jobb(ig) helg

På midsommarafton var jag ute på Väddö med Jonas familj och släkt. Vi åt tårta, tittade på midsommarfirande, var nere i hamnen, åt lite mer mat, hoppade på klipporna vid havet och åt en till tårta. Alldeles lagom ansträngande skulle jag vilja säga, haha. Jag var dödstrött hela dagen och jag tror det var för att kroppen äntligen fick slappna av från jobbet. Tyvärr tog jag inte en enda bild, förutom med fatbooth på iPhonen och den är för grotesk för att visas här!
 
Igår trodde jag att ännu en ledig dag väntade mig men ack så fel man kan ha. Det körde ihop sig på jobbet så mitt val blev antingen att jobba eller att tvinga jobbet att stänga kundtjänst några timmar för tidigt. Så igår blev det jobb 14-20, lite tur hade man att vi stängde tidigare för att det var midsommardagen ändå. Sen blev jag inte speciellt förvånad över att det var glapp i schemat även för idag och poff - där försvann med lediga helg totalt. Idag blir det jobb 15-22.15. Och imorgon börjar jag 07.00. Mmm.. det är bara gilla läget. 
 
Så förhoppningsvis så är jag ledig någon i veckan eller så... är jag inte det och då är jag inte ledig förrän på fredag. Och efter det är jag inte ledig förrän söndagen efter, dvs om två veckor. Ooouf, det är bara att jobba på för på den söndagen börjar min semester! Så, om jag inte skriver något så vet ni varför.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0