torsdagkväll

24/10-07

Feliciaimage9Micke

z-dag

Jag pallar inte skriva ett inlägg om Halikko, tyvärr. Stina du va ändå där så du vet vad som hände!

Nu håller jag på att poppa popcorn, ska skriva PM om rökning i svenskan. Visste du att en rökare endast får i sig 1/4 av röken från en cigarett, resten går ut i omgivningen!!

Sen ska jag träffa Micke och jag måste tyvärr säga att jag äger honom på fem myror är fler en fyra elefanter-spelet. Det är synd om killen, han förstod inte spelet som är från 3 år! hahah :D

lördag

Det här har jag gjort idag, försökt ta ?coola? bilder när jag hoppade. Ni ser ju hur det gick..



dvs, jag lyckades inte.


:)

Först visste jag inte om jag gillade dig eller inte. Alla andra var mer uppspelta än mig när du och jag skulle gå på bio. Jag visste att du var en charmig och snäll kille, men jag visste inte om jag gillade
dig på "det" sättet. Men efter jag hade gjort bort mig på finlandsbåten,med alla skuldkänslor som jag hade
dagen efter och ångesten jag hade när jag skulle berätta för dig, och inte visste
hur du skulle reagera. Det var då jag visste att du inte var en i mängden, att du är speciell och att
 jag gillar dig
!

fredag hela veckan!

Nu ska jag snart dra och hämta Ebba, det är inte lika roligt längre. I Tisdags tvingade hon mig att leka fisk i 25 min haha!
Sen ska jag till Ellen och äta middag tillsammans med Rosen och Limpan också, trevligt värre!

Ihelgen vet jag inte vad jag ska göra, eller två saker vet jag:
  • Sova
  • Skriva ett halikko-inlägg (stina har tjatat som en gris)

KOLLA PÅ TV4 21.30 PÅ "FREDAG HELA VECKAN" BECCA ÄR MED I PUBLIKEN OCH BLIR UTFRÅGAD OM NÅGOT HON INTE HAR EN ANING OM! HAHAH :D

skoola

Matteprov matteprov matteprov, fy fan! har inte riktigt haft tid att skriva ett halikko-inlägg, men håll ut! det kommer gott folk :)

ingen ko går säker på isen!

Ikväll avgår båten mot finland och halikko!! På söndag kommer en utförlig rapport! :)

z-dag :)

Klockan är sent och vi har inte ätit middag. Jag är skithungrig har bara ätit en macka och banan idag. Jag fattar inte vad som har hänt med min aptit, förut åt jag allt jämt. Nu äter jag ingenting, kanske frukost + lite lunch och middag. Vad har hänt me mig?!

Bara för att jag precis pratade om mat så kan jag lika gärna fortsätta med det. Mamma står och steker pannkakor nu, men hon bad mig göra smeten. När jag tar ut äggen ur kylen upptäcker jag att de gick ut 1/10. Eftersom jag lyckades hälla sur mjölk i teet imorse så tänkte jag inte förstöra maten 1gång till. Så jag frågar mamma vad jag ska göra, men hon svarar "vadå? det va ju bara 10 dagar sen! Bara 10 dagar sen. Aja, jag bestämde mig för att kolla om äggen var ruttna, och hur gör man det? Joo, man fyller en skål med vatten och sen om äggen flyter så är dom ruttna. Det fick vi höra på hemkunskapen av våran älskade chichi. Som tur va så sjönk äggen till botten med en duns.

Nu är maten klaart, pannkakor here I come!
image4
Det här är alltså våran hemkunskapslärare chichi och om ni inte visste
det så var det hennes son som var med i melodifestivalen.


10/10

Jaha, då har man slutat skolan för dagen, har inte lektion förrän fredagmorgon 8.20 :)

Fick precis ett sms om att jag ska hämta Ebba idag, världens gulligaste unge. Så då tar jag bussen 16.30 hemmifrån, men innan dess är det många saker som ska hinnas med!

Först tänkte jag lägga mig i soffan och kolla på tv, men vid den här tiden på dygnet går det bara skitprogram. Så jag kan väl börja med att städa upp i mitt rum, så det är rent när jag kommer hit nästa fredag. Sen ska jag försöka hitta alla saker till helgen, sen måste jag gå ut med hunden,plugga matte + geografi och träffa Johanna. Kan ju se ikväll vilka saker jag har hunnit med, kan slå vad om att det inte blir så mkt matte gjort, för det är så jävla tråkigt!!

När jag kommer hem från Ebba måste jag förbi centrum och kopiera deras hemnyckel, som jag har lyckats slarva bort. Efter det blir det hem och äta och sen ska jag på bio med Micke i stan :)

onsdagmorgon!

Jag hatar CAD, sitter här helt lonley och får ingen hjälp!!


JIPPI!

Idag har det varit en toppen dag :D

  • fick sluta tidigare på geografin
  • fick veta en hemlighet av sofie
  • fattade hur man gjorde på caden
  • fattade matten (det är ett underverk)
  • åt lunch i skolan
  • hemligheten slog in
  • chillpill på italienskan
  • fick mvg på argumentationstalet i svenskan
  • fick sluta 15.20

11 timmar kvar till skolan..

Om 11 timmar är jag i skolan, full dag imorgon. Precis som alla andra dagar i veckan, förutom onsdagar då slutar jag 11.25 :)

Det hyffsat mycket folk på jobbet idag, men så mycket popcorn som jag spillde på golvet har jag aldrig gjort förut.
Efter jobbet var jag ute och sprang och rundan blev:
över sollentunavägen - hela linnésväg - över bron - förbi löpet - runt edsbacka rondellen - förbi okq8 - ner vid skolan - bort på landsnoravägen till badberget - vända vid badberget - ner i parken - hem.     Det tog 33 min.

Ska snart sova, har ju som bekant inte sovit bra för 5 öre den här helgen.

söndag

Idag är en sån söndag som man bara vill sova sig igenom. Jag orkar verkligen inte jobba idag, ännu mindre vara trevlig mot alla kunder. Jobbar 12.15 till 17.15, förhoppningsvis hinner jag plugga lite matte där så slipper jag göra det när jag kommer hem. Ikväll funderar jag på att sticka ut och springa, kom på bra runda jag kom på förra gången, men nu ska den förlängas lite.
CIAO!

min jacka är tillbaka!

Igår var det fest för Paui och Mia i Duvslaget. Träffade massor av människor jag nästan aldrig träffar annars, skitroligt! :)

Idag hade Fisken födelsedagsmiddag. Det var verkligen en toppenkväll som bjöd på både det ena och det andra. Tex. oanade citat, roliga sms och sjuka telefonsamtal, då menar jag verkligen sjuka.

Varför jag skriver det här just nu vet jag inte. Borde egenligen ligga och sova. Under natten till idag hade jag nog mitt livs sämsta sömn. Kom hem vid 01.30 somnade inte förrän vid ca 02.15, satt först och stirrade rakt fram i tpy 20 min, sen när jag la mig ner kunde jag inte sova för jag tänkte bara på en grej och det gör jag fortfarande. Hursomhelst, sov till 06.30 eftersom jag av en konstig anledning hade satt väckarklockan? Självklart låg jag och tänkte och kunde inte somna om. Sen måste jag ha gjort det eftersom när gång jag kollade på klockan va den 09.45 och då var det ingen idé att försöka somna om för jag visste att jag skulle misslyckas.

Sen åkte jag till stan med mamma, köpte 2 nya klädesplagg och strumpor. Fast hon tyckte inte det var så roligt, hon sa att jag mest va frånvarande. Det var jag säkert också, sen blev jag förbannad på alla människor omkring och då åkte vi hem.

GONATT!
(hoppas jag)

Vem har snott min jacka?

Har precis gått upp efter 7timmar "sömn", sov inte skönt någonstans. Men självklart pallrar mig sig upp med ett huvud som väger 100kg och en mun som är super torr, men vad gör man inte för att få shoppa med mamma i stan? :)

Igår var allt roligt och jättebra fram till typ halv 1, varför?!



äntligen fredag!!

Som jag har längtat, jag hatar verkligen mitt fulla schema, 8-16 varje dag förutom onsdagar! Men sen i period 2 och 3 har jag sjukt slappt, funtar nästan på att lägga in en kurs där.. skitsamma! som om ni bryr er om det?!
men jag har varnat att jag bara kommer skriva massa skit hahah! :)

Ska snart till Johanna och hämta lite saker, sen ut med hunden och sen ska jag till Stinsen och köpa present till Mia och Paui som ska ha ferre ikväll, taggad som fan! Men jag lovar, det ska inte bli en repris av oringen! ;)

Min lillebror fick hem sollentuna skolkatalog idag och jag var ju tvungen att kolla och i varje klass visst det minst 1 tjej med en snebena som börjar nere vid örat, har världens pushup bh och ett tjockt lager av foundation! Nu tänkte jag skriva en bra slut mening på det här, men jag kan inte komma på någon..

Om en vecka drar vi till Halikko, yeeah! :D

Hetaste gänget påväg till Halikko 2004!

Tänk om

Tänk om det blir som jag vill, fan va bra isåfall :D

OKQ8

Ebba är nog den sötaste tjejen jag känner! Idag när vi gick hem från dagis så hittade hon prästkragar som hon plockade. Fast hon tog bort alla bladen som pekade neråt och eftersom blomman så gällde det alla bladen. Så det enda som var kvar va det gula i mitten, de ni!       Det är en bukett!

Påvägen hem smet jag in på  OKQ8 för att köpa lite godis för att fira att jag inte har några prov/läxor den här veckan, haft haft ganska fullt upp. Som ni säkert vet så älskar jag godis, men försöker trappa ner på det. Ja, ni märkte ju hur det gick. Hursomhelst, det va så svinit kallt ute så jag skulle köpa te också. Jag häller upp varmt vatten i muggen och lägger i en te-påse. Sen skulle jag ha mjölk i också, tittar på maskinen och ser att det står "milk" på en knapp, sätter muggen där under och trycker. På displayen står det "töm sumpbehållaren". Jag går till kassan:
- Det står att man måste tömma sumpbehållaren på kaffe-maskinen.
- Aa, ska du ha kaffe eller?
- Nej, mjölk.
- Mjölk? (kollar på mig som om jag va dum i huvudet)
- Ja, till teet, (kollar tillbaka som om hon va dum i huvudet)
- Jaha, men det kan du ju inte ta i maskinen.
- Nähe, vart ska jag ta det då? Det står ju milk på maskinen.
- Men det är ju självklart att det inte finns i maskinen (vadå självklart??)

Sen hämtade hon ett annat paket, men vadå självklart, det är väl inte självklart för 5öre! KÄRRING!

Lunchrast

Jaha, då var jag hemma på lunch rasten igen. Måste gå hem varje dag förutom onsdag + fredag och rasta vovven. Det är inte så roligt att gå hem hela tiden, men så fort jag öppnar dörren så är det någon som står och hoppar bakom griden. Denna någon råkar lyckligtvis vara min lilla prinsessa! :)


Hade italienskamuntligt idag, det gick skit. Sen hade jag tal på svenskan, det gick okej. Om typ 50 minuter ska jag tillbaka till skolan och ha FEA&UF i 3 timmar, det lär bli långtråkigt :/ Sen ska jag hämta Ebba på dagis och hon kommer säkert tvinga mig att rita kossor, sen när jag har ritat kossorna säger hon att det ser ut som en hund. Okej, jag hade bara G i bild, men hon behöver ju inte säga att jag ritar dåligt, elaka 3-åring!


RSS 2.0