sammanfattning om 40 min på vägverket

Jag har hört att nervositeten för körkortet är den största pressen man går igenom i livet. Mitt tecken på att det släppte lite var att jag sov som ett stock i soffan två timmar när jag kom hem. Har väl inte sovit allt för bra de senaste nätterna och i natt drömde jag att jag bara fick 4 rätt haha! Lite duktigare än så var jag, skrapade ihop hela 55 poäng :)

 

När man kommer till vägverket möts man av en stor skylt:

Om du ska skriva teoriprov,
1. Ta foto i automaten

2.Ta en nummerlapp

 

Var det svårt att förstå? Antagligen inte, men ändå var det flera stycken som först tog en nummerlapp och sen blev hänvisade till fotoautomaten. Antingen var dom jävligt nervösa eller riktigt korkade. 

 

Tobbe hade “varnat” mig om att när man satt och väntade kom de som redan hade skrivit prov ut ur salarna, antingen med ett leende på läpparna eller med blicken ner i marken. Satt nästan och skrattade åt dom som log för det såg så fjantigt ut haha! Undra hur många som skrattade åt mig när jag kom ut och hade mungiporna uppe vid örsnibbarna. Inte för att jag brydde mig åt dom nervösa människorna som satt där och väntade för jag hade klarat teoriprovet!!

 

Nu är det snart dags för middag och efter det ska jag ut och övningsköra. Klockan 21 är det Anna Anka på tv och det får man ju inte missa!


Kommentarer
Postat av: Mary

Grattis till teorin!!!!!



Vill du inte bli van med mig pa farmville. Jag behover mer grannar. KOM IGEN ;)

2009-09-22 @ 00:08:08
URL: http://fiemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0