En kväll på bion

Kvällen tillbringades med jobb på bion, hur kul kan det egentligen vara att jobba där? Inte en kotte går ju på bio där. Nej, juste! Helt rätt, nämn ett annat jobba där du kan sitta och snacka (möjligtvis sälja en godisbit) och ändå få betalt?

Men ikväll kan jag faktskt påstå att jag hade lite och göra. Först var jag tvungen att fylla kylen med läsk, vatten och festis. Det tog 1,5 timme. Sen hade jag en tävling med Martin, den gick ut på att vi skulle tävla om vem som kunde kasta Acokola pappret i papperskorgen och förloraren skulle få göra en syssla som den andra egentligen ska göra.

Det var en jämn tävling, båda fick MVG i idrott A, det märktes inte för fem öre.. Båda var sämst! Tillslut sätter Martin ett papper och jag känner svetten rinna längs ryggen. Nu står allt på spel, missar jag måste jag gå ut med soporna till soprummet, sätter jag har jag fortfarande chansen att få Martin att fylla på popcorn maskinen.
Jag missade och Martin jublade. Jag gick aldrig ut med soporna och Martin grät. Jag fyllde aldrig på popcorn maskinen och Martin gick tillslut ut med soporna.

Hur lyckas jag alltid få min vilja att gå igenom?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0