fuck it. nu åker jag

 

Ibland ska man knipa käft, det blir bättre då. Om 6 timmar ringer klockan och om 9 timmar går tåget. Då lämnar jag Stockholm men du finns med ändå. Jag ska springa skiten ur mig och undvika att stuka foten. Antingen eller. Första åren var det tält, förra året stuga och i år husvagn. Känner att det är kommer bli kanon. Man måste mötas halvvägs, det blir bättre då. Hej då vi ses om en vecka.

 


träning = chirre haha!

Dagen har rullat på rätt bra ändå trots Jonas försening i förmiddags. Fast det var inte bara Jonas som var sen idag, tåget var över 20 min sent och därför blev det en taxi till stan :) Hittade inga bra strumpor på Orienteringsspecialisten men jag deppade inte så länge för det, utan vi åt på Pizza Hut för att få upp humöret igen. Mätta och belåtna knallade vi till Saga biografen. Tillsammans med tretton andra i en biosalong för 586 personer såg vi Baksmällan, en riktigt rolig film och jag diggade kinesen haha! 

 

Äter man pizza till lunch passar det alldeles utmärkt att träna på kvällen. Kom hem för ett tag sen från en orienteringsrunda med Linda. Jag tror faktiskt att jag har tagit över hälften av kontrollerna på Naturpasset på mindre än en vecka. Lite stolt kan man vara över det, hoppas att jag hittar alla kontroller nästa vecka också :)

 

Nu är det dags att äta lite middag och hoppas att Jonas kommer snart. Han drog iväg på möte vid 19 och enligt mina beräkningar borde det vara klart snart. Vi ska bara mysa hela kvällen, titta på film och äta chirre. Det är jag värd efter min träning haha!


Jonas and Felicia´s day of fun!

 

Nu har jag och Jonas varit tillsammans i över 1,5 år och därför blir jag inte ett dugg försenad över att vi inte är i stan än. Vi skulle ha träffats typ NU, men jag sitter fortfarande hemma. Varför? För att Jonas ringde mig vid 12 och sa att det skulle vara svårt att hitta parkeringsplats i stan och därför skulle han komma hit med bilen först. När han ringde trodde han att klockan var 11 och inte 12 och blev därför ännu mer försenad. Han borde vara här om ungefär en kvar, men som sagt så vet man aldrig med honom...

 

Vi ska på bio kl 16 och se Baksmällan, har väldigt höga förväntningar när alla har sagt så mycket positivt om den. Vi har bokat biljetter på Saga och salongen har 586 platser och just nu är det bara vi som har bokat haha! Megamys! Innan dess ska jag försöka hitta till Orienteringsspecialisten för att köpa nya strumpor. Lite mat ska vi nog hinna klämma ner också, bye bye!


23.33, 090715

 

Ibland kan man irritera sig själv väldigt grovt. Tex som när man tar bort alla sängkläder utan att bädda nytt och kommer hem trött efter jobbet och inser att sängen är obäddad. Eller när man råkar ta bort alla internetsidor som man har besökt fast man bara skulle ta bort den senast besökta. Jag hade råkat skriva fscebook.com och för att slippa gå in på den igen skulle jag ta bort det men råkade istället trycka på “rensa all historik”. Suck, nu måste man komma ihåg hela adressen till alla sidor man ska in på och det är sånt min hjärna sackar efter på ibland.

 

Imorgon är jag ledig, wooho! Dagen ska inledas med en väl förtjänt sovmorgon, inte för att jag har gått upp tidigt de senaste dagarna men imorgon kan jag sova till 11 eftersom jag inte ska träffa Jonas i stan förrän strax efter 1. 

 

Det var nog allt för mig idag. Nu ska jag bara glida runt lite på nätet och kolla på 2 and 1/2 men som börjar om några minuter. God natt!

 


fit for oringen

Sådär! Nu börjar ju dagen ta form och sakerna som skulle göras idag har börjats bocka av. Tvätten är sorterad i fina högar och den första har precis blivit klar i tvättmaskinen. En orienteringrunda med 8 kontroller + cykel till/från Edsberg är avklarad. Har precis ätit lite lunch, 2 mackor och en pingvingstång haha. Ska snart duscha och stoppa in nästa hög. 

 

Måste bara berätta vilken slug familj jag lever i. Det står en Paradisask i köket och nu när jag var ensam hemma tänkte jag lyfta på locket och ta från det undre lagret för alla goda är slut. Vet ni vad människorna har gjort då?! Då har dom tagit dom goda från undre lagret men istället för att lämna facken tomma har dom tagit dom äckliga från det övre och lagt tid. Så nu har vi 4 romrussin bitar och inga trillingnötter. 


så göra vi när vi tvätta våra kläder, lalala!

God morgon!

 

Nu sitter jag och gör absolut ingenting, brukar ju blir så när man har massor av andra saker som behöver göras. Jag har ett rum som är översvämmat av smuts kläder. Allt kommer behöva tvättas för på lördag åker jag till Eksjö en vecka och sen ska jag bo hos pappa 1 månad när jag kommer hem. 

 

Så planen ser ut ungefär såhär:

Nu: sortera all tvätt och köra igång en maskin. Efter det ska jag ut och orientera, när jag kommer tillbaka borde maskinen vara klar och då är det bara att köra igång nästa. Jag börjar jobba 17.45 och slutar 22.15. 

 

Imorgon: Jonas & Felicias day of fun! 

 

Fredag: Packa packa packa! Jobb 15.45 - 22.15

 

Lördag: Avresa från centralen 9.21.

 

 

Äh, jag ska nog hinna! Det är trots allt bara onsdag idag men samtidigt känner jag mig själv väldigt väl och något säger att det inte kommer gå som på räls haha!

Oringen 2008 i Sälen!

T H A I L A N D, H E R E W E C O M E!

Vi åkte in till stan och var helt sjukt taggade eftersom vi skulle boka våra biljetter till Thailand. Det var kul tills vi kom fram till Kilroy och det visade sig att våra biljetter, som vi hade spanat på 1 vecka, var slut. Våra biljetter som skulle ta oss till Thailand hade någon annan köpt. Dom hade höjts med 1500 kr typ, om inte mer :(. Vi var även inne på STA men det var samma besked där, vi hade ingen lust att betala 6900 när vi tidigare hade hittat biljetter för 5200. 

 

Det slutade med att jag sprang till 7/11 för att gå in på internet där för att se om det fanns billigare resor. Gick bara in på travelstart.se och där fanns det en resa med Air China för 6200/person under exakt dom datumen vi ville ha. 

 

Så Linda och jag åker till Thailand 22/11 och kommer inte hem förrän 16/2!!!


från och med imorgon finns det ingen återvändo

Orkar inte berätta gårdagen i detaljer utan kort och gott, det var några som försökte sno 3 tv-apparater som kostar 11 000kr/st. Allting hände så fort och jag stod nästan och skakade bakom disken i kundtjänst. Det visade bara att mina nerver inte gör mig redo att söka till polishögskolan än, utan det får vänta några år. Precis som jag hade planerat. 

 

Idag var jag i stan på förmiddagen tillsammans med Linda. Vi käkade lunch med pappa och kollade sedan runt efter ryggsäckar. Efter ha prövat flera olika ryggsäckar visade det sig att de vi redan hade köpt var de bästa och han i butiken blev chockad över kanonpriset som vi hade köpt dom för. 

 

Imorgon ska vi in till stan igen för att boka resan. Tänkte boka den på internet men vi kom fram till att det kändes säkrare att boka med resebyrå. Speciellt när vi är ute på långresa och vi då kan kontakta resebyrån för att få hjälp. 

 

Natti!


händelsernas dag

Äntligen får jag lägga mig i sängen! Jag har varit vaken sen 05.42 (då Jonas näst intill slog mig för att jag skulle vakna, vi skulle åka 05.45) och nu är första gången jag får andas ut. Det har har varit händelsernas dag må jag säga. Jobb 7-15 och sista 10 var det mest adrenalinfyllda jag någonsin varit med om, berättar imorgon. Pappa kom direkt så körde vi iväg en sväng med bilen. Eller ja, vi åkte till Ulriksdal och fikade. Sen körde jag hem och pluggade teori på datorn, gjorde ett prov och fick 47 rätt och 52 är godkänt och för att inte ens ha läst hela teoriboken är det väl helt okej? Strax efter 20 kom pappa med bilen igen och vi åkte iväg för att orientera lite vid Rösjön. 55 min och 6 kontroller senare kom vi tillbaka till bilen och då hade klockan hunnit blir 21.40. Vi hann precis in på Coop för att handla det nödvändigaste innan vi åkte hem. Hemma var det bara att äta lite, duscha, prata i telefon och sen lägga sig i sängen. Min ögonlock blir bara tyngre och tyngre. Imorgon är det en ny dag, visserligen börjar jag inte jobba förrän kl 16 men klockan ringer redan 09.45 för jag ska till stan på äventyr.

 

 

God natt alla babes and boys!


min första tanke när klockan ringde var..

 

...“det är inte mänskligt att vara uppe såhär tidigt” men nu efter 15 min har man vant sig.Jag säger inte att jag gillar det med att jag har vant mig. Det blev ändrade planer för kvällen, Jonas slutar samtidigt så jag åker med honom hem. Det passar alldeles perfekt, för båda har börjar jobba i ottan och samma sak gäller imorgon. Vilket betyder att vi båda kommer slockna runt 21 ikväll! 

 


bums i säng!

Finns det något bättre än ett samtal som börjar “Hej, jag ville bara säga god natt..”?Nix, trodde inte det heller. Muums på alla som ringer såna samtal!

 

Om 8 timmar och 20 min är jag på jobbet. Visst är det underbart när man stänger ena dagen 22.15 och sen öppnar 7.00 dagen efter. Hallelulja! Det är både positivt och negativt att jag börjar 7 på en lördag. Det negativa är att det inte är någon OB förrän efter 12. Det positiva är att jag slutar 15 och resten av dagen ska jag bara ligga framför tv. Hmm, pappa kanske vågar övningsköra med mig?


årets skämt

Årets skämt kommer ske under hela vecka 30. Under går man ett x antal kilometer för att komma till starten där man börjar spring sin x antal kilometer bana. Jag  ska springa 2,5 mil orientering och gå/jogga 1,3 mil för att ens komma till start när jag håller på att falla ihop efter ett springrunda på 22 min. Kan försöka skylla på att jag gjorde det innan frukosten. Herregud!


felicia springa? jo tjena!

Att spela Cluedo med Stina är en utmaning i sig och samtidigt en kul upplevelse som man någon gång i sitt liv borde uppleva. Hon antecknar allt som görs och sägs, ber alla andra flytta på sakerna hon vill ha och säger stup i kvarten “jag känner inte att det är någon mer än jag som är taggad”. Det var kul!

 

I natt hade jag sjukt ont i halsen, jag kunde knappt svälja. Nu är det som bortblåst men istället har jag äckelhosta som jag nästan hostar tills jag spyr av. Äh, det är nog inget dödligt så därför ska jag ut och springa om en stund. Om 8 dagar bär det av till oringen och jag har inte tränat på jag-vet-inte-hur-länge!

 

Efter det blir det jobb 16-22.15, har jag tur kanske jag träffar Jonas eftersom han jobbar 6.30-16. Kul att vi jobbar om varandra!


tagga cluedo!

Hej där!

Först ska jag bara förvarna om att jag inte har något vettigt att skriva.

Lyckades sova riktigt länge idag, ända till 11.30! Det var längesen jag sov så länge ska ni veta. Sen dess har jag suttit vid datorn och spelar Bonniers trafiksskola 2009. Innan jag åker till Thailand ska jag ha körkortet i min hand. Resan bokar vi troligtvis nästa vecka, gaalet

Är ledig idag och det ska jag ta vara på eftersom nu kommer jag jobba fre-onsdag + fredag och sen åker jag till Eksjö och orienterar en vecka. Kommer bli husvagnsboende där så jag hoppas att vädret blir bättre. Juste, ledig! Ska till stinsen en sväng och kolla på någon annan ryggsäck som Linda hade spanat på. Ikväll ska jag ska jag spela Cluedo med Stina, Tobbe, Johan, Linda och Jonas. TAGGA!

g a l e t

Hallå där, det var inte igår!

 

Har som sagt jobbat hela helgen och har tyvärr inget roligt att berätta. Och även om jag hade haft något roligt att berätta om jobbet hade det fått vänta ändå för jag har något mycket roligare att berätta.

 

Idag har jag hängt med Linda hela dagen och vi har länge pratat om att åka till Thailand och resa runt i vinter. Vi har kollat runt lite på resor men inte kommit så mycket längre än det. Tills idag. Vi har hittat tur och retur resa i början av december till mitten av februari för 5500 :- per person! Åkte även till centrum en sväng för att kolla med resebyrån där men hon var bara otrevlig och hade dyra resor så henne tycker vi inte om. Vi började kolla lite smått efter ryggsäckar och hittade en bra från Haglöfs för 1999:-.

 

Innan Linda började jobba vid 18 var vi inne på Stadium och Intersport i Stinsen. Först hittade vi en bra på Stadium för 999:- men valde ändå att gå in på Intersport för att kolla deras utbud och jag kan säga att det var dagens bästa. Där inne hittade vi förra årets modell från Haglöfs som var nedsatt till halva priset från 2800:-! 

 

Fattar ni? Jag och Linda kommer åka till Thailand som backpackers och resa runt i 2,5 månad och bara leva livet. GALET!


efter regn kommer solsken

Tur att det slutade regna, annars hade jag varit tvungen att 

sätta på mig regnbyxor när jag cyklar till jobbet!


perfekt med väderändringar idag!

God morgon!

 

Kvällen igår på grönan tillsammans med Jennifer, Elin, Sofie, Tobbe, Micke och Linnea var lyckad förutom att Insane var avstängd, surt! Började kvällen på tacobar vid slussen och sen tog vi båten över till Djurgården. Knallade runt där inne ett tag och spenderade alldeles för mycket pengar på spel. Både jag och Tobbe hade en dröm om att vinna på chokladhjulet och eftersom vi spelade ett x antal gånger kände tjejen som stod där igen oss och hur ledsna vi blev när vi inte vann något så vi fick varsin pytteliten smält choklad som tröstpris!

 

Vädermässigt var kvällen perfekt, solnedgång och varmt. I morse vaknade jag av att hela huset skakade av en åskknall, typ. Inte riktigt kanske men regnet öste ner och det åskade som tusan. Inte för att jag bryr mig eftersom jag jobbar hela helgen men det är sjukt hur vädret kan ändras så snabbt. 

 

Nu måste jag äta frukost så jag orkar med att jobba idag. Kommer jobba hela helgen och då finns det inte så mycket kul att skriva, men jag kanske dyker upp med någon händelse med en kund. Vem vet?

 

Fredag: 12-22.15

Lördag: 9-18

Söndag: 15-22.15


grönan

Det var en riktigt mysig kväll hos Mikis igår! Åkte in till Ego vid 23 snåret men var hemma strax efter ett igen haha. Det är skönt att ta tåget hem ibland :)

 

Jag har insett att jag aldrig kommer kunna bo helt ensam, är alldeles för sällskapssjuk för det. Men idag kommer jag nog inte känna mig ensam för Ellen är påväg hit och ikväll ska jag till grönan med ett skönt gäng. Det ska bli kul kul kul!

 

Nu sitter jag och äter frukost, flingor med mjölk. Var tvungen att ta en tesked för att alla andra skedar är i diskmaskinen, kanske ett tecken på att göra igång den? Vanligtvis när alla är hemma körs den varje kväll, men nu när vi bara är två har vi kört den sen i måndags. Aja, ska väl fixa den nu!

 


spontan grillning

Jag missade såklart bussen och hann inte vattna blommorna. Var halvvägs ner på tomten när jag såg bussen susa förbi, suck! Det var bara att vända om och ta cykeln ner till stationen men då hann jag vattna blommorna också :)

 

Blev ingen lång dag vid badet, vädret var konstigt med allt dis och Hanna tröttnade så vi åkte hem. Har plockat och fixat lite här hemma, var på Stinsen en sväng och handlade lite mat också. Var uttråkad som fan och frågade vad Stina skulle hitta på ikväll och hon skulle tydligen på någon spontan grillning hos Mikis och sen skulle dom ut. Så det ska jag hänga med på och ska ta bussen om 40 min till Rotebro och den här gången tänker jag inte missa den!

 

 

Tjingtjong!


bada bada bada

 

What a night! Det här var den varmaste natten jag någonsin upplevt i mitt rum som jag kan komma ihåg. Även fast jag sov i bara trosor, fönstret var vidöppet och täcket låg under mig så svettades jag som en gris. Antingen beror det på att det var varmt och fuktigt ute eller att Jonas är super het?

 

Om 20 min ska jag ta bussen till Stina, ska åka och bada med henne och Hanna. Måste fixa matsäck innan dess, blir nog en blandning av salladen från igår plus lite eget. Kände plötsligt att stressen kom krypande och att jag kanske borde sluta skriva och sätta igång med det som måste göras. Måste vattna blommorna innan jag åker också, annars kanske dom dör innan mamma kommer hem och då kommer hon sticka ögonen ur mig ojoj!


RSS 2.0