ett långt inlägg om min helg i korta drag ;)

Goooosh! Tiden rinner ifrån mig så jag hinner aldrig skriva..! Får helt enkelt ta helgen i korta drag.

 

Fredagen flöt på med en lektion, snabb lunch och sen vidare till Kista med Rebecca och Jennifer. Efter ha varit inne på de flesta affärer behövde mina shoppingvänner åka tillbaka till skolan för veckans sista lektion. Jag hade dock inga planer på att åka hem, fast jag ringde typ tio minuter efter att vi hade skiljts åt och kollade om bussen redan hade åkt men den hade den inte så jag sprang ner och åkte hem istället, med sällskap hela vägen. Kvällen bestod av jobb till 22.15 och sen direkt hem och sova.

 

Lördagen kunde ha börjat på ett roligare sätt än att klockan ringer 05.50. Dock hade jag och Jonas inga val, jobbet kallade och eftersom jag började 7 var det bara att stiga upp. Fast nu lät det som att jag gick upp direkt, om jag ska vara ärlig låg jag kvar till 6.27. Väl på jobbet rullade dagen på och innan jag gick hem blev det värsta mötet, men det ska jag berätta om senare. Fick skjuts hem av pappa, duschade och fixade i ordning mig innan jag begav mig in mot stan, eller slussen rättare sagt. Linnea hade 18-års fest med champange, 3-rätters och massa trevligt folk. Det var jätte roligt, speciellt eftersom det var väldigt länge sen jag var ute och umgicks med mina kära vänner. Dock satte min tidiga morgon sina spår och jag var hemma runt halv 12.

 

Jag började med att kompensera gårdagens korta natt med att sova till 13, för då ringde Jonas och väckte mig. Sorry älskning att jag skrek, men jag trodde att klockan var runt 9-10.. Jag hade inte psyket att ligga kvar när jag visste hur länge jag hade sovit och vilka saker som stod på dagens to do-lista. 

 

Nu har jag precis skrivit halva mitt svenska tal som ska hållas imorgon och om 12 minuter kommer pappa och vi ska övningsköra en sväng. Min nästa körlektion är på torsdag så jag måste ju öva på det läraren sa åt mig att öva på. Efter det kommer Jonas och plockar upp mig och vi åker hem till honom. Eftersom jag inte börjar förrän halv 12 imorgon kan jag sova över där med gott samvete :)


en halv stressig dag trots sovmorgon

God förmiddag!

 

Jag har precis kommit ut ur duschen och måste börja packa alla mina saker som ska med till mamma nästa vecka. Inte för att mina föräldrar bor speciellt långt ifrån varandra men det är ändå skönare att få med sig alla saker från början. 

 

Idag är det en väldigt kort dag i skolan, endast en lektion. Fast jag har inte börjat med mitt svenska tal till på måndag så jag måste sätta igång med det när jag kommer hem. Innan jobbet idag klockan 18 måste jag komma på vad jag ska ha på mig på Linnéas 18-års fest imorgon. Känner att min garderob inte har så mycket att välja på så jag kanske måste pallra mig till Stinsen ytterligare en gång den här veckan. Sen blir det som sagt jobb 18-22 och sen raka vägen hem i sängen för imorgon väntar ett jobbpass mellan 7-16.

 

 

See you later alligator :)


brukar ni ligga i telefonen?

Har precis suttit i telefon med Jonas. Japp suttit är precis vad vi har gjort, han har kollat på tv och jag har varit inne och kollat på internet. Himla tur att vi ringer gratis!

 

Idag har jag haft en riktigt mysig dag, vilken jag hoppas att alla födelsedagsbarn också har haft. Det måste vara födelsedagarnas födelsedag idag, ett STORT grattis till Jennifer, Rebecca, Jossan, Jossi och Linnéa som alla fyller år idag!! Eftersom ingen av dom bjöd hem mig på tårta gick jag istället och fikade med mig själv på Waynes på Stinsen. Hade en riktigt mysig stund när jag drack te och läste om Marley. Fick med mig lite saker hem också (alla bloggare skriver så och eftersom detta är en blogg så måste även jag skriva så), ett par spring-tights och två Björn borg trosor. Vanligtvis kostar de 199kr/st men nu var det rea så jag fick två för 175, de ni ;)

 

Körlektionen gick bra, även om han tyckte att jag kollade för lite i backspegeln. Detta valde jag att öva på när jag var ute och körde med pappa lite senare. Dock verkade jag ha tagit detta på lite väl stort allvar, eller så är det så att jag inte kan göra två saker samtidigt eftersom jag nästan körde av vägen för att jag ägnade för mycket tid åt att kolla i backspegeln.

 

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket, borsta tänder och sen ska jag ringa till Jonas och bara ligga i telefonen. Nej, inte telefonsex utan bara andas. Eller vänta, det där kan också misstolkas men jag hoppas att ni förstår hur jag menar.


ännu en vacker dag!

God morgon världen säg vad som står på :)

 

Jag har en blåsa på insidan av överläppen som gör något alldeles förfärligt ont. Så fort den nuddar tänderna så gör det ont, jag kan inte ens ta på lipsyl! Och eftersom jag skulle kunna kalla mig lipsyl-beroende så får jag genomlida väldigt mycket pain genom bara det, sen gör det ont att äta, borsta tänderna, snyta sig, smörja in ansiktet.. ja i stort sätt allt förutom att pussas!

 

Nu ska jag kila till skolan och ha mattelektion....


god natt

Nu har jag precis lagt mig i sängen efter att ha duschat. Blev en lite längre dusch än vanligt för att ångan från det varma vattnet rensar snoret i näsan och gör att jag kan andas vanligt. Annars går jag mest runt med öppen mun och flåsar samtidigt som jag drar upp snoret till hjärnan.

 

Imorgon blir det en dag fylld med skola och bilkörning. Nu har jag bestämt mig för att ta det där förbannade körkortet men jag har en känsla av att det är lättare sagt än gjort? 

 

Vad kan en kväll på Mango med rudbecksfolk och sprit vara? Den kan vara hemskt enformig, tråkig och nykter. Eller så är det alldeles, alldeles underbar.


jag vill ha mer mer mer

I min familj brukar man få dricka mer när man är sjuk. Eller det var iallafall så när jag var runt 6-7 år. Men jag tycker att det var en väldigt bra tradition och därför tänker jag gå till Coop och köpa mig en päron mer. Har jag tur har Jonas rast vid 8 och då hinner han lära mig att derivera lite eftersom jag inte förstår när boken försöker förklara för mig :P


äntligen en lugn kväll

Planerna var egentligen att jag skulle plugga hela eftermiddagen men vindar kan vända. Blev en sväng till Stinsen med Stina och en väska följde med hem. Köpte även en mysdress från SALT med den drog åt sig så otroligt mycket hår att jag ska lämna tillbaka den. När jag kom hem från Stinsen började jag läsa i veckorevyn som hade kommit i postlådan och såg att väskan jag hade köpt var en av deras vår-väskor. Sen tog jag fram matteboken för att försöka plugga men efter 10 min stod Jonas innanför dörren och ville ha mat innan han skulle plugga. 

 

Nu ligger jag i soffan och äter Lindtchoklad med smak av rostad mandel. Har inte skrivit ner svenska talet än men jag har en hel del i huvudet och har imorgon och på söndag på mig. Nej nu måste jag snyta mig...

 

Vi hörs!


brum brum

Hohohoho! Idag är det jag som ringt och bokat körlektion och imorgon 16.40 är det jag som är ute och gör vägarna farliga :D:D


strålande väder!

God morgon gott folk!

 

Egentligen skulle jag kunna sova nu men Jonas åkte med tåget för 50 min sen och jag lyckades aldrig somna om. Så jag har läst om Marley och kollat igenom massa bilder på facebook. Tyvärr blir det ingen skiva för mig ikväll, förkylningen har bara blivit värre. Jag som ville, hade redan börjat tänka ut outfit och grejer. 

 

Har inga planer att gå upp än faktiskt, börjar om 2 timmar. Ska nog ta vara på min sköna tid och läsa lite till eftersom hela eftermiddagen kommer behöva gå åt till att plugga. Jag som trodde att det skulle vara chill att bara läsa tre ämnen, vilket det självklart är. Men på någon mystiskt sätt har alla lärarna bestämt sig för att ha inlämningar/prov de två kommande veckorna. Så på måndag börjar det med svenska nationellt tal och fortsätter med projektredovisning, filmanalys, matteprov osv osv. 


rock bash

Heej!

 

Jag har velat i flera dagar om jag ska gå på Rock Bash-skivan imorgon eller inte. Egentligen är det varken bra för min förkylning eller för allt plugg jag har men samtidigt ska alla dit och jag tror att det kommer bli galet kul. Idag var biljetterna slut med det kanske kanske skulle komma in fler imorgon. Så om jag överhuvudtaget ska kunna ta mig dit måste jag börja skriva mitt nationella tal i svenskan nu!


om exakt 1 timme är jag i skolan

Nu har jag precis ätit upp min frukost och surplar på mitt te som är alldeles för varmt för att drickas. Tyvärr blev inte min hals bättre under natten utan känns lika irriterande som igår. Egentligen kommer det inte förvåna mig det minsta ifall jag blir sjuk för jag kan inte minnas senast jag var det..

Sen jag kom hem från Rom har varje dag tänkt " för exakt 1 vecka sedan hade vi precis landat i Rom, för exakt 1 vecka sedan låg vi utslagna på hotellet och sov" Så, för exakt en vecka var vi på en guidad tur runt sevärdheterna i centrala Rom.

Britta våran guide
 

JAG BLIR GALEN!! DATORN HÄNGER SIG NÄR JAG HAR LADDAT UPP EN BILD, JAG VILL JU HA FLERA!!!!

3 in 1

Usch, jag börjar få ont i halsen! Det sista jag vill nu är att bli sjuk för jag har tyvärr ingen tid till det. Speciellt inte den här veckan som kommer för jag har skola, jobb, ska gå på skiva och 18års-fest osv. Även fast jag drack te när jag kom hem från jobbet så finns kliandet i halsen fortfarande kvar. Från det ena till det andra, jag har beställt ett busskort nu. Förra året fick jag ett pluskort av Jonas som hade fått två. Men den här gången fick jag ta saken i egna händer och lägga ut 950 kr på ett kort som gäller fram till studenten. 
Imorgon börjar jag 11.35 så jag hinner få en skön sovmorgon :) Dock slutar jag inte förrän 16 och jobbar 17-22.15 för att sen börja 8.20 på tisdag. Jag klagar inte, jag berättar bara om mitt liv haha!
Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa om Marley. Egentligen är det Carros bok men jag började läsa i den i Rom och råkade ta med den hem så tyvärr får hon inte tillbaka den förrän den är utläst. Sorry! Jag lovar att skynda mig :)

  

vem har tagit sladden min?



Jag har tappat bort sladden till min bärbara dator och batteriet är slut, så jag har inget annat val än att använda familjedatorn. Inget fel med den, bara det att jag tycker det är skönare att ligga i sängen än att sitta i vardagsrummet med en bror som ligger och kollar på ett dåligt tvprogram i bakgrunden.
Egentligen borde jag gå och packa upp min väska från Rom, men jag har verkligen ingen lust. För på något sätt har jag fått föra mig, att om jag inte packar upp den så kanske någon kommer med en biljett till ett varmare land. För jag orkar inte med att komma tillbaka till slask, skola och jobb. Aja det är bara att bita ihop för om 88 dagar tar jag studenten!

schlager

Ikväll blir det som sagt schalgerkväll för helaslanten. Börjar med fonduetillsammans med familjen och sen flyttar hela högen över till tvn. Fast vi haraldrig varit familjen som har ringt och röstat, känns så otroligt onödigt att göradet. Bättre att lägga pengarna på annat typ fadderbarn eller något!

 

 

 

 


jag lever, faktiskt!

Nu är jag hemma igen efter en vecka i Rom. Jag skrev aldrig att jag åkte så nu kanske undrade vart jag tog vägen. Det är en sjukt mysig och vacker stad som jag starkt rekomenderar. Vi bodde på ett fint hotell, åt god mat, gjorde studiebesök i ett soligt och varmt Italien. Kändes rätt skönt att sitta på spanska trappan och sola samtidigt som man tänkte på alla som var hemma i kalla Sverige och hade lektioner. Dock är jag inte lika kaxig nu när jag har kommit hem haha!

Blev inte så mycket sömn sista natten vilket resulterade i att jag slocknade vid 8 hos Jonas igår och vaknade inte förrän 14 timmar senare. Idag ska vi åka hem till mig och äta god middag och kolla på melodifestivalen. Det är final ikväll och det känns rätt skönt att kolla på den hemma när jag har fått se alla delfinalerna på jobbet.

På tal om jobbet så har den här bloggen handlat allt för mycket om det. Så det ska ändras och jag ska försöka skriva om roligare saker och om jag inte lyckas med det så blir det bye bye baby..

snåla Felicia reser till Rom

Äntligen en sovmorgon! Hade jag inte skrivit ig på psykologiprovet hade jag varit ledig idag men nu måste jag dit och skriva omprov vid lunch. Idag är jag ledig från jobbet, kommer säkert kännas konstigt att inte gå dit eftersom jag har varit där de tolv senaste dagarna. nooot! det kommer vara så skönt att få äta middag hemma och somna vid 10 :)

 

Nu är det bara 3,5 dagar kvar tills vi åker till Rom! Jag går verkligen in stenhårt för att packa rätt i väskan så att det inte blir någon övervikt. Ska försöka att bara ha 10 kilo med mig dit ifall jag ska köpa något där. Det mest onödiga att ta med sig måste vara alla krämtuber/burkar som väger ton och som man ens knappt märker att man tar i. Ryanair verkar inte vara så flexibla när det gäller övervikt så igår var jag på Kicks och köpte små flaskor att hälla över schampoo i och sen var jag på Onoff och köpte en resehårtork. Köpte även en liten hudkrämstub och en liten tandkräm. Nu när jag har hällt över schampoot och balsamet i burkarna väger de bara 96 gram tillsammans! :D


jag är rädd om min Jonas

Ibland gillar jag inte saker som Jonas gör. Tex, att åka från Sollentuna 22.45 i snöstorm när de har varnat på radion om att sträckan Stockholm - Nynäshamn är snöig, dålig sikt, hal och att det står många lastbilar längs med vägen som har kört fast. Men hans pappa ville ha hem bilen så gossen hade inget val. Hoppas att han ringer snart och säger att han är hemma. I vanliga fall tar det ca 45 min (42 exakt) men nu är det dåligt väder, han är trött och det börjar bli sent så det tar säkert minst 30 min till innan han är hemma. Även fast jag är trött och borde ta vara på mina sovtimmar så tänker jag inte släcka lampan förrän han ringer och säger att han är i säkert förvar! Men det gör inget för den senaste tiden har jag knappt haft tid att vara på internet så jag har massa bloggar att läsa...


Since 1/3-08

 

1 år av ren jävla kärlek, grattis till oss! 

Tyvärr spenderades denna dag på Coop Forum Häggvik. Fast på fredag ska vi fira med middag på stan och troligtvis bowling på det, mysigt värre! Eftersom båda jobbade och man får inte pussas på jobbet, vilket ledde till att vi hade vår ett årsdag utan pussar. Fattar ni, jag fick inte ens en puss. Men det är bara att torka tåren, för snart kommer våren. Nu måste jag duscha innan Jonas rings. 

 

 

Ps. Han är nog det bästa som har hänt mig <3!


 


RSS 2.0