2007

Istället för att skriva en lång resumé som ingen skulle orka läsa, har jag istället fyllt i en enkel lista :)

 

 

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Hade sönder 2 mobiler inom loppet av 2 veckor.
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga..
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, tur det!
5. Vilka länder besökte du?
Italien, Finland
6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Mer tid att umgås med de som jag träffade varje dag förut!!
7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
26/6 och 24/10
8. Vad var din största framgång 2007?
Jag höjde nästan alla mina betyg från nian
9. Största misstaget?
Att låta Stina ta hand om matlagning på Oringen, hon höll på att elda upp hela campingen!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag lovar, om man inte tränar får man inga skador :)

11. Bästa köpet?
Min mobil, jag betalade faktiskt halva :)
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Allt möjligt!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
När Sofie sa: "Micke kommer fråga dig om inte ni kan gå på bio"
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Markolioo - Ingen sommar utan reggae, Tomas Ledin - du ska veta att jag saknar dig
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
2007 har bjudit på både upp och ner-gångar.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Orienterat kanske, det får bli ett löfte till nästa år.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Retat upp mig på småsaker
18. Blev du kär i år?
Det kan du slå dig i backen på!
29. Hur många one night stands?
Vad kallar din farfar sin pillesnopp?
20. Favoritprogram på TV?
Vänner
21. Bästa boken du läste i år?
Matteboken
22. Största musikaliska upptäckten?
Att jag INTE kan sjunga! Fast det visste jag redan..
23. Något du önskade dig och fick?
VÄRLDENS UNDERBARASTE HUND
24. Något du önskade dig men inte fick?
En solig sommar..
25. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Jag tror att jag hade middag, kommer inte riktigt ihåg.
26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det finns det säkert, kommer inte på något speciellt nu
27. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Vi blandar dagens kläder med det bästa från igår.. HAHA!
28 Vad fick dig att må bra?

Micke <3
29. Vem saknade du?

Ingen tror jag..

30. Vad var bäst med 2008?
Hur nördigt är det inte att skriva skolan? Men det är det enda stället där jag träffar alla jag tycker om och får mig att må bra (+johanna). Tänkt om jag inte hade gått på Rudbeck, då kan jag nästan lova 100% att jag inte skulle ha åkt till Idre på torsdag. Vi skulle nog inte ha köpt en hund heller och jag skulle inte ha träffat alla människor får mig att le och gå upp ur sängen varje skoldag <3


Sista natten i stockholm

Nu har jag kommit hem från Jennifer och Becca.Där jag tillsammans med dem, Elin, Biro och Sofie åt mat, kyckling och potatis hade flickorna kokat ihop. Sen blev det massa skitsnack, det hör liksom ihop med en tjejmiddag och det gör ävn Buzz och Singstar :)

Det där med Singstar, det är inget jag sysslar med offentligt. Visst, det är skitkul att sjunga, men att krossa trumhinnorna på den bredvid har aldrig blivit uppskattat. Därför var det perfekt i sommras när jag "passade" Johannas hus i 3 veckor. Då tränade jag först på maskinen i 30 min med Britney Spears på högsta volym. Efter det satte jag på Singstar och sjöng för fulla muggar. Jag var i min egen värld och ingen stördes, då lever man livet!

Om exakt 13 timmar (13.44) tuffar tåget till Sala, har vi tur är även jag med. Fast då gäller det att jag har packat, för det har jag inte gjort än. Jag har inte gjort något speciellt idag, men jag har gjort allt annat än att packa.. Sen måste jag förbi Ellen och sno lite musik. Ingen sovmorgon för mig imorgon inte.. jag måste nog sätta klockan på 9.30.. Det betyder att jag borde sluta skriva här nu och läsa 24 spännande sidor i min engelska bok!!

Tack Stina!

Det går inge vidare med min packning, det är så tråkigt att packa! Istället loggar jag in på datorn och möts av Stinas hjälpsamhet.. Först sitter hon och klagar på att jag inte har packat, sen när jag frågar vad jag ska packa svarar hon såhär:


Felicia<3Micke säger:

vad ska jag packa då?

stina säger:

skidbyssor

stina säger:

jacka

stina säger:

massa saker

Felicia<3Micke säger:

kan du specifisera "massa saker"

stina säger:

nej jag orkar inte :P

Tack Stina, tack så jävla mycket för hjälpen!!


sista söndagen 2007

Senast igår kommenterade jag en blogg med "Det gör inget att du sover länge, loven är till för att sova på. Annars orkar man inte tillbaka till skolan" (typ). Det känns lite som att jag behöver ta tillbaka det där när jag vaknar och märker att klockan är 13.32. Då har man sovit lite fööör länge!

Ikväll är det tjejmiddag hemma hos the twins!! Jag har inte träffat någon av dem, Sofie, Lenne eller Elin på hela lovet :/ . Men ikväll blir det andra bullar :D Innan dess har jag ett par saker som måste fixas.. och i min hastighet känns det bäst om jag börjar redan nu! (:


00.01

Det gick inge vidare med att lägga ifrån sig datorn och fortsätta läsa, så jag sket i det :)

Jag var på stinsen med mamma idag och köpte ett par jeans. När vi är där inne står en kille som jobbar där och viker byxor, sen säger han till sin kompis:

"Kolla, nu la jag byxorna i fel hög, det är tur att jag inte jobbar på ett kontor!"

"Va? Hur menar du?"

"Joo, men om jag hade jobbat på ett kontor och lagt ett viktigt dokument i fel hög hade det kanske blivit värsta felet, men nu när jag jobbar här så spelar det inte så stor roll i vilken hög jag lägger jeansen."

"Ja, det kanske är därför du bara får vika kläder och inte stå i kassan!

forfarande på sidan 48..

Nu är det dags att jag tar mig i skinnet och läser de sista 52 sidorna för dagen. Jag har gjort allt möjlig för att undvika att öppna boken tex, provat olika frisyrer, noppat ögonbrynen och rensat neccisären.
I den kan jag faktiskt erkänna att jag hittade lite knäppa saker.. Naturligvis fanns det normala saker som nässpray, tamponger och läppsyl, men när jag hittade ett sudd, en kompass och klädnypor började jag undra..

boooring!

Ojoj, jag har nu läst 48 sidor. Bara 52 kvar..
Om du har svårt att somna kan jag tipsa om den här boken:
image52

caught in the crossfire!

Idag ska kvällen spenderas tillsammans med min älskade bok, Caught in the crossfire. Jag kommer absolut inte behöva slå upp ett ord på datorn och sen råka fortsätta kolla runt och "glömma" boken. Hursomehelst innan lampan släcks ikväll ska jag ha läst till sidan 100, tror ni jag klarar det? ;)

Innan dess ska jag avnjuta en middag. Idag serverar huset en av de godaste maträtterna som finns. Lax i ugn med pressad potatis och romsås!!

image51Hörru snygging! Det börjar bli dags för dig att komma hem nu!















Bara för att bloggen ska jävlas måste jag ha en text här nere, annars blir allt jättekonstigt :S

årets mest välklädda gran!

Nej, nu har mamma varit här inne 3 gånger och tjatat om att jag måste dammsuga! Så nu blir det dags för mig att agera städerska! Först måste jag bara säga att den som har klätt den här granen måste ha sparat allt julpynt de 12 senaste åren och sen bestämt sig för att försöka få plats med allt ;D

image50

hahahahaha!

Elin, jag hade inget val! Jag va tvungen att sno den här :D


lördagsmorgon

God morgon, god morgon hör fåglar sjunga glatt! God morgon, god morgon i kööör!
(vi kan iaf låtsas som att jag har ett glatt morgon humör)

Jag skuttade.. okej hasade.. ner för trappen på mitt sedvanliga morgon humör och tror att jag ska mötas av en glad liten kalufs som jag kallar för Hunden. Fast när jag kommer ner upptäcker jag att där står det ingen hund och jag hör ingen glad stämma säga "Gooooood Morgon Felicia, sovit gott?" Istället hör jag "Va? Nej, jag vill inte vara den gubben" "Jo, det får du vara! Jag orkar inte byta" "men jag vill inte" innefrån vardagsrummet. Det är mina små söta underbara småbröder som spelar tvspel, as usual! Jag bestämmer mig för att ta med frukosten till sängen, det är ändå ingen som märker något. Så nu ligger jag här och skriver massa skit, äter frukost och lyssnar på musik :)

Får se hur länge jag ligger här innan jag orkar lyfta undan täcket och hoppa in i duschen. Vänta lite här nu... Varför säger man hoppa in i duschen? Det är ju inte direkt så att man tar värsta språnget för att komma innanför duschdraperiet. Utan man tar ett helt vanligt kliv, eller idag ska jag nog pröva att ta ett litet skutt. Jag lovar att meddela om jag märkte någon skillnad! hahah :D

Wake me up before you go!

På torsdag bär det av mot Idre med jäntan and his family. Det lär bli spännande med tanke på att jag aldrig har träffat dem förut. Det kommer säkert att gå bra, annars kan jag säkert ljuga ihop något om att jag har glömt att vattna min kaktus och måste åka hem för att göra det. :D


Förra nyåret var riktigt roligt, tills mina föräldrar kom på att jag inte var där jag sa att jag var. Då var det inte lika roligt längre och för att det inte ska bli någon repris av förra året ska jag redan på måndag förflytt a mig 103.8 km åt sidan, absolut inte norr ut! Det ska ni ha riktigt klart för er, Sala ligger INTE norr ut! (humor på hög nivå)


Fast innan dess har jag lite saker som ska hinnas med:


  • Köpa jeans, skor, mössa, mascara och örhängen. Visserligen var jag i stan igår, men inte tänkte jag att jag kunde köpa något av det här då.
  • Börja läsa min 288 sidor långa engelska bok som ska vara klar om 12 dagar, dvs 24 sidor om dagen, GOOD LUCK! I absolut värsta fall får jag ringa mina vänner Rikke&Micke, som redan har läst boken!
  • Packa, det är det jobbigaste som finns. Jag (och alla andra tjejer) lyckas alltid packa för mycket. När man kommer hem upptäcker man att man inte ens har använt hälften av allt man tog med.
  • Plugga matte + företagsekonomi, det är väl det bästa sättet att fördriva lördagskvällen med? Det är väl inte riktigt mitt fel att jag har 3 prov när jag kommer hem, eller det kanske det är?


Nu ska jag sova, för det har jag inte alls gjort hela lovet. GOD NATT!


Reunion

Först när jag står och plockar i kylen på bion hör jag ett välbekant " Hej Felicia ". Vem står där om inte vår gamla, über tråkiga SO-Per? Han skulle köpa popcorn, samtalet flöt på genom hela köpet:

- En liten popcorn, tack! Hur mår du nu då, Felicia?
- Jorå, jag lever! Det blir 30 kr.
- Ja, jag ser det! Varsågod!


Han har nog jordens tråkigaste röst, han var så tråkig så han lämnade ett "namn" efter sig. Han är och kommer alltid förbli SO-Per!
image49

En kväll på bion

Kvällen tillbringades med jobb på bion, hur kul kan det egentligen vara att jobba där? Inte en kotte går ju på bio där. Nej, juste! Helt rätt, nämn ett annat jobba där du kan sitta och snacka (möjligtvis sälja en godisbit) och ändå få betalt?

Men ikväll kan jag faktskt påstå att jag hade lite och göra. Först var jag tvungen att fylla kylen med läsk, vatten och festis. Det tog 1,5 timme. Sen hade jag en tävling med Martin, den gick ut på att vi skulle tävla om vem som kunde kasta Acokola pappret i papperskorgen och förloraren skulle få göra en syssla som den andra egentligen ska göra.

Det var en jämn tävling, båda fick MVG i idrott A, det märktes inte för fem öre.. Båda var sämst! Tillslut sätter Martin ett papper och jag känner svetten rinna längs ryggen. Nu står allt på spel, missar jag måste jag gå ut med soporna till soprummet, sätter jag har jag fortfarande chansen att få Martin att fylla på popcorn maskinen.
Jag missade och Martin jublade. Jag gick aldrig ut med soporna och Martin grät. Jag fyllde aldrig på popcorn maskinen och Martin gick tillslut ut med soporna.

Hur lyckas jag alltid få min vilja att gå igenom?


Aktiva listan eller inte..

Nu när jäntan har dragit sig tillbaka norrut och jag inte kan trakassera honom face-to-face, får jag göra det över internet. Först hade jag tänkt att göra det via msn, men där är han så osocial man kan bli, så vi gör blogg verisionen istället.

Jag kan inte påstå att jag uppdaterar ofta, men när jag skriver skriver jag riktigt roliga saker (oftast iaf)! Sen finns det människor som gör allt för att få besökare, tex låta flickvännen somna i sängen för att få skriva 3 inlägg. 
Många besökare kan jag inte heller påstå att jag har, men jag har min trogna läsare och håller därför en jämn statestik-linje. Någon som därimot har många läsare är Micke, iaf när han ligger på aktiva listan. Där kom han upp i förrgår, sen insåg folk att han inte skrev så himla intressanta saker, och därför sjönk besökar antalet grovt.

mickes statestik
Stackars liten som inte kan hålla en jämn kurva ;)


..

Gör så, kom och förstör igen! Och nej, jag tänker inte prata med dig. Inte en chans, tyvärr!  Det är ingen idé att du försöker för jag kommer ändå inte svara på din frågor hur mycket du än försöker. Jag pratar med de jag vill om det här och tyvärr så har du åkt ur den listan..

Jag säger inte det här som ett hot för att du ska ändra på något. Jag skriver inte här för att du ska läsa och diskutera med mig senare. Jag skriver här för att få skriva av mig, skriva ner vad jag tänker och tycker. Om du sen läser det här, det är upp till dig, men jag vill inte att du kommer och pratar med mig efter om vad du har läst.


dagen efter doppardagen

Believe it or not, igår var det julafton. Den lilla julkänsla som fanns försvann lika snabbt som den kom, men det var mysigt ändå.


Idag är det juldagen, det betyder i mitt fall att jag ska jobba. Det är premiär av Arn idag, så det lär va mycket folk som går  :) Plus att det är juldagen, som betyder att det är 100% OB. Vilket i sin tur betyder att jag tjänar 84 kr/timmen.  84x8=672kr ;D

För mig är det mycket, för ni kan ju räkna ut hur mycket jag tjänar i vanliga fall (84/2=42).


Ojoj, nu måste jag gå om en halvtimme och jag ligger fortfarande i sängen, ADIOS!


allt i sin ordning :)

Nu är det 23 min kvar till Kalle Anka, jag har inte duschat, rimmat på mina paket, skinkan är klart i ugnen (timern piper). Fast det är ingen som hinner ta ut den för hunden har precis vält granen och alla försöker ställa den upp igen, alla förutom jag! HAHAHAHA :D

dagens

Dagens humör: Det är ju jul, kan man vara på något annat humör än glad? :D
Dagens mående: Huvudvärk
Dagens borde: Städa rummet, men det är ändå ingen som ska vara här inne
Dagens frisyr: Hårklämma
Dagens klädsel: Leggings + klänning
Dagens planer: Kalle Anka, Mat, Julklappar, leka med julklapparna, sova
Dagens materiella vill ha:
Dagens längtan: SNÖ
Dagens fundering: Hur ska jag regera när jag får julklappar jag inte vill ha?
Dagens beroende: MAAAAAAAAAAAAAAAAT
Dagens tråkigaste: Tiden
Dagens tidning: DN
Dagens låt: MER JUL

Låten är bra, men videon är sämst ;D

Julafton

Dagens bästa sms har anlänt, från ingen mindre än Mikaela Olsson!
"GOD JUL :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D (24 glada julgubbar) God jul :D (25).

Igår kväll köpte jag de sista julklapparna.  Det ska nog bli min tradition, att köpa julklapparna kvällen innan. Det var jag och kanske 10 andra smarta människor som var och handlade då. En sak jag inte ska ha nästa år är "en kreativ jul", det är det sämsta jag någonsin gjort. Men det ska jag berätta om sen, när filurerna har fått sina julklappar.

Om typ 5-6 timmar sitter jag och öppnar paket för fulla muggar. Fast jag tjuvstartade redan strax efter tolv inatt med att öppna Mickes paket som hade årets bästa rim ;D


23/12

Jag tänker inte skriva "nu är det bara en dag kvar till julafton" för det har alla andra gjort :) Istället tänkte jag berätta hur jag ska fördriva tiden fram till 00.01, då jag får öppna årets första julklapp.

Jag bad att ingen skulle väcka mig, vem tror ni ringer 11.36 om inte min kära vän Johanna? Det är tur att jag tycker om henne så mycket.
Det första jag märkte när jag vakna var ett halsontet(?) var borta, YEES! Fast huvudvärken var värre, NOO! Det var bara upp och ta två alvedon och sen tillbaka till sängen. Här ligger jag nu och ska lista upp hur dagen ser ut. Allt ska ta så lång tid som möjligt, för annars kommer jag bara bli rastlös.

Dagens to do:

* Ligga kvar i sängen minst 30 min.
* Äta frukost, klä på mig och lalala.
* Gå till Stinsen och fixa färdigt julklappar
* Gå till Centrum och fixa färdigt julklappar
* Hem till mamma och hämta lite saker
* Slå in lite paket åt Gifted UF
* GÖRA KLART MINA JULKLAPPAR
* Slå in mina julklappar
* Klä granen
* Bingolottos uppesittarkväll


Jag har två kommentarer angående "dagens to do". Den ena är att på tisdag ska jag berätta varför jag är så sent ute med mina julklappar, det finns en rad olika anledningar. Den andra är Bingolottos uppesittarkväll, riktigt nördigt jag vet! Men ge mig ett annat bra tips på hur man kan fördriva tiden kvällen innan julafton?


atchooo!

- Prosit!
- Tack!

Det verkar inte vilja ge sig, utan bara bli värre. Vi (jag) får helt enkelt hoppas på att det blir bättre tills imorgon, för det är mycket som ska hinnas med. Därför tänker jag börja med en låångt sovmorgon och den som väcker mig är så körd!

Micke, jag älskar dig även fast du tycker om grisfötter mest av allt på hela julbordet!
(klicka här)


Roger, Titti och Fylking Sverige

Har precis kommit hem från Ikea med pappa, köpte lite julkulor, presentpapper och snören. Mina paket kommer bli finfina :) Fast man blir helt slut i kroppen av att vara på Ikea i 30 min, märker man att något inte står rätt till :/

Det är då man märker att det är  jullov på riktigt, för det kan inte vara lov utan att man är sjuk. Så fort man är ledig från skolan slår sjukdomen till. Denna gång bjuder den på huvudvärk och halsont. Men det är inga problem för farbror Fellan, med lite kuckelimuckmedicin* försvinner den ur kroppen på nolltid :) 

*= Mjukiskläder, en skön säng och Andra Avenyn!

Så varför sitter jag kvar här och skriver saker som ingen kommer läsa? SÄNGEN, HERE I COME! image45

21 aug vs. 21 dec

Nu är det äntligen jullov ;D Eller egentligen kommer jag inte ha något  vettigt för mig under hela lovet.. Jag kommer äta, sova och ehm.. resten får tiden utvisa :)

                       Skolstart 21 augusti             Skolavslutning 21 december         
339534-44339534-43


Morgonpigg?

Jag brukar alltid vara sist upp på vardagar, men inte idag! Klockan är lite över sju, jag gick upp för 20 min för att hinna duscha. Det har aldrig hänt förut (att jag har duschat alltså).

Julavslutning idag, det betyder 16 dagar efterlängtat jullov! :) Det skulle vara snäll om vädergudarna kunde skicka ner lite snö till Sollentuna, det är lite tomt på marken...

image42

GOD JUL, ÄLSKLING!

Idag blev det julklappsöppning för jäntan, hade tänkt att vänta till julafton innan han fick öppna men det sket sig. Pappa lyckas avslöja allt vid matbordet:

Pappa: Fyllde du igår igår eller, Micke?
Micke: Öhhh?
Pappa: Ja, Felicia höll på att fixa med en t-shirt igår väldigt länge!

GAAAAAAAAAAAAH!!! Vem är så dum att man sitter och pratar om saker folk håller på med om det verkar som det ska bli en present 4 dagar innan julafton??



På skolavslutningen i sommras lovade vi varandra att ha sex innan studenten. Eftersom vi inte kände varandra blev det mer som ett skämt, fast det slutade med allvar, riktigt allvar. På julafton är det så allvarligt som 2 månader <3 

Sen måste jag även säga att killen fick en brun-utan-sol också ;)

onsdagsnatt

Varför har jag så svårt att somna? Det måste vara schemaläggarna på Rudbecks fel.  Hade inte dom gjort att jag hade haft 2 långa sovmornar i veckan hade jag aldrig varit uppe sen osv osv.. det jag försöker få fram är att jag snart ska fälla ihop datorn och sova!

Imorgon har jag bara en lektion mellan 11.35-12.35, men sen är det lite saker som ska hinnas med under dagen. Jag orkar inte rabbla upp alla men det mesta har med julklappar att göra. Egentligen orkar jag inte göra det, för jag har ingen julstämmning för fem öre, men måste man, så måste man!

GOD NATT HUSET!


onsdag eftermiddag :)

Nu har jag kommit in i en smart-period, den började idag. Vi får hoppas att den håller i sig ett tag, men inte för länge för jäntan butter när jag är bättre än honom ;D
Bara för att mitt internet hänger sig och göra att jag inte kan kolla på Andra Avenyn kan jag roa mig med att skriva ett riktigt onödigt inlägg :)

Imorse hade jag lite svårt att gå upp eftersom jag inte somnade förrän 01.30, vilket resulterade i att jag inte gick upp förrän 7.25. Fick lite småbråttom eftersom jag var tvungen att gå hem till pappa innan skolan och hämta ett paket. Hursomhelst kommer jag iväg 7.45, iklädd mjukisbyxor (andra gången under hela gymnasietiden), tröja, jacka, raggsockor, mössa, vantar och halsduk. Väl framme hos pappa kommer jag på att jag hade glömt silkespappret som jag hade lovat att ta med till Lenne, så det var bara att gå tillbaka till mamma innan skolan. Duktig som jag var kom jag bara 7 min försent, men jag orkade inte gå in på engelskan så jag satt utanför i 15 min och väntade.
Efter engelskan var det geografi och På Spåret som gällde ;D Jag måste faktiskt erkänna att jag kände mig väldigt duktig när jag kunde både Wien-Rom och Darwin-Canberra. Sen att jag fick MVG- på provet, blev ju bara ett plus i kanten.
Spec-matten var väl inte lika rolig, men eftersom jag inte känner någon annan där lyckades jag faktiskt göra 23 tal! ;D

Som det kanske märks är jag på riktigt bra humör och det enda som kan förstöra det är om jäntan inte blir frisk tills imorgon! För jag kommer inte kunna göra det där själv :/

Nu kom precis Johanna, ni kan vi sätta igång med vårat "uppdrag" :D 

Idag är det:

5 dagar kvar
till jul
73 dagar kvar till Kittelfjäll
87 dagar kvar till Johanna åker till Tanzania :'( (ungefär)
108 dagar kvar till min födelsedag
109 dagar kvar till jäntans födelsedag
147 dagar kvar till Johanna kommer hem :D
167 dagar kvar till sommarlov

How come that a small country has that many well known namnes in the music industry?

ÄNTLIGEN! Nu är engelskan som ska lämnas in imorgon färdig, det tog "bara" 3,5 timmar. Min far kom över och hjälpte mig mellan 21-00.30 och jag kan personligen lova att det är den bästa tiden på dygnet att plugga. Imorgon efter skolan har jag och Johanna some important stuff to do ;D Nu ska jag sova och imorgon måste jag gå hemifrån 7.40 så jag hinner förbi pappa och hämta en sak! :/

Okej, ta det lugnt! Jag lovar att jag ska lägga upp texten här imorgon så ni kan se vad far och dotter kan prestera tillsammans :)

arrgggh!

Dagensrapport:

Det ligger ett tunt molntäck över Sollentuna idag (fast borta vid rudbeck skiner solen som vanligt). Det är 2 minusgrader kallt ute, men det känns som 20! Felicia har precis gått upp ur sängen och är redan arg/sur/ledsen. Anledningen är fortfarande oklar med tecken visar på att det kan ha med skolarbete att göra. Hon vill därför varna allmänheten för detta och hänvisar att vänta med kontakt tills imorgon, då det förhoppningsvis är bättre. Om du händelsevis måste ta kontakt med henne ändå, sker detta på egen risk. Vid kroppskontakt  med Felicia en dag som denna ber vi er snarast kontakta sjukvårdsupplysningen (08-4527160) eftersom det är oklart om Felicia har rabies.


Tack för er uppmärksamhet!


(sen kan vi även meddela att Felicias dator strejkar och vägrar att redigera något på inlägget)

40 min kvar till favvo-tisdag

Nu börjar julklapparna bli färdig inköpta, men det är inte klart för det. På torsdag ska allt fixas klart :)
Gick med Johanna till Stinsen idag och båda kom fram till att det är sjukt att det är julafton om 7 dagar! Det är ingen snö, ingen hade köpt julklappar och ingen av oss har tjuvkikat på julklapparna som finns hemma, även fast båda vet exakt vart dom ligger. Men iår ska jag faktiskt hålla mig och inte göra det :)

Jag är så körd!! Ska försöka flytta mitt bokföringsprov till efter jul, det är riktigt dumt, men jag kommer ändå inte att klara det om jag skriver på Torsdag. Imorgon ska jag hem till pappa på kvällen hoppas jag, måste få hjälp med engelskan. Satt i 1,5 timme idag och försökte komma på vad jag skulle skriva, kom upp till 1/3 sida innan jag raderade allt.

Imorgon är det tisdag, vilket betyder en lektion på tre timmar mellan 13.00-16.00. Så jag knallar upp runt 11, för kvart i tolv ska jag möta Johanna och ta en promenad witha dogs in tha paark!

Nu måste jag ner och käka middag, mamma har dampat de senaste 2 timmarna :/

Kan jag få lukta på farbror August?

vecka 51 ur felicias perspektiv

Matteprovet gick faktiskt helt okej, hade det inte bara varit g-del hade jag nog fått mvg!

image35
Måndag:
8.20-12.35

Göra engelska summary och 2 bokrapporter i engelska. Försöka hinna till Stinsen och köpa lite julklappar som inte köptes i helgen.
Tisdag:
13.00-16.00
Plugga FTG, Plugga FTG, Plugga FTG. Posta julkort till Mickes bror :)
Onsdag:
8.20-12.22 (brukar så sluta lite tidigare, istället för 12.25)
 Lämna in engelskan + bokrapporterna. Plugga FTG och matte.
Torsdag:
11.35-16.00
2 lektioner, 2 prov!!  Matteprov och FTG-prov!
Sen är skolan slut för det här året och jag ska fixa julklapparna med micke, vi är så kreativa!
Fredag: JULAVSLUTNING!

snark!

Så fort jag la huvudet på kudden förra gången visste jag att jag inte skulle lyckas sova. Dels för att magen kurrade och dels för att engelskan inte var gjord. Det var bara att gå ner i köket och leta mat och sen upp till sängen för att skriva engelska.  Nu är 1/2 sida skriven, så imorgon måste jag skriva lika mycket plus översätta allt till engelska, men det går ju fort (?!) ;D

GOD NATT! Nu blir det ca 6,5 timmars sömn :S


jag är en långhårig tax..

Imorgon 10.25 ska jag hålla en presentation (like you didn´t know) på englskan. Har jag skrivit något? NEJ  :/
Istället hjälpa jag micke att kunna räkna ut vinkelsumman på trianglar och pythagoras sats. Sen måste killen även lära sig hur det här med sjökort och navigation funkar, hahaha :D

Felicias plan(er) över hur englskan skulle göras:

Plan A:
Göra engelskan i god tid, varför inte på lektionerna när vi fick tid till det.

Plan B:
Göra engelskan på lördag-dag, möjligtvis göra lite på söndagen.

Plan C:
Sitta och panik göra allt på söndagkväll och sen sova typ 6 timmar.

Plan D:
Hoppa över geografin på måndagsmorgonen och ställa sig vid en dator och göra allt på 2 timmar.

Plan A sket sig direkt, varför jobba på en lektion när man lika gärna kan prata? En tanke som alltid kommer upp är "jag kan lika gärna göra det hemma". Plan B funkade inte när jag vaknade på tidig eftermiddag och sen åkte till Stina på kvällen. Plan C tror ni själva att jag skulle sätta mig och göra engelska nu, jag ska sova! Inget snack om saken. Istället blir det Plan D, sorry Janne men jag kommer inte på din geografilektion. Istället kommer jag hänga vid datorerna vid receptionen, JIHOO!

nästa gång jag vaknar är det säkert torsdag.

Redan kväll? Helgerna går så sjukt fort när man inte gör någonting. Som idag tex, vaknade runt 1, låg kvar i sängen men gick in på datorn. Sen ner och käka lite frulle och gå ut med hunden för att sedan återgå till datorn. Vid 17.16 tog jag bussen hem till Stina för att fira henne.. eller det va jag och hennes släkt. Hursomhelst så var det mysigt:)

Hade tänkt att skrämma livet ur Micke när han gick från tåget till löpet i kväll, men som vanligt har inte jäntan koll på saker och ting, det gick självklart inget tåg. Så istället för att smyga runt i buskarna i Häggvik sitter jag i min säng och har ångst över att jag inte har skrivit något på min 2,5 min långa presentation om Mikael Persbrandt som ska hållas på måndag morgon. Inte nog med det, det ska vara på engleska också!! Kan faktiskt skriva allt på svenska ikväll och översätta till engelska imorgon (:

Citat av Stina Jeppsson: " Först när man börjar håller man där nere, fast sen är den blank och så blir den hal. Nästa gång man tittar ner håller man där det sprutar ut" Kan någon gissa vad det är Stina pratar om?

emo-dag

Den här dagen har varit ett helvete..  Jag har varit på sämst humör och det har inte varit långt från tårarna många gånger. Jag vill bara lägga mig och sova några veckor, kanske för länge?
Jag har bara fyra ämnen i skolan just nu, men måste alla fyra ämnerna ha prov/inlämningar samma vecka. Julen vill jag inte ens tänka på, den kommer aldrig bli som den har varit förut.

Vad som händer i helgen?
Inget roligt.. trodde att den skulle bli bra, men icke. Jag måste sluta ta översta tallriken i matsalen :/ Jag har massor av saker att göra, iaf 3. Den ena var att köpa julklappar, men ofta att jag tänker åka in själv och göra det tyvärr. Det får bli panik shopping på Vivo 23/12! Den andra saken är att jag måste plugga!! Har matteprov x 2, bokföringsprov, englelska redovising och engelska inlämning till nästa vecka.. Oj, glömde jag säga att jag måste läsa 100 sidor i min englska bok också för att kunna skriva 2 bokrapporter? Den tredje saken är att jag ska vara Rikkes mentala stöd när hon på söndag ska besöka löpet, det är inget hon vågar göra själv!

Nu spelas timon och pumba på högsta volym i cafeterian, jag står vid datorerna och väntar på att ellen ska sluta. Jag la in mina matteböcker i hennes skåp på lunchrasten och sen glömde jag ta ut dom och jag har matteprov på måndag, så jag måste ju ha dom. Om hon bara kan fatta att man ska svara när det har ringt 6 gånger på mobilen!


GOD NATT!

julkänsla?

11 dagar kvar till jul och inga paket är köpta. Jag har inga idéer på av jag kan köpa, det är ingen som säger vad dom önskar sig. Såå, bli inte besvikna när ni får en virkad mössa eller en special designad barkbåt på julafton.  
För att få in lite julkänsla kan man kolla på julkalendern, fast jag har missat de 8 senaste avsnitten och ikväll var det tänkt att tillsammans med el micko kolla ikapp allt. Såklart går den lilla slarvern och blir sjuk och självklart får jag skulden för att ha smittat honom genom att jag tog den översta tallriken i matsalen och sen pussade honom. 

"Man ska frysa in vintern och svettas ut våren" det är något som mamma alltid har sagt och idag följde jag hennes råd. Dagens outfit bestod av bl a leggings och tygskor, det var riktigt kallt att gå ute i dom kläderna. Så när jag kom hem ändrades kläderna direkt till mjukisbyxor och myströja :)

Rikke, det är inte okej att ta bitar ur andras chokladkalendrar utan att fråga!! Du är såå körd! :@


Jag har kommit på att jag är himlans bra på att skriva osammahängande inlägg, haha ;D

stackars mig, jag har inget liv

  Du kommer inte att palla läsa hela, men det är inte meningen heller..


Vad sa du senast:
Pusshej!
Vad sa någon senast till dig: Puss!
Vad önskar du att någon sa till dig just nu: Felicia, om 3 dagar drar vi utomlands!
Vilken skvallertidning köper du helst: Spelar ingen roll, alla är lika roliga
En kvinna jag aldrig skulle vilja vara: Din mamma, usch!
Det mest irriterande ljudet jag vet: Ljudet av folk som klipper naglarna med nagelknippsare
Vad har jag alltid i min kyl: Tacosås, den står liksom i dörren hela tiden.
Vad har jag alltid i mitt skafferi: Nötter
Pinsammaste boken i bokhyllan: Bibeln?
Vilken tå är längst på dig: Den brevid stortån :P
Persienner eller rullgardin: Rullgardin
Panta burkar eller slänga: Panta panta panta mjeera!
Hur ser dina sängkläder ut: Lakan, täcke, kudde. Om du vill veta mer får du väl komma och kolla ;)
Hur många sms får du per dag: Snittet ligger på 10. Hade fått 150 st sen 29/11
Vad ville du heta när du var liten: Nicole
Älsklingsfärg som barn: Lila
Älsklingsfärg nu: Vet ej..
Ny serie som verkar bra: Ehm.. ingen aning..
Töntigaste reklam: RUSTAS!
Egenskap du saknar hos dig själv: Självförtroende
När grät du senast: Igår natt
När skrattade du senast:  Nyss
Vart önskar du att du var just nu: Sovandes i sängen
Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokusåpa? Big Brothe, here I come!
Vilken årstid tycker du bäst om?  Sommaren
Brukar du sjunga i duschen? Självklart, senast i måndags fick jag beröm för att jag sjöng så "fint".
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? Hästhoppning, friidrott, fotboll, orientering (då klipper dom bort alla tråkiga scener och tar bara det med det bästa)
Vad är viktigast för dig? att alla omkring mig mår bra.
Laddar du hem musik och film från internet? Nej, det är olagligt! Så jag ber alla andra ;)
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Skänka till rädda barnen, nooot!
Vad är det bästa med julafton? Självklart julklapparna!
Tänker du mycket på ditt utseende? jaa..
Vad får dig att slappna av? min säng <3
Är du mörkrädd? har blivit senaste veckorna.
Vilken färg är snyggast? Svart
Tycker du matte är svårt?. Ja, men med Linnéas hjälp blir allt så mycket lättre! Eller hur, Micke?
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Njeae..
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling? En fet pokal, har aldrig gjort och kommer aldrig att göra
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? 12-14
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? Alla runt omkring
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? Bara passivrökning, haha!
Bråkar du och dina syskon ofta? Det är vad vi roar oss med, men bara på skämt.
Vem är den viktigaste personen i ditt liv? Mamma
Läser du ofta böcker? Ibland
Vad föredrar du för sorts filmer? ad slösar du mest pengar på? Kläder
Vill du gifta dig? Ja
Vill du ha barn? Absolut
Vilka tvprogram som går just nu har du fastnat för? Inget faktiskt, kollar inte så mycket på tv.
Vilka länder har du varit i? Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Italien, Portugal, Spanien, Luxemburg, USA, England, Öland (haha)
Vilka husdjur har du haft innan? Kaniin
Är du bra på att laga mat? Det kan du slå dig i backen på!
Var badar du helst? I vattnet
Vilka djur är du mest rädd för? Vildsvin
Har du någon gång skadat dig allvarligt? Dragit ut ledbandet i fotenm det gjorde ont!
Vilken kändis är hetast? Jake Gyllhaal
Gillar du att dansa? Jaa, men kanske inte offentligt :P
Vad har du för klädstil? Det garderoben erbjuder
Är du flygrädd? Noope
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? Vad tycker du om israel - palestina konflikten?
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten
Vilken är din favoritglass? Daim
Tror du på ett liv efter döden? Ja, nej, ja nej..
Vilket kaffe sörplar du helst? jag sörplar inte!
Vilket mobilmärke föredrar du? Sony ericsson
Vill du gå ner i vikt? Why not?
Vad har du för personlighet? Glad?
Har du varit deprimerad? . Det beror på hur du menar.
Tycker du om sushi? Haha, jag kan inte läsa/säga sushi utan att börja skratta!!
Tror du på livslång kärlek? Nej
Vad äter du helst när du ser på film? Godis
Lever dina föräldrar tillsammans? Nej
Skulle du vilja träna någon typ av kampsport? Nej, det är nog inte min grej..
Har du tandläkarskräck? Nej, jag är cool!
Vilken hårfärg har du naturellt? .Lite ljusare än det jag har nu :)
Biter du på naglarna? .Om jag äter döda hudcellar, nej tack!
Har du någongång haft självmordstankar? Nej
Är du beroende av något? Närhet

Tisdagkväll 23.23

Kollade runt på lite sparade dokument på datorn och hittade en dikt. Jag kommer ihåg när jag läste den första gången, kanske 2-3 år sen. Sen sparade jag den på datorn för att den var sorglig och för att den satte ett spår efter sig. När jag läste den ikväll blev mina ögon tårfyllda och jag kände hatet välla fram. Du har aldrig pratar med mig om det, varför det är som det är. Du har aldrig erkänt att det var du som gjorde att det blev som det blev, varför inte? Vågar du inte stå för det du gjort, du som alltid talat om för mig att jag ska vara ärlig och att jag alltid kan komma till dig om jag behöver prata. Tror du att jag vill göra det nu, tror du att jag kan lita på dig?
Du säger att jag har blivit en annan person, att jag inte är samma gamla tjej som jag alltid varit. Den glada tjejen som var öppen och glad har istället blivit tillbaka dragen och inte lika öppen. Det är inte alla som uppfattar mig så, det är kanske bara dig jag är sån emot.Är det verkligen så jävla konstigt?


 

Hey dad
I'm writing to you
Not to tell you
That I still hate you
Just to ask you
How you feel
And how we fell apart
How this fell apart

Are you happy out there
In this great wide world

Do you think about your sons
Do you miss your little girl
When you lay your head down
How do you sleep at night
Do you even wonder if we're alright
But we're alright
We're alright


It's been a long hard road without you by my side
Why weren't you there all the nights that we cried
You broke my mother's heart
You broke your children for life
It's not ok but we're alright

I remember the days you were a hero in my eyes
But those are just a long lost memory of mine
I spent so many years
Learning how to survive
Now I'm writing just to let you know
I'm still alive


Översta tallriken, nej tack!

Träffade Bosse Milton i kön till julbordet på Scandic idag. När vi kommer fram till tallrikarna räcker Lenne över den översta till mig. Då frågar Bosse "men, ska ni verkligen ta den översta är inte det emot policyn? Jag har aldrig sett en elev på Rudbeck göra det!"

Jag lyfter översta tallriken och tar nästa. Varför? Jo, för att alla andra gör det. Det är fullt med baciller på den översta och eftersom vi på Rudbeck är smarta så tar vi inte den. För det finns inga baciller någon annanstans, inte på dörrhandtagen, stolarna, bäckarna. Absolut inte! Bara på den översta tallriken i matsalen. Därför ska jag från och med imorgonbörja ta den översta tallriken!  Äckligt va?!Hade det inte varit min "snälla vecka" hade jag tagit den översta tallriken och lägga den längre ner, men det väntar jag med till nästa vecka.

Nu ska jag duscha och sen göra engelska innan jag går och lägger mig hyfsat tidigt :) 


Favvo-tisdag?

Ingen sovmorgon till 13 idag inte. Nej nej, istället ska jag vara på Scandic i Sollentuna 10 för att sälja paket med företaget. Efter det blir det julbord där, mums! :) Har vi tur (otur) hinner vi tillbaka till våran ekonomi lektion som börjar klockan 13. Annars beger vi oss direkt till pappas jobb, de har inflyttningsfest med 200-300 pers och där ska vi sälja hela kvällen! Om vi inte säljer bra idag borde vi inse att det är dags att byta affärsidé!

Igår fyllde Stina 17 barre :) Fin-fina bilder sattes upp i skolan varav en i matsalen. Det är skönt att man fyller år på en söndag! :) Sen bakade jag och micke en tårta med gélehallon på. Det skulle iaf vara det men micke behövde lite resgodis påvägen hem från Maxi, så det blev inte så många kvar..

Nu måste jag rusa till tåget, undra om jag ska ta den vanliga vägen eller micke "genväg"?

Det här tar död på mig!

Idag  är det Täby julmarknad igen som gäller! Det är inte jobbigt att stå där, snarare tvärtom. Fast något som är irriterande är när vi står där med våra underbara paket och bjuder på pepparkakor och choklad och istället för att gå till oss går de äckliga människorna till borden runt omkring som säljer äckligt krimskrams från garaget!
Igår fick vi ihop ca 150 kr varav 65 kom från julkramar Danni och Jossi sålt för 5kr/st. Vi får helt enkelt hoppas att det går bättre idag :)


image33Blir du inte lite sugen på att köpa?

Ikväll kommer jag roa mig med två saker. Slå in nya paket med Jossi och efter det hoppas jag verkligen att jag kommer träffa Ellen. Har inte träffat tjejen på år och dar. Vi gick i samma skola från 5-9, det finns inget som slår våra underbara tyska lektioner, fy fan! Sen jag slutade på fotbollen träffas vi nästan aldrig, jag saknar dig och det ska bli ändring på det här!



Stina, berättar allt även fast man inte frågar henne något.
Sofie, berättar när man frågar.
Felicia, berättar inte även om man frågar.

 

118 dagar kvar som minderårig (119 för micke, haha)

Skrev nyss ett riktigt deprimerande inlägg, men beslöt mig för att inte publicera det. Varför skulle ni vilja läsa om mina problem, ni har väl era egna att sköta!

jag vet, jag har inget liv

Det där med ärligheten skrämmer mig lite :/ 

[x] Jag är kortare än 170cm. (är 169)
[x] jag tycker att jag är ful 
[x] Jag blir lätt brun. 
[] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg. 
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg. 
[] Jag har en tatuering. 
[x] Jag är osäker över mitt utseende. 
[] Jag har haft/har tandställning. 
[] Jag har glasögon/linser. (Linser)
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis. 
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg. 
[] Jag har mer än två piercingar. 
[] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[] Jag har fräknar 

FAMILJ 
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar. 
[x] Jag har rymt hemifrån. 
[] Jag har blivit utslängd hemifrån. 
[] Mina biologiska föräldrar är ihop. 
[] Jag har ett syskon som är under ett år gammal. 
[x] Jag vill ha barn nån dag. 
[] Jag har barn. 
[] Jag har mist ett barn. 

SKOLA/JOBB 
[x] Jag studerar. 
[x] Jag jobbar. 
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet 
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan. 
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats. 
[] Jag har fått sparken. 

SKAMLIGHETER 
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[x] Jag har pissat på mej av skratt. 
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. 
[x] Jag har gråtit av skratt. 
[] Jag har limmat fast min hand i något. 
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan. 
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats. 

HÄLSA 
[] Jag föddes med en sjukdom. 
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår. 
[] Jag har brutit ett ben. 
[] Mina tonciller har tagits bort. 
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän. 
[] Mina visdomständer har tagits bort. 
[] Jag har genomgått en allvarlig operation. 
[x] Jag har haft vattkoppor. 
[] Jag har haft/har astma. 

RESANDE 
[x] Jag har åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit. 
[] Jag har varit i Ryssland. 
[] Jag har varit i Kina. 
[] Jag har varit på Golfen Center 
[] Jag har varit i Japan. 
[x] Jag har varit i USA. 
[] Jag har varit i Afrika. 
[] Jag har varit i Asien. 

EFARENHETER 
[] Jag har tappat bort mig i min hemstad. 
[] Jag har sett en fallande stjärna. 
[] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna. 
[] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas. 
[] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss. 
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen. 
[x] Jag har varit i ett casino. 
[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan. 
[] Jag har gått "skinny dipping". 
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens. 
[] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme. 
[] Jag har krockat i en bil. 
[x] Jag har medverkat i ett skådespel. 
[] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet. 
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga. 
[] Jag har sett norrskenet. 
[] Jag har suttit på ett tak på natten. 
[x] Jag har aprillat någon. 
[x] Jag har åkt taxi. 
[] Jag har ätit sushi. 
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN 
[] Jag är singel. 
[x] Jag är i ett förhållande. 
[] Jag är förlovad. 
[] Jag är gift. 
[] Jag har varit på en blind date. 
[] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar. 
[x]Jag saknar någon just nu. 
[x] Jag är rädd för att bli övergiven. 
[] Jag har varit otrogen i ett förhållande. 
[] Jag har skiljt mig. 
[] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig. 
[] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit. 
[] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit. 
[] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande. 

SEXUALITET 
[] Jag har varit förtjust i en person av samma kön. 
[] Jag har varit förtjust i en lärare. 
[] Jag har blivit kysst i regnet. 
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person. 
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person. 

ÄRLIGHET 
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra. 
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra. 
[x] Jag har smygit ut utan lov. 
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar. 
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet. 
[x] Jag har fuskat i ett spel. 
[x] Jag har struntat i ett prov. 


DÅLIGA TIDER 
[x] Jag har druckit alkohol. 
[/] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden. 
[] Jag kan inte svälja piller. 
[] Jag har blivit diagnoserad med depression. 
[] Jag tar mediciner mot depression. 
[] Jag har anorexi och/eller bulimi. 
[] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det. 
[x] Jag har vaknat gråtande. 
[x] Jag har somnat gråtande. 

DÖDEN 
[x] Jag är rädd för att dö. 
[x] Jag hatar begravningar. 
[] Jag har sett någon dö. 
[] Någon nära till mig har försökt begå självmord. 
[] Någon nära till mig har begått självmord. 

MATERIALISM 
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare. 
[] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga 
[] Jag äger många dyra designerväskor. 
[x] Jag äger något från H&M. 
[] Jag samlar på serietidningar. 
[] Jag äger något från Benetton. 
[] Jag äger något jag köpt på E-bay. 
[] Jag äger något från Diesel.


RANDOM 
[] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det. 
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang. 
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor. 
[/] Jag ser på nyheterna. 
[] Jag dödar inte insekter. 
[x] Jag svär ofta. 
[x] Jag sjunger i duschen. 
[] Jag är en morgonperson. 
[] Jag betalade för min rington. 
[x] Jag är petig med grammatik. 
[] Jag är en sportfanatiker. 
[] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar. 
[x] Jag är bra på att baka. 
[] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå. 
[x] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.  HUR SKÖNT SKULLE INTE DET VARA?
[] Jag vet hur man skjuter. 
[] Jag är kär i kärleken. 
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt. 
[] Jag äter snabbmat varje vecka. 
[] Jag är bra på matematik. 
[x] Jag tror på spöken. 
[] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet. 
[] Jag är väldigt kittlig. 
[] Jag älskar mörk choklad.
[] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel. 
[x] Jag är bra på att minnas ansikten. 
[] Jag är bra på att minnas namn. 
[/] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv

Stina som 16 åring!


EN BILD SÄGER MER ÄN 1000 ORD! <3
339534-31

dooh!

Fan, fel person vann! 

19.41

Oliver: Idag hade alla tjejer i min klass en emo-dag.
Felicia: Uh? Vad menar du?
Oliver: De klädde dig i svart, vitt och rosa. Sen pratade dom på emo sätt också.
Felicia: Aha, hur pratar man på emo sätt då?
Oliver: Ehm.. asså jag vet inte.. kanske som Rikke?

HAHAHAHAHA! Sorry Rikke, du har alla emot dig!!

Helgen ska ägnas åt Gifted UF, vi ska sälja på två julmarknader i Täby, både på lördag och söndag. Plus att vi ska säljas på pappas jobb på tisdag(!). Den enda problemet är att om det går bra att sälja i helgen så kommer vi inte ha något att sälja på tisdag :/ Någon som har skokartonger att skänka? :)

Btw, jag måste bara säga grattis åt Micke. Han gick på ALLA lektioner den här veckan, så på måndag 8.20 får du ett sms med koden till mitt skåp och då är det fritt fram till chokladkalendrarna.

Stina kommer om typ 1 timme, vi ska utforska alla funktioner på nya datorn.. eller iaf kameran, det finns sjukt roliga funktioner :)



20.48
Nu har Stina kommit :D

Btw, Marie Picasso suger! Hon är en liten mes som gråter HELA tiden!!

det är inte okej..

.. att mitt rum ser ut såhär!!


Guten nacht!


Nu ligger jag i sängen med en kopp svartvinbärste, mumma! Dagens avsnitt av julkalendern och ett avsnitt av Andra Avenyn ska avverkas innan dagen är fullbordad!


Gonatt från strutsen herself!
struts

Favvo-tisdag!

Tisdag = sovmorgon till 13.00

Fast idag gick jag upp 9.45 för att möta Johanna och promenera med hundarna i tha park. När jag ringer henne runt 10 kommer hon på att hennes hund inte är hemma, smart tjej det där !  Istället blev det bara min hund och efter hann vi hem till mig för att kolla lite i skolkatalogen innan jag va tvungen att springa iväg till mentorstiden, vi skulle faktiskt fylla i viktiga papper. Nt-show biljetten var ju lite speciell, en papperslapp 2*4cm med texten "show 2". Jag har redan lyckats tappa bort den, men tror dom att vi ska lyckas hålla reda på den?

Efter skolan skulle jag hämta Ebba på dagis. För det första var bussen 4 min sen, sen när den väl kommer har den sällskap av två andra bussar. De två andra bussarna stannar medan 607:an åker förbi. Jaha? Hoppar på en annan buss i hopp om att hinna byta buss i centrum, men nej. Precis när jag går av bussen ser jag 607:an åka iväg. Så det var bara att knalla iväg till tåget och ta tåget till helenelund för att sen gå därifrån. Egentligen hade jag tänkt att gå hem, men jag hade glömt hörlurarna till ipoden hemma.

När jag skulle hem därifrån sitter jag och väntar på bussen och exakt samma sak händer då. Bussjävlen åker förbi!! Så det var bara att vänta i 12 min på nästa buss.. Om jag bara hade haft hörlurarna


Polly, den enda medicinen!

Tjollahopp!

Om Stina har tittat på videon i förra inlägget så borde hon förstå dom här lapparna. Som för övrigt är de bästa av alla 20 000 i skolan!

 




Micke, jag kom på en sak! Om/när du lyckas med ditt uppdrag, så kommer det ju hända att du glömmer äta din chokladbit varje dag. Därför kom jag på att om du har glömt att ta den klockan 16.00 varje dag så rycker den, dvs går till bättre behövande :)

Stina Jeppsson

Detta inlägg är tillägnat Kristin "Stina" Jeppsson. Det är den ökända NT- veckan i skolan, det är alltid trevligt med bananer som kommer in och dansar på bordet. Sen sitter det massor av lappar med olika skämt, citat, roliga historier mm.  För att Stina ska förstå vissa lappar måste jag lägga in "tips från coatchen med Björn Gustavsson". Om du inte skulle förstå det roliga med den här videon, då vet jag inte vad som är fel med dig lilla gumman :)




ZzZz??

Nu börjar klockan bli lite mycket, men pga min f*cking j*vla mensvärk så kan jag inte sova..


Btw, jag har tagit ut mina örhängen idag :)

söndagkväll

Den här helgen har gått väldigt fort, kanske för att jag har tillbringat den med en underbar person? :)

Fredag:
Kvällen ägnades åt Youtube, kladdkaka och Björn Gustavsson. Micke försökte visa vart i Sala han bodde, det tog 25 min. Först var han tvungen att vrida datorn så att det stämde, men inte hjälpte det. Sen satte han sig på längst ut på sängen fast det hjälpte inte heller. Tillslut satte han sig på golvet, då upptäckte han att det var fel stad han satt och kollade på! Smart kille där ;)
De två filurerna lyckades också avslöja slutet på boken jag ska ha läst 40 sidor i till imorgon. Fast jag har redan glömt bort slutet och jag lär ju ändå inte komma dit ikväll, eftersom jag inte ens ha öppnat den. Så egentligen gör det ingenting.

Lördag:
Gick upp 06.30 för att gå ut och kissa hunden. Sen gick jag tillbaka till sängen och väckte Micke, han älskar att gå upp tidigt på helger. Sova kan man göra på lektionerna, eller skita i lektionen och sova hemma istället. Vi tog en sväng förbi Löpet för att hämta hans tandborste, sen styrde vi stegen mot Maxi.
 Egentligen skulle vi bara köpa lite frukost, men vi bestämde oss för annat. Solen sken, fåglarna kvittrade och hunden var på sitt bästa humör, så vi bestämde oss för att ta en lång promenad på Järvafältet. Vi köpte lite mat och sittunderlag, sen gick vi med raska steg mot skogen. Vi var inte tillbaka förrän 15.30, en utflyckt på cirka 6 timmar sätter sina spår.
Fast vi kunde ju inte vila för det. Vi var tvugna att gå till Ica för att köpa middag, grönsakssoppa och våfflor blev det.  Efter middagen gjorde vi grönsaksdipp och somnade i soffan framför Babben c/o.

HAHAHAHAHA! (häxskratt) trodde ni det själva eller?

Historien stämmer nästan, förutom att vi inte gick upp efter jag hade varit uppe och kissat hunden.  Jag somnade om och sov i många timmar till.Vi gjorde ingenting på hela dagen, eller jag fick reda på att  när man har blåst ut så mycket luft man kan ur lungorna har man ändå 1 liter kvar. Jag blev bara liite idiotförklarad när jag sa att man hade 10 liter kvar.  Vi tog en promenad med hunden, fast inte riktigt så lång. Hade det inte regnat, blåste och varit äckligt höstväder hade jag inte bangat på långpromenad! Hahah! Vi hämtade en tandborste på Löpet och vi gick till Maxi. Fast vi köpte Tom och Jerry kex, chips och tuggummi istället för frukost. Middagen blev inte riktigt sådär, pappa lagade potatis, lövbiff och bea-sås, fast det är nästan samma sak ;)
Efter det drog vi till Stina som tillsammans med Tobbe uppträdde sig som ett gift par inne i videobutiken.  Filmen kommer jag inte ihåg vad den hette, men den handlar om siffran 23. Den var inte dåligt och den var inte bra, den var mittimellan. 

Söndag:
Vi gjorde inte speciellt mycket idag heller. Gick till stinsen och köpte örhängen, jag får ta ut mina imorgon :D! Sen köpte jag en chokladkalender som jag ska ha i skåpet. Sen kom vi på att man borde ha en chokladkalender för varje månad och dom går ändå inte ut förrän 2009, så det gör inget. Det enda problemet är att det bara är 24 luckor på varje och vi skulle behöva en med 30/31 luckor (dagens i-landsproblem).
Dagens utflykt blev när vi gick ner på vallen med hunden och kollade på bandy. Vi övervägde att springa ut nakna på isen och göra "sälen", fast vi sparade det till ett annat tillfälle.

Ja, det där var en väldigt detaljerad verision av helgen. Stort grattis till den som orkade läsa allt ;)


Micke, om du kan bevisa för mig att du går på alla lektioner den här veckan så ska jag köpa en uppsättning med 7 chokladkalendrar (till juni) till skåpet. Eftersom du inte har något skåp så kan jag även erbjuda dig att ha kalendrarna i mitt skåp :)
Om du misslyckas ska jag köpa Markolioos nya cd till dig i julklapp och tvinga dig att lyssna på den varje gång du träffar mig!
Det enda jag kan säga är LYCKA TILL! <3


RSS 2.0