mot thailand

Hej då mina vänner! Nu åker Linda och jag till varmare breddgrader :) Det kommer bli helt underbart! Kommer hem i februari igen, förhoppningsvis till snöööö. Väskan vägde 15 kg. Vägde även mig själv så jag vet om jag går upp eller ner under resans gång haha!

 

15.45 ska vi mötas på Arlanda, måste växla lite pengar och sånt innan också. Innan dess ska jag äta lunch och svänga förbi Soffan. Hoho jag vet inte vad jag ska skriva mer.

 

Juste! Jag vet inte hur mycket jag kommer skriva här, men vi har skaffat resdagbok och den får ni mer än gärna läsa :) Puss&kram skumbanan!

brännan efter 1 vecka på GC, hur blir den då efter thai?

sista duschen

God morgon! Just nu orkar jag inte åka till Thailand idag. Helst av allt skulle jag vilja ligga kvar i sängen och bara sova hela dagen, min kropp är helt slut. Det blev bara 3,5 timmars sömn igår med party hela natten och fullt ös med annat på dagen. En sak som var positiv med att jag var helt slut var att resfebern inte tog över, jag lyckades somna väldigt fort och sovit i stort sett hela natten utan att vakna. Me like!

 

Om 6 timmar åker jag till Arlanda men som vanligt är det 1000 saker som ska göras innan dess. Väskan är inte packad, det känns som det borde vara prio 1 men jag tror det är prio 3. Först ska jag säga hejdå till Johanna som kommer hit när som helst och äter frukost med mig. Hon åker iväg i Januari på en fem månaders resa så vi ses inte förrän i Juni. Sofie ska jag åka hem till på vägen till Arlanda. Hon åker till Australien två dagar före vi kommer hem från Thailand och hon också borta i fem månader så vi ses inte förrän i Juli. Craaaazy!!

 

Johanna borde som sagt dyka upp när som helst. Nähe, hon skickade sms om att hon hade försovit sig. Perfekt, för då hinner jag duscha! Sista duschen i Sverige på 3 månader...


maat

Sista middagen ska såklart ätas med familjen. Först blir det skagentoast till förrätt, lax i ugn, potatis och romsås till huvudrätt och efterrätten blir saffransglass. En riktigt rövar måltid enligt mig. Bästa måltiden hohoho!

 

Vi har haft lite julafton här precis, vi åt pepparkakor med grönmögelost och drack glögg. Tre julklappar fick jag också, 2  extra minneskort till kameran som jag fick tidigare av mamma och pappa, och av min finurliga storebror fick jag en tjocktröja från Lunds universitet. 

 

Rummet är städat och studentkorten är skrivna, det enda som är kvar att göra när alltså att - p a c k a!!


25 timmar tills planet går!

Jag sitter på golvet i mitt rum. Sängen där jag brukar sitta och full med massor av andra saker, det som inom en väldigt kort tid ska packas ner i min ryggsäck. De är mindre packning till 3 månader i Thailand jämfört med vad jag hade med mig till Gran Canaria 1 vecka!

 

Kvällen igår var det bästa på länge. Linda och jag lagade mat hela dagen och inte ens hälften blev uppätet, vilka möss till vänner vi har. När vi skulle åka till stan var bussen 8 min sen vilket gjorde att vi missade tåget och fick vänta en halvtimme på nästa, jippi. Eftersom vi åkte in så sent så var alla listor stängda så vi knallade till Nype. Stället är ju inget speciellt, gamla ICE/Infinity men det är så kul att vara ute med så många man känner. Vilka goa vänner jag har (och som jag kommer sakna ruskigt mycket)!

 

Har lite saker att göra innan kvällen blir natt. Jag måste städa mitt rum, fixa lite tvättade kläder och det viktigaste av allt (enligt mina föräldrar), skicka ut tack-korten från studenten.  Bättre sent än aldrig brukar man ju säga!


fullt ös

God mörgon! Det här kommer bli dagen med fullt ös. Tolka det hur du vill men misstolka det inte. Halv sju ikväll kommer massor av kompisar till Linda och mig hem till mig för att äta middag och ha det trevligt, för att senare åka in till stan och slå klackarna i taket! Fast innan dom kommer innanför dörren här är det ganska mycket saker som ska göras:

- Handla det absolut sista inför resan - nya tygskor + mp3högtalare
- Handla mat åt mamma + kvällen

- Tillaga all mat (haha)
- Baka kladdkakor (14 st)


Det är bara 4 saker, men jag är säker på att dom är 4 sakerna kommer ta väldigt lång tid att göra, plus att det kommer dyka upp minst 3 andra saker som måste göras också. Hur som helst så tror och hoppas jag att den här kvällen kommer bli kanonkul eftersom det är det sista minnet jag kommer ha med mina vänner innan jag åker till Thailand i 3 månader (har alltid sagt 2,5 men jag insåg igår att det är mer 3, vi åker 22 nov och kommer hem 12 februari). Alltså 3 inte 2,5.


hundväder

Den här helgen är min bror hemma, han bor i Lund annars. Eftersom hon fyllde år igår fick hon sin present av honom idag - en enhjuling(??!). Be mig inte förklara varför jag har absolut ingen aning. Vad ska mamma, som är över 50 bast, med en sån till? Det kommer nog bli spännande när den ska testas!

 

Nu har jag precis ätit pannkakor med farfars egengjorda jordgubbssylt till. Hurgottsomhelst! Fast jag åt lunch vid fyra så jag fick bara ner två. Men jag ska tala om för er att dom två smakade riktigt gott. 

 

Det är mörkt, kallt och regnigt ute, höst alltså. Ibland kallas det för hundväder också, det är bara hundägare som blir tvingade att gå ut. Och det är just vad jag är nu. Så jag ska klä på mig stövlar + dunjacka och gå ut en promenad med Zoey. Inte speciellt lockande men när jag kommer in ska jag kolla på Paradise Hotell, göra ansiktsmask och bara chilla!


091119

God morgon! Nu sitter jag och äter frukost, yoghurt med tropicalmüsli + banan och en macka. Att äta frukost har aldrig varit min grej, men nu ska jag jobba och då måste man ha energi i kroppen. Sista dagen på jobbet innan resan, 11-19, det är bara 3 ynka dagar kvar innan vi lämnar landet för sol och bad. Efter jobbet ska jag träffa min vän J, trevligt trevligt. 

 

Nej vet ni vad, nu måste jag lägga på ett kol om jag ska hinna. Det tar ändå 20 min att gå till jobbet från mamma. Hej då!

 


091118

Hej! Idag har jag hunnit med massor av saker. Först åt vi lunch med pappa på Pizza Hut, alltid lika gott! Efter det gick vi till hans jobb och scannade in våra pass+visum på datorn. Det är tydligen bra att ha kopior ifall våra pass skulle bli stulna. Sen gick vi en liten shoppingrunda och jag köpte en liten resehandduk, nessicär, plånbok och presenter till mamma. Hon fick ett fotbad + lite fotolja, skrubb och kräm. Som blev väldigt uppskattat, om ni undrar!

 

Nu är det 2 1/2 men, så jag tänker inte skriva mer idag. haha, jag åt en god tårta efter middagen. Det var jag bara tvungen att säga :) Godnatt!


pizza hut

God morgon! Först och främst vill jag rätta mig själv från igår, Paradise Hotel går tydligen inte på tisdagar. Deppade lite ett tag men nu känns det bättre och jag ser fram emot kvällens avsnitt. Okej, det låter som att jag älskar programmet och det gör jag verkligen inte, det är kul att titta på bara! 

 

Om 10 min ska jag knalla iväg till stationen och ta tåget till stan tillsammans med Linda. Vi ska äta lunch på Pizza Hut med min pappa och sen ska vi köpa det allra sista. Gaaah, resfebern är total! Sen ska jag hem och städa, har lovat att göra det innan fredag och eftersom hon fyller år idag (grattis!!) så passar det perfekt för henne att komma hem till ett (typ) rent hus. 

 

 
Jag hade tyvärr ingen bild på mamma så det får bli en på vårt charmtroll istället!

DH&PH tar över

Nu har jag i över 1,5 timme suttit och fixat låtar från Youtube. Eller jag har letat upp låtarna från Spotify på Youtube och kopierar in adressen i ett word-dokument för att jag sen ska kunna gå till min lillebrors dator och lägga in dom på iPoden, det funkar nämligen inte på min. 

 

Jag och Mikis åkte aldrig till stan, hon kom hit istället. Vi chillade lite och sen gick vi ner till centrum och mötte Stina, köpte lite mat och gick hem igen. Efter lunchen skulle vi kolla på film, det var bara Mikis som höll sig vaken haha!

 

Det här har tagit 15 min att skriva för jag kollar på DH samtidigt. Fast nu tänkte jag ägna mig helhjärtat åt det och efter kommer Paradise Hotel, hörs imorgon!


091117

God morgon! Idag ska jag in till stan med mikispikis@. Hon ska vara duktig och träna först och sen möter jag upp henne efter. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, antagligen bara mysa runt. Det kommer jag nog göra mina 5 sista dagar hemma också, bara mysa alltså. 

 

Har bestämt mig för att provpacka min ryggsäck idag också. För att se hur tung den är och hur mycket plats allt tar. Vanligtvis brukar jag alltid packa allt i sista sekunden, när man ska utomlands en vecka eller så. Men eftersom det den här gången ska packas i en ryggsäck och det är saker för 2,5 månad så känns det bättre att prova en gång. 


vaccin

Alldeles nyss drack jag hallonsoda värde 230 kr. Även kallat Dukoral. 


en tjockis med nyklippt hår!

Om man bara klipper sig två gånger om året (typ) får man skylla sig själv när man säger att frisören får klippa bort det slitna och man ser 4-5 cm långa hårstrån falla till golvet. Ja, det är mig vi pratar om. Jag tycker verkligen inte att det är kul att klippa mig. Hatar när frisören ska styla håret efter. Det blir aldrig som man själv brukar göra och därför blir man jätte missnöjd. Och det håller i sig tills man själv tvättar och fixar håret, så det blir ungefär som det var innan det klipptes. Just nu är det tom fult att ha det uppsatt i en hästsvans!

 

Kan passa på att berätta om en annan jobbig sak som jag håller på med just nu. Fixar låtar till min iPod så jag har lite normal musik att lyssna på under resan. Senast den byttes ut var innan vi åkte till Gran Canaria, vilket var i Juni. Jag fått hela Mikis Spotify-lista som jag nu sitter och och letar upp varje låt för sig på Youtube. Jag har kanske hunnit 20-25 låtar av 700. Suck!

 

Klockan 17-21 ska jag jobba, näst sista passet! Innan dess ska jag svänga ihop lite pannkakor. Det kommer blir en perfekt liten propp i min mage efter bullen och beskvin som jag redan har ätit idag :)


thailand 09-10

en vecka kvar!!


min vän Johanna

Jaa hörrni! Nu är den sjunde och sista lördagskvällen i rad på Coop avklarad. Tänkt att jag i sju helger har jobbat stängning varje fre-sön, lite credd borde jag få för det? Idag var det Semlan, Puffen, Kapten Blåarm och jag som stängde. Varför använda riktiga namn när smeknamn fungerar minst lika bra?

 

Imorgon ska jag också jobba, fast bara till 21. Yeey! Innan dess ska jag träffa Johanna och äta lunch/tidig middag på Subway i Stinsen. Det är våran grej, Subway alltså. Jag vet inte hur många gånger vi gick dit när det fanns där för några år sen. Tillräckligt många för att kunna lära ny kassapersonal var knappen för barnmeny satt. Sista gången vi åt där innan det stängde var när Johanna skulle åka bort en månad till Australien för att fira jul. Den här gången kommer det vara för att vi inte kommer ses på 8 månader. Jag åker till Thailand om 1 vecka och när jag kommer hem har hon åkt iväg på långresa och kommer inte hem förrän i Juni. Herregud, det är lång tid men vi ska klara det här!


africa

Sitter här och lyssnar på massa musik som gör att tankarna går över till gamla minnen. Det är helt underbart. Tänk att en låt kan betyda så mycket. Det är inte när själva minnet “görs” som låten blir ett minne, utan det är först när man hör låten ett tag senare som hjärnan kopplar ihop den speciella stunden med musiken.



slitet

Nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Har precis städat klart rummet hemma hos pappa. Imorgon flyttar jag till mamma och nästa helg åker jag, vilket betyder att i natt blir sista natten här innan Thailand och nästa gång jag sover här är i februari. 

 

Skaffade ett ica-bankkort nu till Thailand också eftersom det inte är någon avgift att ta ut pengar med det. Men som vanligt så håller jag inte riktigt koll på mina saker och har fått beställa en ny kod både till internetbanken och till bankomaten. Det var bra att jag kom på det så “lång” tid innan, tänk om jag hade kommit på det på typ onsdag, då hade jag varit rätt körd! Gjorde en annan viktig sak idag också (märker ni hur mycket jag har gjort?). Jag har beställt klipptid. På måndag åker mina äckligt slitna toppar bort, har inte klippt mig sen i april hehe. Det syns eftersom många hårstrån är kluvna på 2-3 ställen!


Ungefär såhär ser mitt hår ut!


hos stina

Titta vilka söta kattbebisar jag hittade hemma hos Stina!


Sen hittade jag även en inställning på kameran som gör att man kan se antingen kort och bred eller lång och smal(are) ut hehe.



bak på Coop

YEEESS! Jag fick upp bilder, wooho :D

 

På pepparkakshusbakningen var det bara föräldrar och barn förutom Johanna, Linda, Linnéa och jag. Vi delade in oss i lag J&F mot L&L. Taktiken var olika redan från start. Linda, som fick börja ensam för Linnéa var sen, började med att sätta ihop huset medan jag och Johanna startade med att dekorera. Från början såg det riktigt bra ut, hjärtan på kortsidorna och en prickig skorsten. Den enda problemet vi hade var att det fanns så många olika färger på glasyrerna att vi inte kunde bestämma vilken färg vi ville ha. Vi bestämde att den gröna färgen skulle få bli granris som hängde runt fönsterruterna och det var där det började gå utför. Sen tröttnade vi på att göra taket rutigt.. ja ni ser själva. Vackert va? :) 

 

Här såg det fortfarande normalt ut

Ett mästerverk!

Coop Forum


Ett färdigt pepparkakshus alá J&F

L&L körde helhjärtat på tjej-varianten med rosa, hjärtan och fluff. 


00.30

Seriöst, vad är det här? Inga av dom bilderna jag vill ladda upp går men så fort jag väljer en värdelös bild så funkar det direkt. Hade ju tänkt göra värsta inlägget med bilder från dagen men så blir det inte nu. Istället får ni en till bild från middagen, nu är det O som visar sin glädje över att vi hade mat på bordet även denna kväll. 

 

I morgon ska jag upp tidigt. Ska möta Linda vid Coop för att köpa frukost och sen ska vi hem till mig och planera inför resan. Elva dagar kvar.På kvällen är det, som jag har nämnt tidigare, julpyssel för personalen på jobbet. Det där med pyssel har aldrig riktigt varit min grej. Jag ser mer fram emot lussebullarna som det står att man ska få på inbjudan! 

Nu; sängen.


snaaark!

Jag blir g-a-l-e-n. Nu när man har en kamera och tar massor av bilder vill man ju inget hellre än att kunna lägga upp dom här. Funkar det? Nej! Det går att lägga upp en bild sen går det inte mer. Jag har försökt vid olika tillfällen sen klockan 16 idag. Inte okej! Ska försöka lite till men sen ger jag upp.

Den enda bilden jag fick upp är den här. Såhär trött blir B när han äter middag,

 eller är det för att pappa sitter och berättar kamerans olika inställningar?


hej då kameran!

Nu har jag precis packat ner kameran i kartongen igen. Den var inte lika bra som förväntat så i morgon byter jag till en annan. Pappas morbror har den likadan som den nya och pappa har provat den och tycker den är kanon, det enda problemet är att det inte finns i rosa utan det blir svart istället. Hur-tråkigt-som-helst. Men tyvärr är det insidan som räknas även när det gäller kameror. Det är alltså plan nummer ett för i morgon. Plan nummer två är att jag och Linda ska till Stinsen och köpa resespel, typ fia med knuff på magnetbord eller något sånt. Moget värre! Har inte tränat den senaste veckan heller så det blir nog en sväng till gymmet också.

 

I morgon är min första ledig dag av tre. På onsdag är det julpyssel på jobbet! Tänk att jag kommer få julpyssla även fast jag är borta under jul. Det spelar ingen roll att det är i november, julpyssel som julpyssel helt enkelt. På torsdag är det dags för ännu en reunion. Då är det jag och en kompis som ska kolla på Morgan Pålsson. Det är typ världens bästa film. Dunder rolig! Fast jag tror inte att jag skulle kunna se den med någon annan. Eller snarare att det inte finns någon annan som vill se den med mig. Ni vet själva hur det är med någon som sitter och säger replikerna i förväg - man blir galen till slut. Och eftersom båda kan alla repliker så passar det utmärkt att vi ser den tillsammans. 

Robert: Morgan, kan du hjälpa mig att det det här? (håller upp ett kamerastativ)
Morgan: Men Robert, vad är det vi brukar säga.
R: Att du är fast och jag är fri.
M: Precis och så länge du är fri så är det du som bär.

Hahahaha! Har man inte sett filmen så förstår man inte. Det handlar om frilansfotograf och fast anställd reporter. Skit samma, nu ska jag kolla på ett avsnitt av Playa del sol innan John Blund kommer. God natt!


söndagen 8/11

Den här bilden sammarfattar min dag. Jag har ätit, läst tidningen och jobbat. Zoey representerar hur jag har känt mig under dagen - trött. Bilden är tagen med min nya kamera som jag fick i tidigt julklapp av mami och papi. Tack så mycket! En rosa, mycket söt (sexig enligt Sofie) kamera med många små finesser. Kanske alldeles för många eftersom vi inte riktigt får till skärpan. Vi får se, ska jämföra med pappas kamera imorgon och kolla igenom inställningarna en gång till. Strunt samma, den är snygg och det är det som är huvudsaken. Iallafall för mig!


1,5 år till nästa gång?!

Kom hem för en liten stund sen och nu sitter jag i köket och knaprar ballerinakakor. Min mage kurrar efter mat men jag har ingen lust att fixa något så kakorna får duga för natten. Kan äta en brak frukost i morgon istället!

 

Hade en kanon kväll med Napagang! Det blev reunion på hög nivå. Jag menar inte bara vi fyra utan även andra människor därifrån he he. Det är 1,5 år sen vi var där och det här är första gången sen dess som bara vi fyra är. Undra hur lång tid det tar till nästa gång? Jag åker till Thailand, när jag kommer hem åker Sofie till Australien, jag vill åka till USA när jag kommer hem osv. Ni fattar! Det kommer ta minst lika lång tid tills det händer igen. 

 

Nu tänkte jag dra mig mot sängen och soooooova! Natti


napagang is back on track!

Hallå där! Det har varit lite dött här de senaste dagarna men det är för att jag har jobbat hela tiden och då finns det inget kul att skriva om. Speciellt inte om det inte händer något kul, vilket det inte har gjort och därför har jag inte skrivit något. Det enda som händer är att dagarna till Thailand blir färre och färre (idag 15) men hur kul är det att skriva om sånt hela tiden. Jag skulle noga säga ungefär väldigt tråkigt.

 

Kom hem från Stinsen för en liten stund sen. Panikcyklade dit för att köpa ett par leggings till kvällens utgång. Det är napagang (Sofie, Stina, Mikis & jag) som ska ut :) Var väldigt väldigt längesen det bara var vi fyra som gjorde något så den här kvällen ser jag fram emot. Nu har jag två timmar på mig att äta frukost och fixa mig för kvällen. Det blir så, när man jobbar 14-22.15 och sen åker direkt till stan får man helt enkelt fixa sig innan. 


091105 - 17 dagar!

Det snöar. 

Jag tror att jag har blivit tröttare sen jag sprutade in vaccinet i armen. Seriöst. Visst att jag är väldigt trött av mig men det här är på gränsen till skämt. I tisdags gäspade jag hela dagen på jobbet, vilket är väldigt ovanligt eftersom jag tycker det är otrevligt mot kunderna men då kunde jag inte stänga dom inne. Igår kämpade jag mig upp strax efter 10 men redan vid 17 däckade jag i soffan. Sen vid 21.45 låg jag i sängen igen redo för att sova. Så tidigt har jag inte lagt mig sen.. jag vet inte.

 

Dagen igår var kanon bra! Den vände, precis som jag trodde att den skulle göra. Efter vi hade varit i centrum, som jag inte riktigt vet vad jag ska tycka om, åkte vi hem till mig och bakade bullar. Över 50 st fick vi ihop. Visserligen var vissa väldigt små men alla smakade gudomligt. 

 

Just nu sitter jag och äter frukost. Ska jobba 11-19, nu jobbar jag fram till måndag och sen är jag ledig tis-tors. Känns som att det sista inför resan måste fixas på mina lediga dagar nästa vecka för det är veckan efter det som vi åker och då jobbar jag varje dag. Fattar ni att det är ynka 17 dagar kvar tills vi drar :D

 

Det snöar och blåser, det brukar kallas för snöstorm.


berättelsen om tanten och jackan

Igår ertappade jag min mamma som ett barn med handen i creme fraiche-burken. Efter som jag är borta 2,5 månad av vinterhalvåret kommer jag inte få lika mycket användning av min dunjacka som jag köpte förra året, som jag skulle ha fått om jag var hemma. Därför har länge försökt att få min mamma att “hyra” den av mig när jag är borta. Jag vill ju ha valuta för pengarna. Tyvärr har hon inte velat det eftersom hon gillar sin egna varma jacka mycket bättre. Till och med när hon provade min jacka sa hon att den inte satt bra på henne. MEN IGÅR! När jag kommer ner för trappan för att säga god natt är hon precis på väg ut genom dörren tillsammans med Zoey för att gå på kissrunda. Vilken jacka hon har på sig? MIN såklart! Jag har aldrig sett min mamma se så oskyldig ut. Den enda hon fick ur sig var “jag trodde du sov”. 


091104 - 18 dagar!

God morgon! Jag är trött, hungrig och har ont i armen. Förhoppningvis kommer det ändras när jag har ätit min baguette som ligger och värms i ugnen. Om 1 timme ska jag träffa Johanna och spana in det nya centrumet. Idag är jag ledig och har inga plikter alls. Har jobbat sen i fredags och ska jobba till på måndag så nu passar jag på att njuta. Köpte nya numret av Cosmopolitan igår och det ska jag lägga mig i soffan och lusläsa senare i eftermiddag. Kanske med någon god glass? 

 

Ska jag berätta hur det känns att ha vaccinerat sig? Fysiskt gör det ont i armen typ, låt mig säga, hela tiden. Fast jag har börjat vänja mig nu för ont i armen har man väl haft andra gånger så det är ingen big deal (reklam för donken). Det som har förändrats och gör ondare än igår är lymfkörteln i armhålan. Där känns det typ som att jag har sträckt mig, vilket jag aldrig har gjort där och därför är smärtan större, om man ens kan kalla det för smärta. Ontet låter bättre.

 

Nog om mitt humör och min armhåla. Vi hörs senare (: 


091103 - 19 dagar!

Magontet släppte under natten men istället började armen göra ont (såklart!). Så fort jag vände mig för att ligga på sidan gjorde det ont, kul natt. Det känns som att armen är trött, det gör ont där sprutan togs och sen går det inte att lyfta det uppåt/utåt samtidigt. Äh det går nog över om en dag eller två så länge jag inte blir sjuk är jag nöjd. Nu sitter jag och äter frukost i sängen, det är sånt man kan göra när mamma inte är hemma haha!

 

Idag blir det jobbet 11-20. Jag tyckte att det kändes som ett jäääätte långt pass tills jag insåg att det bara var 8 timmars arbetstid + 1 timmes rast och det är ju som en vanlig arbetsdag. Det är bara jag som är van vid kortare kvällspass som tycker att det är långt. Nu måste jag fixa mig så jag hinner gå ut på promenad med Zoey innan jobbet börjar. Hörs!


stackars mig.

Det har varit en minst sagt galen dag. Efter många telefonsamtal, bilturer och tålamod är vaccinsprutan mot svininfluensan äntligen tagen! Armen mår bara bra men jag har sjukt ont i magen. Jag har ätit mat flera gånger(frukost,korv,banan,smörgås,middag, varit på toa, druckit cola. Verkligen allt, men magen är fortfarande svullen som en ballong. Jag orkar inte berätta om allt som har hänt i dag så jag gör det imorgon för nu ska jag ta den sista utvägen - s o v a!


att vaccinera sig eller inte, det är frågan mina vänner?

Huvudvärken försvann efter jag hade ätit cheeseburgare på vägen till jobbet. Dagen flöt på som vanligt på jobbet fast mellan 18-20 var det riktigt segt. Herregud! 

 

I morgon är planen att gå upp 7.15 och åka och hämta Linda 7.45 för att sedan åka vidare till Edsbergs vårdcentral. Vi ska nämligen vaccinera oss mot svinis. Dom öppnar klockan 8 och vi tänkte vara där prick för att vi verkligen vill få vaccin. Det är en himla tjat om att vi bör vänta osv. Men eftersom vi ska utomlands i 2,5 månad känns det ändå säkrare att ta den än att inte göra det. Det är ingen som vet ifall det är bättre att ta den än att inte ta den och tvärtom. Den som lever får se helt enkelt.

 

Nu ska jag gå och ta bort sminket och försöker döda den fula finnen som har vuxit upp mitt på min högra kind. Den är lika stor som min näsa. Ungefär.


mår som jag förtjänar

Gårdagen blev lite hårdare än planerat. Efter jobbet åkte jag hem till Linnea där det var massa tjejer som hade ätit middag tillsammans. Vi lyssnade på gamla låtar och dansade lågstadiediscodans. Sen droppade det in mer och mer folk samtidigt som några av tjejerna åkte hem. Tiden gick väldigt fort, men det gör den ju när man har roligt! 

 

Pratade med Jonas nyss. Han ska göra världens coolaste grej idag och ja, jag är avundsjuk. En barndomsdröm enligt honom men jag vette katten, jag tror det här är något som han har kommit på senare. Han ska få sitta fram med lokföraren på pendeltåget. Han ska åka centralen-märsta fram och tillbaka. Hur coolt är inte det?? Om någon vill ge mig en storslagen 20-års present om några månader så vet ni nu vad jag vill ha (hint hint). 

 

Som vanligt får inte jag roa mig med såna saker utan jag ska till jobbet. Som vanligt. Men nu är det bara 3 veckor kvar och 2 stängningshelger på Coop innan vi drar. Jag längtar så sjukt mycket, hade inte bangat på att åka typ imorgon eller något.


RSS 2.0