Nu är äntligen dags!

Igår var vi hemma hos lenne till 22.50, när jag kom hem stog jag och strök draperier i 1 timme. Somnade strax innan 1 och gick upp 6.40 för att duscha och göra hårinpackning. DET kallar jag att ställa upp för sitt företag! :)

Om 1 timme ska jag knalla hemifrån och resan mot älvsjö och Våga-Vara-Egen mässan börjar!!!! Om du inte vet vad mässan är kan jag meddela att det är en mässa där 300 företag som drivs av ungdomar ställer ut och visar sina varor!

Fick ett litet pepp-meddelande av Danni, NU JÄVLAR KÖR VI TJEJER!!!

Peppelipepp

Gifted! Nu är det dags. Hihi.

(Shit, vad snygga ni är förresten!)

Nu är stunden vi har väntat på inne, det absolut sista Gifted-säljtillfället och vi ska ge ALLT.  Mungiporna ska sitta uppe vid öronsnibbarna 24/7 torsdag och fredag och vi raderar alla fula ord ur våra minnen!

Är någon lite moody på mässan så snälla försök att koppla bort det, tänk på dom underbara lågorna när vi bränner det fula pappret! Vi kommer säkert irritera oss på varandra men det är inte mer än rätt och vi får försöka vara snälla mot varandra!

Vi är alla underbara och snälla, snygga, schyssta, mysiga, fina, omtänksamma och dom BÄSTA på hela mässan och det ska vi visa alla andra..speciellt ?Gifted by LL? dom jävlarna!

Hihihi spännande!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Där var jag me! :)

2008-05-27 @ 14:19:39
URL: http://juanaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0