working all week long

Ja hörrni, just nu är det väldigt mycket jobb på schemat. Hinner knappt hem innan det är dags att gå igen, hehe. Idag slutade jag kl 20 och sen dess har jag hunnit med att göra hårinpackning, b.u.sat och målat naglarna. Det gäller att ta hand om sig själv när man har chanse. Imorgon är det jobb 15-22.15 och innan dess ska jag äta lunch med Jonas, myspys! Roligare än så blir det inte. Men nästa vecka är det andra bullar, då är jag ledig onsdag-söndag och ska hinna med en lite roadtrip.

Juuuste, nu är det bara en vecka kvar tills jag fyller år.. ;)

två tre eller fyra

Det finns två positiva saker med att vädret är så grått och tråkigt. 
1. Snön försvinner
2. Jag får använda mina nya fina rosa stövlar!
                                                                                                                                                     Eller det finns säkert flera positiva saker med regnväder, men jag ville bara få fram att jag hade ett par nya gummistövlar och det skulle vara konstigt om jag bara sa en positiv sak med vädret och därför blev det två. Eller det hade kanske sett bättre ut med tre saker eller till och med fyra. Skit samma, jag har ett par nya fina rosa gummistövlar. Punkt slut.

jobb.

Lördag 14-22
Söndag 13-22
Måndag 13-21
Tisdag 11-20
Onsdag 15-22
Torsdag 15-22
Kuul.

2010


Varför finns det problem?

träningsdag

Jag är trött, trött och åter trött. Nu har jag ätit lite frukost i form av yoghurt med musli och banan. Om 50 minuter börjar spinningpasset på Sats och direkt därefter är det core. Taggad? Nja, inte direkt men det gör inget för jag fick sms av Mikis att hon inte heller var så pigg idag. Fast det spelar egentligen ingen roll hur trött man är före passet för när man väl är där är det bara att köra järnet. För efter det kan man bara gå hem och dega i soffan igen och tro mig, det längtar jag efter! 

snabba cash

Idag flög jobbtiden iväg. Jag hann knappt komma dit innan det var dags att gå hem. Dom dagarna gillar vi! Den här dagen gillar vi lite extra mycket för att jag slutade 19 och då hinner man med en liten spontanbio såhär på kvällskvisten. Det blir Snabba Cash och jag inte har läst boken så är inte förväntningarna speciellt höga. Förväntningarna ligger istället på Joel Kinnaman. Dom har pratat om honom i många avsnitt av Glamourama, så jag säger bara upp till bevis!

örhängen eller hängöron

Köpte dessa två som vårbakelser i centrum idag. Örhängen är som hårnålar, dom bara försvinner.

en tiger?

Lunchen med Linda blev inte så intressant som jag hade hoppats på. Eller Linda var som vanligt jätte intressat men nu var det mer maten som jag tänkte på. Förväntade mig värsta grejen med att äta sushi men det var det tyvärr inte. Det slank ner och det kändes som jag hade ätit det flera gånger innan, haha. Det som blev intressant är en helt annan grej. Hade som sagt planer på att slinga håret hos frisören men istället köpte jag färg för 75:- på Ica och fixade det hemma istället. Linda var duktigt och allt kändes bra tills jag hade sköljt ur färgen och tittade mig i spegeln. Mitt blöta hår var randigt!! Det var tydliga slingor som gick från benan och ner på sidorna. Jag hade blivit en tiger. Linda dog av skratt och jag höll på att bryta ihop. Som tur var försvann tigerränderna när jag fönade håret och nu är det jättefint. Jag var riktigt rädd ett tag, vilket man kan skratta åt nu men då var det inte kul!

måndag


God morgon! Nu ska jag iväg till centrum och möta upp Linda. Hon har fått för sig att jag ska äta sushi första gången. Återkommer med hur det smakade... Idag skiner solen, himlen är blå och termometern visar plusgrader = skinnjacka på! Det gäller att passa på när man kan hehe. Funderar på att smita in hos någon frisör i centrum eller så sparar jag det till onsdag. Mitt hår är sjukt slitet efter Thailand och sen vill jag slinga det också. Bara att det ekar i plånboken efter ett sådant besök och jag vet inte riktigt om jag känner för det nu. Dagens i-landsproblem!

vår?

9-timmars passet susade förbi som en sommarvind. Eller nja, halvt. Det gick bra till sex och efter det var det lite segt, men precis som alltid gick klockan sakta men säkert framåt och tillslut kunde jag gå hem. Eller snarare pulsa! Det har bannemej snöat hela dagen. Minst 1gång/timmen kommenterade en kund vädret. Igår konstaterade vi att det var ovanligt många som hade dragit på sig vår- och skinnjackor men idag hade tyvärr alla fått byta tillbaka till dunjackan igen. Imorgon har jag hört att det ska bli sol och det håller jag tummarna för!
De senaste timmarna har spenderats i soffan med avbrott för en dusch. Kände att jag behövde varva ner lite från helgens jobb. Kikade på några glamourama-avsnitt och snicksnackade lite i telefonen. Nu är det dags för sängen och en sovmorgon för imorgon är jag ledig! Over and out!

Jag ser inget slut på det här.

Nu räcker det. Snön öser ner. Jag orkar aldrig mer. Om några år kommer man säkert kolla på självmordsstatestiken och kommer då konstatera att det är många som kommer ha tagit livet av sig våran 2010. Kommentaren kommer då vara "aha, men det är inte så konstigt. Det var ju den våren befolkningen tvingades ha vinterjackorna på sig i mitten på mars".
                                                                                                                                                       Har inte gjort så värst mycket mer än jobbat de senaste dagarna. Har spenderat tors-lör kväll på jobbet. Kul. Idag är dom snälla och låter mig gå hem kl 21. Tack så hemskt mycket. Mellan jobbpassen har jag bara ätit och sovit. Gott och skönt men väldigt väldigt osocialt. Om 1 timme börjar jobbet så nu kan jag inte ligga i sängen och dega längre. Dags för frukost och sen tar jag sparken till jobbet!

A new room!

En bokhylla mindre, två utbytta bord och lite nya lådor + en växt gör mer skillnad än man tror. Mitt rum känns mycket luftigare och mysigare, speciellt med alla ljus tända. Efter promenaden med Zoey tog jag tag och började stöka i mitt rum och blev inte klar förrän 1,5 timme sen. Det tog längre tid en jag trodde men det var det värt! Nu försöker Mikis och jag bestämma hur kvällen ska se ut. 

Idag pratade jag med två fina vänner. Den ena befinner sig i London och den andra i Sidney. Tänk vad dagens teknik kan göra! 

17 mars

Jag njuter i fulla drag av mina två lediga dagar. Igår var det fix&trix i rummet som gällde. Blev en spontan sväng till IKEA och Plantagen innan dagen avrundades med film och en tidig sänggång. Idag ska jag fortsätta lite med mitt fixande och ikväll ska jag ha myspys med Mikis då vi bla ska boka hotell i London. Vi måste ju ha någonstans att bon är vi åker dit 26-30 april!!
Nu har jag degat i soffan alldeles för länge så för att piggna till ska jag ta en promenix till centrum med Zoey för att lämna tillbaka filmen vi hyrde igår. Ajökens!

Det var inte meningen att falla in i dvala, bara ta en liten powernap på 10-15 min.

Hade jag inte haft mobilen på ringning hade jag nog sovit fortfarande. Antar att man blir tröttare än man tror av att jobba och sen blev träningen droppen. Jag är helt slut, trots att jag inte har gjort något speciellt idag förutom ett träningspass på 55 min, och inte alls på humör för att jobba. När jag går från jobbet ikväll så jobbar jag inte förrän klockan 14 på torsdag nästa gång - thaanks! 

jag var faktiskt tvungen. annars hade jag ångrat mig.

Innan 13-22.15-passet på jobbet idag smet jag förbi Stinsen en sväng. Var inte meningen att köpa något förutom lite piller på apoteket. Men jag hade så gott om tid så jag passade på att titta i affärerna och hittade en kanonsnygg vårjacka på Vero Moda som jag bara inte kunde låta hänga kvar. Jag behöver en till jacka nu till våren och den kostade bara 400 kr. Såg faktiskt ingen anledning till att inte köpa den. Åh, den kommer passa perfekt i London!

Imorgon har jag ett päronpass 17-21. Fyra fjantiga timmar. Det är både som att vara ledig men samtidigt är hela kvällen förstörd. Meeen, jag hinner med att göra lite saker på dagen ändå. Först ett träningspass klockan 12 och sen en mycket angenäm stund framför datorn tillsammans med Mikis :)                                                                                                                                                                                                  Snart är helgen slut för denna vecka men innan dess ska jag hinna svara på ett mejl från Johanna. Jag är så dålig, det är två veckor sen hon skickade och jag har inte svarat. Skäms. Hon har hunnit med två månader i Afrika, nu befinner hon sig i Australien och innan hon kommer hem i Juni ska hon svänga förbi Asien också. Tänk om jag också skulle kunna få vara ute och resa sådär...

ska jag behöva be om ledigt eller är mina arbetstider normala?

På vägen hem från jobbet mötte jag fyra brudar. Tunna strumpbyxor, korta kjolar, kappa, fixat hår och öppna pumps. Där kom jag i dunjacka, tjocka strumpbyxor, vinterstövlar, mössa och vantar på väg hem från jobbet. Kändes inte riktigt som att vi var på samma nivå trots att vi var lika gamla. Jag kan inte minnas när jag senast hade en ledig fredag eller lördagskväll. Då menar jag inte de gånger jag tagit tjänstledigt. 
En bild från förra fredagen. Tvingades ta tjänstledigt för att kunna fira min bästa väns födelsedag.

Utkast: Mars 13, 2010

Mejlet från bossen gör att mungiporna sitter fastklistrade uppe vid öronen!  Ledigheten innebär, förutom London, att Jonas och jag åker ner till Lund dagen efter min födelsedag för att hälsa på min storebror några dagar. Dunder skoj! Med det här humöret och vädret som väntar utanför dörren kan väl ingenting förstöra den här dagen. Visst, man kan tycka att en lördagskväll på jobbet suger men när tankarna är "alla pengar som jag tjänar ikväll kan jag shoppa för i London" så funkar även det.  

WOOHOOOO

Hahaha! vad är oddsen att precis när jag trycker på "publicera" så får jag mejl där min underbaraste chef säger att jag får LEDIGT!!!!!

kom igen!

I mars förra året blev det en trip till Rom. Nu håller vi tummarna för att bossen vill ge mig lite ledigt så jag kan åka iväg till en annan storstad några dagar!

bovärdeguide är en bovärdeguide. från norr till söder, för hus och lägenhet. skriv in adressen och alla fakta du vet. skriv ditt namn med rätt tangenter, mejladress och tryck på enter. plötsligt har du värdekoll, SBAB ger dig bra kontroll.

Nejdå, den här låten satt inte alls fast på min gärna hela gårdagen. 

latisdag

Mikis mådde dåligt så det blev ingen träning idag. Hade inte suget att gå dit själv. Istället har dagen spenderats i soffan där jag har kollat på alldeles för många Glamourama-avsnitt, haha! Mejlade även bossen om att få lite ledigt i april, nu är det bara hålla tummarna! Ikväll blir det det sedvanliga torsdagsmyset med gymnasietjejerna(eller ja, det är mina andra gång) och sen hem till J. 
Nu; promenad med Zoey i solen!

spinning

Jag slapp att väckas av klockan i morse utan vaknade helt av mig själv vid tjugo i nio. Knallade ner till soffan och kollade på det sista av Vakna! innan det var dags för frukost. Halv tolv är det dags för spinning. Har egentligen aldrig varit ett fan av den sortens träning, får bara ont i rumpan. Men jag måste ge det en chans för det var x antal år sen den senaste gången. Får hoppas att det går bättre än träningen i förrgår när jag höll på att göra världens vurpa på löpbandet för att jag sprang och kollade på tvn. Men jag klarade mig med några cp-steg och ett illtjut, haha! 

tisdagkväll

Publicerades mitt inlägg igår? Det står att det är det fast jag kan inte se det på min dator, skumt. Igår var det internationella kvinnodagen och det "firade" jag med träning och en god middag. Det blev kyckling med spenat och torkade tomater, en maträtt som Mikis lagade för några veckor sen. Den enda skillnaden var att jag hade hackad spenat istället för vanlig och därför såg det bara ut som en grön sörja, haha! Som tur var så smakade det likadant ändå :)
 
Idag var det ett långpass på jobbet som stod på schemat. 8-18 skulle jag härja runt i stormarknaden! För ovanlighetens skulle gick tiden super snabbt och när jag trodde att klockan var 15.40 var den egentligen 16.40. Dock kändes dagen av  i benen när jag kom hem och la mig i soffan. Ska nog skaffa mig en såndär stegräknare för att se hur mycket jag promenerar på jobbet. Det blir nog ett par tusen steg skulle jag tro. Förutom när jag har fast kassa förstås. 
Imorgon börjar jag inte förrän kl 15 och innan dess tänkte jag hinna med en sväng till gymmet. Klockan är satt på halv 10, dvs om 11,5 timmar! Fast egentligen spelar det ingen roll hur länge jag får sova för jag är lika trött när klockan ringer efter 4 timmars sömn som efter tretton. But i guess that´s me!

ledig dag 2

Planerna igår gick inte alls som planerat. Femton minuter innan bussen skulle gå kunde jag inte hitta mina träningsskor och det gick inte att komma på när jag senast hade använt dom eftersom det var över 3 månader sen. Så det blev ingen träning men mamma hittade skorna i en gammal träningsväska i källaren imorse så senare idag blir det av! Det blev ingen bio heller, istället tjänade vi 180 kr på att hyra film! Trots totaländrade planer blev det bra :)

ledig dag 1

Det är söndag och jag är ledig - u n d e r b a r t! Har storslagna planer för denna dag. Började med att sova riktigt länge. Sen blev det lite deg i soffan framför Vasaloppet, nu har jag precis ätit frukost och ska göra mig i ordning för dagens bravader. Planen är att jag först ska hem till Zoey som är hos mamma och mysa med en promenad i vårsolen. Efter det ska jag ta bussen till Kista. Senare ikväll ska Jonas och jag äta middag och gå på bio men innan dess ska jag träna. Hade visst guldkort på Sats och det måste ju utnyttjas, haha! Fast eftersom jag inte har tränat på över fyra månader får det bli en mjukstart, annars kommer jag inte kunna gå imorgon. Jag tror att det kommer bli en supermysig dag och det blir bara bättre med att jag är ledig imorgon också! :)

en prinsessas födelsedag

Igår fyllde världens bästa Linda år och det firades med buller och bång. Vi började i en hyrd lokal i Tegelhagen och efter mycket knas kom vi in till stan vid ett-tiden. Dock tappade vi bort en hel drös med människor på vägen och på slutet var det bara Linda och jag kvar, haha! Mina presenter var lite  thai-inspirerade. Den ena presenten var ett fotoalbum med kort från våran resa och det andra var en bucket. En hink med sprit, sprite och redbull. Väldigt uppskattat tror jag, iallafall den sistnämnda ;)

fruuuukost!

Jag har aldrig haft den apititen jag har nu, det är galet! Började redan första natten när vi kom hem från Thailand. Gick upp vid sex på morgonen och åt fyra mackor på mindre än en timme. Och så har det bara fortsatt. Eller inte riktigt men i den stilen. Förut åt jag nästan aldrig frukost eller jag var riktigt dålig på det. Jämfört med nu skulle jag aldrig kunna hoppa över den och det är nästan så att jag ser fram emot att få gå ner och öppna kylskåpet!

Bästa frukoststället på Langkawi, Red Tomato;

minus sju och strålande sol

God morgon! Jag hade några minuter över så jag passade på att krypa ner under täcket några minuter igen. Igår hade jag stora problem med att somna. Antingen var det för att jag inte hade varit vaken tillräckligt många timmer eller för att det är för mycket tankar som snurrar. Kan inte de kommande dagarna bara flyga förbi så det kan bli söndag. För då är jag ledig igen! 
Jag väntar stenhårt på att två saker ska dimpa ner i våran brevlåda och jag håller dubbla tummar för att någon av dom kommer idag. Eller helst båda, för det börjar bli lite bråttom! Nu ska jag dra på mig vinterjackan, mössa, halsduk och vantar för att traska femton minuter i det fina minus sju-gradiga solvädret för att komma till jobbet. Ciao!

änglarna sjunger

Idag har jag varit ledig! Började med att försöka sova bort min förkylning med 12 timmars sömn inatt. Men trots det, apelsiner, te, nässpray, huvudet över kokande vatten och massa andra trix är den fortfarande kvar. Därför blev jag  tvungen att ställa in träningen med Mikispikis också, jag som ville inviga mitt Sats kort :(
Istället låg jag i soffan och tog en promenad med Zoey. Vid 16-tiden åkte jag och hämtade mamma på jobbet och sen fortsatte vi till Ikea. Köpte lite småsaker såsom korgar, skohylla, galgar och massa massa ljuuus. Så nu är det super mysigt i mitt rum när alla ljusen är tända och det doftar rosor och sommaräng! 
Har lagt en ansiktsmask och tagit en långdusch med hårinpackning och grejer. Nu blir det lite kvällsfika och sen bums i säng. Imorgon väntar en lång dag på jobbet 9-19. I´m gonna die (typ)!

söndag

Ikväll är det samma visa som igår, att jag inte riktigt kan varva ner efter jobbet. Tusen tankar snurrar i huvudet, massor av saker ska göras och tiden räcker knappt till förrän man ska vara på jobbet igen. Känns inte riktigt som att jag har (läs:vill) kommit in i vardagen än. 
Jag skrev för några veckor sen att min mobil helt plötsligt slutade fungera och att det visade sig att den var fuktskadad. Vilket i sin tur gör att man inte får ut någonting på garantin. Utan istället fick jag ut futtiga 798kr på försäkringen, tack! Som alla vet så går det inte att knata runt med en halvtaskig telefon som man inte kan ringa med osv. Därför har jag nu bestämt att jag ska köpa en iphone så imorgon efter ett telefonsamtal till Telia så ska jag beställa den, wiihoo :)
Nu; sängen

RSS 2.0