen vara kvar till fredagen, så vi kommer troligen också vara kvar där..

Fredag: Åker till Tanzania
Lördag: Landar i Tanznia och åker till Zanzibar
Söndag: Chill på Zanzibar
Måndag: Fortstätter chilla
Tisdag: Fortsätter chillpilla och sen åker vi till Dar es salaam (huvudstade i Tanzania)
Onsdag: Johannas födelsedag!! Åker till skolan och överraskar henne
Torsdag: Vi umgås med Johanna
Fredag: Vi hänger med Johanna innan hon åker tillbaka till skolan
Lördag: Åka hem.. :(
Söndag: Landar kl 7 och Jonas hämtar oss på Arlanda




hemma!

Nu är jag hemma efter en vecka i Tanzania. Landade på Arlanda 6.30 imorse och då kom Jonas och hämtade oss och sen har jag varit med honom hela dagen :)
Som Jonas har skrivit var jag i Tanzania för att överraska Johanna på 18-års dagen. Det är den bästa resa jag gjort och fått minnen jag aldrig kommer att glömma. Har skrivit några inlägg som inte har producerat än och sen ska jag berätta allt vi gjorde och självklart kommer det bilder!

image257

1 maj..

Gomorn!! Blev inget avslöjande igår om vart Felicia bär hus, men nu så! Hon är i Tanzania och överraskar Johanna på hennes 18års dag. Hur coolt är inte det?

Ajaa.. hon får skriva mer om sitt nu inte längre "hemliga uppdrag" när hon kommer hem på söndag.

Själv sitter man på flygplatsen och väntar på att resa hem till Estockholmo, 15:35 går flyget.. ett bra tag kvar :/

/Jonas

RSS 2.0