träning = chirre haha!

Dagen har rullat på rätt bra ändå trots Jonas försening i förmiddags. Fast det var inte bara Jonas som var sen idag, tåget var över 20 min sent och därför blev det en taxi till stan :) Hittade inga bra strumpor på Orienteringsspecialisten men jag deppade inte så länge för det, utan vi åt på Pizza Hut för att få upp humöret igen. Mätta och belåtna knallade vi till Saga biografen. Tillsammans med tretton andra i en biosalong för 586 personer såg vi Baksmällan, en riktigt rolig film och jag diggade kinesen haha! 

 

Äter man pizza till lunch passar det alldeles utmärkt att träna på kvällen. Kom hem för ett tag sen från en orienteringsrunda med Linda. Jag tror faktiskt att jag har tagit över hälften av kontrollerna på Naturpasset på mindre än en vecka. Lite stolt kan man vara över det, hoppas att jag hittar alla kontroller nästa vecka också :)

 

Nu är det dags att äta lite middag och hoppas att Jonas kommer snart. Han drog iväg på möte vid 19 och enligt mina beräkningar borde det vara klart snart. Vi ska bara mysa hela kvällen, titta på film och äta chirre. Det är jag värd efter min träning haha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0