tjugofemte april

Det är alltid lika svårt att veta vad man ska packa ner. Den här gången är det än vanligt eftersom man måste tänka på vikten och då gäller det att tänka extra noga på vad man packar ner - inget onödigt här inte. Senare idag ska jag jobba 15-22 och det kommer inte bli mycket sömn i natt för flygbussen går från Centralen 05.30 imorgon. Hehehe. Men det är det värt, lätt. Det här kommer bli en mycket lyckad resa, känner det på mig!

tjugofjärde april

Jag har ju glömt säga att min lilla iBaby kom i veckan :D

tjugofjärde april

Jag har börjat packa lite inför London. Imorgon jobbar jag och det är tidigt på måndagmorgon som vi åker så det gäller att börja i tid. Har inte riktigt bestämt vilka kläder som ska med men det är massa annat krafs som också ska ner. Eftersom vi åker med Ryanair så gäller det att tänka på vikten, max 15 kg och inte ett gram mer. Som tur är får man ha 10 kg i handbagage också, haha! Därför har jag hällt över lite från krämer från orginalflaskan ner i mindre, det spar man både plats men framför allt vikt på ;) Genom att ha gjort det har jag sparat 612 gram. Jag finner bara ett ord för detta; TAAADAA!

tjugotredje april

Sitter med tossingarna i mammas elektroniska fotbad. Det bubblar och vibrerar och allt vad det gör - hur skönt som helst! Tänkte fortsätta kvällen i SPA-anda med dusch, ansiktsmask och måla på nytt nagellack. 
 
Igår var det ingen bra dag. Redan när jag vaknade kände jag mig halv taskig och var helt utan energi. När jag satt i kassan första timmen på jobbet blev det inte bättre och kände att det inte skulle hålla hela dagen. Jag frös, hade ont i huvudet och anade att febern kom smygande. Så jag ringde bossen och bad om att få gå hem. Det är inge roligt att vara på jobbet och göra ett halv bra arbete, då känner jag mig bara i vägen. Därför gick jag hem, tog en dusch och la mig i sängen. Senare på kvällen blev det bättre, det var mat och sömn som behövdes men det är bättre att ta det säkra före det osäkra. Har ätit alldeles för dåligt de senaste dagarna på jobbet. Hur som helst, så tyckte jag att jag gjorde rätt val med ta det säkra före det osäkra eftersom jag ska jobba hela helgen och åka till London nästa vecka(!!).
En sne bild är bättre än ingen bild alls. Tycker dock inte att det här är speciellt snygg med tanke på.. ja allt! Speciellt det härligt glansiga ansiktet. Fast jag hade ingen bättre som passade ihop med mitt sjukinlägg.

tjugonde april

text *radera* text *radera* text *radera*

tjugonde april

Ibland skäms jag lite över mig själv. Typ som när har har sovit 10 timmar men ändå är trött när jag ska gå upp. Inte helt okej, men det är väl sån jag är. Hur som helst, idag är det strålande väder och det är ju trevligt.. för dom som kan njuta av det. Själv ska jag vara instängd i en betongklump mellan 11-20 men om det är någon som ska vara ute idag så får den personen gärna vara ute lite åt mig med. Okeeej??

BTW, SKAVSTA ÖPPNAR IDAG = CHANSEN ATT MIKIS OCH JAG KOMMER IVÄG TILL LONDON PÅ MÅNDAG BARA VÄXER OCH VÄXER!! Juste, vi får hoppas att flygplasten som vi ska landa på också öppnar för annars spelar det ju ingen roll.

nittonde april

Ny vecka, nya tag!
Idag hade jag min tredje lediga dag och imorgon är allvaret tillbaka. Tre långa dagar på jobbet väntar innan jag är ledig igen. Efter solsken kommer regn, eller hur är det man brukar säga? 
 
Dagen började med att jag sov väldigt länge för att sen äta en god frukost i soffan, sorry pappa. Efter det drog jag på mig träningskläderna och joggade (1km, max! haha) hem till mamma för att hämta hunden. Vi tog en promenad i parken och sen satte vi oss vid slottet, tillsammans med alla pensionärer, för att njuta av solen. Resten av dagen bara försvann, jag vet inte riktigt vad som hände. Jag städade lite, tittade på tv, lagade middag, handlade mat med pappa, hämtade lillebror från träningen, åt glass i sängen, pratade i telefonen och vips så var klockan 22.  

Nu ska jag stänga igen fabriken och läsa lite i min bok. God natt!

artonde april

Första gången vi träffades var 14 oktober 2007. Då hånglade vi i en hiss på finlandsbåten.

artonde april

04.50
visade klockan när den ringde imorse. Mindre kul om man säger så. Men Jonas skulle jobba kl 6 så det var bara att gå upp. När jag kom hem en timme senare insåg jag att min säng inte var bäddad och jag var inte speciellt sugen på att fixa det då så det fick bli alternativ två - soffan. Somnade om vid 7-tiden och vaknade lagom utvilad vid 10. Efter en lättare frukost bar det av till järvafältet med papi och Zoey. En härlig skogpromenad med fika i solen, något som jag kallar det mesta - underbart!  
 
På eftermiddagen cyklade jag till Stinsen för lite små inköp. Tanken var att köpa träningskläder, bhar och mascara. Det blev nästan som jag hade tänkt mig. Inga träningskläder eller bhar men en mascara köpte jag. Förutom den blev det en tunika, lite tossor, ett läppglans, en anteckningsbok och lite glansgrej för håret. Tänk att det inte alltid blir som man tänkt sig. Kvällens planer var att städa rummet men det orkar jag inte, skjuter på det till imorgon istället. Något kul måste jag ha att göra då också ;) Istället ska jag kolla på Beck och bara njuta av att jag är ledig. 

sjuttonde april


Det är lördageftermiddag och jag är inte på jobbet. Nix, jag är ledig hela helgen och jobbar inte förrän på tisdag.


sjuttonde april



Nu tycker jag att det är dags att köpa en jättestor dammsugare och suga bort all aska så flygplanen kan flyga igen för annars kanske inte vi kan åka och hälsa på våran fillifjonka i London om 9 dagar. Faktiskt!


sextonde april

God morgon! Inatt drömde jag hemska drömmar och när jag vaknar så öser regnet ner. Vilken kul start på dagen. Hoppas att det blir bättre under dagen. Det är jobb 11-19 som gäller (Observera att jag inte stänger en fredagkväll!), sen ska jag hem och äta middag (rääkor) och när Coop stänger ikväll kommer Jonas och plockar upp mig så åker vi till honom och sover (myyys).

Imorgon är både Jonas och jag lediga men han ska säkert plugga så jag får helt enkelt hitta på något på egen hand. Har ingen aning om vad, men något ska jag nog kunna hitta på. Nu måste jag fixa iordning här hemma innan jag drar på mig stövlarna och cyklar till jobbet. Ajöökens!



fjortonde april

När Mikis och jag äntligen hittade fram till brittiska turistbyrån så satt det en fin lapp på dörren att dom hade stängt sedan i förrgår och hänvisade till hemsidan, tack för den! Det blev en snabbis på Drottninggatan innan vi delade på oss och åkte tåg åt varsitt håll. Hon hem för att träna och jag åt andra hållet för att gödas.

Eftermiddagen/kvällen har spenderats med Jonas och det har varit myspys. Efter ha lagat mat och tittat på tv ett tag var inte klockan mer än halv åtta så vi tog en sväng till havet. Med varsitt päron stod vi på bryggan och tittade ut på vattnet och ankorna, haha. Mysigt va? Nu är vi hemma igen och ska snart krypa ner i sängen. De senaste veckorna har jag inte lagt mig senare än tolv, är ingen riktigt kvällsmänniska men inte någon morgonmänniska
heller. Aja, strunt samma. Imorgon är det jobb som gäller igen 11-19. Tagga tagga tagga!


fjortonde april

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!


fjortonde april


Började min lediga dag med en härligt powerwalk i solen. Det var riktigt skönt, tänk om jag kunde  ta mig i kragen och göra sånt varje morgon. Tyvärr är inte det speciellt troligt, haha. Fortsatte förmiddagen med en soffrukost, tänk att det alltid smakar lite bättre när man äter i soffan. Sen blev det en långdusch följt av en nytt lager nagellack. Tror knappast att naglarna mår bra av det men färgen slipas ju bort på två dagar när man jobbar. Om 1,5 timme ska jag till stan med Mikis, vi ska till brittiska turistbyrån och köpa tunnelbanebiljetter till London. Det är bara 12 dagar kvar till vi åker :D

trettonde april

God morgon! Solen skiner och himlen är blå - igen. Hur underbart är inte det. Jag hoppas att det håller i sig till imorgon för då är jag ledig ledig ledig :) Slocknade riktigt tidigt igår också, man blir trött av att jobba. Men med tanke på hur dåligt jag har sovit är det nog bara bra. Jag gick tex från djupt sovande till klarvaken på 3 sekunder för att jag drömde en mardröm och då när jag var vaken passade jag på att skicka ett sms till Mikis, hahaha.

Det är kanoners att man kan cykla till jobbet för då sparar man typ 12 min på det. Idag ska jag använda dom 12 min till att göra en fruktsallad som jag kan sitta i solen och äta på rasten sen!


tolfte april


tolfte april

God morgon! Igår kom vi hem prick kl 21 så med stopp och allt tog resan 7 timmar och 20 min. Blev en snabbdusch och sen bums i säng. Trots att jag bara hade suttit i bilen hela dagen tog det inte många minuter innan jag somnade,  haha.

Efter fem otroligt onyttiga dagar i Lund ska jag ha fem otroligt nyttiga dagar här hemma. Hade egentligen tänkt att gå upp vid åtta och ta en morgonpromenad men det sprack när jag såg att vädret var så tråkigt, hehe. Börjar morgonen med en stadig frukost, två äggmackor, en banan och en glas juice. Till lunch har jag med mig biffstoganoff med ris, två morötter och lite nötter. Nu är det upp till jobbet att inte ha massa gottesaker som står i personalrummet för då spricker hela min idé.

Innan jobbet ska jag förbi pappa och hämta min cykel - nu är det våååår!

elfte april

Vi har ungefär 1,5 timma kvar. Åkte förbi Nyköping nyss. 13.40 lämnade vi Lund och tiden har gått ruskigt fort. Det är konstigt hur en hel dag bara kan försvinna genom att man sitter i bilen, haha. Kommer varken hinna eller orka göra något när jag kommer hem förutom att plocka upp mina saker. Imorgon kallar jobbet och ett 9-timmars pass!

Innan vi åkte tog jag på mig att hämta bilen som stog 20 min bort. Jag var lagom stolt när jag hittade bilen utan problem när det är andra gången jag är i Lund. Lika stolt var jag dock inte när jag inte hittade tillbaka till huset för det var en helt annan väg man skulle åka, haha. Men efter lite vägledning via telefon hittade jag rätt även då.

De fem dagarna i Lund kan sammanfattas; riktigt bra! Vi har sovit gott, ätit gott, umgåtts gott(?) osv. Finns nog ingenting jag kan klaga på eller joo det finns det säkert. Men ingenting som ploppar upp just nu och då är det ingenting som är värt att komma ihåg. Jag är säker på att jag kommer besöka staden flera gånger under de 4 åren som Jonathan har kvar att plugga där.

 


elfte april

God morgon! Trots att en rullgardin sattes upp i rummet igår blev det väldigt ljust och vid 9 kunde jag inte sova längre. Har kikat runt på lite bloggar sen dess men nu är inte det roligt längre. Jonathan har precis vaknat så snart blir det frukost. Senare idag ska vi packa bilen och åka hem igen, men det är inte förrän på eftermiddagen så fram till dess har jag ytterligare lite dötid, yeey. Med tanke på allt jag har ätit de senaste dagarna och hur lite jag har rört på mig så kanske en promenad skulle sitta fint innan den långa bilresan. Ska fundera på det ett tag och sen måste jag fråga Jonathan vad han har för planer.

 


tionde april

Märks det att det inte finns så mycket att göra här i Lund för jag tror aldrig jag har skrivit fyra inlägg på en dag, haha. Hur som helst så har jag kommit fram till att jag är lite orolig för min ekonomi. Jag var ledig hela förra helgen, den här helgen OCH så har jag fått ledigt nästa helg också. Jag förstår inte grejen. Ena sekunden jobbar jag stängning varje helg och andra sekunden får jag inte jobba alls. Finns det inget mellan läge? För att om man inte jobbar helg alls så får man inte dom stora pengarna..

Det finns lite saker som behöver betalas liksom. Bl a den här helgen i Lund har inte varit gratis. Det har varit konsert, bilresor, mat osv. Jag ska köpa en iphone för 5200kr. Om några veckor åker Mikis och jag till London i  fem dagar och det sista jag vill göra där är att snåla. Sen har jag ett gymkort på 3000 kr som ska dras från min lön också. Herregud!


tionde april


tionde april


Efter ha lämnat av Jonas tog jag och bror min en promenad i Lund. Det blev en sväng in i domkyrkan eftersom det inte gick igår - himla fin kyrka det är! Vi gick in på HM men inget föll mig i smaken. Här i Lund har affärerna bara öppet till 16 på lördagar och stängt på söndagar. Jämför med Kista där dom har öppet till 21 alla kvällar i veckan, haha.

Just nu sitter jag i soffan och kollar på RENT medan Jonathan fixar sin cykel. Om en stund ska vi gå och prova kebaben och sen bara fortsätta chilla. Det är inte så mycket annat man kan göra här. Så onyttigt som jag har ätit de senaste dagarna kan jag inte minnas att jag har gjort någon gång förut. Snacka om att det måste bli ett x antal gymbesök när jag kommer hem. Tur att jag fick tre  timmar PT i födelsedagspresent!


tionde april

God morgon! Här i Lund skiner solen och himlen är blå - hur underbart är inte det? Idag ska vi börja med att följa Jonas till flygbussen för han ska åka hem idag. Hem till gråa Stockholm, medan Jonathan och jag inte lämnar skåneland förrän imorgon eller övermorgon beroende på hur jag jobbar. Annars vet jag inte riktigt vad som händer. En sak är säker och det är att jag ska utforska HM en gång till här. Det är riktigt stort och förra gången hade jag Jonas i hasorna och han var väl inte road till tusen om vi säger så. En glass i solen ska vi nog hinna med också!


Igår innan vi somnade låg vi och kollade på Scrubs via en projektor!


nionde april

Idag har det varit en slappisdag till 100%. Vi är totalslitna från igår och har inte ork till att göra speciellt mycket, haha. Vi har besökt domkyrkan här i Lund som har flera besökare per år än vad Uppsala domkyrka har. Fast vi kunde inte gå in riktigt för det var begravning därinne, men vi var i foajén. Sen åkte vi till Nova lund och knallade runt i butikerna. Nu ligger vi hemma i huset med varsin dator och bara tar det lugnt. Ikväll blir det fredagsmys för hela slanten. Pizza, chirre, läsk, talang 2010, solsidan. Nice nice nice!


åttonde april

Idag har vi hängt runt i Lund! Det blev ett besök på Nova Lund (?) och Citygross. Vi har även hunnit med att promenera runt lite. Vet inte riktigt vart vi gick men tillslut kom vi fram till Stortorget. Kikade i lite affärer och fikade på Waynes. Köpte en tunika, en blus och ett par skor. Det är jätte skönt att bara vara borta från vardagen i en annan stad och bara hänga runt. Jag har besökt systembolaget också. Oj så bra det kändes!
Nu; grillning och senare i kväll hoffmaestros konsert.



sjunde april

En timme kvar och vädret ser lovande ut med sol och 13 grader! Vi råkade stanna och köpa på oss lite nygjorda chokladtoppar, vi kände att det inte räckte att bara komma ner med 4 kg godis till huset därnere hehe. Nu är det dags för lite frågesport.

sjunde april

Cloetta är avklarat med bla 1000gram Plopp i bagaget! Nästa stopp blir för lunch,vilket lär bli om inte allt för lång tid eftersom man inte får äta godis innan maten hehe. Fick ett mejl av Jonathan med en väderrapport för Lund. Den här bilden säger kanske en del;

sjunde april

Nu sitter vi i bilen påväg mot Lund. Tog med dator och comviqsurf så man har något att roa sig med under bilfärdens 7 timmar! Igår spenderades födelsedagen på jobbet 7-16 och sen hem för middag med familjen. Årets första hemgjorda grillade hamburgare, mums! Och med en tårta på det slockande jag gott i sängen strax före 22.

Om en sisodär 45 min anländer vi till Linköping och Cloettas fabriksaffär. Håller tummarna för billig choklad :)


femte april

Jag har varit på Stinsen, duschat och tagit en powernap. Jag ska äta middag, gå min en  promenad till stationen för att möta Jonas och ha myskväll framför tvn. Allt detta har jag gjort/ska jag göra för sista gången som nittonåring. Imorgon är det den sjätte april och då fyller jag tjugo år.

fjärde april

Jag har precis kommit hem från ett super mysigt födelsedagsfirande x4. (I övermorgon är det min tur!!) Egentligen borde jag ligga i sängen nu eftersom jag har varit igång sen åtta i morse men om man har ett datorberoende så har man. Är ledig i morgon så jag ska börja dagen med en härlig sovmorgon. Inget speciellt är planerat i morgon men jag funderar på att pysa till centrum en sväng och fixa lite saker. Sen kanske jag ska börja packa lite saker som ska med till Lund onsdag-söndag. Men det är morgondagens projekt. Oj vad mycket svammel det blev. Hur som helst tänkte jag stänga igen fabriken nu och krypa till kojs. God natt!

påskafton

Idag är det dags för påskhelgens enda jobbpass, 10-18. Underbar tid! Kanske beror det på att vi inte har öppet längre men va sjutton, jag är nöjd ändå. Efter jobbet är det familjemiddag och påskäggsletning som jag ser fram emot grymt mycket. Fast det är nästan så jag ska be om någon annat än godis i mitt ägg. Påskpresenten från jobbet var nämligen att man fick fylla en egen godispåse, min blev på 3,5 kg. Hehehe. Naturgodis kanske passar lika bra?


promenad på Bögs gård


RSS 2.0