Det kallas effektivt utnyttjad helg

Vi var 3 st på steppasset igår hahaha! Vad gör det egentligen, man får mer plats + mer syre. Sen blev det lunch på café Bibblos med pappa och sen direkt till jobbet. Tanken var att jag och Linda skulle ut efter, tillsammans med massa andra som redan var ute. Dock ändrades planerna efter mycket om och men, och det slutade med att vi satt hemma hos mig och käkade godis när vi hade slutat. 

 

Vakande runt 11, käkade frukost och sen stack Linda iväg på match. Själv plockade jag undan lite innan jag och pappa drog iväg med bilen för att övningsköra lite. Efter det kom Jonas hem till mig och myste lite, kollade på Mamma Mia och drack te. Sen lagade jag middag och nu har jag duschat. Kollar på Gossip Girl just nu och klockan 9 ska jag på promenad med Johanna. 

 

Imorgon är det 8.20 - 16.00 som gäller och sen träning på det!


29/11-08

God morgon gott folk!

 

Lyckades komma först i kön till NT-showen igår, kändes lite nördigt men jag står hellre längst fram än längst bak. Jag tycker att dom har lyckats göra två riktigt bra shower sen “skandalen” för två år sen. Sen att jag var den enda som skrattade när Johanna kommer ut från “toan” och säger: Det där va typ skönast eveeer, verkade inte vara tillåtet hehe!

 

Showen började kl 18 och då blir det väldigt svårt att äta middag på den vanliga tiden och jag kände inte för att äta typ 17.30 så det  blev att skynda bort till Fresta och beställa pizza precis innan dom stängde för att sen skynda hem i dugg regnet och proppa i sig nästan allt.

 

Idag ska jag jobba 14-22.15! Många timmar, men det är det värt när lönen kommer hehe. För att orka med hela dagen ska jag och pappa till Friskis 11.30 och köra ett step pass, det är öppet hus och gratis är alltid gott.

 

Hade inte en sån här cafeteria-trappa varit kul att ha i år också?


ojoj vilket tråkigt inlägg

Nu har jag släpat mig upp ur sängen 4 dagar i rad och imorgon kommer belöningen. 

Jag är ledig, inte en enda lektion. 

Imorgon är det även sista dagen på NT-veckan, vilket betyder NT-show! Hoppas verkligen att den är bra eftersom resten av veckan inte har utmärkt sig speciellt mycket.

 

Fast först av allt ska jag sova tills jag vaknar! God natt 


Vad är motsatsen till komiker?

Tvättkorgen med vit tvätt är överfull.

 

Felicia: Pappa, du tror inte att det behövs tvättas vitt?

Pappa: Inte så vitt jag vet.


PS, ät inte gul snö

 Oj är det redan kväll? Den här dagen har gått jättefort! Har hunnit med 5 timmar lektioner, 1 timme soffa, 1 timme friskis och 2,5 timme Kista. Visst kan det vara jobbigt att träna, men att gå i Kista med dunjacka är nästan värre. 

 

Det är inte många som uppskattar snön som har fallit på vår jord, men en av de få som gör det är Zoey. Hon dyker ner, skuttar runt, kissar, rullar och gör allt möjligt i snön. Synd bara att den ska smälta bort i veckan..

 


18 eller 81?

Snacka om att man känner sig som en tant när man på söndags eftermiddagen kommer in i lunchrummet på jobbet, ser en bänk full med bullar och utbrister “Bullar, guuuud så gott!”

 


suck suck suck

Nu har jag gjort det som ska göras i matteboken. Eller av det som borde göras har jag gjort det som jag klarade att göra. Det är inte allting man klarar. Men varför kan inte vissa saker bara få flyta på? Just nu har allting samlats framför tröskeln, kan inte någon bara komma och knuffa på. Ta i allt du kan, det får gärna bli en stor hög, bara det är på den rätta sidan. 

 

Nu ska jag gå ut och ta hand om talgbollarna jag pratade om förut!

 


jag känner mig som klas klättermus!

 

 

Nu när snön är här måste vi hjälpa varandra. Igår valde jag att hjälpa småfåglarna genom att hänga ut 3 st talgbollar. Idag när jag vaknade hängde det bara 1 kvar, 1 är borta och den sista låg på marken med en fet skata över sig. Jag tror knappast att det är en lite oskyldig domherre som har flugit iväg med en boll under sig, det måste ha varit någon av de feta fåglarna!Jag måste gå ut och knyta fast dom bättre sen. Det får bli dagens goda gärning.

 

 

 


SSSSNNNNÖÖÖ

SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ DET ÄR MASSOR AV SNÖÖÖÖÖ :D:D

ICA har larver i sin sallad

Idag hittade vi en larv i salladen. Den heter Kurt och kommer från ICA!

här sitter jag i min ensamhet och delar med mig av mitt liv!

Idag är jag ledig! Eller jag måste till SACO-mässan och ta närvaro. Hoppas att det är någon annan än studievägledaren jag bråkade med häromdagen som är där. Det är faktiskt inte okej att använda repliker som "50 kr är väl ingenting för er, det är lika mycket som ett paket cigaretter". Efter några fler sånna kommentarer var jag tvungen att sätta honom på plats. Stackarn, han vågade inte ens kolla oss i ögonen efter haha!

Nu sitter jag hemma hos Jonas fast han är i skolan. Egentligen skulle jag kunna sova, men eftersom jag sov av och till från klockan 19 igår, så tror jag att jag har fått tillräckligt mycket sömn.
Eftersom jag inte har så mycket att göra nu kan jag berätta hur det brukar vara när vi sover här. Han har två 90-sängar som sitter ihop (=180) och det är as skönt! När vi somnar ligger vi med alldeles lagom avstånd till varandra, inte för långt ifrån men inte heller för nära. Under nattens gång flyttar Jonas sitt huvud närmare mitt och det dröjer ungefär till 4-5 på morgonen innan vi delar kudde. Han lägger huvudet och mosar det mot min tinning typ, vilket gör ganska ont i längden. Jag flyttar mig närmare och närmare väggen och det dröjer inte länge innnan jag ligger klämd mellan väggen och hans huvud. Då tar jag mitt täcke och klättarar över och lägger mig längst ut, ungefär 1 meter från honom och hans pressarhuvud. Sen ringer klockan och då är det dags att gå upp!

Sen finns det självklart roliga saker som händer när vi sover, typ som när Jonas pratar i sömnen HAHAHA! Fast det är en annan historia.

......

 

Den här och nästa vecka hade jag inte fått så många jobbtider, så jag skickade ett mejl och sa att jag hade möjlighet att jobba lite till om det fanns tid. Självklart så kommer det en tid som jag inte kan och så måste jag byta bort min tid på tisdag eftersom pappa fyller 50. Jag får verkligen skuldkänslor när jag måste byta bort en tid eller inte kan en tid som jag blir erbjuden, men vad ska man göra när båda föräldrarna fyller år inom loppet av en vecka?

 


gud valde att straffa mig

 

Regnet upphörde men jag tog ändå med mig paraplyet till jobbet. Jag hängde det på krogen bredvid mina byxor för att inte glömma det. Självklart hänger det fortfarande kvar. Grattis.

 


att sova i soffan är bland det bästa som finns

Finns det inget mysigare än att sitta uppkrupen i soffan med en dator och höra hur regnet smattrar på taket utanför? Nej, inte för tillfället.

 

Började 8.30 med att hämta ut böcker i biblioteket, 1800-tals romaner låter väl ur spännande? Dock satt våran lärare fast i tåg-trafiken så vi satt bara i soffan och pratade hela lektionen, en riktigt bra start på dagen! Sen hade vi matte och jag säger bara: hjääääälp! Hur sjutton ska jag klara mig igenom den kursen? 

Det bästa med med tisdagar är att vi har mentorstid. Inte för att det är speciellt kul, men våran lärare mutar oss med godis för att vi ska komma :)

 

Har hunnit med en sväng till Kista för att käka lunch med Linda och köpa födelsedagspresent till mamma som fyller år idag.

 

För att anknyta till inledningen av detta inlägg hoppas jag att regnet upphör inom 2 timmar för då ska jag gå till jobbet. 

 

Adios amigos!


ostisar

Jag har ont i magen och jag vet inte om det är pga av mängden ostbågar eller ångesten över mängden, men ont gör det iallafall. Nu är det dags att stänga butiken för kvällen!

 

Vad händer imorgon?

Den som lever får se.   

 

 

 


frille

Finns det något värre än människor som inte kan hålla takten på Friskis? Ledaren har valt rörelserna till låten bara för att takten passar. För övrigt var jag as taggad på att träna, vilket resulterade i att jag var helt slut efter passet. Men direkt när jag kom ut i friska luften försvann all trötthet och jag hade lätt kunnat köra ett till pass. Dock var inte min hjärna inställd på samma sak, så nu sitter jag här hemma och ska snart äta kyckling wok till middag!


ingen vanlig måndag här inte

Vanligtvis brukade jag ha slutat vid den här tiden på måndagar, men nu är det nytt schema vilket betyder att jag går full dag på måndagar och halvdagar alla andra :)

Nu är jag hemma för att kissa hunden och då passar jag även på att äta lunch. Dagens meny hade bla toast att erbjuda vilket jag tyckte lät väldigt lockande. 

 

Efter skolan idag ska jag ner till centrum och lämna tillbaka en väska på Wedins, dels för att jag inte riktigt var nöjd med den och dels för att jag fick hem ett erbjudande om att jag ha 30% rabatt där på torsdag, så varför inte slå till då istället? Kl 5 är det dags för ett pass på friskis för att sen kunna avnjuta resten av kvällen med att skriva klart rättskunskaps arbetet...

 

Tjingeling!


jag är så dåligt på att skriva så jag måste sammanfatta helgen i ett inlägg!

 

Den här helgen har jag verkligen hunnit med massor av saker. Efter skolan i fredags började jag med att spendera en stor del av lönen på en ny vinterjacka. På kvällen åkte jag och Jonas till Stina och Johan för att äta pizza och kolla på tv. Vi kom dock hem väldigt tidigt, men det var trevligt så länge det varade. Stina och Johan kan ibland vara riktigt underhållande. Lördagen började med att Jonas skuttade upp ur sängen redan vid 8-tiden för att duscha och sen åka till jobbet. Jag drog till Stinsen för att köpa en kjol, vad är en helg utan shopping? Eftermiddagen bestod av mat mat och åter mat. Vi åt massor av mat tillsammans med Jonas släkt på Långbro värdshus. Sen rullade vi hemåt och när pappa ringde strax efter 22, då hade vi redan somnat! Under denna helgs tid hann jag även jobba några timmar. Helgen avslutades med en promenad i parken tillsammans med Johanna och hundarna. Nu har jag precis ätit ostbågar och kollar på Sanningen ögonblick. Men nu ska jag hoppa in i duschen innan jag måste sova och mentalt förbreda mig inför den kommande perioden.


rubrik rubrik rubrik, varför alltid denna rubrik?

Just nu ös snöar det i Sollentuna, men ingenting ligger kvar för det är plusgrader.

 

Jag ska ägna de närmsta två timmarna åt att skriva ett rättskunskapsarbete på 2 A4-sidor för att min lärare har glömt bort vad hon har sagt till mig!!


zömntutan zoey

Idag är jag ledig och har Zoey här på besök. Tanken var att vi skulle hålla varandra sällskap men hon har sovitsen hon kom hit kl 7 imorse.

 

 


jag kanske är en datanöörd

Felicia: Jag lyckas alltid ha så många fönster öppna!

Jonas: Inte konstigt att du blir förkyld, duuude!

Felicia: Ehh.. asså fönster på datorn.

 

 

Nu ska jag försöka runda av kvällen och krypa till kojs. Det är inte kul att gå runt och vara halv-sjuk med halv-feber, halvt ont i magen osv. Morgon dagen blir en lång dag, men på torsdag är jag ledig :D


helgens aktiviteter

Nu har jag precis krupit ner i sängen..ensam. Skulle faktiskt vara mysigt att få ligga brevid sin s t o r a kärlek höhö!

 

Jag har tillbringat helgen i köket när jag och Jonas lagade mat i fredags. Framför tv:n i Västerhaninge och sett en asss bra film, Pearl Harbor. På Coop Forum i Häggvik där jag hade mycket trevliga kunder och självklart hemma, inte för att det blev mycket kvalitéts tid med familjen, men jag åt middag hemma båda fredag och söndag sörru!

 

Innan jag stänger igen för kvällen måste jag snabbt berätta om helgens misstag. Igår sitter jag i bilen på väg hem till Jonas och vi hade kommit lite längre än globen.

Jag: Fan, jag glömde mobilen hemma!!

Jonas: Skojjar du?

Jag:  Neej!

Jonas: Hahahaaaha!!

Jag börjar leta i fickorna.

Jag: Ring mig, den kanske är med ändå.. eller nej, skit samma! jag vet att den ligger hemma på sängen.

 

Så jag levde alltså 24 timmar utan mobil. Tror ni inte att jag hittar den i jackfickan när jag går hem från jobbet?! Ibland måste jag erkänna att jag är otrolig.


jag som trodde att jag hade koordination, glöm!!

aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig..

 

..mer kommer jag att befinna mig på Friskis på torsdagar 18.30 för att köra aerobic pass. I början gick det helt okej, jag hängde väl med till 80% och sen gick det bara utför. Sakta började % dala utför och stannade på noll när man skulle sätta ihop alla rörelser och köra dom super snabbt. Det värsta var nog när alla skulle vända sig om och göra åt andra hållet, jag stod längst bak och hade ingen att kolla på helt plötsligt. När alla gick åt vänster gick jag åt höger. Blir nog bara vanliga medelpass i fortsättningen och möjligtvis ett steppass ibland, men that´s it!


bitchen felicia kommer ut ur sitt bo

 

Visst är det kul att göra grupparbeten ibland. Men då måste vara gruppen vara bra, samarbetsvillig och jobba på samma nivå. Att komma med någon som knappt är på lektionerna, åker runt på stolen i datasalen och inte engagerar sig för 5 öre är det värsta som finns. Det är bara han och jag i vår grupp, eller par som det kanske kallas. Som det ser ut just nu är det bara jag som jobbar, och om det kommer sluta med att jag har gjort allting så är det bara mitt namn som kommer stå på arbetet. Surt för honom kanske, men who cares? 

 

Nu ska jag tvätta min halsduk, göra middag och sen rulla bort till Friskis!

 


4 av 5 rostmackor

Jag måste bara tipsa om den här rengörings serien från ACO som köps på apoteket. Den är verkligen super bra. Först är den en kräm som man använder för att tvätta rent ansiktet med, som vanligt rengöringskräm. Efter den använder man sprit som man häller ut på en pads och gnider runt i hela ansiktet. Till sist använder man en gel, som ansiktskräm, som man smörjer in ansiktet med. KANON BRA!

 


jag har haft en kanondag!

 

Jag har haft världens bästa lediga dag på länge! Gick upp runt 10-tiden, trött som jag-vet-inte-vad, gick jag ner och käkade frukost. Efter det började jag plugga och höll väl på i ca 2,5 timmar med lite små avbrott ibland. Efter det duschade jag, åt lite lurre, klädde på mig och åkte till stan med mamma. Jag vet, än så länge låter det skit tråkigt men nu börjar det bästa. Började med att gå in på Åhléns, köpte en mössa och knallade sedan vidare till Din Sko och köpte ett par pumps. Efter det lämnade jag mamma som skulle klippa sig och åkte och mötte Jonas med tåget. Vi skulle äta middag i stan men hade problem att bestämma vart. Mogna som vi är slutade det på Pizza Hut, men vem klagar på 3-rätters middag och fri påfyllning av dricka för bara 160 kr? ;)

Sen blev det en sväng förbi HM där jag köpte läppglans + hårnålar och Jonas köpte en tröja. För att göra ett bra avslut på kvällen gick vi och satte oss på caféet på centralen där vi träffades först gången. Det var sjukt mysigt att bara sitta där och tänka tillbaka på när vi träffades där. Jag var så sjukt nervös när jag skulle ringa honom och säga att jag var framme, hjärtat gick i 180! Vi bara satt där och pratade om allt vi har gjort de senaste 8 månaderna, kollade på människorna runt omkring och bara njöt av varandras närvaro. Det var helt underbart!

 


time to say good night

Nu är 2 av 3 skoluppgifter till på fredag avklarade. Jag har skrivit ner allt i rättskunskapen och gjort avtalet i affärsjuridiken, skönt! Det enda jag har kvar nu är ineken. Bara och bara är väl att ta i eftersom jag har prov på fredag och det är typ 40 frågor som ska besvaras. Som tur har Rudbeck z-fm imorgon vilket innebär zzzova på förmiddagen och plugga resten av dagen :) 

 

Nu måste jag stänga ner affären här och gå till badrummet. Om en kvart börjar 2 and a half men och det vill jag faktiskt inte missa. Dom är störtsköna :D

 


rubbe

Duktigt som jag var gjorde jag som våran mentor hade bett oss att göra i ett mejl, att komma på mentorstiden eftersom den var viktig. Vad tror ni att vi gör när vi väl är där? Äter godis och får nya scheman, alla prioriterar olika saker här i livet hehe! Sen var det affärsjuridik och rättskunskap, gör grupparbeten i både ämnena så det är chill :) 

 

Nu är det plugg (och facebook) som gäller!



jag har kompisar i dom andra kurserna!!

För några veckor sen hade vi prov i affärsjuridiken. När vi satt och skrev gick brandalarmet och alla var tvungna att gå ut. Vi fick skriva klart provet när vi kom tillbaka, men våran lärare tog för givet att vi hade pratat med varandra under tiden och därför måste vi göra en extra uppgift, och den är verkligen inte enkel. Våran lärare har redan erkänt att kursen är en pluggkurs, kul att hon då, förutom slutarbetet, ger oss en extra uppgift pga detta. 


Jag har inga vänner i den gruppen, det är bara massa sam-juridik tvåor. Eftersom jag har några vänner så hade jag ingen att prata med, så jag fuskade faktiskt inte. Jag fick faktiskt bra  på provet utan att fuska och ändå måste alla göra en extra uppgift. Visst pratade säkert 97% av gruppen med varandra, men det är dåligt att läraren “tar för givet” att alla pratade. Det finns faktiskt dom som är utan vänner..



stolt över mig själv

Under oktober månad har jag fört kassabok över mina inkomster och utgifter. Det är helt sjukt mycket pengar som går åt till mat. Lunch, fika, godis, en macka i skolan osv osv. Jag är så stolt över mig själv att jag har lyckats med det, inte att köpa mat men att ha skrivit ner allt hela tiden. Visserligen saknas det 358 kr. De pengarna kommer ju inte att dyka upp under kudden, men det hade varit kul att veta vad jag hade använt dom till.




min helg kortfattat

 

Finns det någon som inte vill vara som Blondinbella? Det vill iallafall jag och därför har jag bestämt mig för att skilja på jobb och privatliv, och kommer därför inte att blogga på helger. Hahahaha, ibland är jag allt rolig va? 

 

Jag orkar inte berätta vad som har hänt i helgen mer än att jag har vaccinerat mig, så nu kan jag och Jonas äntligen få röra varandra. Jag har shoppat lite kläder, de andra har jag haft sen sjuan. Jag har lagat mat med Jonas, det blev jätte gott förutom att det inte smakade något. Jag har även hunnit med att springa till jobbet för att cykeln var trasig, jobba 10 timmar, duscha, åka förbi skogskyrkogården, äta gröt, äta chirre, titta på tv, sova, åka tåg. Snacka om att kunna använda tiden på ett bra sätt!

 


RSS 2.0