mat mat mat

Jag skjuter upp det där med träningen till imorgon. Dagens kraftansträngning blev promenaden med Johanna. Vi var ute i en timme, att vi sen gick en runda som tar max 25 min i vanliga fall är en annan femma. 

 

Igår bad pappa mig laga maten ikväll, det han glömde nämna var att jag skulle handla också. Så snart ska jag pallra mig iväg till Coop och handla mat, woho! Vad det blir vet jag inte riktigt än, fick orden “använd fantasin” så det är väl det jag ska göra. Jag är sugen på fiskpinnar men det är nog inte riktigt den sortens fantasi som pappa tänker på. Eller egentligen får han skylla sig själv när han ger mig fria händer moaha...


det här med planering alltså..

Nu sitter jag är och äter pepparkakor och tänker tillbaka på vad jag skulle ha gjort idag och vad jag egentligen gjorde.

 

Övningsköra. Det blev inte av för det rann ut i sanden. Pappa sa kl 16 att han skulle laga middag och att vi kunde köra efter det men eftersom jag skulle ut med Zoey och jobba kl 18 så hann vi inte. 

Plugga körkortsteori. Jag är på den tråkigaste delen av boken om motorn och skit så jag orkar verkligen inte. Kollade på Kvarteret Skatan och somnade i soffan framför finnkampen istället.

Jobba. Check! 

 

En av tre saker avklarade hehe. Bättre lycka nästa gång!

 

Schemat hade kommit idag och i veckan jobbar jag endast tre gånger så jag har massor av dötid. Tänkte faktiskt använda den till att plugga körtkortsteorin, har två böcker + två datorspel. Det är inte många veckor kvar nu och det skulle vara skönt att klara det på första försöket, både teroin och uppkörningen. Har några lektioner kvar på körskolan som jag måste boka, det kan jag också göra imorgon. Oj! Helt plötsligt blev det massor av saker som skulle hinnas med imorgon. Nu när förkylningen har försvunnit tänkt jag träna också. Har jag tur så hinner jag med det, men bara om jag har tur. Eller ska jag säga otur?


coop?

God morgon! Vaknade för ungefär 30 min och ligger fortfarande kvar i sängen. Har inget speciellt att göra idag, så varför stressa upp? Jag ska övningsköra med pappa, plugga teori och jobba. Woho vilken dag! 
Kan det vara min sista jobbdag? Jag har nämligen inte fått något schema för nästa vecka. Visserligen har ingen av extraarbetarna fått det men det lär komma idag.. förhoppningsvis! Vad ska jag göra hela dagarna annars? Det känns konstigt att söka ett nytt jobb när jag åker till Thailand om 2,5 månad(!!!). Äh, vi får se vad som händer. Det löser sig. Alla mina coop-vänner sitter i samma båt så vi har varandra :) Nu börjar det bli dags att äta frukost/lunch.

gunvald, du kan bättre!

Visst, jag älskar Beck-filmerna. Gunvald är min förebild och när jag blir polis ska jag bli som honom. Men jag såg nyss trailern för den nya filmen I stormens öga och den fick filmen att verka skit dålig. Den framstår som B och har repliker som “What do we do now?” efter att några killar har skjutit ihjäl någon med pistol. Snälla killar, tänk efter före! Tacka vet förr när man (läs:jag) satt och rös och var tvungen att pausa och göra något annat för att filmen var för läskig och att man efter 5 min kunde kolla vidare. OBS! Detta var mitt på ljusa dagen. Nu är det bara massor av pistoler, bomber och annat trams som förstör. Det var bättre för.

 

Tänkte bara tillägga att min dator verkligen har problem med att ladda upp bilder. Försöker hela tiden men den står bara och laddar i några minuter innan det rutan försvinner utan att det har kommit upp någon bild. Synd!


stina vår vän

En ny storbloggare har kommit upp! Det är inte vem som helst utan det är våran alldeles egna Stina Jeppsson. Vilken brud, vilken tjej, vilket lejon. Uppdateringen kanske inte är den bästa, men när den kommer sitter den som svärdet i stenen! Hon är lika klockren som brännan efter 15 minuter i solariet. 

 

lördagsmys

Såådär! Nu är jag frisk igen. Då kan jag börja skriva också, gjorde inget annat än att kolla på tv och det är därför jag inte skrev något. 

 

När man precis har blivit frisk måste man tänja gränserna lite, vilket man på bästa sätt för med en kväll på krogen. Började med att åka till Wokhouse för att föra tillsammans med Linda och Sanna. Där träffade vi en kille vars “raggningsreplik” var hur gamla är ni då?. Ja han var väldigt vrickad och det märktes mer tydligt när vi lyckades lura honom att Sanna var Carolas livcoach. Han gick på det! Hur kul som helst. Efter det åkte jag och Linda till Vampire Lounge och drack en super god glassdrink. Som sagt, drinken var god med stället vet jag inte om det var så mycket att hänga i granen. Lagom glada i hatten tar vi oss till Royal Garden och stannar där alldeles för länge. Linda började jobba 7.30 och jag 10, vi klarade oss igenom dagen men det var inte mer än så. 

 

Nu är Stina på väg hit och vi ska myspyskväll. 


Fick precis ett sms av henne med texten “bara så du vet är jag fett ful”. Jag har nog sett alla sidor hos den bruden men när hon varnar om det blir jag nästa lite rädd...


geniet har talat.

Jag har en plan!

 

Nu har jag nämligen tröttnat på att vara sjuk. Är inne på min tredje dag av huvudvärk och halsont. Därför ska jag nu försöka lura kroppen att jag är frisk. Genom att göra saker jag skulle ha gjort om jag mådde bra kommer kroppen komma på att den vill göra alla dom sakerna - fast bättre, och därför kommer den slänga iväg det onda och bli bra. Tanken var god även om det inte funkar..

 

Började dagen med att bara ligga i soffan men när jag kom på hur jag skulle göra för att bli frisk cyklade jag till Coop och köpte princessbakelser, päronsaft och morötter. Vilken härlig kombination! 

 

Mamma försöker få mig att städa rummet men jag känner själv att det är att låta kroppen vara lite för frisk, så har jag tur kan jag skjuta upp det till imorgon. Fast jag skulle kunna ta mig i kragen och fixa det på en gång så är det klart. Hm.. jobbigt med svåra beslut ibland. 


ett får eller en bäver, vad passar zoey som?

Var inne på Expressen och hittade en artikel om hundägare i USA som fixar sina hundar till olika saker. Här nedanför har vi en buffel, en my little ponny(?), en kamel och en fotbollspelare. Funderar på vad Zoey ska bli hehehe...



bläää, jag hatar det här!

 

Det är så sjukt tråkigt att vara sjuk. (sjukt tråkigt, haha!) 1-0 till mig! Låg i soffan hela dagen igår och kollade på sjunde himlen, greys, ellen, vänner osv. Det enda positiva med att vara sjuk flera dagar i rad är att man får se fortsättningen på alla serier. 

 

 


sjukis

Jag är sjuk. Det suger. Har huvudvärk, halsont och påväg att få feber.

 Imorgon ska jag lägga potatis på pannan och vodka i armvecken för då blir man tydligen frisk.


hoppas jag slipper högerparkera

Min käre bror tog med sig det enda trådlösa nätverket till Lund så nu finns det bara teckning på vissa delar här hemma. Det fungerar inte alls i mitt rum eller i vardagsrummet, lite halvt i köket och såklart fullt i Benjamins rum. Därför har jag inte skrivit något i helgen. Har bara suttit i köket då och när internet är segt orkar man inte blogga för det tar för lång tid att logga in osv. 

 

Jag har insett att jag måste ta tag mer i mitt liv. Det är lite dumt att skriva såna saker här eftersom då finns det fler än jag som vet att jag har sagt det. Men eftersom jag inte jobbar speciellt mycket gör jag inget vettigt på dagarna. Det enda jag gör är att jobba, sova, äta, festa, jobba, sova, äta.. och det är så mitt liv ser ut just nu. Inte för att jag klagar men jag kanske borde komma på något mer att göra, kanske träna? Nej det behövs inte, jag sprang en mil förra lördagen!

 

Om 1 timme ska jag cykla iväg till körskolan. Har inte allt för många lektioner kvar nu och ännu färre veckor kvar till uppkörningen. Ska köra med en annan lärare idag, ska bli spännande att se hur det går. I kväll blir det jobb 17-21, trodde att jag skulle jobba stängning och blev överlycklig när jag såg att jag slutade 21. 


fredagsmys!

Sitter och myser i soffan nu. Hade tänkt att åka hem till Ullis som har poolparty/avskedsfest men det ser inte ut som att jag gör det. Har ingen aning om hur jag ska komma hem för sista bussen går 22.30, annars blir det sova över eller taxi och inget av dom alternativen känns lockande. Kunde få skjuts med Mikis, men det blir bara till Rotebro och vid den tiden vi kommer dit går det inga bussar eller tåg. Så istället blir det fredagsmys med mami! Vi ska kolla på Sex and the city filmen, hon har aldrig sett den och jag kan se den hur många gånger som helst. 

 

Mamma är ute med hunden just nu men jag hänger inte läpp för det. Linus Törnblad hoppar på tv:n just nu och som ni säkert alla vet är det en kille man inte kan få nog av ;) Kommer ihåg när han tävlade på vallen i somras och Becca, Linda och jag stod och rå glodde på honom varje gång av bytte tröja. Haha det var tider det! 


lund, en sommarstad?

 

Vi kom inte hem förrän 23.30 igår och jag var helt slut. Skulle kört sista biten men somnade i passagerarsätet så pappa gick köra istället. Annars gick det väldigt bra att köra, körde så fort att övningskörningsskylten ramlade av moaha! Tiden går mycket fortare när  man kör ibland, vi turades om att köra varannan timme ungefär. Visst var det långtråkigt vissa stunder men jag höll aldrig på att dö av tråkhet som man nästan alltid gjorde som liten.

 

När jag kom till Lund fick jag en vägbeskrivning i telefonen hur jag skulle hitta till Stora torget och när jag kommer tid möter jag upp Jonathan som sen pekar på sin lägenhet, precis ovanför Lindex. Grabben har alltså hittat en lägenhet mitt i stan, eller statskärnan kanske man säger. Vi gick och åt en lunch på ett café, köpte skor åt pappa och gick en promenad runt och kollade på skolan och lite hur det ser ut runt omkring. Eftersom det var 24 grader varmt och klarblå himmel uppfattades Lund lätt som en sommarstad. Men eftersom han ska plugga där i 5 år så lär jag hinna se hur staden är på vintern också.

 


framme!

Nu rullar vi snart in mot Lund en sisodär 27 min sena. Men jag måste ändå erkänna att den här tågresa har gått sjukt fort, kanske för att jag har haft saker att roa mig med hela tiden men ändå. Kommer ihåg när jag och Stina åkte tåget fram och tillbaka från Nässjö, det var en ren pina! 

 

Hinner inte göra så mycket här i Lund mer än att kolla på lägenheten för sen väntar en lång bilresa hem med mig bakom ratten hoho! Snacka om en resedag, det är inte många som åker ner till Lund och vänder på 1 dag. Jag är unik!


11.07

Det var inte min bäste väns bröllop som låg i fodralet utan Erin Brockwich. Hade jag inte sett den flera gånger förut och om den hade varit textad på svenska hade jag nog orkat se den men nu somnade jag efter 10 min och sov 1 timme. Hur skönt som helst. Förutom som det alltid är när man sover på flyg, bussar och tåg att man vaknar och är stel i nacken och törstig som en gris, så fick jag en annan trevlig överraskning och det var att tåget helt plötsligt stannade ute på en åker. Känner att det här tåget är lite osäkert när det både är fel på moduler och växlar, men nu har vi börjat rulla igen. 25 min sena!

 

Kan berätta lite om kräftskivan igår. Jag fick skjuts av Stina, Sofie och Mikis hem till Sofie för dom hade varit och handlat. Sen hade Sofie massa olika To do-lists som skulle hinna bli klara innan gästerna kom. Vi bar stolar, klistrade lappar, doppade jordgubbar i choklad, kokade potatis, gjorde sallad osv osv. 

När gästerna kom minglade vi lite, åt jordgubbarna i choklad som jag och Stina hade slitit med men chokladen fastnade på tallriken, så det blev jordgubbar med lite choklad på. Men tanken var god ändå! Sen började kräftkalaset, satt ute och sörplade, smaskade och hade det allmänt trevligt i någon timme eller två men sen blev det så sjukt kallt att vi smet in istället. Tillslut hamnade Mikis, Stina, Tobbe och jag inne på Sofies rum där vi satt och lyssnade på gamla låtar och hade det allmänt mysigt. Tiden bara rann iväg och sen blev jag tvungen att gå till bussen eftersom jag skulle upp så förbannat tidigt idag. Jag hade super kul så länge jag var där och det tror och hoppas jag att alla andra hade också med tanke på hur mycket tid Sofie hade lagt ner på allt. Juste, vi lekte lekar och åt efterrätt också :)

 

Det är ungefär 45 min kvar och jag har kalasat till det hela med att köpa en cola. Så nu ska jag ta upp Veckorevyn och skumma igenom den. Skummade bara SOLO också. Jag kommer inte orka köra hela vägen så jag och pappa kommer bytas av och då kan jag passa på att läsa tidningen mer noggrant när han kör. Planering är som sagt A och O i en kvinnas liv. 


tuffi tåget

Har precis lämnat Norrköping och tåget tuffar fortsatt söderut. Jag har ätit min frukost som bestod av en sunkig ostfralla från Pressbyrån och en päron mer - älska mer! Även om det inte var gott hade jag inget annat väl än att äta upp allt efter som det kostade 54 kr!! Har hunnit bläddra igenom SOLO och läst ett x antal bloggar. Skulle helst vilja ligga hemma och sova nu men eftersom det är omöjligt ska jag istället kolla på film, min bästa väns bröllop med Julia Roberts. 

 

På tal om bästa vän så kommer min allra käraste vän Joahnna hem idag efter 2 månader på Rhodos!! Wihoo, hör ni hur änglarna sjunger! Hade jag inte varit ute på vift idag hade jag lätt mött henne på Arlanda men nu ses vi hemma istället. Om hon inte är allt för trött ses vi redan i kväll annars sparar vi det till i morgon. 

 

Internet är sjukt segt om man jämför med hemma. Och eftersom det brukar ta ett tag för min dator att ladda upp bilderna med snabb uppkoppling så tänker jag inte ens göra ett försök nu.


i´m on my way!

Nu sitter jag äntligen på tåget mot Lund! Trodde ett tag att jag skulle missa det, för jag missade tåget till centralen, hur jag nu lyckades med det? Måste ha varit att jag gick onödigt jävla långsamt hemifrån. Jag hatar att komma sen och det värsta jag vet är att missa saker. Hade en klump i magen hela pendeltågsresan eftersom om det tåget skulle stå stilla skulle det finnas en risk att jag skulle missa det här. Men eftersom jag nu sitter på tåget och har alla saker med mig, frukost, två tidningar dator med internet och film så borde klumpen snart börja försvinna. 

 

Jag sitter i den tysta avdelningen på tåget och där får inga mobiltelefoner vara på, det sa dom i högtalaren nyss. Direkt efter bad dom alla ha sina biljetter tillgängliga och eftersom jag har mobilbiljett har jag nu två alternativ:

 

Alternativ 1: Ha mobilen på för att lätt kunna visa biljetter och se om konduktören påpekar att jag inte har mobilen avstängd. Det borde han göra eftersom reglerna är så.

 

Alternativ 2: Stänga av mobilen och sedan låta konduktören vänta 3 min medan jag sätter på den när han frågar om biljetten. Rätt underhållande det med. Frågan är om han orkar vänta. 


bara lite smått innan jag somnar

Jag ska upp om mindre än 5 timmar så egentligen borde jag släcka lampan och sova på en gång med jag har några saker jag skulle vilja ta upp först.

 

1. Herregud vilket fejk-smile jag har på bilden i förra inlägget. Jag inte så mycket för att lägga upp egobilder men när jag väl gör det borde jag kanske försöka se normal ut.

 

2. Jag hatar hatar hatar att gå vägen hem från stationen. Det tar inte lång tid, max 10 minuter men det är ändå hemsk. Speciellt på kvällen när det är mörkt och helt öde. Antingen går man mellan massa höghus och över gräsmattor eller så går man på vägen och förbi en återvinningsstation och skogsdungar. Som ni hör själva är inget speciellt lockande. 

 

3. I natt är första natten jag sover helt ensam hemma hos pappa. Vi har bott här i över 2 år men det har aldrig hänt förut. Har alltid sovit hos mamma om pappa har varit borta eller så har Benjamin&Oliver också varit hemma. Snacka om att det alltid är någon hemma, speciellt när det nästan är samma sak som gäller hos mamma. 

 

Kräftskivan - berättar mer om den imorgon. Känner att jag måste sova nu om jag ska orka upp sen. Försöker intala mig själv att tågresan kommer bli mysig, kan äta frukost och kolla på Sveriges vackra landskap. Ni kan också få se om ni vill för jag tar med datorn och har internet hela resan!



kräftis

BYE BYE! NU DRAR JAG PÅ KRÄFTIS!


090819, Sofies födelsedag

Nu börjar dagen ta form och jag har hunnit med det mesta jag skulle göra. Nu måste jag bara vänta på att kladdkakan blir klar i ugnen innan jag kan duscha. Kom på världens smartaste sak, cyklade till Coop och bad om en tårtkartong + tårtpåse så att jag kan bära den med mig utan att den går sönder med tanke på att jag ska ha med mig 1000 andra saker också. Men vad gör man inte för sin vän som fyller år? :) 

 

Idag flyttar min bror till Lund, det kommer bli tomt utan honom men jag åker ner och hälsar på honom redan imorgon haha! Han och pappa är påväg ner med bilen nu och sen tar jag tåget ner i morgonbitti för att övningsköra hem med pappa. Det kommer blir en resedag, men vad gör man inte för att klara uppkörningen sen. 


jag är lat.

Jag kom aldrig ut och tränade för det regnade. Istället tänkte jag lägga mig i soffan med B&J men jag kom aldrig så långt heller haha! Stannade i sängen med datorn hela kvällen istället. Rätt underhållande det med, har kollat på massor av Youtubeklipp med fjortisar, råttor, nördar, ja allt man kan tänka sig. Hur kul som helst! 

 

Ska försöka runda av kvällen snart och krypa till kojs. I morgon väntar en lång dag och på torsdag en ännu längre så sömn är precis det jag behöver. Tänkte precis efter och insåg att jag har väldigt mycket saker som ska göras i morgon så det kanske inte blir en så lång sovmorgon som jag hade hoppats på. Jag borde få sova till 10 om inget stör mig, hoppas jag. God natt!


090818

“Jag kan äta den här kakan, bullen,glassen och godisen eftersom jag sprang 1 mil i lördags” Det är ungefär så tankarna rör sig i mitt huvud nu. Ska verkligen försöka springa en runda i kväll. Eller det kanske räcker om jag läser Expressens träningsbilaga istället, för då vet jag hur jag borde äta och träna rätt. 

 

På tal om att äta rätt kan jag knappast påstå att middagen blir speciellt nyttig. Coop har 50% på massor av bröd den här veckan, bland annat tunnbröd. Därför blir det tunnbrödsrulle med korv och potatismos till middag. Äh, kommer leva på frukt i Thailand så det jämnar ut sig!


working 9 to 5

God morgon!

 

Sitter i köket och försöker trycka ner lite yoghurt och müsli, det går väl sådär. Jag kan inte minnas när jag var uppe såhär tidigt senast, måste ha varit på oringen tror jag. Fast jag ska inte klaga eftersom idag börjar Rudbeck och jag behöver inte gå dit längre moahaha!

 

Händer inte så mycket idag, jobb 9-17 och sen funderar jag på att träna i kväll nu när min träningsvärk har försvunnit. Beror på om jag har någon lust, hur vädret är och om det går något bra på tv. Den som lever får se :)


in my face..!

Det är kö på Coop och jag är den enda som sitter i kassan och har ingen att ringa för vi var underbemannade. 

 

Kund: Gick du chef utbildning på posten eller?
Jag: Nje.. Nu förstår jag inte hur du menar?

Kund: Där hade dom också få kassor öppna när det var mycket folk.
Kunden går iväg..

Kund: Ja..sen tog det inte så lång tid innan dom var tvungna att stänga heller.

 

SNAP IT! 


090817

Kom precis ut från duschen. Insåg att jag varken skulle orka duscha efter jobbet i kväll eller innan jobbet i morgon så jag passade på nu. Planering är A och O i en kvinnas liv.. eller i alla fall i mitt! Så nu vet ni det...

 

Träffade pappa inne i stan och åkte upp till hemmetavdelningen på Åhléns. Där mötte vi en tjurig tant som knappt ville hjälpa oss och vi ville inte ha hjälp av henne. Så istället för att köpa gardinerna idag tänker vi gå tillbaka när den trevliga expediten som hjälpte oss förra gången jobbar igen. Inte för att jag vet hur vi ska ta reda på det, vi får nog chansa helt enkelt. Hann med en frukost/lunch med pappa innan han skulle tillbaka till jobbet och jag skulle träffa Jennifer.

 

Vi började med att gå till Handelsbanken för att Jennifer skulle få tillbaka sina pengar från skatten. Jag förstår inte varför alla tycker att det är så tråkigt att gå till banken, jag höll på att skratta ihjäl mig. Vi sitter och pratar i väntan på våran tur, helt plötsligt sticker en 40-årig dam in sitt huvud i vårt samtal och undrar om vi vill byta nummerlapp med henne för att hon behövde vänta lite till. Skönt tänker vi eftersom vi får numret före vårt. Men det räckte inte för damen, hon ville även börja prata med oss och efter ett tag återknyter hon till något som Jennifer och jag hade pratat om några minuter tidigare. Det kanske är svårt att förstå med det var hur kul som helst när hon avslöjade sig själv att ha tjuvlyssnat! 

Efter det trevligt besöket på banken strosar vi bara runt i affärer, Jennifer köpte ett par skit snygga skor från Topshop men ångrade sig och köpte ett par från Zara som var väldigt lika och 500 kr billigare. Jag försöker ju spara med jag hittade en urmysig kofta inne på HM som jag var tvungen att köpa och eftersom den bara kostade 199:- blev det inget större hål i plånboken.

 



fixa gardiner

Morn morn!

 

Hade kunnat sova mycket längre idag också, men om jag ska orka  med den här veckan är det dags att vända tillbaka dygnet. Ska upp tidigt imorgon och på torsdag blir det ruskigt tidigt, usch! Men alla dom andra dagarna kan jag sova hur länge jag vill. Det kan inte dom som börjar skolan ^^

I dag ska jag åka in till stan och möta pappa för att fixa gardiner till mitt rum. Har bott här i två år och inte haft några. Då kan man antingen tänka att har man klarat sig utan det så länge klarar man sig ett tag till, eller att det är dags att fixa det nu. När jag ändå är i stan tänkte jag gå runt och kika lite i butikerna, försöker spara det mesta av mina pengar så vi får väl se hur det går. 

 


tiden bara flyger iväg

Jag har precis förstått varför jag inte brukar sova till halv 2, hela dagen bara försvinner. Vanligtvis brukar man hinna med massor av saker innan jobbet börjar kl 18 men nu har jag knappt hunnit med någonting alls. Jag har ätit frukost och varit och handlat med pappa. Känns som att klockan borde vara runt 13. Jag får helt enkelt skylla mig själv. Dags att äta lite mat nu och sen rulla vidare mot jobbet. När jag kommer hem väntar kräftor, förhoppningsvis. Familjen skulle äta det i kväll och jag kommer bokstavligen hugga huvudet av dom ifall det inte finns några kvar till mig. Men det finns en annan jag ska hugga huvudet av också, någon som jag och Linda är riktigt besviken på. Kanske mest jag, men det var för att du lovade.


Sista kvällen, Oringen09

090816

God morgon.. förlåt! Eftermiddag!

 

Jag har inte gått upp ur sängen men jag är faktiskt värd att få ligga kvar så länge jag vill. Blev riktigt förvånad att jag lyckades sova till 13.22, tror aldrig jag har gjort det i hela mitt liv. 

 

Kollade på resultaten och sträcktiderna från igår:

Distans  Totaltid  Sträcktid  Min/km    Plac

2,5 km   18.13       18.13     7.17 min/km 5009

5 km      34.30      16.17      6.30 min/km 4886

7,5 km   50.28       15.58     6.23 min/km 4322

Mål        1.05.06   14.38      5.51 min/km  3820

 

Vi följde alltså tekniken att chilla i början och ta igen allt på slutet, vi plockade nästan 500 placeringar sista 2,5 km!

Träningsvärken verkar inte vara allt för hemsk, inte för att jag har varit uppe och gått något än men av att ligga ner känner jag bara av framsida lår och lite i armarna. 

 

Jobbar ett kort pass idag 18-22.15 men jag har inga planer på att hinna med något mera. Ska nog börja med att äta tillbaka alla kalorierna som jag förbrände igår. Har en Half baked Ben&Jerry som står och väntar på mig i frysen. Blir ju en perfekt efterrätt till frukosten.


midnattsloppet, check.

Woho! Jag kom i mål och nu är jag hemma. Trött som jag-vet-inte-vad men det var det värt. Springa på söder med massa andra gröngölingar, vad finns det för annat att roa sig med på lördagar? Tiden blev 65 min och det kan jag inte vara annat än nöjd med. Tyvärr såg vi aldrig våra klackar med Lindas föräldrar gjorde ett bra jobb, vi såg dom hela 3 gånger under banan. Nu ska jag duscha och sen krypa ner i sängen. God natt!


midnattsloppet!!


 

Herregud, vad har jag gett mig in på? 10 000 m på stockholmsgator! Äh, strunt samma det går som det går :) Jag och Linda har rosa pannband på oss så våra hejjarklackar ska kunna se oss bland alla gröna tröjor!


 


cocart

Idag avslutade pappa sin semester genom att åka gocart med mina yngre bröder och moí! Hur kul som helst! Jag trodde att jag skulle vara grym eftersom jag vann när på grönan förut. Mina lopp så ut ungefär såhär: gasa, bromsa,sväng, gasa, brooomsa, snurra runt, gasa bromsa svänga. Detta resulterade i 3 fina placeringar 1,4,2. Att platserna räknades nedifrån på listan är en liten detalj som jag tycker vi kan hoppa över ;)

 


Nu är det snart dags för middag  och om två timmar tar vi tåget mot stan för att springa Midnattsloppet. Jag borde inte komma sist eftersom det är 21 000 pers som springer, men man ska aldrig säga aldrig ;)


090815

Hallå där! 

 

Det var ett tag sen jag skrev men vad gör det, jag är ju tillbaka! Har hunnit med massor av saker sen sist, inget speciellt men massor av små saker. Jag har jobbat, sovit, bokat uppkörning, tränat, badat, varit på ikea, bakat cupcakes, festat, varit sjuk osv osv.. Ungefär som en sista månad på sommaren ska se ut. Inte för att sommaren tar slut, men värmen börjar försvinna. Eller jo den tar ju slut, men jag börjar inte skolan så jag kan inte riktigt säga att det är slut på sommaren, fast det är det ju egentligen..såå..eeh.. äh! Ni fattar förhoppningsvis vad jag menar ;)


Stina och Erica, oringen09


RSS 2.0